Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γω το παθαίνω αυτό και έχω κοκκινίλες από τη μπάρα...και στην κνήμη από τις άρσεις 
άστα, να δω πως θα κυκλοφορήσω φέτος, σα δαρμένη φαίνομαι 

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Σωκρατη δεν τρως τιποτα για πρωινο;

Εγω πριν την προπονηση σημερα εφαγα μια χουφτα κασιους..

Εγω τρωω τα εξης

12:00 βρωμη με λιγο γαλα ξηρους καρπους

15:00 κοτοπουλο με πατατα ή ρυζι

Μετα προπονηση οταν εχω κςτα της 18:00

μετα στο μπλεντερ ριχνω μπανανα σκουπ λιγο γαλα παγακια

Κατα της εννια και, δυο μπιφτεκια ειτε με πατατα ςιτε με δυο ψωμακια ολικης απο μαργαριτα

Δημοσ.

Αυτη η κοκκινιλα που βλεπεις πανω ,ειναι απο τα squat,o μαμακαες δεν βαζω τιποτα ,και ολο το βαρος πεφτει πανω στα τραπς και ειναι μονιμος κατακκοκικο το σημειο,

Γιατί να βάλεις κάτι? Εγώ αν δεν έχω κοκκινίλες και μαυρίλες στενοχωριέμαι κιόλας.

Δήμητρα, τιμή σου και καμάρι σου

Το καλύτερο βίντεο στο internet για μένα.

• Like 2
Δημοσ.

Σωκρατη δεν τρως τιποτα για πρωινο;

Εγω πριν την προπονηση σημερα εφαγα μια χουφτα κασιους..

Εγω τρωω τα εξης

12:00 βρωμη με λιγο γαλα ξηρους καρπους

15:00 κοτοπουλο με πατατα ή ρυζι

Μετα προπονηση οταν εχω κςτα της 18:00

μετα στο μπλεντερ ριχνω μπανανα σκουπ λιγο γαλα παγακια

Κατα της εννια και, δυο μπιφτεκια ειτε με πατατα ςιτε με δυο ψωμακια ολικης απο μαργαριτα

Τιποτα ,μονο καφε σκετο ,και μπουκαλακια με νερο.Στις αρχες ετρβγα και κανα φρουτο ,μετα το συνηθισα και δεν τρωω τιποτα.

• Moderators
Δημοσ.

Στους επομενους μηνες η μαργαριτα θα ειναι φετες μετα απο αναγκαστικη διατροφη! Δεν μπορει να φαει τιποτα! Γαλακτοκομικα μονο κατσικισια, δεν μπορει να φαει επισης ψωμι,μακαρονια, πατατες . Δεν μπορει ξηρους καρπους, απο φρουτα μονο μηλα αχλαδια και σταφυλια και δεν θυμαμαι τι αλλο ! :P

Ενα τετοιο θελω και γω να γινω κομματια!

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ από μικρός δεν γούσταρα να τρώω πρωινό με την τσίμπλα στο μάτι και ένιωθα πιο άνετα να φάω 4-5 ώρες αφού ξυπνήσω. Κ

Ναι ρε συ και εγω ακριβως το ιδιο, πως μπορουνε με το που ανοιξουν τα ματια τους ?Και πινουν και κατι χυμους πορτοκαλια ,κατι γαλατα ποοοο αηδια .

• Like 1
Δημοσ.

Εγω την έχω κατά βρει με τον θυρεοειδή. Ξύπνημα, χάπι και μετά από 30 λεπτά φαγητό. Αν και βασικά στα 45 λεπτά τρώω.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω την έχω κατά βρει με τον θυρεοειδή. Ξύπνημα, χάπι και μετά από 30 λεπτά φαγητό. Αν και βασικά στα 45 λεπτά τρώω.

κάτι έχεις πάθει εσύ, παίζει να χάκαραν τον λογαριασμό σου!! Δεν σε αναγνωρίζω ... 

Δημοσ.

ωχ να τι ξέχασα , να πάω να κάνω υπέρηχο (είχα checkάρει τον θυρεοειδή με εξέταση αίματος αλλα απότι μου είπαν πέφτει έξω) 

και έχω σχεδόν όλα αυτά , δεν είναι δηλαδή οτι μπορώ να πάρω πολύ εύκολα(συνήθως ειναι νερά) αλλα ποιο εύκολα να χάσω ΠΟΛΛΑ κιλά σε χρόνο 0(που αποκλείεται να είναι όλα νερά) κατα καιρούς, τόσο που να νομίζουν αρκετοί στο gym οτι κάνω χρήση Τ3,  λες και θα έπαιρνα μόνος μου σα μαλάκας χωρίς να μου πει γιατρός,  γιατι ειναι πολύ απότομο. Και καλά να ήταν γράμμωση , μιλάμε χάσιμο γενικό που δεν εξηγείτε αν υπολογίσω απλά θερμίδες.  Δεν γράφω πόσα γιατι θα νομίσετε οτι γράφω μαλακίες   . Αλλα είχα μείνει στην εξέταση αίματος που τσέκαρε απο εκεί η γιατρός κάποιες τιμές και μου λέει προσφάτως ενας φίλος γιατρός εκει που μιλάγαμε , ρε με το ιστορικό σου που είχες τόσα κιλά δεν είναι περίεργο χάνοντας τα λάθος (τα πρώτα 30?) να δημιουργήθηκε πρόβλημα , έλεγξε το. 

χμμμμμ?..... :-(  

πρέπει να μπω σε μια σειρά γιατι με τα πειράματα κ τα περίεργα έχασα τα αυγά κ τα πασχάλια

και μιας κ είπα αυγά , βουαλά!  τα πρωινά επέστρεψαν

post-212651-0-31949900-1433414245_thumb.jpg

βρώμη/κανέλα/αυγά/βανίλια/μήλο :D

θα πάω να πάρω φορμάκια μιας χρήσης να να αποθηκεύονται και στο ψυγείο βέβαια. 

• Like 1
Δημοσ.

Τι να τα κάνεις τα φορμάκια; Εγώ που φτιάχνω κάτι αντίστοιχο το ακουμπάω σε ένα μεγάλο πιάτο, ψυγείο -μέχρι και βδομάδα χρειάστηκε να μεινει και δεν έπαθε τίποτα- και κάθε πρωί κόβω λίγο και το αλείβω με ταχίνι/κακάο για πρωινό. 

Καλά ρε ανώμαλοι, πώς γίνεται να ξυπνάτε και να μην πεινάτε;  :confused:

• Like 2
Δημοσ.

Τι να τα κάνεις τα φορμάκια; Εγώ που φτιάχνω κάτι αντίστοιχο το ακουμπάω σε ένα μεγάλο πιάτο, ψυγείο -μέχρι και βδομάδα χρειάστηκε να μεινει και δεν έπαθε τίποτα- και κάθε πρωί κόβω λίγο και το αλείβω με ταχίνι/κακάο για πρωινό. 

Καλά ρε ανώμαλοι, πώς γίνεται να ξυπνάτε και να μην πεινάτε;  :confused:

δεν έχεις δει που έφτιαχνα κ τα έκλεινα με ζελατίνα ? 7 πρωινά με ένα ψήσιμο , 10 λεπτά υπόθεση , (20? με το ψήσιμο ) κάθε Σάββατο ή Κυριακή και έχω για όλη την εβδομάδα. Αυτό έκανα τον περισσότερο καιρό τα τελευταία χρόνια . Η καλύτερη λύση για εμένα αν δεν θες κάτι απλό (βρώμη-αυγά) , γιατι έτσι ναι θα έφτιαχνα ενα ταψί .  Κάτσε να βγουν κ οι φράουλες μου να βάζω μέσα αντι για μήλο να δεις φάση, αλλα για να καταλάβει κάποιος τη διαφορά σε γεύση με τα πιτάκια πρέπει να φάει. 20γρ κακάο/50 γάλα χτυπημένο στο mixer τν ώρα που τα βγάζω και το πρωί που τα τρώω έχει γίνει μια ωραία στρώση σοκολάτας απο πάνω. Είναι καλή φάση για να μη θέλω ποτέ γλυκό γιατι έχω θέμα με τα γλυκά  B) 

Το ποιο απλό απόλα(που το έκανα και θα το κάνω αμα βαριέμαι)  ειναι να βάλω βρώμη -γάλα-κανέλα και κανα ξυρό καρπό και να φάω , αλλα όταν έχω έτοιμο κάτι 10 φορές ποιο γαμάτο (ιδικά με φράουλες) και απλά το παίρνω απο το ψυγείο και τρώω και μάλιστα ειναι απόλαυση τότε αξίζει.

Μπορεί να θέλω να τρώω το πρωί αλλα αν ηταν δυνατόν και να με τάιζαν θα το έκανα , όταν ξυπνάω μου ειναι βάσανο να ζεστάνω καν νερό-γάλα γιατι η βρώμη αν δεν μπει σε ζεστό και γενικά να μουλιάσει ειναι ότι λέει ο @fotis13 , πριονίδι (ή χαρτί δε θυμάμαι πως το έλεγε )  :-D 

Μη νομίζεις τα φορμάκια 1 euro τα 7 τα παίρνω και συνήθως κρατάνε και για 2ρη χρήση 

οπότε why not? :P 2 euro το μήνα μου κοστίζουν πάνω κάτω 

πάντως για να είμαι ειλικρινής τα μόνα χρόνια που δεν έτρωγα πρωινό ηταν αυτά που ημουν χοντρός , μέχρι τις 3 το μεσημέρι δεν έτρωγα απολύτως τίποτα και όταν γύριζα σπίτι έτρωγα σα ζώο μέχρι να κοιμηθώ αφου πείναγα τρελά. Αν φάω πρωινό πεινάω φυσιολογικά , δηλαδή μπορώ να φάω 500 θερμίδες υποθερμιδικά και να μην τρελαθώ , αν περιμένω να φάω το μεσημέρι και 3000 θερμίδες να φάω πάλι θα πεινάω for some weird reason.

οπότε καλό ειναι ο καθένας μας να κάνει οτι τον βολεύει και λειτουργεί πάνω του ..  :-) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...