SlimData Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 βρώμη/κανέλα/αυγά/βανίλια/μήλο Για δώσε moar info πλιζ γιατί ψάχνω κάτι για πρωινό με γρήγορη προετοιμασία και μ'αρέσουν τα υλικά σου 1
alex_000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 πάντως για να είμαι ειλικρινής τα μόνα χρόνια που δεν έτρωγα πρωινό ηταν αυτά που ημουν χοντρός , μέχρι τις 3 το μεσημέρι δεν έτρωγα απολύτως τίποτα και όταν γύριζα σπίτι έτρωγα σα ζώο μέχρι να κοιμηθώ αφου πείναγα τρελά. Αν φάω πρωινό πεινάω φυσιολογικά , δηλαδή μπορώ να φάω 500 θερμίδες υποθερμιδικά και να μην τρελαθώ , αν περιμένω να φάω το μεσημέρι και 3000 θερμίδες να φάω πάλι θα πεινάω for some weird reason. οπότε καλό ειναι ο καθένας μας να κάνει οτι τον βολεύει και λειτουργεί πάνω του .. αν αρχίσω τα πρωινά θα βάλω 10 κιλά σε 2 μήνες. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Εγώ αν δεν πιω καφέ και δεν φάω, δεν μιλάω σε άνθρωπο...
revolver1990 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 αν αρχίσω τα πρωινά θα βάλω 10 κιλά σε 2 μήνες. Μπορείς να κόψεις από το βραδινό Σκέφτομαι να βάλω και γω τίποτα πρωτεινικό το πρωί ...ειδικά τώρα το καλοκαίρι και το βράδυ να τρώω ελαφρά. 1
yannis27gr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Για δώσε moar info πλιζ γιατί ψάχνω κάτι για πρωινό με γρήγορη προετοιμασία και μ'αρέσουν τα υλικά σου Χτυπάς αυγά με γάλα για το υγρό μέρος και ρίχνεις βρώμη και ό,τι άλλο θες για το ξηρό (εγώ ρίχνω αλεσμένους ξηρούς καρπούς, σπόρια άσπρα και μαύρα, κράνα και σταφίδες) και τα ανακατεύεις μέχρι να γίνει μια κάπως πηχτή λάσπη. Τα απλώνεις σε ταψί όπου έχεις στρώσει λαδόκολα, ψήσιμο στους 180 για 20' κι είσαι έτοιμος. Γιατί να βάλεις κάτι? Εγώ αν δεν έχω κοκκινίλες και μαυρίλες στενοχωριέμαι κιόλας. Σου βρήκα λύση Ντάκον Μπορείς να κόψεις από το βραδινό Σκέφτομαι να βάλω και γω τίποτα πρωτεινικό το πρωί ...ειδικά τώρα το καλοκαίρι και το βράδυ να τρώω ελαφρά. Προσπαθώ να μοιράζω την πρωτείνη σε 3 δόσεις: 20-30γρ στο πρωινό, τα ίδια στο μεσημεριανό και τα ίδια στη βραδινή σαλάτα, αφού όλοι λέτε ότι είναι καλύτερη απορρόφηση έτσι. 3
Fotis13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Εγώ αν δεν πιω καφέ και δεν φάω, δεν μιλάω σε άνθρωπο... Εγω αν δεν πιω καφε δεν θελω ουτε να μου μιλανε χαχαχαχα 3
alex_000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Μπορείς να κόψεις από το βραδινό εγκλημα και τα ίδια στη βραδινή σαλάτα, αφού όλοι λέτε ότι είναι καλύτερη απορρόφηση έτσι. προτιμώ τον θάνατο παρά την ατίμωση! 3
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Εγω αν δεν πιω καφε δεν θελω ουτε να μου μιλανε χαχαχαχαΤαιριαζουμε βρε :-P
wizzy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Εγώ δεν πίνω καφέ, γιατί δεν μου αρέσει! (...και ναι, ξυπνάω μια χαρά το πρωί!) 1
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Για δώσε moar info πλιζ γιατί ψάχνω κάτι για πρωινό με γρήγορη προετοιμασία και μ'αρέσουν τα υλικά σου ε αυτά που σου είπα τα χτυπάς με λίγο baking powder και στρώνεις κάτω το μήλο σε κομμάτια ή φέτες κ απο πάνω το μίγμα και το ψήνεις . αυτά στα φορμάκια δεν έχουν σχέση με αυτό το πρόχειρο της φωτογραφίας , παίζει μεγάλο ρόλο το ψήσιμο για το πως θα βγει . το ποιο απλό βέβαια ειναι να το κάνεις στο τηγάνι στα φορμάκια βάζω 80 βρώμη , baking , ζαχαρίνη ,βανίλια , φράουλες (5-6 μεγάλες ολόκληρες) , 2 αυγά 4 ασπράδια , μετά απο πάνω αφού τα βγάλω ρίχνω μια πηχτή πάστα απο 20γρ κακάο/50γρ γάλα/ζαχαρίνη και απλώνεται μόνη της , φτιάχνει στρώση και το άλλο πρωί που το τρώω απ το ψυγείο είναι τόσο ωραίο που άνετα έτρωγα κ δεύτερο μη σου πω και τρίτο στα καπάκια. Αλλα αυτό εξαλείφει την ανάγκη και λύσσα για γλυκό , γιατι μπορεί το φαγητό να μη μου κάνει κούκου κ οι άλλοι να τρώνε πίτες ενώ εγώ τρώω κότα με πατάτα ψητή αλλα τα γλυκά με φλιπάρουν (ειρωνεία , όταν ήμουν χοντρός έτρωγα πολύ φαγητό και ΠΟΛΥ σπάνια γλυκά). αν αρχίσω τα πρωινά θα βάλω 10 κιλά σε 2 μήνες. να που τελικά επιβεβαιώνεται αυτό που λέμε και ξαναλέμε ,. τίποτα δεν είναι απόλυτο , αυτό που για εσένα ειναι κακό ειναι ιδανικό για εμένα και τούμπαλιν Εγώ δεν πίνω καφέ, γιατί δεν μου αρέσει! (...και ναι, ξυπνάω μια χαρά το πρωί!) γιαυτό ξυπνάς μια χαρά , γιατι δεν πίνεις. Ο καθένας μας μπορεί να τον κόψει και μετά απο λίγο καιρό να μην του χρειάζεται , όταν όμως πίνεις καφέ και ποσότητες ο εθισμός δημιουργεί προβλήματα , έχω νιώσει τους πονοκεφάλους που αναφέρθηκαν όταν έπινα τρελή ποσότητα καφέ τη μέρα και δεν ηταν fun, θα έλεγα πως ηταν στερητικό. 1
revolver1990 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Νίκο ζήλεψα και έκανα και δικό μου. Έβαλα πίτουρο βρώμης, μισό πράσινο μήλο,1.5 μπανάνα,1.5 χούφτα goji berry,1 ποτήρι γάλα,100-120 γρ 2% γιαούρτι,2 αυγά και μια χούφτα από fitness protein( https://nestle-fitness.com/gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%91/protein/ Λέει για γυναίκες αλλά εμείς δεν κωλώνουμε ) . Το έβαλα στο φούρνο και περιμένω αποτέλεσμα 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 εγω αυτο το ΣΚ (μαλλον μονο το Σαββατο βασικα γιατι Κυριακη θα κανω προπονηση μολις γυρισω στις 10+ το βραδυ) θα ναι η πρωτη μερα που δεν θα κανω προπονηση απο το Γεναρη Τουλαχιστον πιστευω οτι αξιζει τον κοπο που θα την χασω! ΥΓ: Παω 3ημερο Τρικαλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις