Liverpool89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Ναι φαινεται δυνατος... Σε ενα βιντεακι στο φβ κανει επολε αν το λεω σωστα 170+ κιλα μονη
yannis27gr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Εσεις δεν κανετε γυμναστικη πολεμικα οπλα φτιαχνεται .Παντως σοβαρα να ξερετε πως ολες αυτες οι πατεντες εγκυμονουν κινδυνους απο αποψη εργονομιας και κακης στηριξης των κινουμενων μερων κτλπ. Εσυ ανεβοκατεβαινεις φαράγγια και πηδάς σε καταρράκτες και μιλάς για κινδύνους; Α, παγαινε ρε... 2
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Έσκασε ένα διημεράκι μεσοβδόμαδο για Φούρκα, άντε να πάρουμε λίγο χρώμα 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Πρώτη μέρα χωρίς προπόνηση και είμαι όλη μέρα σα ζόμπι.
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Για σας :-P Για μένα διάλλειμα είναι το να κάνω αλλού είδους προπόνηση :-P 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Αν μπορούσα θα το έκανα αλλά με τόσο φαΐ και ύπνο λειτουργό σε κατάσταση επιβίωσης
Big Boss Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μια συμβουλή-ερώτηση παιδιά Τι μπορώ να τρωω μια-μια μιση ώρα πριν τη προπόνηση? Συνύθως έτρωγα ένα γιαουρτάκι(16γρ πρωτείνη) με 25γρα αμύγδαλα,1 τοστ πολυκατοικία γαλοπούλα-τυρί κ ένα ποτήρι γάλα πλήρες.Πάντα ήταν ελαφρύ το στομάχι μου με αυτά. Τώρα λέω να βάλω το γιαούρτι-αμύγδαλα για βραδινό με μια μπανάνα (θέλω να ρίζω ποσοστά λίπους) Μετά τη προπόνηση έχω πρωτείνη(μια φορά για οικονομία) + μεσημεριανό μετά από κανα 40λεπτο. Πρωινό είναι μπανάνα+δημητριακά με γάλα πλήρες ή τόστ πολυκατοικία+μπανάνα+γάλα πλήρες.Αυγά δεν τα τρώω με τίποτα γιατί μου προκαλούν εμμετό.(κυριολεκτικά) Γενικά έχω παρατηρήσει ότι όσο παίρνω κάτω από 3500 θερμίδες χάνω αν δεν φάω γλυκά και αηδίες το σαββατοκύριακο. Πήγα από 25% σε περίπου 17% λίπος σε ένα χρόνο περίπου κόβωντας τις αηδίες(γλυκά,κρασιά,μπύρες) και μειώνοντας το βραδινό. edit: Τώρα που το σκέφτομαι λέω να χωρίσω το βραδινό σε δύο. μπανάνα με αμύγδα στις 6 και γιούρτι στις 8 ή το αντίθετο? 5 συνολικά γέυματα ανα 2-3 ώρες
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μια συμβουλή-ερώτηση παιδιά Τι μπορώ να τρωω μια-μια μιση ώρα πριν τη προπόνηση? Συνύθως έτρωγα ένα γιαουρτάκι(16γρ πρωτείνη) με 25γρα αμύγδαλα,1 τοστ πολυκατοικία γαλοπούλα-τυρί κ ένα ποτήρι γάλα πλήρες.Πάντα ήταν ελαφρύ το στομάχι μου με αυτά. Τώρα λέω να βάλω το γιαούρτι-αμύγδαλα για βραδινό με μια μπανάνα (θέλω να ρίζω ποσοστά λίπους) Μετά τη προπόνηση έχω πρωτείνη(μια φορά για οικονομία) + μεσημεριανό μετά από κανα 40λεπτο. Πρωινό είναι μπανάνα+δημητριακά με γάλα πλήρες ή τόστ πολυκατοικία+μπανάνα+γάλα πλήρες.Αυγά δεν τα τρώω με τίποτα γιατί μου προκαλούν εμμετό.(κυριολεκτικά) Γενικά έχω παρατηρήσει ότι όσο παίρνω κάτω από 3500 θερμίδες χάνω αν δεν φάω γλυκά και αηδίες το σαββατοκύριακο. Πήγα από 25% σε περίπου 17% λίπος σε ένα χρόνο περίπου κόβωντας τις αηδίες(γλυκά,κρασιά,μπύρες) και μειώνοντας το βραδινό. edit: Τώρα που το σκέφτομαι λέω να χωρίσω το βραδινό σε δύο. μπανάνα με αμύγδα στις 6 και γιούρτι στις 8 ή το αντίθετο? 5 συνολικά γέυματα ανα 2-3 ώρες Αμα καλυπτεις τις θερμιδες σου και τα μακρος σου ,μπορεις να βαλεις και 2 γιαουρτια. Μπανανα με γιαουρτι φιλε μου δεν ειναι φαγητο βραδινο,ειναι σνακ,εκτος και αν τρως καθε 2 ωρες οποτε κλαιν. Μν αφηνεις εξω φαγητο με λιπος ,υδατανθρακα κτλ,τα χρειαζεσαι,.Φτιαξε ενα πλανο 40-30-30[πρωτινη ,υδατανθρακα λιπος]με τις θερμιδς που θες και ξεκινα. 3500 θερμιδες,αν τρως σωστα,θελεις πολυ φαγητο,τωρα με 1 γιαουρτι για βραδυνο..
Big Boss Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Μέχρι τώρα έτρωγα 4 γεύματα τα οποία ήτανε ~800 πρωινό,~800 μετά από 3 ώρες ,1000+ μεσημεριανό και 500 περίπου βραδινό σύνολο 3000+ Θα ξεκινήσω με 5 από αύριο με τη καινούργια πρωτεινή αλλά δεν ξέρω πως να τα βγάλω. θέλω να είμαι γύρω στις 3000cal. edit: hmm σκέφτομαι να το κάνω έτσι 1:μεγάλο πρωινό 1000 θερμίδες περίπου που θα περιέχει τα πάντα 2:800 θερμίδες πρωτείνη-γρήγορους υδατάνθρακες προπόνηση 45-50 λεπτά δισέτ 3:πρωτείνη whey απευθίας μετά τη γυμναστική-120 θερμίδες 4:800 θερμίδες υδατάνθρακες-λιγότερο πρωτείνη-λιπαρά 5:απογευματινό σνακ 6:βραδινό μικρό δύο ώρες μετά το σνακ(γύρω στις 8) τα 5-6 να είναι περίπου 400 θερμίδες μαζί γιαυτό έλεγα μπανάνα-αμύγδαλα στο ένα(~250) και γιαούρτι στο άλλο(~120) σύνολο:3090 Tώρα το θέμα είναι τι θα τρώω....... Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2015 από Big Boss
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Ποσα κιλά είσαι και θες να γραμμώσεις με 3000+ θερμίδες; Πάνω απο 100;!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Αμα κραταει τα κιλα του στα 3500,τοτε με 3000 θα χανει περιπου μισο κιλα την εβδομαδα,το οποιο ειναι μια χαρα.
bosei Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Τι σημαίνει το πιασιμο μετά την γυμναστική; ότι πιάστηκες 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις