Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

BACK FROM BAN LAND.Τι λεει πως παει ο αγωνας?

εδώ τα ίδια μωρέ ηρεμίες 

α , σταμάτησα την if και τρώω κανονικά τώρα με πρωινό etc 

feels good man 

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

εγω στο ειπα οτι αυτες οι περιεργες διατροφες διαιτες δεν ειναι για πολλα πολλα, απλα πραγματα και αποτελεσματικα.

Δημοσ.

άσε και έχουμε γίνει ίδιοι με τους αντι-fitness .... τι γαλακτομπούρεκα τρώνε, τι παγωτά... τις προάλλες ο Φώτης ξεπάστρεψε όλες τις στάνες του Ολύμπου...

εμπρός καλά μου ποδαράκια κοιμηθείτε, αύριο έχετε να σηκώσετε κάτι μπάρες 

Δημοσ.

εγω στο ειπα οτι αυτες οι περιεργες διατροφες διαιτες δεν ειναι για πολλα πολλα, απλα πραγματα και αποτελεσματικα.

αν δεν δοκιμάσω δεν καταλαβαίνω , είμαι του πειράματος 

θα δοκίμαζα τα πάντα μόνο και για την εμπειρία (εκτός απο μπζολή και πρέζα ε  :-D

• Like 4
Δημοσ.

Ναι ειχα και εγω αυτο το σκεπτικο μεχρι που επαθα καποια ζημια και μου κοπηκε λιγο η περιεργεια

κάπως έτσι θα μου κοπεί κ εμένα , απο κάπου θα τη βρω , αλλα δεν μπορώ να ηρεμήσω

θα ηρεμήσω όταν πεθάνω i guess , απλά ελπίζω να αργήσει αρκετές δεκαετίες γιατι τυχερά είναι αυτά xD ......(ρε συζήτηση που ανοίγω 1 παρά τη νύχτα ααχχαχαχα :D )

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

κάπως έτσι θα μου κοπεί κ εμένα , απο κάπου θα τη βρω , αλλα δεν μπορώ να ηρεμήσω

θα ηρεμήσω όταν πεθάνω i guess , απλά ελπίζω να αργήσει αρκετές δεκαετίες γιατι τυχερά είναι αυτά xD ......(ρε συζήτηση που ανοίγω 1 παρά τη νύχτα ααχχαχαχα :D )

μου θυμισες σκηνικο! 1ος μου αγωνας βουνο στα καλυτερα μου σωματικα,καρδιοαναπνευστικα,ψυχολογικα και γενικα μεσα στην καυλα. Εχω τρεξει επι 10χλμ σερι ανφηορες κατηφορες κτλ χωρις περαπτημα και φτανω στο 10.5 που ηταν η πιο δυσκολη ανηφορα του αγωνα οπου και πετυχαινω ενα τυπο και το παιρνουμε παρεα σε γρηγορο τρεξιμο. Και εκει που μιλαμε και ανεβαινουμε μου λεει σε καποια φαση οτι σε αυτο το κομματι ηταν περυσι με την κοπελα η οποια πεθανε λιγες μερες μετα τον αγωνα. 

Ηθελα να του πω ρε φιλε μας δουλευεις? Τωρα μου το λες που κοντευω να μεινω απο ανασες :P

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι και η ηλικια σου που σε οδηγει στην αναζητηση γενικα.Εγω απλα φιλικα σου λεω προσεχε υπαρχουν καταστασεις που δεν μπορεις να ξεφυγεις και μπορει να γινει η καθημερινοτητα σου μαρτυριο.Το να φυγεις εφυγες το να υποφερεις σε καθημερινη βαση ειναι κατι που δνε μπορω να στο περιγραψω

• Like 1
Δημοσ.

εγω αυτο το ΣΚ (μαλλον μονο το Σαββατο βασικα γιατι Κυριακη θα κανω προπονηση μολις γυρισω στις 10+ το βραδυ) θα ναι η πρωτη μερα που δεν θα κανω προπονηση απο το Γεναρη :(

Τουλαχιστον πιστευω οτι αξιζει τον κοπο που θα την χασω! 

ΥΓ: Παω 3ημερο Τρικαλα

Τότε που έκανες το τατουάζ δεν είχες μείνει πάλι εκτός προπονήσεων;

• Moderators
Δημοσ.

Τότε που έκανες το τατουάζ δεν είχες μείνει πάλι εκτός προπονήσεων;

ναι για 4 μερες επειδη ειχα και εξετασεις και αυτο εγινε το γεναρη! Απο τοτε εχει να υπαρξει μερα χωρις προπονηση :P

Δημοσ.

Χτες, ήταν "περίπου" leg day για μένα. 150 βαθιά καθίσματα, στο καπάκι καβάλα στο ποδήλατο 8χλμ μέχρι το γήπεδο του footsal, 1 ώρα παιχνίδι όπου έτρεχα πάνω κάτω σαν το ζαρκάδι και μετά επιστροφή στο σπίτι 8χλμ με το ποδήλατο.

Καλά ήταν! :-)

Δημοσ.

εγω αυτο το ΣΚ (μαλλον μονο το Σαββατο βασικα γιατι Κυριακη θα κανω προπονηση μολις γυρισω στις 10+ το βραδυ) θα ναι η πρωτη μερα που δεν θα κανω προπονηση απο το Γεναρη :(

Τουλαχιστον πιστευω οτι αξιζει τον κοπο που θα την χασω! 

ΥΓ: Παω 3ημερο Τρικαλα 

Αλλοι Τρικαλα και αλλοι τα @@ τους .Νομιζω ειχα γκομενα που ηταν φοιτητρια απο εκει η' απο Καρδιτσα  δεν ειμαι σιγουρος η λιμνη του Πλαστηρα που κοντα ειναι ?

Οπου ειναι κοντα εκει πηγαινε τιγκα ειναι !

• Moderators
Δημοσ.

Καρδιτσα ειναι! Επειδη ημουν φοιτητης Λαρισα γενικα Τρικαλα/Καρδιτσα/Λαρισα ειναι λιγο γιδια ο κοσμος. :P

Και μην μιλας εσυ που ζηλεψες που παω τρικαλα! Οταν παω εσθονια θα μου δωσεις το μαιλ σου να σου στελνω απευθειας φωτογραφιες απο γυναικες/περιπετειες για σπασιμο :P

Δημοσ.

Καρδιτσα ειναι! Επειδη ημουν φοιτητης Λαρισα γενικα Τρικαλα/Καρδιτσα/Λαρισα ειναι λιγο γιδια ο κοσμος. :P

Και μην μιλας εσυ που ζηλεψες που παω τρικαλα! Οταν παω εσθονια θα μου δωσεις το μαιλ σου να σου στελνω απευθειας φωτογραφιες απο γυναικες/περιπετειες για σπασιμο :P

Σιγα μην στο δωσω θα ερθω και εγω χαχαχαχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...