coffeex Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Έχει τύχει σε κανέναν η παρακάτω περίπτωση Πάω χτες στο gym και βλέπω εναν να κάνει bench press, πηγαίνω στα αποδυτήρια να αφήσω τα πράγματά μου και να πάρω πετσέτα και νερό βγαίνω και ο τύπος συνέχιζε περιμένω 2-3 λεπτά και ακόμα έκανε sets των ρωτάω πόσα έχει ακόμα και μου απαντάει 20 !!! :shock: και το αστείο είναι όταν ρώτησε μετά εμένα και του λέω έχω ακόμα 3 νευρίασε... στο τσακ ήμουν να τον κοπανίσω.
revolver1990 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία γιατί διαβάζω διάφορα σε άρθρα και δεν ξέρω τελικά ποιο είναι το σωστό. Φαντάζομαι εδώ μέσα θα έχει συζητηθεί αρκετά. Έχω ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα γρήγορο περπάτημα 30-40 λεπτά κάθε βράδυ ( είναι και η μόνη γυμναστική που κάνω ) και η απορία μου είναι : πρέπει να τρώω μετά το περπάτημα; και αν ναι,τι; Στόχος είναι το κάψιμο λίπους και απώλεια πολλών κιλών (περίπου 50). Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω για να βοηθήσω τον οργανισμό μου περισσότερο; μιας και η δική μου περίπτωση είναι λίγο περίπλοκη γιατί μιλάμε για παχυσαρκία, Δείκτης μάζας σώματος : 40,12. Τι κάνεις την υπόλοιπη μέρα?Αν κάνεις καθιστική ζωή τότε δεν ξέρω κατα πόσο 30 λεπτά φτάνουν. Τέλοσπάντων,σταδιακά αύξησε το σε 50-60 λεπτά και θα είσαι οκ.Με το περπάτημα ανάλογα και το tempo φυσικά( αν περπατάς σαν την θεία την Ευτέρπη μην περιμένεις να κάψεις αρκετά) καις 300-400 θερμίδες την ώρα που σημαίνει μισό γεύμα ή 1 μικρό.Όπως καταλαβαίνεις είναι μια βοήθεια αλλά είναι αμελητέα ειδικά αν γυρίζοντας στο σπίτι τρως επιπλέον.Οπότε κάνεις το βασικότερο.Φτιάχνεις την διατροφή σου.Έχεις 40 δείκτη μάζας σώματος που είναι πολύ....θα ξεκινήσεις σιγά σιγά αλλά αποφασιστικά.Για αρχή θα κόψεις το junk(ή θα το μειώσεις αισθητά) και θα συμπεριλάβεις στη διατροφή σου πολλά φρούτα και λαχανικά.Ένα τρικ που εφάρμοσα εγώ όταν αποφάσισα να χάσω κάποια κιλά ήταν σε κάθε γεύμα μου να τρώω 1 πιάτο και τίποτα άλλο.Η σύσταση της τροφής είναι 1/3 λαχανικά,1/3 πρωτείνες(κρέας,ψάρι,όσπρια),1/3 υδατάνθρακες . Αν τα εφαρμόσεις αυτά μακροπρόθεσμα είμαι σίγουρος ότι θα πέσεις και κάτω από το 25 δμσ Spect και φυσικά και όποιος γνωρίζει από τους υπόλοιπους,θα πάω χωριό για 3-4 βδομάδες οπότε θα χρειαστώ καινούργια αθλητικά παπούτσια(κρίμα είναι να χαλάσω αυτά της πόλης).Στο χωριό έχουμε και χωματόδρομους(τουλάχιστον εκεί που θα τρέχω) οπότε ψάχνω για running shoes φθηνά για ψιλόανώμαλο έδαφος.Φυσικά μιας και θα τα χρησιμοποιήσω για λίγο καιρό δεν προτίθεμαι να ξοδέψω πάνω από 50 ευρώ.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Έχει τύχει σε κανέναν η παρακάτω περίπτωση Πάω χτες στο gym και βλέπω εναν να κάνει bench press, πηγαίνω στα αποδυτήρια να αφήσω τα πράγματά μου και να πάρω πετσέτα και νερό βγαίνω και ο τύπος συνέχιζε περιμένω 2-3 λεπτά και ακόμα έκανε sets των ρωτάω πόσα έχει ακόμα και μου απαντάει 20 !!! :shock: και το αστείο είναι όταν ρώτησε μετά εμένα και του λέω έχω ακόμα 3 νευρίασε... στο τσακ ήμουν να τον κοπανίσω. Έπρεπε να πας γραμματεία να τους το πεις. Δεν μπορεί ένα Γυμναστηριο να έχει 2 πάγκους να περιμένουν 4 άτομα και να κανείς 10 σετ. Αν θέλει να πηγαίνει πρωί η αργα βράδυ να έχει το Γυμναστηριο δικό του. Ακόμα χειρότερο ειναι όταν σκάνε παρέες (3-4 ) άτομα και κάνουν εναλλάξ σε ένα όργανο. ΕΕ καμία ώρα δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. 1
Mikeasdf Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Έχει τύχει σε κανέναν η παρακάτω περίπτωση Πάω χτες στο gym και βλέπω εναν να κάνει bench press, πηγαίνω στα αποδυτήρια να αφήσω τα πράγματά μου και να πάρω πετσέτα και νερό βγαίνω και ο τύπος συνέχιζε περιμένω 2-3 λεπτά και ακόμα έκανε sets των ρωτάω πόσα έχει ακόμα και μου απαντάει 20 !!! :shock: και το αστείο είναι όταν ρώτησε μετά εμένα και του λέω έχω ακόμα 3 νευρίασε... στο τσακ ήμουν να τον κοπανίσω. Ειχαμε κ εμεις εναν στο παλιο γυμναστηριο που νοικιαζε τους παγκους κ το ρακ.Εκανε μαξ κιλα σε καθε ασκηση μονες επαναληψεις απο 15 σετ. Το αστειο ειναι οτι το εκανε για 1μιση χρονο και προοδο δεν ειχε πουθενα πανω του 2
amika Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Τι κάνεις την υπόλοιπη μέρα?Αν κάνεις καθιστική ζωή τότε δεν ξέρω κατα πόσο 30 λεπτά φτάνουν. Τέλοσπάντων,σταδιακά αύξησε το σε 50-60 λεπτά και θα είσαι οκ.Με το περπάτημα ανάλογα και το tempo φυσικά( αν περπατάς σαν την θεία την Ευτέρπη μην περιμένεις να κάψεις αρκετά) καις 300-400 θερμίδες την ώρα που σημαίνει μισό γεύμα ή 1 μικρό.Όπως καταλαβαίνεις είναι μια βοήθεια αλλά είναι αμελητέα ειδικά αν γυρίζοντας στο σπίτι τρως επιπλέον.Οπότε κάνεις το βασικότερο.Φτιάχνεις την διατροφή σου.Έχεις 40 δείκτη μάζας σώματος που είναι πολύ....θα ξεκινήσεις σιγά σιγά αλλά αποφασιστικά.Για αρχή θα κόψεις το junk(ή θα το μειώσεις αισθητά) και θα συμπεριλάβεις στη διατροφή σου πολλά φρούτα και λαχανικά.Ένα τρικ που εφάρμοσα εγώ όταν αποφάσισα να χάσω κάποια κιλά ήταν σε κάθε γεύμα μου να τρώω 1 πιάτο και τίποτα άλλο.Η σύσταση της τροφής είναι 1/3 λαχανικά,1/3 πρωτείνες(κρέας,ψάρι,όσπρια),1/3 υδατάνθρακες . Αν τα εφαρμόσεις αυτά μακροπρόθεσμα είμαι σίγουρος ότι θα πέσεις και κάτω από το 25 δμσ Ναι,κάνω καθιστική ζωή. Το περπάτημα είναι στυλ γρήγορο βάδην και τα 40 λεπτά είναι το όριο μου ( προς το παρόν τουλάχιστον ). Έχω κάνει και παραπάνω αλλά κουράστηκα υπερβολικά και καταπονήθηκαν τα γόνατα μου. Τα απ'εξω και τα γλυκά τα έχω κόψει εδώ και 1,5 μήνα.Τρώω ένα μικρό πιάτο φαγητό το μεσημέρι μαζί με σαλάτα και μία σαλάτα το απόγευμα και κατα τη διάρκεια της ημέρας 2-3 φρούτα ,έπειτα το βράδυ πάω για το περπάτημα,απλά όπως είπα και στην αρχική μου ερώτηση δεν ξέρω αν πρέπει να τρώω μετά το περπάτημα. Μέχρι στιγμής έχω χάσει 7 κιλά αλλά φαντάζομαι είναι υγρά τα περισσότερα, ήταν και ένα σοκ για τον οργανισμό μου γιατί τρεφόμουν αποκλειστικά με junk food πατάτες μακαρόνια και πολλά γλυκά συν το ότι δεν γυμναζόμουν καθόλου.
wizzy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Πόσα κιλά είσαι και θες να χάσεις 50 κιλά; Επίσης, πες μας ηλικία και ύψος.
therock Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Alex στο IF αμα εχω βραδυνη προπονηση και φαω το μεγαλο γευμα πριν την ασκηση ξερεις τι παιζει θεωρητικα με τις θερμιδες. λογικα θα τραβηξω οσες θελω για ενεργεια, οτι απομεινει θα παει ομως για χτισιμο?
Mau-Maus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μια χαρα ειναι το 40λεπτο φιλε παρα πολυ καλα για τα κιλα σου και μπράβο σου που το καταφέρνεις ! ναι φτιάχνε να τρως μια σαλάτα με μαρούλι η μπρόκολο κτλ και ρίχνε κ εναν τόνο σε νερο μέσα και εισαι κομπλέ ! μην την αφήσεις την προσπάθεια πρόκειται για την ζωή σου .. 2
alex_000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Alex στο IF αμα εχω βραδυνη προπονηση και φαω το μεγαλο γευμα πριν την ασκηση ξερεις τι παιζει θεωρητικα με τις θερμιδες. λογικα θα τραβηξω οσες θελω για ενεργεια, οτι απομεινει θα παει ομως για χτισιμο? Αν κάνεις προπόνηση πολύ αργά το βράδυ το IF χάνει λίγο το νόημα. Το ότι είναι καλο να τρως ελαφριά πριν την προπόνηση και βαριά μετά ισχύει όποτε και να έχεις τα γεύματα σου
coffeex Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Έπρεπε να πας γραμματεία να τους το πεις. Δεν μπορεί ένα Γυμναστηριο να έχει 2 πάγκους να περιμένουν 4 άτομα και να κανείς 10 σετ. Αν θέλει να πηγαίνει πρωί η αργα βράδυ να έχει το Γυμναστηριο δικό του. Ακόμα χειρότερο ειναι όταν σκάνε παρέες (3-4 ) άτομα και κάνουν εναλλάξ σε ένα όργανο. ΕΕ καμία ώρα δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Αν κάναμε εναλλάξ δεν θα είχα πρόβλημα αλλά μαζί με την μπάρα ζήτημα ειναι να σήκωνε 40kg ... Πολλές φορές γίνεται και αυτό που λες με τις παρέες πιάνουν ενα μηχάνημα, πάγκο και δεν ξεκολλάνε.. Ξέχασα να πω πως ενώ εγώ τελείωσα την προπόνηση αυτός συνέχιζε να κάνει στήθος....
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 έχουμε και μεις τέτοιους τύπους, ένα παρεάκι 3-4 ανδρών που κάνουν κοινές προπονήσεις και πιάνουν όλα τα μηχανήματα ποδιών και rack με πετσέτες. μου την σπάει που πιάνουν το rack με τις ασφάλειες (ακα κλουβί) ενώ δεν τις χρησιμοποιούν (παίζουν εκτός rack).ελεεινοί
yannis27gr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 @amika: Θα αδυνατίσεις επειδή θα έχεις φτιάξει τη διατροφή σου, όχι κυρίως επειδή περπατάς. Με τα 40 λεπτά περπάτημα καις γύρω στις 70-100 θερμίδες παραπάνω απ' όσο θα έκαιγες άμα έβλεπες τηλεόραση. (το οποίο σημαίνει ότι αν πηγαίνεις για περπάτημα 20 μέρες το μήνα θα χάσεις 1 με 1.5 κιλό απ' αυτό, το οποίο δεν ειναι αμελητέο νούμερο αλλά μιλάμε για 10-15 κιλά το χρόνο, το απέχει παρασάγγας από τα 50 που έχεις θέσει - για τα υπόλοιπα 35-40 θα φροντίσει η σωστή διατροφή!). Αλλά κάνεις ανυπέρβλητο καλό στην καρδιά σου - και θα κάνεις ακόμα περισσότερο όταν σταδιακά θα αυξάνεις το τέμπο - και στο μυαλό σου. Καλή συνέχεια κι εδώ είμαστε όποτε κολλήσεις. Το ζήτημα είναι να μην τα παρατήσεις! Υ.Γ. Τον τονο που σου είπε ο Μάους, να μην είναι πάνω από μια φορά τη βδομάδα, δεν είναι κι ότι πιο υγιεινό. Άλλες φορές θα βάζεις 100γρ στήθος κοτόπουλο, άλλες κάποιο γιαουρτάκι 2%, κ.ο.κ. για να παίρνεις και πρωτείνη. 5
Mikeasdf Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 έχουμε και μεις τέτοιους τύπους, ένα παρεάκι 3-4 ανδρών που κάνουν κοινές προπονήσεις και πιάνουν όλα τα μηχανήματα ποδιών και rack με πετσέτες. μου την σπάει που πιάνουν το rack με τις ασφάλειες (ακα κλουβί) ενώ δεν τις χρησιμοποιούν (παίζουν εκτός rack). ελεεινοί Μηπως πας στο gymnasium?
Mau-Maus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Σωστός ο Γιαννης για τον τόνο ! το περπάτημα ο τελευταιος λογος που το κάνουμε είναι οι θερμιδες , ο πρώτος ειναι για να αρχισει να δουλεύει το σύστημα όλο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις