dimitra_m3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Για κοψιμο 40-30-30 ειναι οκ?[πρωτεινη-υδατανθρακας λιπαρα] σε 2100 ,μου εχει 53 g fat- 130 g carbs-160 γ πρωτεινη. Πριν πόσο ήσουν;
mimis19 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Για κοψιμο 40-30-30 ειναι οκ?[πρωτεινη-υδατανθρακας λιπαρα] σε 2100 ,μου εχει 53 g fat- 130 g carbs-160 γ πρωτεινη. Εξαρταται τι λειτουργει πανω σου Σωκρατη. Παντως, αυτη τη στιγμη και γω εκει ελαχιστα παραπανω παιζω(160 πρωτεινη-150 υδατανθρακα-50 λιπαρα), με stats 1.74 υψος και 76 κιλα, 23 χρονων. Βλεπω πολυ καλα αποτελεσματα και χανω λιπος πολυ σωστα προς το παρον.
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δεν ξερω ,δεν μετραγα :-D Μάναμ, τώρα το κάνεις δύσκολο....αν δεν ξέρεις πόσο έτρωγες, τώρα πως ξέρεις ότι θα κόψεις;;; Ξεκίνα να δοκιμάζεις και αν θολώνουν τα 6pack τότε κάνεις μ@λκια
bosei Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Για κοψιμο 40-30-30 ειναι οκ?[πρωτεινη-υδατανθρακας λιπαρα] σε 2100 ,μου εχει 53 g fat- 130 g carbs-160 γ πρωτεινη. Μπα. Εγώ θα έβαζα λίγη παραπάνω πρωτεΐνη απ' ότι σε maintain-bulking περίοδο. Εφόσον έχεις περιθώρια όμως. Μην μου είσαι ξέρω γω με 220γρ. και πας και για παραπάνω στα κιλά που είσαι. Αλλά από τα 160γρ. θα αύξανα κι άλλο το 200αράκι το πιάνεις μιά χαρά. Μετά όσο πιό πολλούς υδατάνθρακες μπορείς εφόσον βλέπεις ότι δεν σε χαλάνε και τα υπόλοιπα λιπαρά. Σκάε reffed μία φορά στις 7-10 μέρες εφόσον θα το παίρνεις σερί υποθερμιδικά και είσαι οκ. Πάντως τα macros που λες δεν βγάζουν 2100 αλλά 1600.
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μπα. Εγώ θα έβαζα λίγη παραπάνω πρωτεΐνη απ' ότι σε maintain-bulking περίοδο. Εφόσον έχεις περιθώρια όμως. Μην μου είσαι ξέρω γω με 220γρ. και πας και για παραπάνω στα κιλά που είσαι. Αλλά από τα 160γρ. θα αύξανα κι άλλο. Μετά όσο πιό πολλούς υδατάνθρακες μπορείς εφόσον βλέπεις ότι δεν σε χαλάνε και τα υπόλοιπα λιπαρά. εγώ πχ έκοψα υδατάνθρακα και είδα διαφορά, αλλά εγώ είμαι και θήλυ... υ.γ πωπω μόνη εδώ μέσα θα ανησυχώ μη μου φυτρώσουν
bosei Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 εγώ πχ έκοψα υδατάνθρακα και είδα διαφορά, αλλά εγώ είμαι και θήλυ... υ.γ πωπω μόνη εδώ μέσα θα ανησυχώ μη μου φυτρώσουν Γι αυτό λέω εφόσον δεν σε χαλάνε. Μερικοί δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις με τον υδ/ακα. Πάντως απ' ό,τι βλέπω προπονητές έξω με client list ένα κατεβατό λένε πως περίπου το 80% των πελατών τους διαχειρίζεται μιά χαρά τον υδ/ακα. Λίγοι είναι αυτοί που όντως τους χαλάει την διαδικασία καύσης.
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Γι αυτό λέω εφόσον δεν σε χαλάνε. Μερικοί δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις με τον υδ/ακα. Πάντως απ' ό,τι βλέπω προπονητές έξω με client list ένα κατεβατό λένε πως περίπου το 80% των πελατών τους διαχειρίζεται μιά χαρά τον υδ/ακα. Λίγοι είναι αυτοί που όντως τους χαλάει την διαδικασία καύσης. τυχεροί άντρες... γενικά εγώ θα δοκίμαζα πρώτα να καθαρίσω τις τροφές μου και μετά να δω με τι αναλογία carbs/fat καθαρίζω καλύτερα. Αλλά το ξαναλέω γω είμαι θήλυ
bosei Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 τυχεροί άντρες... γενικά εγώ θα δοκίμαζα πρώτα να καθαρίσω τις τροφές μου και μετά να δω με τι αναλογία carbs/fat καθαρίζω καλύτερα. Αλλά το ξαναλέω γω είμαι θήλυ Ε σε υποθερμιδική δεν έχεις και πολλά περιθώρια να φας ό,τι θες. Ειδικά εσείς τα κοριτσάκια με κάτι σπουργιτομερίδες τι να βάλετε ? Ένα μπισκότο είναι το μισό σας γεύμα. Ε σε 2000 θερμίδες που έχει ο Σωκράτης κάτι μπορεί να κάνει. Με IF ειδικά....
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ε σε υποθερμιδική δεν έχεις και πολλά περιθώρια να φας ό,τι θες. Ειδικά εσείς τα κοριτσάκια με κάτι σπουργιτομερίδες τι να βάλετε ? Ένα μπισκότο είναι το μισό σας γεύμα. Ε σε 2000 θερμίδες που έχει ο Σωκράτης κάτι μπορεί να κάνει. Με IF ειδικά.... ένα δίκιο το 'χεις... αν και δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε ένα γυναικείο skinny fat σώμα (εκ γενετής μεγαλύτερη λιπώδη μάζα) στο διατροφικό πρωτόκολλο IF ..
bosei Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 ένα δίκιο το 'χεις... αν και δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε ένα γυναικείο skinny fat σώμα (εκ γενετής μεγαλύτερη λιπώδη μάζα) στο διατροφικό πρωτόκολλο IF .. Well, if i had to guess μιά χαρά θα τα πήγαινε...τα ίδια δηλαδή με απλή υποθερμιδική.
yannis27gr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 τι αμυγδαλα παιρνετε?ψημενα η ωμα? εχει καμια διαφορα? Ωμά γιατί τα ψήνω εγώ μετά στις μπάρες πρωτείνης που φτιάχνω. Δε χάνουν θρεπτικά συστατικά. -------------- Ωραίο μήνυμα: 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 χαζευα πριν λιγο για ποσοτητες κτλ! εαν εκανα μια διατροφη 40-30-30 (πρωτεινη - υδ - λιπ) βγαινει για 2200 θερμιδες 220γρ πρωτεινης! που στον πεο τα παιρνεις ολα αυτα ρε? πρεπει να κοιμασαι και να ξυπνας με ενα κοτοπουλο στο στομα
king2009 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 χαζευα πριν λιγο για ποσοτητες κτλ! εαν εκανα μια διατροφη 40-30-30 (πρωτεινη - υδ - λιπ) βγαινει για 2200 θερμιδες 220γρ πρωτεινης! που στον πεο τα παιρνεις ολα αυτα ρε? πρεπει να κοιμασαι και να ξυπνας με ενα κοτοπουλο στο στομα Βασικά κοτοπουλο-αυγα-καστανο ρύζι όλη μέρα. Αντε Spect αγόρασε καμία 200 κότες να δεις τι καλά που είναι.
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μπα. Αλλάζω χώρα δεν επενδύω εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις