alex_000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Το λοιπον , κοιτούσα φώτο και έπεσε το μάτι μου σε αυτήν ! δεν είναι τωρινή είναι πριν 3 αντε το πολυ 4 καλοκαιριά πίσω ! ρε -για καθαρός- ήμουν πολυ κάλος εγώ ρε μπράβο μου 1αα1α.jpg alex δεν σε ξέχασα τωρα ήρθα σπίτι σου στέλνω σε λίγο pm Μολις μια σελιδα πισω ειπες οχι αλλες φωτο χαχαχα καλα ως συνηθως οτι να ναι φωτο... αλλο επιπεδο 3
Mau-Maus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 ναι εννοουσα απο τις διακοπές δεν ξαναανεβαζω μην με φάτε χαχαχαααχαχχ οκ τις κόβω τελείως ανέβασα αρκετές τον χειμώνα τώρα παλι , καλα να είμαστε και να μην έχουμε πάει για banακι .. εντομεταξυ τρελλο πεσιμο , πειραζω τις φωτο ο ενας , δεν εχω ποδια ο αλλος , και εχεις και την δημητρα να παταει λαικ κ σε ολους ! κακιασμενη 3
Fotis13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Το λοιπον , κοιτούσα φώτο και έπεσε το μάτι μου σε αυτήν ! δεν είναι τωρινή είναι πριν 3 αντε το πολυ 4 καλοκαιριά πίσω ! ρε -για καθαρός- ήμουν πολυ κάλος εγώ ρε μπράβο μου 1αα1α.jpg alex δεν σε ξέχασα τωρα ήρθα σπίτι σου στέλνω σε λίγο pm Οχι ρε π@υστη μην μας ξεφτιλιζεις ετσι ,t00mpanos ετσι να βαζεις τα γυαλια σε μερικα γατακια . 1
manzah80 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Το λοιπον , κοιτούσα φώτο και έπεσε το μάτι μου σε αυτήν ! δεν είναι τωρινή είναι πριν 3 αντε το πολυ 4 καλοκαιριά πίσω ! ρε -για καθαρός- ήμουν πολυ κάλος εγώ ρε μπράβο μου 1αα1α.jpg alex δεν σε ξέχασα τωρα ήρθα σπίτι σου στέλνω σε λίγο pm 105κιλα.Διατροφη μακαρονια(μαυρα) σουβλακια τονος και σαλατες Με τρεν στο αιμα 6
Big Boss Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 1.70 και πας τόσες θερμίδες; Πρεπει να αδυνατίσεις και οι θερμίδες σου ειναι παρά πολλές για το ύψος σου. Σίγουρα είσαι πάνω από 15% λίπος. Έτσι; Sent from my iPhone using Insomnia 17.8 είμαι στα 88 κιλά και είμαι πάνω από 1.70. 4 μέρες που το έχω ξεκινήσει πάντως και πεινάω απίστευτα,ειδικά τις πρωινές ώρες. Δεν ξεπερνάω τις 3000. Πριν που δεν έπαιρνα και πρωτεινή δε πεινούσα τόσο πολύ,βέβαια έτρωγα και αηδίες μερικές φορές αλλά και πάλι κατάφερα να πέσω πολύ.Ήμουν πάνω από 25% σε ποσοστό λίπους.
margaritagr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Χελοου μπιτζιιιιιιζ!! Αϊ εμ μπακ Ο Σπεκτ ανεβασε κατι φωτο που του εστειλα εγω.. Το θεμα των φωτογραφιων ηταν οι πλαγιοι κοιλιακοι που ξεπροβαλαν προσφατα & ευχαριστω οσους σχολιασαν θετικα. Εγω οταν τους πεωτοειδα καταχαρηκα κοιταγα για μερες τις φωτο χαχα!!! Θελω να πω κατι σχετικα με τα κιλα εφοσον σχολιαστηκε. Οπως ειχα ξαναγραψει σκοπευω και θα ηθελα να βαλω 1-2 ΚΑΛΑ κιλα πανω μου. Ειναι ομως κατι που θελει καιρο για να γινει κ να μη καταληξω απλα με παραπανω λιπος. Οπως επισης ειχα ξαναγραψει αυτον τον ενα χρονο εχω πετυχει ανασυσταση σωματος εφοσον ειμαι στα ιδια κιλα με Πριν αλλα με αλλη εμφανιση. Και για μενα ηταν ακομα πιο δυσκολο επειδη απ οταν ξεκινησα κ μεχρι αρχες οκτωβρη ειχα αρυθμιστο θυρεοειδη συνεπως ο μεταβολισμος δε λειτουργουσε σωστα. Η Δημητρα εγραψε οτι ειμαι low bf σωματοτυπος κατι που δεν ισχυει. Εχω ενα σωμα που βαζει λιπος κανονικοτατα με την ιδιαιτεροτητα που χουν οι πιο πολλες γυναικες: δηλαδη να μαζευω περισσοτερο στον κατω κορμο με καθαροτερο τον ανω. Θελω σ αυτο το σημειο να πω οτι κλεινω πια σχεδον 3 μηνες χωρις αεροβια (εχει σταματησει κ το κολυμπι) οποτε καταλαβαινει κανεις οτι ειναι ακομα πιο δυσκολο να διατηρηθω μεσω της διατροφης μονο. Θα ημουν ηλιθια αν ανεβαζα φωτογραφιες με κοκκαλα και τα βαφτιζα μυς οπως επισης και αν πιστευα οτι εχω φτασει στο πικ μου και δεν ειχα περιθωρια βελτιωσης. Αυτα γιατι δεν ηθελα να υπαρχει ομιχλη γυρω απο το θεμα. 3
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Η Δημητρα εγραψε οτι ειμαι low bf σωματοτυπος κατι που δεν ισχυει. Εχω ενα σωμα που βαζει λιπος κανονικοτατα με την ιδιαιτεροτητα που χουν οι πιο πολλες γυναικες: δηλαδη να μαζευω περισσοτερο στον κατω κορμο με καθαροτερο τον ανω. Αυτα γιατι δεν ηθελα να υπαρχει ομιχλη γυρω απο το θεμα. κυμαίνεσαι σε low bf σωματοδομές κοπέλα μου, δεν είπα ότι δεν έχεις καν λίπος. Κρέας χρειάζεσαι και αυτό θα το πετύχεις με το φαί. φαί. φαί....δεν στο έχω πει μόνο εγώ άλλωστε στο έχουν πει και άλλοι πολλοί "δίπλα" Θα ημουν ηλιθια αν ανεβαζα φωτογραφιες με κοκκαλα και τα βαφτιζα μυς οπως επισης και αν πιστευα οτι εχω φτασει στο πικ μου και δεν ειχα περιθωρια βελτιωσης. από τον ώμο σου/ βραχίωνα σου είπα ότι είπα. Θέλει δουλειά το ξέρεις, το ξέρω, το ξέρουμε πολύ καλά αυτό. Θέλει διάρκεια στα ΧΡΟΝΙΑ. να είσαι γερή να συνεχίζεις και να μην το αφήσεις ποτέ παρά τα προβλήματα.... αν έτρωγα τις κρέπες και τα παγωτά συν τα fridays θα έβλεπες τι εστί λίπος .... είσαι τυχερή, στο ξανά λέω (αν θες με ακούς, αν θες με γράφεις στη μ...αρα σου) its ur life girl, its up to y!
margaritagr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Kοριτσι δεν εχω χαμηλο λιπος απο κατασκευης αυτο προσπαθω να σου πω! Αυτο που εχω ειναι λιγοτερο στον κορμο τον οποιο δειχνω πιο συχνα και περισσοτερο στους γλουτους και τα ποδια. Ρε συ δε τρωω καθε μερα κρεπες και παγωτα.. Και εγω βλεπω θολωματα οταν ξεφευγω να εισαι σιγουρη. Αν θυμασαι "διπλα" η ειρηνη skinny fat με ειχε χαρακτηρισει και μου χε πει να τρωω ισοθερμιδικα. κι εγω το πα και τοτε και τωρα οτι θελω να βαλω κρεας! Απλα θελω να το παω ηπια για να μη καταληξω απλα με μια κωλαρα. Αν βρεθουμε καποια στιγμη θα δεις αυτο πξυ χα γραψει καποια στιγμη οτι απο κατασκευης παντα ειχα λεπτα χερια. Θα με δεις θα μου πεις οτι το χερι μου ειναι λεπτο αλλα θα δεις τη κοιλια μου και δε θα δεις πλευρα. Τελοσπαντων επειδη δεν ειχα τη δυνατοτητα να απαντησω τοτε γι αυτο τα γραφω σημερα. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Αν βρεθουμε καποια στιγμη θα δεις αυτο πξυ χα γραψει καποια στιγμη οτι απο κατασκευης παντα ειχα λεπτα χερια. Θα με δεις θα μου πεις οτι το χερι μου ειναι λεπτο αλλα θα δεις τη κοιλια μου και δε δεις πλευρα. Σεπτέμβρη ... 1
GreekMonkey Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ποιό είναι το δίπλα κορίτσια; Για πείτε και εδώ.
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Εγω εδω θα μαι Ωραία, να κανονίσουμε meeting 1
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 17.8 είμαι στα 88 κιλά και είμαι πάνω από 1.70. To 17.8 είναι η ηλικία ή ο βαθμός στο απολυτήριο; (κρύο απογευματινό χιούμορ... ) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις