Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 κατσε να παω να βγαλω ακρη τι παιζει και θα σε ενημερωσω Εγω να ξερεις θα μαι σε δυο πολεις. Tallinn + Tartu ! ειναι σε δυο πανεπιστημιο τομεταπτυχιακο
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 κατσε να παω να βγαλω ακρη τι παιζει και θα σε ενημερωσω Εγω να ξερεις θα μαι σε δυο πολεις. Tallinn + Tartu ! ειναι σε δυο πανεπιστημιο τομεταπτυχιακο Leg Day today, απο προπροπονητικα ποναω
Fotis13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Leg Day today, απο προπροπονητικα ποναω Μηδεν προβληματα ...
wizzy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 @Mau-Maus: Στο post #27480, είχες ανεβάσει ένα video με ασκήσεις με kettlebells. Θέλω να επικεντρωθούμε στα squats που δείχνει ο τυπάς και να ρωτήσω το εξής: Για μένα, που στο παρόν στάδιο δεν υπάρχει δυνατότητα για γυμναστήριο/home gym με μπάρα κτλ, τα squats με 8κιλο kettlebell είναι καλό υποκατάστατο των κανονικών squats; Σε πρώτη φάση, θέλω να εντάξω τα kettlebell squats στην όποια γυμναστική κάνω σπίτι, απλά θέλω να ξέρω εάν αξίζει τον κόπο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 γουιζι οτιδηποτε ειναι καλυτερο απο το τιποτα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 το παρεξηγησες. Εννοουσα οτι απο το να μην την κανεις καθολου καλη ειναι και αυτη
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 φιλε ποδηλάτη εννοείται οτι αξίζει , μια χαρά squats κάνεις με τα kettlebell , ξεκίνα τα στο σπίτι , πάρε και ενα λαστιχο αντίστασης καιεισαι κομπλε ! ειναι φθηνό και βοηθάει παρα πολυ μπορείς να κάνεις άπειρες ασκήσεις με αυτό .. 1
wizzy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Thanks man, μάλλον θα πάρω ένα kettlebell και βλέπουμε για τα λάστιχα. Το 8κιλο είναι ΟΚ, σωστά; Προς το παρόν, θέλω να πάρω ένα foam roller για αποθεραπεία μετά τις ποδηλασίες.
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 κοίτα το foam roller έπρεπε να το ειχες πάρει ήδη , και γιατί το λέω αυτό ?? υπάρχουν πραγματάκια που ειναι πάρα πολυ φθηνά , κανουν πάρα πολύ καλή δουλειά και δεν χαλάνε ποτέ ! αξιζει να τα έχουμε σε μια γωνιά και να τα χρησιμοποιούμε οποτε τα χρειαστούμε ! ναι μια χαρά ειναι το 8κιλο για να μπορείς να κανεις κ αλλες ασκησουλες οχι μονο σκουωτ , θα δυναμώσεις ολον το κορμό με αυτό .. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 κοίτα το foam roller έπρεπε να το ειχες πάρει ήδη , και γιατί το λέω αυτό ?? υπάρχουν πραγματάκια που ειναι πάρα πολυ φθηνά , κανουν πάρα πολύ καλή δουλειά και δεν χαλάνε ποτέ ! αξιζει να τα έχουμε σε μια γωνιά και να τα χρησιμοποιούμε οποτε τα χρειαστούμε ! ναι μια χαρά ειναι το 8κιλο για να μπορείς να κανεις κ αλλες ασκησουλες οχι μονο σκουωτ , θα δυναμώσεις ολον το κορμό με αυτό .. καλα 50€ δεν το λες και φτηνο
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 ρε συ σπεκτ απο που ψωνίζεις εσύ ? https://www.skroutz.gr/c/1338/balance_gym.html?keyphrase=foam+roller το foam roller εννοούσα θα πρέπει να είχε ήδη οχι το kettlebell , το kettlebell είναι πολυτέλεια όντως .. όμως λάστιχο αντίστασης με κανα 10 ρικο , ρόδα κοιλιακών με 5 ευρω κτλ αυτά ειναι τσάμπα σε σχέση με αυτά που προσφέρουν .. 1
wizzy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 κοίτα το foam roller έπρεπε να το ειχες πάρει ήδη , και γιατί το λέω αυτό ?? υπάρχουν πραγματάκια που ειναι πάρα πολυ φθηνά , κανουν πάρα πολύ καλή δουλειά και δεν χαλάνε ποτέ ! αξιζει να τα έχουμε σε μια γωνιά και να τα χρησιμοποιούμε οποτε τα χρειαστούμε ! ναι μια χαρά ειναι το 8κιλο για να μπορείς να κανεις κ αλλες ασκησουλες οχι μονο σκουωτ , θα δυναμώσεις ολον το κορμό με αυτό .. Ναι, το ξέρω για το foam roller... Εντός του Σ/Κ θα το κανονίσω. καλα 50€ δεν το λες και φτηνο Τι λες ρε man, €50 για ένα foam roller;;;;; Δεν ξέρω τις τιμές για kettlebells, αλλά εάν το 8κιλο στοιχίζει €50, μην σώσω και πάρω, θα φτιάξω ένα μόνος μου! ρε συ σπεκτ απο που ψωνίζεις εσύ ? https://www.skroutz.gr/c/1338/balance_gym.html?keyphrase=foam+roller το foam roller εννοούσα θα πρέπει να είχε ήδη οχι το kettlebell , το kettlebell είναι πολυτέλεια όντως .. όμως λάστιχο αντίστασης με κανα 10 ρικο , ρόδα κοιλιακών με 5 ευρω κτλ αυτά ειναι τσάμπα σε σχέση με αυτά που προσφέρουν .. Ρόδα κοιλιακών έχω φτιάξει (με την ευγενική συνδρομή του Γιάννη), για το λάστιχο είδωμεν. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 ρε συ σπεκτ απο που ψωνίζεις εσύ ? https://www.skroutz.gr/c/1338/balance_gym.html?keyphrase=foam+roller το foam roller εννοούσα θα πρέπει να είχε ήδη οχι το kettlebell , το kettlebell είναι πολυτέλεια όντως .. όμως λάστιχο αντίστασης με κανα 10 ρικο , ρόδα κοιλιακών με 5 ευρω κτλ αυτά ειναι τσάμπα σε σχέση με αυτά που προσφέρουν .. o spect είναι καπιτάλας, εγώ πήρα από άγγλο μέσω ebay πανφθηνο πόδια και 45' αερόβιο, αυτό δεν ήταν προπόνηση αλλά βιασμός 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις