yannis27gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ακριβως το σωμα θελει λεφτα ολη η κουλτουρα του φιτνες και του bodybuilding προυποθετει ενα αλφα βιωτικο επιπεδο και χρημα. Γιατί; Δε συμφωνώ εν μέρει. 1ον, γιατί ούτως ή άλλως κάτι θα φας, οπότε το να φας κοτόπουλο με ρύζι κι όχι ένα πεινιρλί δε σημαίνει ότι θα σου βγει πιο ακριβά. 2ον, το να τρως σωστά και να γυμνάζεσαι σημαίνει ότι είσαι πιο αποδοτικός στη ζωή σου γενικότερα και πιο ανθεκτικός στις αρρώστιες οπότε γλιτώνεις το κρυφό κόστος σε χαμένες εργατοώρες ή σε κακή απόδοση στη δουλειά σου. Τουλάχιστον αυτές -κι οχι μόνο- τις αλλαγές έχω δει σε μένα οπότε κάθε άλλο παρά ακριβό θεωρώ το fitness lifestyle. Βέβαια εσύ μιλάς για bb --> εκεί ξέρεις καλύτερα από μένα Οντως αυτο με τις τιμες των τροφων ισχυει, αγγλια ο αδερφος μου εβρισκε τεραστιες συσκευασιες βρωμης πχ ή σταφιδες ή αυγα με το τσουβαλι σε χωμα τιμες, οχι σαν εδω.. Αυτό είναι ένα τεράστιο ζήτημα με το οποίο πρέπει -κι αναγκαστικά θα γίνει σύντομα- να ασχοληθεί όλη η κοινωνία. Αφού πάνε να μας κάνουν βουλγαρία, ε ας μπορείς με 1 ευρώ να πάρεις γάλα και ψωμί και να έχεις και ρέστα όπως εκεί! Είμαστε πανάκριβη χώρα σε πολλά προιόντα! 2
Liverpool89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ναι αλλα εγω συγκρινα αγγλια με ελλαδα... δεν ειπα οτι στην βουλγαρια ειναι πιο φθηνα...
manzah80 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Αυτο ακριβως που ειπες εγω το βλεπω με φιλτρα πολυ συγκεκριμενα το να τρως σωστα κτλ ειναι θεμιτο το να φτασεις το σωματικο σου βαρος χ3 σε πρωτεινη που θελει για ββ θελει χρημα.Δεν γινετε να τα παιρνεις ολα απο τροφες θελει και συμπληρωματα και ακριβη ποιοτικη τροφη.Στην ελλαδα καλυτερα να παρεις συμπληρωματα παρα ποιοτικη τροφη δεν υπαρχει καμια λογικη σε αυτη την χωρα δεν ξερω
Liverpool89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Την αλλη φορα με δειχνει ο αδερφος μου απο την αγγλια μια σακουλα δικιλη σταφιδες, δεν θυμαμαι τιμη, εγω ομως ουτε προκειτε να την εβρισκα σε τετοια συσκευασια, επρεπε να μουν επαγγελαμτιας να την αγορασω και θα ταν πολυ ακριβη, θα μου πεις πιο μεγαλη αγορα πιο πολλες επιλογες... Αλλα εμεις εχουμε λεμε τωρα, το πλεονεκτημα να παραγουμε, κατι που παλι, το εκμεταλλευομαστε, λεμε ντοπιο ανεβασε την τιμη δυο ευρω πανω...
snow22 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 ρε guys εχω παρατηρησει πολλους στο yourube να κανουν deadlifts χωρις παπουτσια wtffff?ξερει κανεις πιος ο λογος?
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 ρε guys εχω παρατηρησει πολλους στο yourube να κανουν deadlifts χωρις παπουτσια wtffff?ξερει κανεις πιος ο λογος? εχουν δωσει ολα τα λεφτα για συμπληρωματα και δεν εχουν λεφτα για παπουτσια 1
bosei Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 ρε guys εχω παρατηρησει πολλους στο yourube να κανουν deadlifts χωρις παπουτσια wtffff?ξερει κανεις πιος ο λογος? για να είναι όσο πιό δυνατόν πιό κοντά στο έδαφος γίνεται. Εναλλακτικά επειδή σε διαγωνισμούς δεν επιτρέπεται αυτό υπάρχουν τα deadlift slippers. Ψάξε τα να δεις τι γελοία που είναι. 1
SlimData Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Και να υποθέσω ότι το νόημα με αυτά είναι να κερδίσει τον ένα πόντο της σόλας;
bosei Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Και να υποθέσω ότι το νόημα με αυτά είναι να κερδίσει τον ένα πόντο της σόλας; Ναι.
Mau-Maus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Το λοιπον , κοιτούσα φώτο και έπεσε το μάτι μου σε αυτήν ! δεν είναι τωρινή είναι πριν 3 αντε το πολυ 4 καλοκαιριά πίσω ! ρε -για καθαρός- ήμουν πολυ κάλος εγώ ρε μπράβο μου alex δεν σε ξέχασα τωρα ήρθα σπίτι σου στέλνω σε λίγο pm 12
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 ρε μαους ζω για τη μερα που θα βαλεις μια φωτο σου κανονικα! χωρις να πειραξεις κατι! 1
bosei Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ωραίος ρε 1αα1α . Έτοιμος να σκάσεις είσαι ! Εγώ πόδια θέλω να δω και ας βγεις και ακέφαλος. 1
Mau-Maus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 μποσ ευχαριστω , μια σελιδα πισω υπάρχει χθεσινή που ψιλοφαινονται τα ποδια , πρέπει να τα πατάω κι ολας ?? σπεκτ φοβαμαι μην με ματιασουν ρε φιλε χααχαχαχαχχα 4
snow22 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 εχουν δωσει ολα τα λεφτα για συμπληρωματα και δεν εχουν λεφτα για παπουτσια :D χαχαχ γ@μησετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις