dimitra_m3 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Εντάξει, γούστα είναι αυτά. Για κάθε έναν σαν εμένα που θεωρεί ιδανικό σωματότυπο κάτι σε στυλ μπελούτσι, με καμπύλες, υπάρχει κάποιος άλλος που του αρέσει να βλέπει τα κόκκαλα στους ώμους και στην λεκάνη, κάτι σαν βανδή ένα πράγμα. Δεν αναφέρομαι στη μαργαρίτα φυσικά, είναι γενική παρατήρηση για το αυτονόητο. Γούστα. Καλά εννοείται, αλλά να μη πούμε και μεις μια γνώμη βρε αδερφέ;
SlimData Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δε σε μάλωσα βρε αδερφή, ελεύθερα. Εξάλου, όπως φαντάζομαι κατάλαβες, συμφωνώ μαζί σου
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δε σε μάλωσα βρε αδερφή, ελεύθερα. Εξάλου, όπως φαντάζομαι κατάλαβες, συμφωνώ μαζί σου αυτό έλειπε βρε αδερφέ να μη συμφωνούσες 1
Mau-Maus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Maργαριτονι μην μασάς εισαι σούπερ , πολύ καλή δουλειά μπράβο !!! 1
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Maργαριτονι μην μασάς εισαι σούπερ , πολύ καλή δουλειά μπράβο !!! να μασήσει, να φάει το καμάρι μας να γίνει τούμπανο
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 ρε συ σπεκτ απο που ψωνίζεις εσύ ? https://www.skroutz.gr/c/1338/balance_gym.html?keyphrase=foam+roller το foam roller εννοούσα θα πρέπει να είχε ήδη οχι το kettlebell , το kettlebell είναι πολυτέλεια όντως .. όμως λάστιχο αντίστασης με κανα 10 ρικο , ρόδα κοιλιακών με 5 ευρω κτλ αυτά ειναι τσάμπα σε σχέση με αυτά που προσφέρουν .. τελικα το ειχα παρει 30+ αλλα ειναι 90εκατοστα! τελικα μονο χτες δεν εκανα προπονηση! Απειρη κουραση αλλα γενικα μεσα στην καυλα ο σκ!!!
Liverpool89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Σας ευχαριστω παιδια να στε καλα,.τελικα πηγα πηρα μισο κοτοπουλο και πεννες τις εσκισα....
wizzy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ρε φούστη, έλειψα 3 μέρες και με "φάγατε"! Χαίρομαι πάντως που το θέμα μου έδωσε "σπίθα" για συζήτηση στην οποία γράφτηκαν διαφορετικές απόψεις. Επιτρέψτε μου να σας απαντήσω, έναν έναν. Πάμε: Ο άλλος κάνει 400 χλμ ποδήλατο και το 8άρι kettlebell θα του κάνει κάτι. Σοβαρευτείτε ρε. Στο μακρινό παρελθόν, είχα μια συζήτηση με τον alex_000 με την ενδυνάμωση των δικέφαλων μηριαίων σε ένα μηχάνημα στο γυμναστήριο, τον τρόπο εκτέλεσης της άσκησης κτλ. Σε εκείνη την συζήτηση, είχες κάνει ένα εμβόλιμο post στο οποίο έγραψες "κάνε squats"! Με δεδομένο ότι, όπως έγραψα και προηγουμένως, αυτή την χρονική στιγμή δεν έχω τη δυνατότητα (π.χ. χρήματα, χρόνος, χώρος κτλ) για γυμναστήριο ή/και αγορά μπάρας και κιλών (για εκγύμναση στο σπίτι) και με αφορμή το video με το kettlebell που postαρε ο Mau-Maus, είπα να ρωτήσω την άποψή του. Ο λόγος είναι επειδή η συγκεκριμένη λύση μου φάνηκε πολύ καλύτερη από το "καθόλου squats". Το θέμα εδώ είναι ότι κι εσύ κι ο Γιάννης πιο κάτω, ξεχνάτε ένα πράγμα. Το kettlebell θα το κρατάω με τα χέρια! Οπότε, ναι, δεδομένου ότι δεν έχω την μυϊκότητα στα χέρια την οποία έχουν άλλα παιδιά στο thread, τα 8 κιλά δείχνουν να είναι αρκετά για το σκοπό που το θέλω. @ντάκον: Σωστός ο παίχτης, τα 8αρια δεν είναι για πόδια. Θες βαριά σκουοτ ποδηλάτη, όχι 150 βυθίσματα ή τόσο μικρά kettlebell. Από αντοχή στα πόδια, προφανώς δεν έχεις θέμα, χρειάζεσαι αύξηση μυικής δύναμης. Πάρε ένα πολύ σκληρό λάστιχο ή φτιάξε μόνος σου μια βάση kettlebell -άμα θες σε καθοδηγώ όπως με τη ρόδα, αλλά θα χρειαστεί να πας σε σιδερά να σου κάνει ηλεκτροκόληση, εκτός κι αν το κατέχεις το θέμα- ώστε να τη φορτώνεις δίσκους με βάρη. Πάντως κακά τα ψέματα, επειδή έχω και λάστιχα και kettlebel και έχω κάνει άπειρες ασκήσεις ποδιών με bodyweight, σαν το σκουότ δεν έχει. Η διαφορά είναι τεράστια, σχεδόν χαώδης. Συμπληρώνεις με lounges με αλτήρες και είσαι σχεδόν κομπλέ. Φίλε Γιάννη, δοκίμασε να κάνεις 150 βαθιά καθίσματα (όχι συνεχόμενα, κάνε τα σε 5*30) και γράψε την εμπειρία σου. Δεν σε ειρωνεύομαι, είμαι όντως περίεργος. Βρε περίεργοι τα κετλερ δεν τα παίρνεις για να κάνεις σκουωτ μόνο αλλά για ένα σωρό άλλα πράγματα μην πετάτε τα λεφτά σας αν δεν ξέρετε!Γεμίστε βαλίτσες και κάντε σκουωτ αν τα θέλετε μόνο για αυτό!Για τον ποδηλάτη είναι βαριά τα 8 κιλά και πολύ κι όλας..Δεν έχει γυμναστεί καθόλου ο άνθρωπος πάνω και θα του πω να πάρει 20 κιλά?? Με τί χέρια θα τα σηκώσει?? Να κλαίει τα λεφτά του μετά?? Οκ έλεος.. ΟΚ, δεν θα με έλεγα εντελώς αγύμναστο στον άνω κορμό, αλλά ναι, τα 8 κιλά, ως αρχική σκέψη, φαινόντουσαν καλή ιδέα. Ας μην ξεχνάμε ότι και ο τύπος στο video, με τέτοια έκανε τα squats του. Κάνει άπειρα χιλιόμετρα με το ποδήλατο κι είναι αγύμναστος ρε Μάους; Και με τι μυς κουνάει τα πετάλια; Να ωραίο σετ ασκήσεων με 8αρι kettlebell: Ευχαριστώ για το video. Για το "αγύμναστος" εξήγησα πιο πάνω. Ντάκον χωρίς παρεξήγηση, κάνεις καθόλου κετλερ ? Έχεις ασχοληθεί καθόλου? Έχουμε τελείως διαφορετική οπτική στο θέμα , εσύ νομίζεις ότι τα κετλερ είναι για να τα κάνουμε μόνο γύρω γύρω και σκουωτ και όλα τα άλλα τα κάνουμε και με αλτηρες η με λάστιχα! Έμ δεν είναι έτσι, αν ήταν έτσι δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης τα κετλερ!Εσύ δεν ξέρω αν ασχολείσαι , εγώ πάντως την Κυριακή θα τα βάλω στο αμάξι και θα τα λιώνω στην παραλία κάθε μέρα μισή ώρα στην αμμο και σίγουρα όχι γ γύρω γύρω μόνο .. Πριν πείτε τον άλλο ασοβαρο βάλτε το μυαλό σας πρώτα να δουλέψει.. Ασοβαρος θα ήμουν αν του πρότεινα να πάρει 24 κιλά κετλερ για να κάνει σκουωτ.. Θέλετε σκουωτ με κιλά? Πάρτε μια βαλίτσα γεμίστε την με ότι έχετε και δεν έχετε να γίνει ασήκωτη 20-30 κιλά, πάρτε την αγκαλιά στο στήθος και αρχίστε τα πάνω κάτω.. Μην πετάτε λεφτά..Ναι Γιάννη αγύμναστος είναι ο ποδηλάτης - στον κορμό εννοείται- ! οι ποδηλάτες (για να το πω γενικά μην παρεξηγηθεί το παλικάρι) ξέρεις κάτι πλατουλες , ώμους και χεράκια που έχουν τα μισά από τα δικά σου? Πως θα του πω να πάρει 20ρία, να τα κάνει τι? Πως θα τα σηκώνει? Ναι οι περισσότεροι ποδηλάτες είναι αγύμναστοι πέρα από τα πόδια και το αναπνευστικό πολύ σπάνια δουλεύουν κάτι άλλο.. Τα bold ισχύουν γενικά ή, αν θέλετε, στην πλεινότητα των περιπτώσεων. Ελπίζω να αποτελέσω την εξαίρεση! Τέλος, για να μην παρεξηγηθώ, δεν θέλω κάποιος από εσάς να "παρεξηγηθεί". Προσπάθησα να μην "διαλέξω πλευρά", όλοι σας με έχετε βοηθήσει με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο και σας ευχαριστώ για αυτό. Για την ιστορία, πήρα το foam roller - αλλά δεν κατάφερα να πάω ποδηλασία την Κυριακή γιατί το bike computer παρουσίασε δυσλειτουργία, οπότε μάλλον θα το εγκαινιάσω αύριο. Δεν βρήκα 8κιλο kettlebell και πήρα ένα στα 9 κιλά. Θα το εγκαινιάσω κι αυτό σήμερα. 2
Fotis13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Εσυ ανεβοκατεβαινεις φαράγγια και πηδάς σε καταρράκτες και μιλάς για κινδύνους; Α, παγαινε ρε... Ψεμματα ρε ειναι ,photoshop. Έσκασε ένα διημεράκι μεσοβδόμαδο για Φούρκα, άντε να πάρουμε λίγο χρώμα Ουτε ξερω τι ειναι αυτο ... Μαργαριταρονι t00mpano ! που εισαι λειπεις απο το thread ,ατιμοι μοδεραδες θα το πληρωσετε ... Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2015 από Fotis13 1
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ψεμματα ειναι photoshop. Ουτε ξερω τι ειναι αυτο ... Μαργαριταρονι t00mpano ! που εισαι λειπεις απο το thread ,ατιμοι μοδεραδες θα το πληρωσετε ... Παρε day off και ελα, 5 κοριτσια θα μαστε Πηρα week off απο προπονησεις κ συμπληρωματα, παω να παρω παπουτσια να πνθξω τν πονο μ
Fotis13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Παρε day off και ελα, 5 κοριτσια θα μαστε Πηρα week off απο προπονησεις κ συμπληρωματα, παω να παρω παπουτσια να πνθξω τν πονο μπ Που μωρε να ερθω τι ειναι το φουρκα δεν ξερω καν . Για παπουτσια στειλε σε πμ τις φωτο γιατι δεν το εχεις να σου πω εγω τι θα παρεις μην κανεις fail .
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Που μωρε να ερθω τι ειναι το φουρκα δεν ξερω καν . Για παπουτσια στειλε σε πμ τις φωτο γιατι δεν το εχεις να σου πω εγω τι θα παρεις μην κανεις fail . Δεν διαλεγω εγω, το παπουτσι διαλεγει εμενα.σε 35 νουμερο με τακουνι, δυσκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις