yannis27gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Έχω ένα λουκάνικο από τον στρατό, λες να κάνει; Θα το δοκιμάσω, πάντως, σε μεταγενέστερο στάδιο. Προς το παρόν, έβαλα στόχο να κάνω το πρόγραμμα του video που postαρες μέσα στο Σ/Κ. Θα γράψω εντυπώσεις. Θα το γουστάρεις, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Δέχτηκα την πρόκληση σου για 150 βυθίσματα. Έκανα τα πρώτα 3*30 και σταμάτησα γιατί με έπιασε η χολινεργική κνίδωση (ο βασικός λόγος που δεν τρέχω και κάνω μόνο ΗΙΙΤ ) όπως και τότε με τα 10000 swings. Τέτοιες προπονήσεις δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι για μένα. Εννοείται ότι οι τετρακέφαλοι την άκουσαν με τις 90 επαναλήψεις αλλά, θα δεις και μόνος σου όταν το κάνεις, την ακούν πολύ καλύτερα όταν σηκώνεις στους ώμους τα κιλά σου και κάνεις έτσι βυθίσματα. Έχει πλάκα που από τα 2 περίπου χρόνια που γυμνάζομαι, τους πρώτους 18 μήνες μισούσα, κυριολεκτικά, το σκουοτ, την 1η φορά δεν κατάφερα ούτε 3*8 με bodyweight να κάνω... και πια έχει γίνει η πιο αγαπημένη μου άσκηση (μαζί με το σούπερ σετ έλξεις-κάμψεις) κι έφτασα πια να σηκώνω τα κιλά μου όπως μου είχα υποσχεθεί πριν 2 μήνες που αποφάσισα να βγω από το comfort zone. Που 'σαι ρε Ντάκον να χαρείς τον παππού που έπρηζες να κάνει σκουοτ και σου λεγε δεν μπορώ και δεν μπορώ 4
thomasG4 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Σήμερα έκανα circuit με bodyweight ασκήσεις ενδυνάμωσης. Έκανα 5 γύρους με διάλειμμα 3 λεπτών ανάμεσα σε κάθε γύρο. Το circuit είχε: 3 pullups 10 pushups 16 squats Τη πρώτη φορά που το έκανα ήμουν πιασμένος για δυο μέρες, αλλά αξίζει. Μετά συνηθίζεις. Το βρήκα απο εδώ το συγκεκριμένο: http://www.simplefit.org/workout.html 3
bosei Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Α επίσης σήμερα που ήταν η πρώτη μέρα του προγράμματος στις άρσεις θανάτου έκανα μία μεγάλη αλλαγή πέρα από το γύρισμα στην dark side λόγω sumo. Αντί να κάνω π.χ. 3x5 ή κάτι αντίστοιχο τέλος πάντων, παίρνω όλο μου το volume από μονές. Meaning σήμερα είχα να κάνω 7 σετ x 1 reps @ 80% + 1 AMRAP set. Ανάμεσα από τις μονές το διάλειμμα ήταν ένα λεπτό (υπάρχει ένας πίνακας που ορίζει διαλείμματα ανάλογα το %1RM) και στο AMRAP set (όσες επαναλήψεις βγουν) έκανα μία επανάληψη, απομακρυνόμουν από την μπάρα και ξανά έκανα την επόμενη επανάληψη. Σκοπός αυτού είναι να πάρεις όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες για set up μπορείς πέρα από έναν άλλο λόγο που δεν γράφω τώρα. Δηλαδή εγώ κάθισα και στήθηκα μπροστά από την μπάρα και έκανα το set up μου 14 φορές σήμερα σε σχέση με 3 φορές ξέρω γω που θα έκανα αν είχα 3x5. Σημαντικό αυτό όταν μαθαίνεις κάτι καινούργιο (sumo για εμένα) ! *my 2
Liverpool89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 http://www.tilestwra.com/9-proin-bodybuilders-pou-xefouskosan-ke-sirriknothikan/ Αν το αφησεις σε αφηνει κι αυτο, το.σωμα προσαρμοζεται..
bosei Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 http://www.tilestwra.com/9-proin-bodybuilders-pou-xefouskosan-ke-sirriknothikan/ Αν το αφησεις το φάρμακο σε αφηνει κι αυτο, το.σωμα προσαρμοζεται.. 1
therock Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 http://www.tilestwra.com/9-proin-bodybuilders-pou-xefouskosan-ke-sirriknothikan/ Αν το αφησεις σε αφηνει κι αυτο, το.σωμα προσαρμοζεται.. Ηθελα και γω να το ανεβασω. Με λιγα λογια χωρις το φαρμακο ειναι σαν εμας, και μεις με φαρμακο θα μασταν σαν αυτους.
