thomasG4 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Εντάξει τα χτυπήματα της είναι απλά για γελια , δεν την ξέρω την κοπελιά μην την αδικώ - ξέρω όμως οτι στις μέρες μας εχουν ολοι από ενα καναλι στο ytube , την έχουν δει περσοναλες και ανεβάζουν πραγματικά οτι ναναι ! αγορια και κορίτσια , οχι όλοι , αλλα γίνεται πραγματικός χαμος απο κωμωδίες .. άμα δοκιμάσει ποτέ να βαρέσει έτσι κροσέ θα βγάλει τον ώμο της Cardio workout είναι. Δεν είναι βίντεο για να δείξει τις τεχνικές στο kickboxing. Απλά είναι προπόνηση για να σπάσεις τη μονοτονία του cardio. Τα παιδιά πάντως στο συγκεκριμένο κανάλι ανεβάζουν συνέχεια πλήρη workout σε βίντεο δωρεάν. Πολύ μεγάλη υπόθεση στη σημερινή εποχή που ο κάθε πικραμένος φτιάχνει βίντεο, τα πουλάει σε dvd, μαζί με ειδικό εξοπλισμό και συμπληρώματα. 2
Mikeasdf Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 παρτε k ενα βιντεακι που θα βοηθησει τους αρχαριους γιατι ειναι παρα πολυ απλο και κατανοητό τα κοριτσακια της παρέας θα γουστάρουν μάλλον τον τυπακο Τρομερο volume & intensity και πολυ motivational coach 2
manzah80 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 ελα ρε γνωστη φατσα αυτος απο αλλο φορουμ.Εχει γινει ο τριπλασιος βεβαια απο τοτε
yannis27gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Γιαννη μετα τα swing κανεις εχεις την ιδια αποδοση; Το κλειδι πιστευω ειναι να ξερεις με ποια σειρα θα κανεις τις ασκησεις... Πρεπει βασικα να πειραματιστεις καργα... Πειτε κανενα καλο μιλκ σεικ, αλλα χωρις βρωμες κλπ ειμαστε σε περιοδο που προσεχουμε... Ενα που κανω ειναι γαλα, πρωτεινη, μπανανα, μερικα βατομουρα .. Η σειρά των ασκήσεων είναι από τη δυσκολότερη στην ευκολότερη έτσι ώστε να παίρνω τα μέγιστα στην κάθε μία. Εννοείται ότι διαρκώς πειραματίζομαι. Ακόμα και αυτό που σήμερα βγαίνει ωραία μπορεί σε 1 ή 6 μήνες να παρουσιάσει πρόβλημα οπότε και το αλλάζω.
alex_000 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Είχα και εγώ τις θερμίδες πολύ χαμηλά, τις υπολόγισα κοντά στις 1900 την μέρα. Έριξα γρήγορα 3.5 κιλά μεν αλλά θα τις ανεβάσω στις 2300 για τα άλλα 2 που θέλω να ρίξω. Cardio workout είναι. Δεν είναι βίντεο για να δείξει τις τεχνικές στο kickboxing. Απλά είναι προπόνηση για να σπάσεις τη μονοτονία του cardio. δεν αντιλέγω αλλά επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί σε όλα τα συστήματα τύπου "combat" οι τεχνικές που δείχνουν πρέπει πάντα να είναι λάθος. Δεν είναι μόνο οι συγκεκριμένη κοπέλα όλοι λάθος τις κάνουνε σε αυτά τα προγράμματα.
tehAllantin Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 γεια σας παλικάρια! Ελπιζω να ειστε ολοι καλα, να γυμνάζεστε, να τρώτε και να ζείτε σωστά. Προχτές ανέβηκα σε ένα βουνό, τι το ήθελα, τώρα οι τετρακέφαλοι κυριως ειναι οφφ. Εντωμεταξύ, αν με έβλεπε απο κάπου ο Φώτης το τι ταρζανιές και μαλακίες έκανα, θα έβγαινε χέρι από τον ουρανό να με πατάει καρπαζιές. Τέσπα, δεν τσακίστηκα τουλάχιστον. Αλλά η ανάβαση σε καμια 45αριά μοιρες ειναι επικη. 1
spyroskonst Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 δεν αντιλέγω αλλά επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί σε όλα τα συστήματα τύπου "combat" οι τεχνικές που δείχνουν πρέπει πάντα να είναι λάθος. Δεν είναι μόνο οι συγκεκριμένη κοπέλα όλοι λάθος τις κάνουνε σε αυτά τα προγράμματα. Όλοι τις κάνουν έτσι alex, γνώστες και μη, και αυτό είναι το σωστό όταν θες να κάνεις αεροβικό τύπου martial arts. Επειδή έχω κάνει πολλά τέτοια προγράμματα (πχ les mills body combat), παρατήρησα πως αν είχα πολύ αυστηρή τεχνική δεν ίδρωνα τόσο πολύ. Όταν όμως "χαλαρώνω" λίγο τις τεχνικές, οι κινήσεις είναι μεγαλύτερου εύρους, το σώμα κινείται περισσότερο. Εξάλλου τέτοια αεροβικά δεν τα κάνεις για να γίνεις καλύτερος kick boxer, ούτε να μάθεις ξυλίκι, αλλά μόνο να ιδρώσεις. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 και μια ετσι για το καλο! (ναι ειμαι γυμνος και δεν φαινεται τιποτα) https://www.dropbox.com/s/ehdcw70sorhqnn8/20150522_150329.jpg?dl=0 8
Mau-Maus Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Το λοιπόν , περιμένω πως και πως να περάσει και η άλλη βδομάδα για να την κάνω κατεπείγοντος απο Αθηνα να ξεκουραστώ λιγάκι ! λιώσαμε στην δουλειά φέτος , δεν κατάφερα να παω ουτε ενα 2ημερο πουθενά ! μια σημερινή καλλιτεχνική και απο μένα - στις επόμενες θα είμαι κατάμαυρος , το νου σας 7
tehAllantin Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 τρελό νιάτο σπεκτ! τοπ φορμ είσαι ρε! (απο ποτε τα nip piercings? )
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 2-3 χρονια τωρα! Λεω να κανω deload την αλλη βδομαδα αλλα ειναι πολυ πιθανο να μην με ακουσω
tehAllantin Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 κάψτα ολα αμα λαχει. Εγώ δεν μπορώ να περπατήσω απο την ανάβαση/κατάβαση αλλά με αρέσει καταβάθος.
Fotis13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 γεια σας παλικάρια! Ελπιζω να ειστε ολοι καλα, να γυμνάζεστε, να τρώτε και να ζείτε σωστά. Προχτές ανέβηκα σε ένα βουνό, τι το ήθελα, τώρα οι τετρακέφαλοι κυριως ειναι οφφ. Εντωμεταξύ, αν με έβλεπε απο κάπου ο Φώτης το τι ταρζανιές και μαλακίες έκανα, θα έβγαινε χέρι από τον ουρανό να με πατάει καρπαζιές. Τέσπα, δεν τσακίστηκα τουλάχιστον. Αλλά η ανάβαση σε καμια 45αριά μοιρες ειναι επικη. Ταρζανιες κανουμε μονο στην ζουγκλα .Μην κανεις βλακειουλες με αυτα γιατι στην καλυτερη θα τσακιστεις ,ελπιζω να μην ησουν μονος . 1
tehAllantin Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Ταρζανιες κανουμε μονο στην ζουγκλα .Μην κανεις βλακειουλες με αυτα γιατι στην καλυτερη θα τσακιστεις ,ελπιζω να μην ησουν μονος . guess again. Εντάξει, δεν έκανα κάτι παρακινδυνευμένο. Αλλά μονο φάουλ. το χειρότερο, κατάβαση από διαφορετικό (και άγνωστο) μονοπάτι. Σκεφτόμουν πάντα να κατεβαίνω απο μέρη που θα μπορώ να ανεβώ σε περίπτωση που αποκλειστώ από βράχια κλπ τουλάχιστον. Darwin award for me... Τώρα που κοιτάζω πίσω, ήταν ωραία περιπέτεια, καιρό είχα να νιώσω λίγη αδρεναλίνη. δεν φαίνεται καλά, αλλά εκεί ανέβηκα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις