Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Λόγω μετακόμισης και αλλαγών έχω να πάω γυμναστηριο 2+ μήνες. Και επειδή από Σεπτέμβριο πρέπει να ενοικιάσω αλλού, δε το ρισκάρω να γραφτώ σε γυμναστήριο μήπως και το χειμώνα δε με βολεύει η περιοχή.

Άρα λέω να πάρω ένα σετ βαράκια να δώσω τουλάχιστον βάρος στα χέρια που είναι αδύνατα.

Έχουμε να προτείνουμε κανένα σετ με αφαιρούμενους δίσκους? Για να μην αγοράζω πόσα βαράκια!!

Παίζω 5-20kg.

Γενικά τι να προσέξω, παίζει ρόλο πλαστικό, σίδερο? Αν έχετε καμιά πρόταση για αγορά από internet, ακόμα καλύτερα. Αν και φοβάμαι τα μεταφορικά αν βγούνε πολλά κιλά.

Thanks!

Πάρε kettlebells, θα μπορέσεις να γυμνάσεις όλο το σώμα κι όχι μόνο τα χέρια.

Πηρε σακο ο κολλητος μου τον γεμισε με αμμο, πριονιδια, ρουχα και ηταν πανσκληρος, εσπαγες καλαμια. Τον αδειασε και τωρα κοιταζει να τον γεμιζει μονο με ρουχα, αλλα δε παιζει να βρει τοσα πολλα. Για ριχτε καμμια ιδεα για το πως να γεμισει, να ειναι στιβαρος μεν χωρις να γινει πετρα

Πέτα την άμμο, τον κάνει πέτρα. Μόνο πριονίδι στα 4/5 και παλιά ρούχα στο άνω 1/5. Έτσι τον έχω εγώ κι είναι όσο σκληρός πρέπει.

Δημοσ.

------------------------

Από Νοέμβριο-Απρίλιο δε θα κάνω βάρη έξω στην αποθήκη, έφαγα πολύ κρύο φέτος. Θα μπω μέσα στο σπίτι να γυμνάζομαι. Λόγω έλλειψης χώρου δεν μπορώ να μεταφέρω τον πάγκο και το αυτοσχέδιο rack. Οπότε σκέφτομαι είτε να αγοράσω ένα καλό σετ λάστιχα ή κανένα ακόμα 8άρι kettlebel + το ρυθμιζόμενο που ήδη έχω. Μάους, τι λες; Και τους 2 τρόπους τους γουστάρω αν και είμαι 60-40 πιο πολύ υπέρ των kettlebell. Μπορούν να αντικαταστήσουν, τουλάχιστον για 6 μήνες, τα βάρη;

--------------------------

Όταν ξεκίνησα πριν 2 χρόνια οι σφυγμοί, σε ακινησία, ήταν 75 το λεπτό. Τώρα έπεσαν στους 60  :-D

Αλλοι  kettlebells και αλλοι τα @@ τους ...

Χτες πήγα για μπάσκετ. Ένα μισάωρο πάτα-κιούτα και δεν είχα κουραστεί καθόλου. Σε σκέφτηκα, λέω ντάξ δεν έχω φτάσει την αντοχή του Φώτη που ανεβοκατεβαίνει λαγκάδια και φαράγγια και βουτά στους καταρράχτες αλλά μικρός είμαι μωρέ, έχω ακόμα.  B)

• Like 2
Δημοσ.

Γεια σας,

ειμαι 18 και λογω Πανελληνιων εχω παρει περιπου 10 κιλα το οποια θελω να χασω.Γενικοτερα θελω να βελτιωσω την διατροφη μου μια και καλη αλλα και να πηγαινω γυμναστηριο καθε μερα.Ειμαι 1,80 περιπου και γυρω στα 95 κιλα.Δεν ειμαι πολυ παχυς αλλα αρκετα αγυμναστος λογω του οτι εχω να πατησω γυμναστηριο κανα 7αρι μηνες λογω του διαβασματος που ειχα.Τελος παντων,για να μην γραφω πολλα, εχω ξεκινησει διατροφη με κοτοπουλο,αυγα,παττατες,φασολια,ψαρι και σαλατες, και πηγαινω γυμναστηριο καθε μερα κανοντας διαδρομο για 1 ωρα και κατι λεπτα,και επειτα κανω καποιες ασκησεις ωστε να επανελθουν οι μυες μου στην προηγουμενη κατασταση τους ωστε να αρχισω να τους γυμναζω εντατικοτερα και ποιο δυνατα οπως εκανα παλια (αεροβια κατα κυρια βαση).Αυτο που θελω να ρωτησω,ειναι αν χρειαζεται μετα το γυμναστηριο να τρωω κατι ελαφρυ και σε τι θα βοηθησει.Πηγαινω γυμναστηριο γυρω στις 12 και μπορει να γυρισω κατα τις 14:00-14:30 και να φαω το μεσημεριανο κατα τις 15:00-15:30, και τρωω πρωινο κατα τις 10:30.Αξιζει λοιπον να τρωω π.χ μια μπανανα και σε τι θα βοηθησει??

Σορρυ για ολο αυτο το κατεβατο

Ευχαριστω πολυ!!!!

Δημοσ.

------------------------

Χτες πήγα για μπάσκετ. Ένα μισάωρο πάτα-κιούτα και δεν είχα κουραστεί καθόλου. Σε σκέφτηκα, λέω ντάξ δεν έχω φτάσει την αντοχή του Φώτη που ανεβοκατεβαίνει λαγκάδια και φαράγγια και βουτά στους καταρράχτες αλλά μικρός είμαι μωρέ, έχω ακόμα.  B)

Μην παιζεις μπασκετ θα τραυματιστεις εκτος αν παιζεις σε παρκε .Θα εχουμε θλασεις συντομα ,θεμα χρονου ειναι .

• Like 1
Δημοσ.

Το κωλαρακι μου γυμναζεται και παιρνει,

Οι γαμημενες γαμπες με τπτ. Θα φορεσω τακουνι με γυμνο ποδι κ θα ναι σκατα

• Like 1
Δημοσ.

Το κωλαρακι μου γυμναζεται και παιρνει,

Οι γαμημενες γαμπες με τπτ. Θα φορεσω τακουνι με γυμνο ποδι κ θα ναι σκατα

Δεν μας ενδιαφερουν οι γαμπες στην γυναικα  παντελως αδιαφορες ειναι ,μονο στους ποδοσφαιριστες .

• Like 1
Δημοσ.

Πρεπει να απεκτησα τον πρωτο τραυματισμο για φετος στην αριστερο πηχη (να ναι καλα η στραβομπαρα) και μαλλον ο τελευταιος μηνας της συνδρομης θα ειναι μονο για αεροβιο :mad:  :mad:

Δημοσ.

Δεν μας ενδιαφερουν οι γαμπες στην γυναικα παντελως αδιαφορες ειναι ,μονο στους ποδοσφαιριστες .

Αφου το λες εσυ, τοτε ξεαγχωνομαι. Βαρεθηκα να τα γυμναζω 3φορες τη βδομαδα
  • Like 1
Δημοσ.

Που 'ναι ο Φώτης να ζηλέψει. 16 ώρες ύπνος παίχτηκε. Το πήρα σερί βέβαια χτες αλλά άξιζε. Ζόμπι κανινικό

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Σημερα συζητηση με ενα τυπο στο γυμναστηριο 40+. Τρωει μια φορα τη μερα το βραδυ κατα τις 11-11.30. 

Λεει οτι αν φαει πριν παει στη δουλεια νοιωθει υπνηλια και τον πιανει και χεσιμο και δεν μπορει.

Μετα την προπονηση δεν τρωει τιποτα αντε λεει να πιει ενα καφε ή καμια μπυρα.

Τραγικο. Του ειπα να παρει μια σκονη και μια μπανανα για μετα την προπονηση αλλα δεν..

Δημοσ.

Δεν μας ενδιαφερουν οι γαμπες στην γυναικα  παντελως αδιαφορες ειναι ,μονο στους ποδοσφαιριστες .

Για εμενα παντως φιλος,γαμπες και τακουνι σε γκομενα ειναι +1.Γενικα μαρεσουν τα γυμνασμενα ποδια σε γυναικα ,ακομακ ια οι γαμπες.Πες με ανωμαλο :-D

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...