SlimData Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Αν και το link έχει πέσει, η όλη φάση με το υψηλού επιπέδου bodybuilding βασίζεται στην παραδοχή της ακραίας χρήσης ντόπας. Διάβαζα μια φορά κάτι αφιερώματα, οι περιπτώσεις του muzner παλιότερα και του brothers πριν 2-3 χρόνια δείχνουν ακριβώς τα σωματικά και ψυχολογικά αποτελέσματα της μακροχρόνιας χρήσης. Μακριά. 1
Mikeasdf Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Αλλο downfall θα εχει ενας που αθλειται 20 χρονια με strict diet και σκληρη προπονηση NATURAL αν τα παρατησει ολα και "ξωκειλει" και αλλο καποιος που εκανε καταχρησεις φαρμακων κλπ, λογικο.
ribo7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 άσχετο, αλλά δεν άντεξα να μην το ποστάρω ... http://www.stroumfaki.org/2015/06/18.html μας έκανες να ξεράσουμε Δήμητρα, κάνε μια καλή να ποστάρεις κάτι αντίστοιχο με ωραία δαχτυλάκια να γουστάρουμε 1
wizzy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Θα το γουστάρεις, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. Δέχτηκα την πρόκληση σου για 150 βυθίσματα. Έκανα τα πρώτα 3*30 και σταμάτησα γιατί με έπιασε η χολινεργική κνίδωση (ο βασικός λόγος που δεν τρέχω και κάνω μόνο ΗΙΙΤ ) όπως και τότε με τα 10000 swings. Τέτοιες προπονήσεις δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είναι για μένα. Εννοείται ότι οι τετρακέφαλοι την άκουσαν με τις 90 επαναλήψεις αλλά, θα δεις και μόνος σου όταν το κάνεις, την ακούν πολύ καλύτερα όταν σηκώνεις στους ώμους τα κιλά σου και κάνεις έτσι βυθίσματα. Έχει πλάκα που από τα 2 περίπου χρόνια που γυμνάζομαι, τους πρώτους 18 μήνες μισούσα, κυριολεκτικά, το σκουοτ, την 1η φορά δεν κατάφερα ούτε 3*8 με bodyweight να κάνω... και πια έχει γίνει η πιο αγαπημένη μου άσκηση (μαζί με το σούπερ σετ έλξεις-κάμψεις) κι έφτασα πια να σηκώνω τα κιλά μου όπως μου είχα υποσχεθεί πριν 2 μήνες που αποφάσισα να βγω από το comfort zone. Που 'σαι ρε Ντάκον να χαρείς τον παππού που έπρηζες να κάνει σκουοτ και σου λεγε δεν μπορώ και δεν μπορώ Μ' αρέσεις, πάντως, γιατί δεν λες "όχι" σε (λογικές) προκλήσεις! Η σειρά μου τώρα, θα κάνω το πρόγραμμα που ανέβασες και θα γράψω εντυπώσεις. 1
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μωράκια καλησπέρα σας σκεφτόμουν ολη μέρα 111.jpg Εχεις αραξει σε ζηλευω. Δημητρα... Καταρχην υπαρχει κατι που λεγεται αισθητικη μηπως εισαι τσακωμενη με αυτο ? Κατα δευτερον λινκ απο στρουμφακια.gr και παρομοια site δεν τα ανοιγω καν ,εννοειται πως δεν ηταν ουτε αστειο . 1
alex_000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Όταν είμαι στο bulk όλα είναι καλά, παρόλο που βάζω μόνο 3 με 4 κιλά αλλάζω εμφανώς και μπαινει αρκετός όγκος. Ανεβάζω και κιλά σε όλες τις ασκήσεις. Όταν τα κόβω όμως κάπου το χαλάω και όταν φύγουνε σαν να γυρίζω πίσω στην αρχή. Χάνεται παραπάνω μυϊκή μάζα από όσο θα ήθελα παρόλο που τα χάνω αργά (1 με 2 κιλά τον μηνα). Νομίζω ότι θα πρέπει να ανεβάσω την ποσότητα πρωτείνης στο cut. Ίσως δοκιμάσω και κάνα συμπλήρωμα. Έγινε 2 φορές στην σειρά όμως αφρό και μιλάμε για 8 μήνες δουλειάς τώρα 6 φορες ανα εβδομάδα τζιμ .. κρίμα είναι. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 26Αυγούστου το αργότερο θα είμαι Εσθονία μπιτσις 1
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 26Αυγούστου το αργότερο θα είμαι Εσθονία μπιτσις Και εγω απλα το δεν το ξερω ακομα ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις