Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλεξ τι υψος εχεις? 81 με εδειξε σημερα το πρωι!

1.83 ειμαι 82 κιλαπεριπου τωρα, το παω μεχρι 86

Φίλε άκου, αγόρασε μια καθαρή πρωτεΐνη και πίνε πρωί βράδυ! Με το φαΐ υπολόγισε να φτάνεις γύρο στα 150/160 γραμμάρια την ημέρα 'επί 2 το βάρος σου περίπου δηλαδή' χωρισμένα σε 5 γεύματα! 2 σκόνη συν 3 φαΐ, 30 επί 5=150 ! Επίσης ρίξε υδατάνθρακα ειδικά το βράδυ 'και άσε τον Μπος να λέει ότι είναι το ίδιο να τρώμε υδατάνθρακα το πρωί μεπριν κοιμηθούμε' πέσε οριακά από τις θερμίδες συντήρησης η παίρνε τις ίδιες με λιγότερα λιπαρά κόψε τα παγωτά κάνε το λίγο καιρό και έλα να μαι πεις πως με τα ίδια κιλά θα είσαι στο 12/13 που θες..

Όσο για το τι κάνεις λάθος θα σου απαντήσω από το σπίτι, είμαι παραλία τώρα και δεν μπορώ να ανεβάσω το σποιλεσ που θέλω :)

Ps

Μόνο για έναν λόγο θα ασχολούμουν με το κινητό στην παραλία, μόνο για σένα και τον Φώτη που είστε γαμώ τα παιδιά θα έγραφα μήνυμα από εδώ που είμαι.

Αααα και για άλλον έναν λόγο, επειδή δεν έχει τίποτα της προκοπής εδώ, μόνο σάπιες έχει και παλιό πατσαβούρες Χαχαχαχα

θενκς Θα τα κανω ολα για δοκιμη εκτος απο τα πεντε γευματα. Υδατανθρακα πολυ το βραδυ δεν τρωω οταν κοβω. Θα ξαναρχισω ενα κυκλο ογκου οταν γυρισω..

παγωτο δυο μερες την εβδομαδα ετρωγα και αυτο το αρχισα αφου εφτασα χαμηλα κιλα, λιπαρα γενικα τρώω παρα πολυ λιγά, σχεδον τιποτα

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

ε μηπως πρεπει να το πας καμια 90 και στο κοψιμο να επιστρεψεις στα 85-86? Εισαι ψηλος

Δημοσ.

Εγώ είμαι 1.88 82 κιλά. Ξεκίνησα απο 78 που ήμουν τον χειμώνα και έχω σκοπό να φτάσω τα 88 και μετά να ανεβοκατέβαινω ανάμεσα στα 85 με 88 για να χάσω το λίπος που θα πάρω. Αλλά ξενερώνω με αυτά που διαβάζω, ότι για να γίνει δουλειά, πρέπει να πέσω περισσότερα. :(

Δημοσ.

ε μηπως πρεπει να το πας καμια 90 και στο κοψιμο να επιστρεψεις στα 85-86? Εισαι ψηλος

Δεν μου είναι δύσκολο να βάλω κιλά, αλλά για να πάω μέχρι τα 90 χωρίς να γίνω μπάλα λίπους πρέπει να τα βάλω σε κάνα χρόνο.. και στα 86 αρχίζω να ξεφεύγω. Μπορεί να δοκιμάσω να πάω 88 τώρα (Απλά θα βάλω ένα πρωινό λολ)

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να παίρνεις κιλα αλεξ , κράτα αυτα που εχεις , βάζε το πολύ κανα δυο στον όγκο και στο κόψιμο δώσε  πολυ πρωτεΐνη  ..

• Like 4
Δημοσ.

Totals 1,373  Υ.108 Λ/ .48 Π. 124

είμαι για μια βδομάδα σε αυτά τα macros λόγω επερχόμενων γενικών εξετάσεων (μείωσα η χέστρια την πρωτεϊνη από 155 σε 124) 

και πραγματικά λιμοκτονώ .... 

έβλεπα παιδάκια που έτρωγαν παγωτό και hotdog στο ΙΚΕΑ και με το ζόρι κρατιόμουν μη τους το αρπάξω, άτιμη κοινωνία .... 

Δημοσ.

Γκρουπαρα - κομματαρα  !!!

κετλερ στην άμμο με τους μάγκες στα αυτιά τέρμα ένταση   = αξια ανεκτίμητη , απόλαυση ζωής ,  πραγματικά  δεν υπάρχει ...

Δημοσ.

Γκρουπαρα - κομματαρα  !!!

κετλερ στην άμμο με τους μάγκες στα αυτιά τέρμα ένταση   = αξια ανεκτίμητη , απόλαυση ζωής ,  πραγματικά  δεν υπάρχει ...

espressaki είχαμε; 

Δημοσ.

Γκρουπαρα - κομματαρα !!!

κετλερ στην άμμο με τους μάγκες στα αυτιά τέρμα ένταση = αξια ανεκτίμητη , απόλαυση ζωής , πραγματικά δεν υπάρχει ...

Maus να έχεις αυτές μπροστά σου στην παραλία να δεις το motivation που θα φτασει

beautiful-girls-on-the-beach-in-spain-20

Απο rock είμαι τον Linkin Park πάντως εδώ και μια δεκαετία.

• Like 2
Δημοσ.

γιατι δεν παιρνεις αναλατα απο την αρχη? ας ειν κ ψημενα

1)Δεν βρίσκω στο supermarket ψημένα+ανάλατα

2)Δεν γνωρίζω αλλά θεωρώ ότι άψητα διατηρούν καλύτερα τα θρεπτικά τους συστατικά(Καθαρή υπόθεση)

3)Υποκειμενικό θέμα γεύσης.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...