FreakBoy Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Τον πιασαμε τον κυριο στοχος -10 κιλα αλλα 3 να χασω και πιστευω πως θα ειμαι οκ 5
margaritagr Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μπραβο σου! Με το καλο και τα υπολοιπα Η προπονηση μου σημερα και αυριο θα ναι βαρη, θα τα κανω ολα εκτος των ποδιων. Το γονατο μ ενοχλησε κ στη πισινα μετα απο 500μ τη τριτη, οποτε σημερα δε θα παω κολυμπι. Θα ξανακανω τη κυριακη, προσεκτικα παλι, να δω πως θα παει.
Arct1c Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Τον πιασαμε τον κυριο στοχος -10 κιλα αλλα 3 να χασω και πιστευω πως θα ειμαι οκ ωραιος μαν.... συνεχισε !! απο ποσα ξεκινησες ? και σ ποσο καιρο τα καταφερες?
FreakBoy Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 ωραιος μαν.... συνεχισε !! απο ποσα ξεκινησες ? και σ ποσο καιρο τα καταφερες? Ήμουν 84 και τώρα 74 και θέλω να χάσω 3-4 ακόμα Από Οκτώβριο περίπου που άρχισα διατροφη
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 εγω ζυγηστικα χτες μετα απο καιρο! 83.400 1
wizzy Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Αυτή η εβδομάδα με πήγε "γαμιώντας"... Πρέπει να κόλλησα "κάτι" που μου έκανε το στομάχι χάλια. Εμετούς, κράμπες στο στομάχι, εφίδρωση τη νύχτα και λοιπά "όμορφα"... Πήγα μια ποδηλασία την Κυριακή 65χλμ και μόλις ήρθα σπίτι, "καληνύχτα"... Έβγαλα όλη την εβδομάδα με ρύζι και φρυγανιές - ούτε μια ποδηλασία, έστω 10-20χλμ, έστω να ξελαμπικάρω λίγο, δεν κατάφερα να πάω, χώρια του ότι πρέπει να έχασα 1-2 κιλά από αυτήν την ιστορία. Έλεος! Είμαι καλύτερα σήμερα, το τριήμερο δεν προβλέπεται ποδηλασία, αλλά από εβδομάδα θα επανέλθω δυναμικά! Προς το παρόν, στο πρόγραμμα υπάρχουν δύο ποδηλασίες: 19 Ιουνίου 2015, από τη Λεμεσό στη Λευκωσία (απόσταση περίπου 84χλμ, για φιλανθρωπικό σκοπό) και στις 20 Ιουνίου 2015, επανάληψη της ποδηλασίας που πήγα την Κυριακή (περίπου 65χλμ), αλλά αυτή τη φορά με μεγάλη παρέα.
Mau-Maus Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Γαστρεντερίτιδα τσίμπησες φίλος , μείον 2 κιλακια στάνταρ ! σπεκτ όπως το πας θα μας περάσεις
Fotis13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημητρα γρουσουζα με εφαγες μωρη ! Εχει συννεφια . Sent from my iPhone 6 plus using Insomnia 8
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 μαους οτι και να κανω θα μεινω κοντος ρε !!
Mau-Maus Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημητρα γρουσουζα με εφαγες μωρη ! Εχει συννεφια Πω ρε φίλε πως γουστάρω την εικόνα της άδειας παραλίας και της ησυχίας !! από τους μήνες των διακοπών προτιμώ Ιουνιο και Σεπτέμβριο , ο Ιούλιος και ο άγουστος τρώνε Χι ! μαους οτι και να κανω θα μεινω κοντος ρε !! Μια χαρά είσαι σπεκτ , αυτοί που έχουν κόμπλεξ με το ύψος τους όσο και να είναι , εχουν πρόβλημα , εσυ μια χαρά εισαι ! 3
yannis27gr Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μπραβο σου! Με το καλο και τα υπολοιπα Η προπονηση μου σημερα και αυριο θα ναι βαρη, θα τα κανω ολα εκτος των ποδιων. Το γονατο μ ενοχλησε κ στη πισινα μετα απο 500μ τη τριτη, οποτε σημερα δε θα παω κολυμπι. Θα ξανακανω τη κυριακη, προσεκτικα παλι, να δω πως θα παει. Κι εμένα. Βασικά λίγο πιο κάτω από το γόνατο γιατί αφαιρέθηκα και το κοπάνησα στην κατεβασιά του swing με 22 κιλά σίδερο... Αφού δεν το έσπασα ο ανισόρροπος, πάλι καλά να λέμε.
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Πω ρε φίλε πως γουστάρω την εικόνα της άδειας παραλίας και της ησυχίας !! από τους μήνες των διακοπών προτιμώ Ιουνιο και Σεπτέμβριο , ο Ιούλιος και ο άγουστος τρώνε Χι ! Μια χαρά είσαι σπεκτ , αυτοί που έχουν κόμπλεξ με το ύψος τους όσο και να είναι , εχουν πρόβλημα , εσυ μια χαρά εισαι ! το ειπα ειρωνικα . Δεν εχω κανενα μα κανενα κομπλεξ με το υψος μου!! Ετσι και αλλιως τα γρηγορα αμαξια ειναι χαμηλωμενα 7
Mau-Maus Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Το ξέρω ρε σπεκτ οτι το πες ειρωνικά , εξαλου φαίνονται τα άτομα που ειναι ακομπλεξαριστα .. εχω γνωστό βλάκα που ειναι 1.90 και ζηλεύει τους άλλους που είναι 2 μέτρα και βρίζει που δεν είναι κ αυτός τόσο , τι να πεις ..
alex_000 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 εγω ζυγηστικα χτες μετα απο καιρο! 83.400 αφού βλέπεις ακόμα φλέβες και γραμμώσεις είσαι πολύ τυχερός. Ήσουνα και παλιότερα σε αυτό το βάρος? Εγώ αν πάω απο 83 στα 90 σε 5-6 μήνες θα είμαι μια μπάλα λίπους
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 ειχα παει 81-82 στο λυκειο που ημουν μπουλουκος τωρα εχω παααρα πολλους μυς! εκανα αρκετη δουλεια ολο αυτο το χρονο! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις