alex_000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Alex πόσο περίπου είσαι σε bf? Κόντα 15 μετά το bulk και κάπου 14 μετά το cut. Θα έπρεπε να πάω πιο κάτω με 4 κιλά μειον
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Και εγω απλα το δεν το ξερω ακομα ... χα λές??
Prozac Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Κόντα 15 μετά το bulk και κάπου 14 μετά το cut. Θα έπρεπε να πάω πιο κάτω με 4 κιλά μειον Α, έχεις μείνει σταθερός σε bf. Περίμενα να είχες πάει πιο κάτω τόσο καιρό με τις αυξομειώσεις των κιλών.
bosei Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ρε συ αλεξ μηπως πρεπει να "μικρηνεις" λίγο παραπάνω για να πέσεις κι άλλο? 4 κιλά δεν είναι δα και τόσα πολλά.
yannis27gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ξέρω ότι δεν υπάρχει κανόνας, και με βάση αυτό που συζητάτε με τον Άλεξ, πόσα κιλά συνήθως βάζει κάποιος για κάθε μυικό κιλό; Χωρίς φάρμακα έτσι, μόνο διατροφή και συμπλήρωμα πρωτείνης -τίποτα άλλο.
Ison_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Να κάνω μια ερώτηση: υπάρχει τρόπος το συνολικό βάρος στη ζυγαριά να μειώνεται και ταυτόχρονα να αυξάνεται η μυική μάζα; Ξέρω ότι όταν χάνεις κιλά στη ζυγαριά σημαίνει ότι ο οργανισμός μπαίνει σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και δεν ξέρω αν μπορεί να επενδύσει την τροφή που παίρνει στο χτίσιμο μυών; Υπάρχει κάποιος συνδυασμός διατροφής, αερόβιας και βαρών που να δίνει το ερέθισμα για ταυτόχρονη αύξηση μυικής μάζας και μείωσης συνολικού σωματικού βάρους;
Liverpool89 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Τα κιλα στην ζυγαρια δεν λενε για μενα πολλα, το λιπος ειναι αυτο που μας καιει...
alex_000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Ρε συ αλεξ μηπως πρεπει να "μικρηνεις" λίγο παραπάνω για να πέσεις κι άλλο? 4 κιλά δεν είναι δα και τόσα πολλά. Σίγουρα πρέπει να πέσω κι άλλο για χαμηλά ποσοστά λίπους αλλά επίσης σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με αυτό που κάνω τώρα. Το bulking είναι πολύ εύκολο παίρνω ογκο αλλά στο cut κάπου το χανω. Δεν θέλω πιο χαμηλά από 12 με 13 ξέρω γω αλλά θέλω να είμαι στα 81 με 82 κιλά. Ξέρω ότι δεν υπάρχει κανόνας, και με βάση αυτό που συζητάτε με τον Άλεξ, πόσα κιλά συνήθως βάζει κάποιος για κάθε μυικό κιλό; Χωρίς φάρμακα έτσι, μόνο διατροφή και συμπλήρωμα πρωτείνης -τίποτα άλλο. Ρε g αυτό εξαρτάται από 1000 παράγοντες, τι άσκηση κάνεις, ηλικία γενετικά διατροφή, επίπεδο κτλ. Δεν υπάρχει απάντηση στην ερώτηση. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 αλεξ τι υψος εχεις? 81 με εδειξε σημερα το πρωι!
yannis27gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Να κάνω μια ερώτηση: υπάρχει τρόπος το συνολικό βάρος στη ζυγαριά να μειώνεται και ταυτόχρονα να αυξάνεται η μυική μάζα; Ξέρω ότι όταν χάνεις κιλά στη ζυγαριά σημαίνει ότι ο οργανισμός μπαίνει σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και δεν ξέρω αν μπορεί να επενδύσει την τροφή που παίρνει στο χτίσιμο μυών; Υπάρχει κάποιος συνδυασμός διατροφής, αερόβιας και βαρών που να δίνει το ερέθισμα για ταυτόχρονη αύξηση μυικής μάζας και μείωσης συνολικού σωματικού βάρους; Όταν γυμνάζεσαι με αντίσταση και ζορίζεσαι, το σώμα αυξάνει τον μυικό ιστό για να ανταπεξέλθει. Αν δεν αυξήσεις το σωματικό βάρος τότε ο μυικός ιστός θα δημιουργηθεί εις βάρος του λίπους -το σώμα δηλαδή θα κάψει λίπος για να φτιάξει μυς. Συμβαίνει, το έχω κάνει εγώ, αλλά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. 1
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Σίγουρα πρέπει να πέσω κι άλλο για χαμηλά ποσοστά λίπους αλλά επίσης σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με αυτό που κάνω τώρα. Το bulking είναι πολύ εύκολο παίρνω ογκο αλλά στο cut κάπου το χανω. Δεν θέλω πιο χαμηλά από 12 με 13 ξέρω γω αλλά θέλω να είμαι στα 81 με 82 κιλά. Φίλε άκου, αγόρασε μια καθαρή πρωτεΐνη και πίνε πρωί βράδυ! Με το φαΐ υπολόγισε να φτάνεις γύρο στα 150/160 γραμμάρια την ημέρα 'επί 2 το βάρος σου περίπου δηλαδή' χωρισμένα σε 5 γεύματα! 2 σκόνη συν 3 φαΐ, 30 επί 5=150 ! Επίσης ρίξε υδατάνθρακα ειδικά το βράδυ 'και άσε τον Μπος να λέει ότι είναι το ίδιο να τρώμε υδατάνθρακα το πρωί μεπριν κοιμηθούμε' πέσε οριακά από τις θερμίδες συντήρησης η παίρνε τις ίδιες με λιγότερα λιπαρά κόψε τα παγωτά κάνε το λίγο καιρό και έλα να μαι πεις πως με τα ίδια κιλά θα είσαι στο 12/13 που θες.. Όσο για το τι κάνεις λάθος θα σου απαντήσω από το σπίτι, είμαι παραλία τώρα και δεν μπορώ να ανεβάσω το σποιλεσ που θέλω Ps Μόνο για έναν λόγο θα ασχολούμουν με το κινητό στην παραλία, μόνο για σένα και τον Φώτη που είστε γαμώ τα παιδιά θα έγραφα μήνυμα από εδώ που είμαι. Αααα και για άλλον έναν λόγο, επειδή δεν έχει τίποτα της προκοπής εδώ, μόνο σάπιες έχει και παλιό πατσαβούρες Χαχαχαχα 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 μαους δεν θα σου στειλω ποτε φωτογραφια απο γυναικα στην εσθονια ετσι γιατι με στεναχωρησες με αυτο που ειπες Φωτη ή αλεξ οποιος ειχε πει για καρδιτσα και τις γυναικες δεν ειδα τιποτα ιδιαιτερο. Δεν ξερω αν φταιει οτι ειχα μια συγκεκριμενη στο μυαλο μου και δεν με ενοιαζε να δω κατι αλλο ή αν οντως δεν ειναι τοσο ωραιες 1
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 ο. Δεν ξερω αν φταιει οτι ειχα μια συγκεκριμενη στο μυαλο μου και δεν με ενοιαζε να δω κατι αλλο ή αν οντως δεν ειναι τοσο ωραιες Μας επεισες Spect χαχχα. Για τις φοιτητριες ειπα εγω ρε οχι για τις ντοπιες .
manzah80 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 εχω ανιχνευσει το καταλληλο μερος για γλουτους μαους.Η προμο φωτο τους φτανει 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μας επεισες Spect χαχχα. Για τις φοιτητριες ειπα εγω ρε οχι για τις ντοπιες . Φωτη μην με βλεπεις ετσι ομορφο και με μπρατσα ειμαι μονογαμικος! Δεν εκανα και πολλες βολτες στην Καρδιτσα! Δηλαδη σχεδον καθολου βασικα καθολου αλλα εκει που ημουν και οτι ειδα δεν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις