Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσα κιλά είσαι και θες να χάσεις 50 κιλά; Επίσης, πες μας ηλικία και ύψος.

128 πλέον, ηλικία 25, ύψος 1,78

Μια χαρα ειναι το 40λεπτο φιλε παρα πολυ καλα για τα κιλα σου και μπράβο σου που το καταφέρνεις !

ναι φτιάχνε να τρως  μια σαλάτα με μαρούλι η μπρόκολο κτλ και ρίχνε κ εναν τόνο σε νερο μέσα και εισαι κομπλέ !

μην την αφήσεις την προσπάθεια πρόκειται για την ζωή σου ..

Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια,τα χρειαζόμουν.

Ωραίος ο τόνος σε νερό,θα τρώω αυτόν τον συνδιασμό 1-2 φορές την βδομάδα και τις άλλες μέρες θα τρώω την σαλάτα είτε με γαλοπούλα είτε με κοτόπουλο είτε ακόμα και σκέτη με γιαούρτι.

@amika: Θα αδυνατίσεις επειδή θα έχεις φτιάξει τη διατροφή σου, όχι κυρίως επειδή περπατάς. Με τα 40 λεπτά περπάτημα καις γύρω στις 70-100 θερμίδες παραπάνω απ' όσο θα έκαιγες άμα έβλεπες τηλεόραση. (το οποίο σημαίνει ότι αν πηγαίνεις για περπάτημα 20 μέρες το μήνα θα χάσεις 1 με 1.5 κιλό απ' αυτό, το οποίο δεν ειναι αμελητέο νούμερο αλλά μιλάμε για 10-15 κιλά το χρόνο, το απέχει παρασάγγας από τα 50 που έχεις θέσει - για τα υπόλοιπα 35-40 θα φροντίσει η σωστή διατροφή!).

Αλλά κάνεις ανυπέρβλητο καλό στην καρδιά σου - και θα κάνεις ακόμα περισσότερο όταν σταδιακά θα αυξάνεις το τέμπο - και στο μυαλό σου.

Καλή συνέχεια κι εδώ είμαστε όποτε κολλήσεις. Το ζήτημα είναι να μην τα παρατήσεις!

Υ.Γ. Τον τονο που σου είπε ο Μάους, να μην είναι πάνω από μια φορά τη βδομάδα, δεν είναι κι ότι πιο υγιεινό. Άλλες φορές θα βάζεις 100γρ στήθος κοτόπουλο, άλλες κάποιο γιαουρτάκι 2%, κ.ο.κ. για να παίρνεις και πρωτείνη. 

Σ'ευχαριστώ πολύ, ήδη έχω δει διαφορά στις αντοχές μου ( η αναπνοή μου κοβόταν ακόμα και με απλό περπάτημα για βόλτα ).

Αυτό με τον τόνο δεν το ήξερα,έλεγα να τρώω 3-4 φορές την βδομάδα αλλά μάλλον 1-2 είναι αρκετές.

• Like 4
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

παιδιά if για εμένα τέλος ... το προσπάθησα το πάλεψα δεν ..
τις πρώτες μέρες ένιωθα κομπλέ , μετά ρίχνοντας τις θερμίδες κράσαρα , ανεβάζοντας τες πήρα ότι είχα χάσει σε bloat,  δεν ξέρω αν ήταν και λίπος μαζί και το up-down των θερμίδων ήταν 300-400 επειδή απο την ώρα που κράσαρα μέτραγα τα πάντα (είμαι καλύτερα απότι άρχισα βέβαια). Παράλληλα νομίζω και πως ο μεταβολισμός μου έχει φλιπάρει λίγο καθώς πριν λίγο καιρό με τις ίδιες θερμίδες (2400) θα έχανα 

το βασικό μου πρόβλημα με την if είναι πως νιώθω σαν καθυστερημένος , λες και το μυαλό δεν δουλεύει μέχρι να φάω και αυτό είναι μέχρι τις 2 το μεσημέρι (ξυπνάω το αργότερο 9-10 , κοιμάμαι μια ζωή 6 ώρες ποτέ λιγότερο ποτέ περισσότερο , λες κ είμαι ρυθμισμένος)
Αν απ την άλλη πάω τις ώρες πίσω τότε θα λυσσάξω απο την πείνα γιατι δουλεύω 4 με 10 οπότε θα πρέπει να έχω φάει στη δουλειά και μάλιστα 6 ώρες πριν κοιμηθώ ! (καλοκαίρι κοιμάμαι 2-3 , δεν γίνεται αλλιώς αφού δουλεύω 4-10 θέλω να πάω καμια βόλτα σαν άνθρωπος και να ξυπνήσω και με την ησυχία μου το πρωί. , οι προπονήσεις δε μαρτύριο τον τελευταίο καιρό μιας και στο τέλος της προπόνησης νιώθω άρρωστος σε σημείο να κινδυνεύω να επιστρέψω σπίτι μου. 

Οι θερμίδες μου ειναι checkαρισμένες , οι τροφές καλές , απλά είναι αυτό που είχα απο πάντα , αν δεν φάω το πρωί δεν αποδίδω και όλα έφτιαξαν όταν έμαθα να τρώω σωστά και έτρωγα πρωινό λολ. 

anyway , θα αρχίσω προπονήσεις πρωινές πάλι με αερόβια τώρα που θα μπορώ γιατι με το αλλεργικό βρογχικό ασθμα(μόνιμη φλεγμονή αεραγωγών = λιγότερη παροχή αέρα απο το φυσιολογικό)  δεν παλεύεται η προπόνηση μέσα στη ζέστη (μόνο το χειμώνα μπορώ μεσημεριανές) και για αερόβια ούτε λόγος , κάτι πολύ κακό για την κατάσταση μου καθώς τις περιόδους που έχω 15-20 λεπτά cardio κάθε δεύτερη μέρα νιώθω τα πνευμόνια μου ανοιχτά!.

βέβαια η if σαν ιδέα ειναι πολύ καλή και τις μέρες που μου δούλεψε ηταν κομπλέ! αλλα φαντάζομαι πως δεν κάνει για όλους.  Thanks για την βοήθεια αλλα τελικά θα κάνω το απλό που μου δουλεύει και νιώθω και την υγειά μου κομπλέ και οκ ήταν καλή εμπειρία γιατι αν δεν δοκιμάσεις δεν ξέρεις τι μπορείς και τι δεν μπορείς να κάνεις.

αυτά  :-)

• Like 2
Δημοσ.

Καλά κάνεις αυτό που έχει σημασία είναι τι βολεύει τον καθένα. Εγώ από μικρός δεν γούσταρα να τρώω πρωινό με την τσίμπλα στο μάτι και ένιωθα πιο άνετα να φάω 4-5 ώρες αφού ξυπνήσω. Κάποιος που ξυπνάει και τρώει αμέσως όλη την ζωή του δύσκολα να γουστάρει το IF..

Επίσης θέλει προπόνηση κάποια ώρα μεταξύ 3 το μεσημέρι και 9 το βράδυ. Αν η προπόνηση είναι άλλες ώρες, δεν έχει νόημα, πιο πολύ κούραση θα είναι (όπως κουράζουν εμένα τα πολλά γεύματα) 

• Like 4
Δημοσ.

Αν κάνεις προπόνηση πολύ αργά το βράδυ το IF χάνει λίγο το νόημα. Το ότι είναι καλο να τρως ελαφριά πριν την προπόνηση και βαριά μετά ισχύει όποτε και να έχεις τα γεύματα σου

Το ξερω αλλα τι να κανω σ'αυτες τις μερες? Προσπαθω 3 με 5 να εχω προπονηση αλλα καποιες μερες με παει αργα.

Χθες για παραδειγμα μου βγηκε προπονηση 8 το βραδυ. Πως να κανεια ποδια στο τελος τις μερες με 25% θερμιδες (1 τοστ και 1 shaker whey που τρωω στις 14:00)

Nicoc φιλε και εγω το ιδιο θεμα εχω. Νιωθω λες και ειμαι σε safe mode μεχρι να μπει η τροφη μεσα. Αλλα τουλαχιστον εχω πετυχει καλο καψιμο. Τωρα αμα εσενα δε σου βγηκε παιξτο οπως σε βολευει αρκει να εχεις και τα αντιστοιχα αποτελεσματα

Δημοσ.

25% των θερμίδων εφόσον κάνεις προπόνηση μεταξύ 14:00 και 18:00 ρε φίλε. Δεν σου λέει κανείς να πας μέχρι τις 9 το βράδυ με ένα τοστ.. αυτονόητα είναι αυτά. 

Αν κάνεις προπόνηση στις 9 το βράδυ πχ αναγκαστικά θα τρως 60-70% πριν και 30-40% μετά...γενικά καλύτερα απλά κάνε 3 γεύματα όποτε σε βολεύει με αυτό το πρόγραμμα και άσε το IF

Δημοσ.

Guys.. I need help. I'm a martial artist and I like to go to the gym. But I can't push my limits because I can't set my mind on my why.. I can never concentrate when I'm inside 'cuz I don't know my real why... I need help :(
Απάντηση · 2 

photo.jpg?sz=50
Stop fapping.
Απάντηση · 5 

Έκλαψα λίγο με την απάντηση  :lol:
  • Like 3
Δημοσ.

Καλα αυτα που λεει ο αλεξ ειναι αυτονοητα...

Αφου δεν λυποθημησατε παλι καλα...

Μετα ενα γουρουνοπουλο στανταρ θα κατεβαζατε...

Παιδες λεει να παρω κατι τετοιο http://www.pharmshop.gr/gr/ProductView.aspx?Prod_Id=8086&cat=93

Ή τζαμπα τα λεφτα

Παρε καλυτερα πολυβιταμινες.

Εγω δεν ξερω για τι λετε για If.Πιστευω οτι οι περισσοτεροι που κρασαρετε μαλλον δεν παιρνετε τις θερμιδες που πρεπει.2 μηνες το κανω ,αντε εχω πεσει 1-1,5 κιλα στην ζυγαρια ,αλλα στανταρ 2% Λιπου,εχω δεθι τεραστιες διαφορες και τον υδατανθρακα τον παιρνω μετα την προπονα Αργα το βραδυ.Πριν την προπονηση θα πιω κανα σκουπ πρωτεινης ή 2-3 αυγα ειτε κανα γιαουρτακι 2% το οποιο με κραταει.

Αμα κρασαρετε μπορειτε να φατε και κανα παγωτο,δεν ειναι κακο.Σημερα μετα την προπονα στα ποδια τσιμπησα και ενα παγωτακι μικρο να στανιαρω,και εφτιαξα 3 πιτες αλαδωτες μαυρες,με τζατζικι-φιλετο κοτοπουλο,τνομτα κρεμμυδι.Τωρα θα ξαναφαω 4 το μεσημερι..

Εχω δει τεραστια αποτελεσματα ,εχοντας χασει 1,5 κιλο μονο στην ζυγαρια.Το μονο κακο ειανι οτι οταν παω gym χωρις υδατανθρακα ειμαι πολυ φλατ

Οταν λεω σε φιλους τι κανω ,ολοι μου λενε οτι ειμαι τρελος ,παρανοικος,αλλα μετα ερχονται και μου λενε πως γραμμωνεις χωρις να χανεις τοσο μυικο ιστο.Εε να τους λεω πως και μετα συνεχιζουν να με κοροιδευουν.Ειναι σαν να κανω διαφημιση στο IF,Αλλα εμενα με εχει βοηθησει σουπερ,

post-125473-0-53804600-1433363000_thumb.jpg

post-125473-0-76647100-1433363011_thumb.jpg

• Like 5
Δημοσ.

έχουμε τα ίδια σπυράκια στη πλάτη 

Πολύ καλός Σωκράτη, μπράβο 

Αυτη η κοκκινιλα που βλεπεις πανω ,ειναι απο τα squat,o μαμακαες δεν βαζω τιποτα ,και ολο το βαρος πεφτει πανω στα τραπς και ειναι μονιμος κατακκοκικο το σημειο,

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...