Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ρωταω αν κανει μια στο τοσο να πινουμε, τις θερμιδες τις ειδα απλα αν καποιος πινει πχ καθε τρεις μερες θα δει να τον παιρνει η κατω βολτα απο θεμα οτι θα τους χαλαει την γραμμωση ας πουμε
GreekMonkey Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δεν ξέρω για τα 8κιλά τι παίζει. Γενικό ήταν αυτό που είπα εγώ για όσους δεν έχουν ιδέα περί ποδηλασίας και διαφοράς αερόβιας με ασκήσεις δύναμης.
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ντάκον χωρίς παρεξήγηση, κάνεις καθόλου κετλερ ? Έχεις ασχοληθεί καθόλου? Έχουμε τελείως διαφορετική οπτική στο θέμα , εσύ νομίζεις ότι τα κετλερ είναι για να τα κάνουμε μόνο γύρω γύρω και σκουωτ και όλα τα άλλα τα κάνουμε και με αλτηρες η με λάστιχα! Έμ δεν είναι έτσι, αν ήταν έτσι δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης τα κετλερ!Εσύ δεν ξέρω αν ασχολείσαι , εγώ πάντως την Κυριακή θα τα βάλω στο αμάξι και θα τα λιώνω στην παραλία κάθε μέρα μισή ώρα στην αμμο και σίγουρα όχι γ γύρω γύρω μόνο .. Πριν πείτε τον άλλο ασοβαρο βάλτε το μυαλό σας πρώτα να δουλέψει.. Ασοβαρος θα ήμουν αν του πρότεινα να πάρει 24 κιλά κετλερ για να κάνει σκουωτ.. Θέλετε σκουωτ με κιλά? Πάρτε μια βαλίτσα γεμίστε την με ότι έχετε και δεν έχετε να γίνει ασήκωτη 20-30 κιλά, πάρτε την αγκαλιά στο στήθος και αρχίστε τα πάνω κάτω.. Μην πετάτε λεφτά..Ναι Γιάννη αγύμναστος είναι ο ποδηλάτης - στον κορμό εννοείται- ! οι ποδηλάτες (για να το πω γενικά μην παρεξηγηθεί το παλικάρι) ξέρεις κάτι πλατουλες , ώμους και χεράκια που έχουν τα μισά από τα δικά σου? Πως θα του πω να πάρει 20ρία, να τα κάνει τι? Πως θα τα σηκώνει? Ναι οι περισσότεροι ποδηλάτες είναι αγύμναστοι πέρα από τα πόδια και το αναπνευστικό πολύ σπάνια δουλεύουν κάτι άλλο.. 2
Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Εγω το λεω αν επαιρνα 24κιλο απο τωρα και εκανα ακομα μονο τα swing θα εβγαινε ο ωμος μου, σταδιακα σιγα σιγα... Και οντως υπαρχουν τοσες ασκησεις που μπορεις να κανεις, απλα πρεπει να τις εκτελεις καλα... Εμενα με πορωσανε και θα μεγαλωσω την συλλογη μου... θα παραγγειλω τον αλλον μηνα δυο δωδεκακιλα.... 1
alex_000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 το θέμα με την τσάντα (λουκάνικο κτλ) δουλεύει μια χαρά ... Αγοράζεις χαλίκι και σακούλες σκουπιδιών και κάνεις πακέτα 5άκιλα να βάζεις μέσα στην τσάντα και βάζεις όσο θες...μετά αγκαλιά και front squat.. κόστος 5-10 ευρώ 2
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 ^ ακριβως αυτο ! λουκανικο για την ακρίβεια εννοούσα .. το θέμα με τα κετλερ ειναι να να πάρεις τόσα τα κιλά ώστε να μπορείς να κάνεις κ 5 ασκησουλες πέρα απο τα σκουωτ πχ μην σου μείνουν άχρηστα , κρίμα τα λεφτά είναι .. αλλιώς βαλίτσα .. λιβε σιγα σιγα χωρις βιασύνες , θα κολλήσεις με την προπόνηση όσο την μαθαίνεις .. 2
Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Κολλησα ειδα καθε σαββατο παω και κανω ενα κομπεξ γερο, ανεβαινωντας ειτε κιλα ειτε σετ, ασκηση 10 καμψεις ξανα αλλη ασκηση 10 καμψεις ..
yannis27gr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 το θέμα με την τσάντα (λουκάνικο κτλ) δουλεύει μια χαρά ... Αγοράζεις χαλίκι και σακούλες σκουπιδιών και κάνεις πακέτα 5άκιλα να βάζεις μέσα στην τσάντα και βάζεις όσο θες...μετά αγκαλιά και front squat.. κόστος 5-10 ευρώ Αυτό έκανα για τις γάμπες. Το τερμάτισα με bodyweight και πήρα μια σχολική τσάντα, τη γέμισα καρφιά -αυτά περίσσευαν - και έχω μια χαρά βάρος. 1
Fotis13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Εσεις δεν κανετε γυμναστικη πολεμικα οπλα φτιαχνεται .Παντως σοβαρα να ξερετε πως ολες αυτες οι πατεντες εγκυμονουν κινδυνους απο αποψη εργονομιας και κακης στηριξης των κινουμενων μερων κτλπ. 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Είμαι πτώμα αλλά αξίζει τον κόπο 1
bosei Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Σήμερα, 4 μέρες μετά την μονή στα 170 με sumo deadlift έβγαλα 180 για πλάκα και 190 με grinding σαν τα 170. Not bad, not bad. 2
Liverpool89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μπος το παιδι αυτο http://amaliadacity.gr/pagkosmio-rekor-sto-powerlifting-o-paris-mitropoulos/το γνωριζεις; Πολυ δυνατος φαινεται...
bosei Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Μπος το παιδι αυτο http://amaliadacity.gr/pagkosmio-rekor-sto-powerlifting-o-paris-mitropoulos/το γνωριζεις; Πολυ δυνατος φαινεται... Δεν τον ξέρω αλλά world record δεν είναι με τίποτα. Εδώ στην κατηγορία των 74 κιλών είναι παραπάνω ! Στα 90 είναι 661 λίμπρες που ισοφάρισε το ρεκόρ ο Layne Norton πριν κανά 2μηνο στο Arnold Classic...αυτός έκανε 506 λίμπρες. Μπράβο του πάντως εννοείται.
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Σήμερα, 4 μέρες μετά την μονή στα 170 με sumo deadlift έβγαλα 180 για πλάκα και 190 με grinding σαν τα 170. Not bad, not bad.Το γαλακτομπουρεκο φταιει
bosei Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Το γαλακτομπουρεκο φταιει Πάντως για πρωινό είχα whey με παγωτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις