Dakonblackblade Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Έχει νόημα να σου στείλω ένα let me google that for you που λέει τα bands στην μακραίνουν 3 πόντους ? Και να απαντήσεις με ένα bing in your face τα bands σου βγάζουν βυζιά ? Κάποιοι (including me απο προσωπική χρήση) πιστεύουν αυτό που είπα, άλλοι το αντίθετο. κάποιοι πιστεύουν τον πάτερ Παίσιο μεγάλη ή χάρη του να μας κόβει ο θεός % λίπους να του δίνει μέρες άλλοι όχι. Προσωπικά και ειδικά για πιο στοχευμένη τόνωση μυών θεωρώ τα bands καλύτερα. Ένα μεγάλο + είναι ότι δεν βασίζεσαι στην βαρύτητα άρα έχεις μεγαλύτερο πλήθος ασκήσεων και στάσεων κάτι που χρειάζεται ο φίλος που ρώτησε. Ένα ακόμα μεγαλύτερο + είναι ότι πρέπει να κάνεις κάτι πραγματικά αεροπλανικό για να έχεις τραυματισμό (και άρα downtime) με αυτά, πάλι κάτι που χρησιμεύει στο φίλο που ρώτησε. Παρόλαυτά έχω και αλτήρες και μπάρες και στραβόμπαρες και kettlebells και πολυόργανα. πισίνα όχι ακόμα ευελπιστώ όταν ξανάρθει η Πασοκάρα στα πράγματα. Πες μας πως ανέβασες την δύναμή σου με λάστιχα δηλαδή τον πάγκο σου , το squat, το Deadlift και το Overhead press. Καλά τα λάστιχα αλλά In the long run δεν αντικαθιστούν τα βάρη. Και όσο για τους τραυματισμούς, αν ενδιαφέρεσαι για κάτι και το διαβάζεις και γίνεις ο προπονητής του εαυτού σου , δεν τραυματίζεσαι εύκολα. Και έλεος με τους τραυματισμούς. Να μην ανεβαίνουμε και τις σκάλες δηλαδή μήπως και πέσουμε.
bosei Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Έχει νόημα να σου στείλω ένα let me google that for you που λέει τα bands στην μακραίνουν 3 πόντους ? Και να απαντήσεις με ένα bing in your face τα bands σου βγάζουν βυζιά ? Κάποιοι (including me απο προσωπική χρήση) πιστεύουν αυτό που είπα, άλλοι το αντίθετο. κάποιοι πιστεύουν τον πάτερ Παίσιο μεγάλη ή χάρη του να μας κόβει ο θεός % λίπους να του δίνει μέρες άλλοι όχι. Προσωπικά και ειδικά για πιο στοχευμένη τόνωση μυών θεωρώ τα bands καλύτερα. Ένα μεγάλο + είναι ότι δεν βασίζεσαι στην βαρύτητα άρα έχεις μεγαλύτερο πλήθος ασκήσεων και στάσεων κάτι που χρειάζεται ο φίλος που ρώτησε. Ένα ακόμα μεγαλύτερο + είναι ότι πρέπει να κάνεις κάτι πραγματικά αεροπλανικό για να έχεις τραυματισμό (και άρα downtime) με αυτά, πάλι κάτι που χρησιμεύει στο φίλο που ρώτησε. Παρόλαυτά έχω και αλτήρες και μπάρες και στραβόμπαρες και kettlebells και πολυόργανα. πισίνα όχι ακόμα ευελπιστώ όταν ξανάρθει η Πασοκάρα στα πράγματα. Κάθεσαι και λες τα λάστιχα είναι καλύτερα από τα βαράκια...άλλο το τι πιστεύεις και άλλο τι ισχύει...εσύ το παρουσιάζεις σαν δεδομένο... Για τα υπόλοιπα +1 στον Dakonblackblade... Α επίσης αν θες πες γιατί θεωρείς τα λάστιχα καλύτερα για "στοχευμένη τόνοση μυών"
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Καταρχήν δεν είπα ότι αντικαθιστούν όλα τα βάρη αλλά , and i quote my fabulous sexy self, "τα βαράκια". Ξανά λέω ότι απάντησα σε κάποιον που ήδη είχε αποφασίσει τι θα αγοράσει και τον επαίνεσα για την καλή επιλογή. Δεν βλέπω τι νόημα θα είχε να του πω "ναι αλλά αν αγοράσεις 1 πάγκο, 1 μπάρα, 10 βάρη,1 σάουνα, 4 ταιλανδέζες και 8 λάστιχα νταλίκας μπορείς να κάνεις πολύ καλύτερη δουλειά" . and secondly i cant hear you over the sound of my enormous throbbing flexed muscles brah 2
bosei Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Καταρχήν δεν είπα ότι αντικαθιστούν όλα τα βάρη αλλά , and i quote my fabulous sexy self, "τα βαράκια". Ξανά λέω ότι απάντησα σε κάποιον που ήδη είχε αποφασίσει τι θα αγοράσει και τον επαίνεσα για την καλή επιλογή. Δεν βλέπω τι νόημα θα είχε να του πω "ναι αλλά αν αγοράσεις 1 πάγκο, 1 μπάρα, 10 βάρη,1 σάουνα, 4 ταιλανδέζες και 8 λάστιχα νταλίκας μπορείς να κάνεις πολύ καλύτερη δουλειά" . and secondly i cant hear you over the sound of my enormous throbbing flexed muscles brah Δηλαδή είναι καλύτερα τα βάρη με μπάρες και τα συναφή ΑΛΛΑ είναι χειρότερα τα βαράκια...χμμμμμμμμμ
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δηλαδή είναι καλύτερα τα βάρη με μπάρες και τα συναφή ΑΛΛΑ είναι χειρότερα τα βαράκια...χμμμμμμμμμ
3c0r1z Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ προσπαθώ να ανεβάσω το Squat μου, το ΟΗΡ μου είμαι χαρούμενος που ανεβαίνει αργά μαζί με τον πάγκο και έχω δυνατό Deadlift 5x140 και θέλω να δυναμώσω τα traps+biceps πριν το ανεβάσω. Τώρα τι κιλά μου λέτε, υγιέστατα 114 κιλά ούτε 105 δεν με κάνεις. Και έχω καιρό ακόμα . Στόχος? 200άρια Deadlifts, 140+ Squat, 70+OHP , 100Bench press, 100 Pendlay rows. Και να μείνω στα 110.Και λίγο πιο κάτω αλλά θα είναι δύσκολο. Ωραίος man. Και εγώ δίνω βάση στις επιδόσεις παρά στην εμφάνιση. Τα δικά μου νούμερα είναι 95 deadlift, 60 back squat, 35 OHP. Bench press δεν κάνω τώρα τελαυταία λόγω κούρασης από τις ελιές που μαζεύουμε στα χωράφια . Θα ήθελα να φτάσω κάποια στιγμή 3xBW deadlift, 2.5xBW back squat, 2xBW bench press 1.5xBW OHP. Επίσης θέλω να μάθω clean & jerk και snatch αν και λίγο δύσκολο γιατί γυμνάζομαι μόνος μου στο σπίτι. Να σε ρωτήσω ακολουθείς κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα όπως starting strength, 5x5 ή 5/3/1;
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 3x5 κλασικά , αλλά μετά το άλλαξα όταν κουράστηκα με τα squats. Εντάξει αυτά τα νούμερα είναι όντως πολύ δύσκολα να τα βγάλεις αλλά η διαδρομή είναι το θέμα. Αν δεν έχεις πρόγραμμα, απέκτησε αμέσως. Το 3χ5 ή 5χ5 είναι άριστα για αρχάριους σαν και σένα και μένα.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Σας ευχαριστώ πολύ για τα site & τις πληροφορίες, θεωρώ ότι θα με καλύψουν για το range των ασκήσεων που μπορώ να κάνω.
Teisos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Ωραίος man. Και εγώ δίνω βάση στις επιδόσεις παρά στην εμφάνιση. Τα δικά μου νούμερα είναι 95 deadlift, 60 back squat, 35 OHP. Bench press δεν κάνω τώρα τελαυταία λόγω κούρασης από τις ελιές που μαζεύουμε στα χωράφια . Θα ήθελα να φτάσω κάποια στιγμή 3xBW deadlift, 2.5xBW back squat, 2xBW bench press 1.5xBW OHP. Επίσης θέλω να μάθω clean & jerk και snatch αν και λίγο δύσκολο γιατί γυμνάζομαι μόνος μου στο σπίτι. Να σε ρωτήσω ακολουθείς κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα όπως starting strength, 5x5 ή 5/3/1; Oι στόχοι σου είναι τρελά νούμερα, σε βάζουν στην κατηγορία elite αθλητών. ---> 15 χρόνια προπόνηση http://www.youtube.com/watch?v=jA93p29-oU4 Εγώ ( 92kg, 1.93m) είμαι στα: 120kg squat ( 180) 60kg ohp ( 80) 135kg dl ( 220) 85kg bench press ( 120) και έχω βάλει ως στόχο τα των παρενθέσεων. Είμαι περίεργος πότε θα τα καταφέρω
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Για να ανεβάσεις OHP και Bench press σου προτείνω Bench press με κλειστή λαβή και βυθίσεις και επικλινή. Δυναμώνουν πολύ οι τρικέφαλοι. Εμένα με ξεκόλλησαν αυτές οι ασκήσεις. Το Dl θα ανέβει αλλά το θέμα είναι πάντα το Squat.
sno0py Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Πολλους τροπους και προγραμματα θα βρεις στα γνωστα μερη για την πολυποθητη αυξηση της δυναμης αλλα αν δεν τηρεις σωστη διατροφη και πολυ καλη ξεκουραση δυσκολα τα πραγματα. Επισης ενας παραγοντας που δεν αναφερεται συχνα εινα η ψυχολογια-διαθεση ναι κακα τα ψεματα παιζει ρολο στην δυναμη. Σαφως χρειαζεται και ενας καλο spotter να πειραματιστεις με κιλα τεχνικες κλπ αλλα αυτο ειναι λιγο τυχη αν θα το βρεις.
viper2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 παιζει καμια καλη external obliques exercise με dumbbells? T.HANKS
bosei Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 παιζει καμια καλη external obliques exercise με dumbbells? T.HANKS Γιατί θες με αλτήρες ?
bosei Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Με αλτήρα το μόνο που μου έρχεται είναι αυτή η άσκηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις