margaritagr Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Δημοσ. 31 Μαΐου 2015 Αυτη η βδομαδα προπονητικα δε πηγε οπως θα ηθελα ειχε ομως 2 καλα σημεια αφου ανεβασα κιλα σε δυο ασκησεις και ωμος/αγκωνας/μεση ειναι καλα Χτες το βραδυ ημουν καλεσμενη σε παρτυ εφαγα τη καλυτερη σπιτικη πιτσα που εχω φαει και ειχε και πιοτο τσιτ Σημερα εχει διαβασμα , οφ απο τζιμ & καλη διατροφη. Κι αυριο προβλεπεται λιωσιμο... θαλασσινο τσιτ παραλιακα, βολτα, κανα παγωτο μετα... Προπονηση ξανα απο Τριτη αφου αυριο κλεινει στις 19:00. Αυριο βασικα θα κανω σπιτι ασκησεις για το γονατο και κοιλιακους-ραχιαιους. 3
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Αυτη η βδομαδα προπονητικα δε πηγε οπως θα ηθελα ειχε ομως 2 καλα σημεια αφου ανεβασα κιλα σε δυο ασκησεις και ωμος/αγκωνας/μεση ειναι καλα Χτες το βραδυ ημουν καλεσμενη σε παρτυ εφαγα τη καλυτερη σπιτικη πιτσα που εχω φαει και ειχε και πιοτο τσιτ Σημερα εχει διαβασμα , οφ απο τζιμ & καλη διατροφη. Κι αυριο προβλεπεται λιωσιμο... θαλασσινο τσιτ παραλιακα, βολτα, κανα παγωτο μετα... Προπονηση ξανα απο Τριτη αφου αυριο κλεινει στις 19:00. Αυριο βασικα θα κανω σπιτι ασκησεις για το γονατο και κοιλιακους-ραχιαιους. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 μην μιλατε στη μαργαριτα εφαγε 10μερες μπαν για τρολινκ
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 μην μιλατε στη μαργαριτα εφαγε 10μερες μπαν για τρολινκ
Mau-Maus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Σοβαρά? Το έχω παρατηρήσει πάντως ότι εμείς οι κορμάρες είμαστε πιο επιρρεπείς στα μπανακια 1
Fotis13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 μην μιλατε στη μαργαριτα εφαγε 10μερες μπαν για τρολινκ Σοβαρα? Οχι μπαν ρε στο Μαργαριταρονι δεν παει ... 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 νταξει εχουν γινει λιγο μιαγιαγκιχτοι εδω μεσα. Πεφτει καθε μερα τρολ και σπαμ οσο δεν παει και μια φορα λεει καποιος αλλο κατι και εφυγε. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 την φάγανε την κοπέλα .... και τώρα ολομόναχη μέσα στους άντρες και οι περισσότεροι κάνουν και ΙF μόνο γω και ο Φώτης τρώμε χαρτόνια 1
Fotis13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 την φάγανε την κοπέλα .... και τώρα ολομόναχη μέσα στους άντρες και οι περισσότεροι κάνουν και ΙF μόνο γω και ο Φώτης τρώμε χαρτόνια Εγω gia να ειμαι ειλικρινης πουσουκου ετρωγα σαν ζωο σε ταβερνες κιλα κρεας αλλα τα ειχα καψει προκαταβολικα 1
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Εγω gia να ειμαι ειλικρινης πουσουκου ετρωγα σαν ζωο σε ταβερνες κιλα κρεας αλλα τα ειχα καψει προκαταβολικα ΒΑΝ τώρα
mimis19 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 την φάγανε την κοπέλα .... και τώρα ολομόναχη μέσα στους άντρες και οι περισσότεροι κάνουν και ΙF μόνο γω και ο Φώτης τρώμε χαρτόνια Και γω χαρτονια τρωω, Δημητρα. 1
alex_000 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Next week που πάω Παρίσι έχω αποφασίσει να τρέφομαι σχεδόν μόνο με παγωτό, γλυκά και pastries. 4
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Και γω χαρτονια τρωω, Δημητρα. Προσφέρω τον δελτοειδή μου για να κλάψουμε παρέα ... σόδομα και γόμορα έχουν γίνει εδώ μέσα με το IF Next week που πάω Παρίσι έχω αποφασίσει να τρέφομαι σχεδόν μόνο με παγωτό, γλυκά και pastries. να και το επόμενο BAN 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις