Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 shrugs 3x20x50 + 1x20x45 https://www.dropbox.com/s/zuh7c7okro21n39/20150527_114103.mp4?dl=0 ηθελα να δοκιμασω με τα 55 αλλα ειχε μονο ενα αλτηρα ( ο οποιος κανει 450€ απο οτι μου ειπε) 4
revolver1990 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Λίβε, να σου ζήσουν τα 8κιλα, θα γουστάρεις προπονήσεις με τα kettlebell! Ήμουν στο όριο να πάρω kettlebell αλλά τελικά πήρα επιπλέον δίσκους. Ελπίζω να μην το μετανιώσω 1
Fotis13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Αλλεργια στις γυναικες θα ταν το χειροτερο σου :-P Ουτε κ γω εχω εμφανισει κατι ακομα Εχω αλλεργια και μαλιστα πολυ βαριας μορφης σε συγκεκριμενη κατηγορια γυναικων τις γλωσοκοπανες, αυτες που λεω εγω μια κουβεντα και βγαζουν γλωσσα αυτες για 10 αντρες . Τις υπολοιπες αν φορανε και τακουνια τις λατρευω! Εσύ έχεις σε μένα που δε λίγες μέρες αρχίζω καλοκαιρινές διακοπές xaxa ισχυει εχω στον Γιαννη με εχει τρελανει ! 4
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 σκεφτομαι να παρω ενα ελειπτικο ή ποδηλατο για σπιτι για τους δικους μου! τι να παρω και γιατι? (low budget)
Mikeasdf Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 shrugs 3x20x50 + 1x20x45 https://www.dropbox.com/s/zuh7c7okro21n39/20150527_114103.mp4?dl=0 ηθελα να δοκιμασω με τα 55 αλλα ειχε μονο ενα αλτηρα ( ο οποιος κανει 450€ απο οτι μου ειπε) Δοκιμασε να κανεις με πιο λιγα κιλα και με 3 δευτερολεπτα κρατημα στην κορυφη και 3-5 δευτερολεπτα αρνητικη στις πρωτες 6-8 επαναληψεις και μετα 10-12 κανονικες, με κατεστρεψε. σκεφτομαι να παρω ενα ελειπτικο ή ποδηλατο για σπιτι για τους δικους μου! τι να παρω και γιατι? (low budget) Ρωτα τους τι τους αρεσει περισσοτερο.Το θεμα ειναι να μην καταντησει κρεμαστρα ρουχων
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δοκιμασε να κανεις με πιο λιγα κιλα και με 3 δευτερολεπτα κρατημα στην κορυφη και 3-5 δευτερολεπτα αρνητικη στις πρωτες 6-8 επαναληψεις και μετα 10-12 κανονικες, με κατεστρεψε. Ρωτα τους τι τους αρεσει περισσοτερο.Το θεμα ειναι να μην καταντησει κρεμαστρα ρουχων ξερω ξερω! Απλα δεν θελω να καω τοσο πολυ γιατι ειναι ηδη η τελευταια ασκηση μετα απο οσα εχω κανει η μανα μου ειπε οτι μαλλν ελειπτικο αλλα πιστευω οτι θα τους κουραζει πολυ! ενω με το ποδηλατο θα ανεβαινει πανω θα παιρνει και τιποτα να τρωει ,εε διαβαζει εννοω, και θα κανει ή θα χαευει τηλεοραση 1
Mikeasdf Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 η μανα μου ειπε οτι μαλλν ελειπτικο αλλα πιστευω οτι θα τους κουραζει πολυ! ενω με το ποδηλατο θα ανεβαινει πανω θα παιρνει και τιποτα να τρωει ,εε διαβαζει εννοω, και θα κανει ή θα χαευει τηλεοραση Και γω ελλειπτικο θα προτιμουσα.Το ποδηλατο το θεωρω πολυ mainstream και εκτος αυτου σιχαινομαι να κανω ποδηλατο stationary, προτιμω να παρω ενα κανονικο και να παω βολτα
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Και γω ελλειπτικο θα προτιμουσα.Το ποδηλατο το θεωρω πολυ mainstream και εκτος αυτου σιχαινομαι να κανω ποδηλατο stationary, προτιμω να παρω ενα κανονικο και να παω βολτα καλα μιλαμε για τους δικους μου και για χειμωνα
Mau-Maus Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Σπεκτ ωραίος!! Ποδήλατο να τους πάρεις, ελλειπτικό δεν θα μπορούν να κάνουν , είναι πιο δύσκολο από όσο νομίζουμε εμείς οι νέοι 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Σπεκτ ωραίος!! Ποδήλατο να τους πάρεις, ελλειπτικό δεν θα μπορούν να κάνουν , είναι πιο δύσκολο από όσο νομίζουμε εμείς οι νέοι ναι και εγω αυτο πιστευω!! Και αν δεν κανουν τους αρχιζω στις παναγιες και τους ζηταω τα λεφτα μου πισω 1
Mau-Maus Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 ναι και εγω αυτο πιστευω!! Και αν δεν κανουν τους αρχιζω στις παναγιες και τους ζηταω τα λεφτα μου πισω και οχι τίποτε άλλο , αλλά είναι βγαλμένα με αίμα και ιδρώτα και να μην πω κ με τι άλλο 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 και οχι τίποτε άλλο , αλλά είναι βγαλμένα με αίμα και ιδρώτα και να μην πω κ με τι άλλο που..α και ξυλο!! χαχα! 1
bosei Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Spect στο βίντεο πες μου ότι δεν βλέπω καλά και ότι δεν κάνεις αυτή την χαζή κίνηση σαν rotation που πας και πίσω τους ώμους μετά το ανέβασμα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Εγω νοιωθω οτι η κινηση που κανω ειναι πανω κατω. Συνειδητα δεν κανω κυκλικη κινηση τωρα δεν ξερω αν φαινεται ετσι λογο ληψης ή αν οντως κανω μικρη κινηση ασυναισθητα. Παντως δεν το κανω σκοπιμα αν το κανω!
bosei Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Εγω νοιωθω οτι η κινηση που κανω ειναι πανω κατω. Συνειδητα δεν κανω κυκλικη κινηση τωρα δεν ξερω αν φαινεται ετσι λογο ληψης ή αν οντως κανω μικρη κινηση ασυναισθητα. Παντως δεν το κανω σκοπιμα αν το κανω! Οκ γι αυτό σε ρώτησα επειδή δεν φαίνεται καλά. Πάλι καλά πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις