Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα. Αλλάζω χώρα δεν επενδύω εδώ.

Την καλύτερη δουλειά κάνεις. Αντε με το καλο. Οι Εσθονες είναι τρελές μ...αρες.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

<p>χαζευα πριν λιγο για ποσοτητες κτλ! εαν εκανα μια διατροφη 40-30-30 (πρωτεινη - υδ - λιπ) βγαινει για 2200 θερμιδες 220γρ πρωτεινης!</p> <p>που στον πεο τα παιρνεις ολα αυτα ρε? :P </p> <p>πρεπει να κοιμασαι και να ξυπνας με ενα κοτοπουλο στο στομα</p>

100 γραμμάρια στήθος έχει περίπου 28 γραμμάρια πρωτεΐνης. Βάλε και 2 σεικ , βάλε και αυγά . Βάλε καμία μπριζόλα που έχει καμία 40 g πρωτεΐνης - γιαούρτια. Και όλα αυτά άπαχα. Άνετα βγαίνουν.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Moderators
Δημοσ.

ε ναι αν θελεις καθε μερα 300γρ στηθος + 2 σεικ + αυγα + γιαουρτι + μπριζολα δεν βγαινουν ανετα :P

Δημοσ.

ε ναι αν θελεις καθε μερα 300γρ στηθος + 2 σεικ + αυγα + γιαουρτι + μπριζολα δεν βγαινουν ανετα :P

Κοιτά. Αυγά σεικ και γιαούρτι πιστεύω οτι κάθε ένας που κάνει σοβαρά γυμναστική πρεπει να τα έχει σπίτι του. Άλλος μπορεί να βάλει βρώμη. Αλλα έτσι ειναι θέλει κρέας η υπόθεση. Ποιος είπε οτι το να φτιάξεις σώμα ειναι φθηνό πράγμα; Χαχ

τεσπα. Εγω 3 μέρες τωρα με πυρετό. Άντε να βγάζω 1500 θερμίδες. Ας ελπίσω οτι δεν θα έχουν μείνει τα Κόκκαλα μέχρι να γυρίσω στο Γυμναστηριο.

Δημοσ.

Ακριβως το σωμα θελει λεφτα ολη η κουλτουρα του φιτνες και του bodybuilding προυποθετει ενα αλφα βιωτικο επιπεδο και χρημα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

καλα ναι το ξερω οτι θελει λεφτα!! απλα επειδη ειχα καιρο να το κανω μου φανηκε καπως!! 

ειδες για να μην εισαι γυναικα να θες 1600 θερμιδες τη μερα! μπαμ μπαμ τα μαζευεις :P

Δημοσ.

Οταν περασεις τα 100-110 κιλα να δεις τι χρημα θες.Στην αμερικη η ποιοτικη τροφη ειναι τσαμπα εδω αστο καλυτερα να πας σε φαρμακειο παρα σουπερ μαρκετ.

Δημοσ.

Μωράκια καλησπέρα σας σκεφτόμουν όλη μέρα  (part 2)

Τελευταία δεν ανεβάζω άλλη θα με φάτε αχαχααχααχαχ :-) B)

• Like 11
Δημοσ.

ευτυχως ποτε δεν προκειται να παιξω σε τετοια κιλα :P

Προζις 52€ 4κιλα whey! μια χαρα :P

Τι μαρκα.Κοιτα μην παρεις αλευρι αντι για πρωτεινη

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

ειναι δικη τους. Εχω δοκιμασει και ειναι κομπλε. Φυσικη γευση αλλα κανενα προβλημα εμενα μ'αρεσε! 

Και για αυτους που εχουν θεμα μπορουν να παρουν και καποια αλλη  να την ανακατεψουν για να παρει λιγο αρωμα

Δημοσ.

Στο στομαχι σου καθετε καλα?Γιατι μια φορα πηρα χυμα απο αγγλια και μου πρηζε το στομαχι και την πεταξα.Καλα στην ελλαδα οι τιμες στνη πρωτεινη ειναι τραγικες.Που να δεις πριν ανοιξουν τα ματια του κοσμου με το ιντερνετ και τις τιμες.2κιλη οπτιμουμ 98 ευρω στα ξτριμ δεν ξεχνω ποτε.Αργινινη οπτιμουμ ειχα δωσει 70 ευρω το 2007.Δεν ξεχνω λεμε

• Moderators
Δημοσ.

ναι μια χαρα μου ειναι!  

γενικα πιστευω οτι διαφορες πλεον παιζουν πιο πολυ στη γευση και στη διαλυτοτητα! το καλο με την φυσικη γευση ειναι οτι ανετα μπορεις να την βαλεις σε φαγητα χωρις να χαλασει τη γευση τους!

Δημοσ.

Τι φαγητα ρε την πρωτεινη πρεπει να την πινεις με αδειο στομαχι αλλοιως αποροφας τη μιση και αν.Μονο με φρουτο γιαουρτι και παγωτο μπορεις να την φας τιποτα αλλο.Ασε που θα σου φερει αερια στο στομαχι

Δημοσ.

Οντως αυτο με τις τιμες των τροφων ισχυει, αγγλια ο αδερφος μου εβρισκε τεραστιες συσκευασιες βρωμης πχ ή σταφιδες ή αυγα με το τσουβαλι σε χωμα τιμες, οχι σαν εδω..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...