Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ειπα τιποτα κακο ρε! οσο για το τρως και δεν μπαινουν απλα δεν τρως!!

αν θες να παρεις θα νοιωθεις ολη μερα σκασμενος απο το φαι και θα τρως και αλλο! και μετα ελα να πεις αν μπαινουν ή οχι

Απορω πως δε μπορουν να το κανουν αυτο! Ειναι ευλογια :P

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Αν σας πω τι τρώω θα πείτε που τα βάζει. 59 ήμουν έφτασα 65 σε 5 μήνες. Ίσως να φταίει και τα 120 χλμ περπάτημα που κάνω το μηνα και καίω κάποιες θερμίδες και εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Αν σας πω τι τρώω θα πείτε που τα βάζει. 59 ήμουν έφτασα 65 σε 5 μήνες. Ίσως να φταίει και τα 120 χλμ περπάτημα που κάνω το μηνα και καίω κάποιες θερμίδες και εκεί.

Αμα εισαι και ecto (που μαλλον εισαι) πολυ πιθανο :P

Δημοσ.

Τι είδος σωματοτυπος είναι το ecto φίλε?

post-265521-0-99351800-1434045790_thumb.jpg

Πανω-κατω αυτο που λεει η εικονα και οτι βαζεις κιλα δυσκολα και χανεις ευκολα.

• Like 1
Δημοσ.

για πες τι τρως!

Έχουμε και λεμε:

Πρωινό: 100γρ βρομη με 350ml γάλα μια κουταλιά μελι+2 ασπραδια

Μεσημεριανο: οσπρια/ψαρια/μοσχάρι/κοτόπουλο ανάλογα τι έχει με μακαρόνια η ρύζι καστανο σε αρκετά μεγάλες μεριδες+μηλο

Πριν την προπόνηση: 2φετες τοστ ολικής η μία με ταχινι η άλλη με μια φέτα γαλοπούλα/κασερι+ 1 ασπραδι

Μετά την προπόνηση: 7 ασπραδια+100γρ καστανο ρύζι(βρασμένο πάει 150+)

Μετα από καμία ώρα κάνα μηλο/μπανανα

Και το βράδυ 300γρ γιαούρτι στραγγιστο+αμυγδαλα/καρυδια

Με αυτά νιώθω σκασμενος παραπάνω δεν μπορώ να φαω.

Δημοσ.

Έχουμε και λεμε:

Πρωινό: 100γρ βρομη με 350ml γάλα μια κουταλιά μελι+2 ασπραδια

Μεσημεριανο: οσπρια/ψαρια/μοσχάρι/κοτόπουλο ανάλογα τι έχει με μακαρόνια η ρύζι καστανο σε αρκετά μεγάλες μεριδες+μηλο

Πριν την προπόνηση: 2φετες τοστ ολικής η μία με ταχινι η άλλη με μια φέτα γαλοπούλα/κασερι+ 1 ασπραδι

Μετά την προπόνηση: 7 ασπραδια+100γρ καστανο ρύζι(βρασμένο πάει 150+)

Μετα από καμία ώρα κάνα μηλο/μπανανα

Και το βράδυ 300γρ γιαούρτι στραγγιστο+αμυγδαλα/καρυδια

Με αυτά νιώθω σκασμενος παραπάνω δεν μπορώ να φαω.

βαλε κιαλλο ενα μεσημεριανο μετα τα ασπραδια της προπονησης :P

Δημοσ.

00eda80facf5ee0a3edcbf206222a3a7.jpg

Πανω-κατω αυτο που λεει η εικονα και οτι βαζεις κιλα δυσκολα και χανεις ευκολα.

Δεν είμαι και το πρώτο όμως. Λέει για flat στήθος και για μικρούς ώμους. Εκει περνω καλά αλλα γενικά τα κιλά δεν μπαίνουν εύκολα. Τελευταία που έχω πάρει κάποια κιλά ανεβαίνω συνεχώς στα κιλά στις προπονήσεις.

βαλε κιαλλο ενα μεσημεριανο μετα τα ασπραδια της προπονησης :P

Θα πέσει βαρύ 7 το απόγευμα κάνω γυμναστική δεν μπορώ πιο νωρίς.

Δημοσ.

Δεν είμαι και το πρώτο όμως. Λέει για flat στήθος και για μικρούς ώμους. Εκει περνω καλά αλλα γενικά τα κιλά δεν μπαίνουν εύκολα. Τελευταία που έχω πάρει κάποια κιλά ανεβαίνω συνεχώς στα κιλά στις προπονήσεις.

Θα πέσει βαρύ 7 το απόγευμα κάνω γυμναστική δεν μπορώ πιο νωρίς.

Καλα δεν ειναι αναγκη να ταιριαζεις και με ολα τα χαρακτηριστικα.Και γω ειμαι mesomorph αλλα δεν ειμαι naturally strong (θεωρω) ουτε εχω defined muscles, εκτος απο μερικα σημεια στο σωμα μου.

Σταδιακα παντως, τρωγοντας ολο κ περισσοτερο το στομαχι σου θα "ανοιξει".Οπως και το αντιθετο

Δημοσ.

Καλα δεν ειναι αναγκη να ταιριαζεις και με ολα τα χαρακτηριστικα.Και γω ειμαι mesomorph αλλα δεν ειμαι naturally strong (θεωρω) ουτε εχω defined muscles, εκτος απο μερικα σημεια στο σωμα μου.

Σταδιακα παντως, τρωγοντας ολο κ περισσοτερο το στομαχι σου θα "ανοιξει".Οπως και το αντιθετο

Εκεί βασιζομε και εγώ μπας και ανοίξει η όρεξη παραπάνω. Στα 75 θέλω να πάω οπότε αν μπορώ και βάζω 2-3 κιλά σε 8-9 μήνες είμαι ευχαριστημένος. Για το λίπος δεν έχω ιδέα που βρίσκομε δεν έχω κάνει ποτέ λιπομετρηση.

Δημοσ.

Εκεί βασιζομε και εγώ μπας και ανοίξει η όρεξη παραπάνω. Στα 75 θέλω να πάω οπότε αν μπορώ και βάζω 2-3 κιλά σε 8-9 μήνες είμαι ευχαριστημένος. Για το λίπος δεν έχω ιδέα που βρίσκομε δεν έχω κάνει ποτέ λιπομετρηση.

Καμια 14αρα παιζει να εισαι.Και μενα ετσι περιπου ηταν το σωμα μου μια φορα που μετρηθηκα τυχαια και ημουν 14.

• Like 1
Δημοσ.

Καμια 14αρα παιζει να εισαι.Και μενα ετσι περιπου ηταν το σωμα μου μια φορα που μετρηθηκα τυχαια και ημουν 14.

Πάλι καλά είναι αν είμαι 14. Η κοιλια είναι το πιο δύσκολο και χρονοβόρο σημείο για να καθαρίσει και εκεί είναι όλο το λίπος.

• Like 1
Δημοσ.

Πάλι καλά είναι αν είμαι 14. Η κοιλια είναι το πιο δύσκολο και χρονοβόρο σημείο για να καθαρίσει και εκεί είναι όλο το λίπος.

Εμενα μου λες... :P

• Like 1
Δημοσ.

Εσυ τρως για να καθαρίσεις ´η να παχυνεις; Με μπέρδεψες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...