Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα δικα μου γενεθλια σημερα, ο ψαρακας εκλεισε ενα χρονο στο φιτνες. Εναν χρονο γεματο εντονες συγκινησεις, πολλες ομορφες στιγμες, αλλα και δυσκολες, ενα χρονο ομως που κυριως αλλαξε η καθημερινοτητα μου που η ενεργεια μου αυξηθηκε κατακορυφα & πολλα πραγματα γινονταν πιο ευκολα...

Ενας χρονος με βαρη, με τρεξιμο, με τραμπολινο, με κολυμπι , με legion με 5ρι αγωνα, με φυσικοθεραπειες... Και κυριως ενας χρονος γεματος ικανοποιηση ευχαριστηση και περηφανεια για καθε τι μικρο που καταφερνα για καθε φορα που συνεχισα παρα τις αντιξοοτητες.

Ξεκινησα αδυνατη με πολυ λιπος κ καθολου μυικο ιστο. Ξεκινησα απο το 0 και θα χαρακτηριζα αυτον τον πρωτο χρονο εισαγωγικο. Εμαθα ασκησεις ειδα το ορια μου, ζορισα για πρωτη φορα το σωμα μου μετα απο πολλα χρονια απραξιας.

Μου γινε το κλικ οταν ενας γιατρος μου πε οτι καμπουριασα λογω αγυμνασιας. Εκει τρελλαθηκα κ ειπα δε παει αλλο.

Ξεκινησα διατροφη οταν ειδα τη λιπομετρηση και καταλαβα ποσο λαθος ειναι το σαβουροφαγητο...

Εχω πολλα ακομα να κανω, εχω δρομο να καλυψω . Δε βιαζομαι, δεν ειναι αλλωστε...αγωνας. Σκοπος μου ειναι πια να ειμαι fit for life & ποτε να μη ξαναγινω οπως ημουν.

Παραθετω φωτος. Η πρωτη ενα χρονο πριν, στα ιδια κιλα που μαι κ τωρα. Η αλλη προχθεσινη στη πισινα, και η αλλη κανα 10μερο πριν.

post-179314-0-47946400-1431858326_thumb.jpg

post-179314-0-64413800-1431858350_thumb.jpg

post-179314-0-56929900-1431858365_thumb.jpg

To be continued! :D

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 20
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Μαργαρίτα και πριν 1 χρόνο πολύ καλή ήσουν. Σε καμία περίπτωση (συγνώμη για την λέξη) "μπάζο", κάθε άλλο μάλιστα!

• Like 2
Δημοσ.

ένιωθα τόσο ελεεινά , μου λέει η sis δε πάμε για κανα ice cream ? hell yeah λέω , τόσο καιρό έχω να τσιτάρω 
πήρα ενα χωνί φιστίκι-lila p και ήρθα στα ίσια μου . Όχι οτι τώρα νιώθω χαρούμενος ή οτιδήποτε απλά παλεύεται   
κατα τα άλλα πιστεύω καλά πάει το fasting , έχω χάσει πόντους στη μέση και απο δύναμη ειμαι σε καλά επίπεδα αν και υπορθερμ
soon θα ρίξω και HIIT κάθε δεύτερη μέρα στο παιχνίδι απλά θα είναι πρωινή γιατι το μεσημέρι με τη ζέστη που κάνει στο gym δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβω και σε διάδρομο , θα λιποθυμήσω. 

• Like 1
Δημοσ.

To be continued! :D

Sent from my iPad using Insomnia

Μην χασεις αλλα κιλακια ομως,μια χαρα εισαι τωρα.

Παμε τωρα,

εγω απο ετσι

post-125473-0-23154400-1431868904_thumb.jpg

καταφερα μετα απο 2 χρονια να γινω ετσι

post-125473-0-28743700-1431868941_thumb.jpg

post-125473-0-51705700-1431868953_thumb.jpg

Και δωρακι μετα απο 3 εβδομαδες 3χ παγωτακια συνολο   480 θερμιδες

post-125473-0-03468500-1431869559_thumb.jpg

Θα συνεχισω λιγο ακομα κοψιμο,αν και ειμαι πολυ χαμηλα[νομιζω],και απο σεπτεμβρη παμε να βαλουμε κανα κρεας επανω μας.

• Like 19
Δημοσ.

εντάξει Σωκράτη, respect ! Ωραία καθαρή μυική μάζα, αν και η αρχική σου σωματοδομή ήταν σε καλό επίπεδο, κατάφερες να ξελιπώσεις και να βάλεις μάζα. Mπράβο από μένα 

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος ρε Σωκράτη ! Βγάζεις ωραία μπαλαρίσματα.

Από πόδια και πλάτη πως πάμε ?

Δημοσ.

να πω την αμαρτία μου, μόλις τον είδα προσευχήθηκα μην έχει τις ίδιες γάμπες με μας 

Δημοσ.

Εχω ανεβασει ποδια κατι ποστ πισω.Πλατη δυσκολο να ανεβασω,πρεπει καποιος να με βγαλει φωτο.

http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/page-1747?do=findComment&comment=53962811

Δημοσ.

να πω την αμαρτία μου, μόλις τον είδα προσευχήθηκα μην έχει τις ίδιες γάμπες με μας 

Κανείς δεν έχει τις ίδιες γάμπες με τον bosei. Είναι φύση αδύνατον !!!!

Δημοσ.

Εχω ανεβασει ποδια κατι ποστ πισω.Πλατη δυσκολο να ανεβασω,πρεπει καποιος να με βγαλει φωτο.

http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/page-1747?do=findComment&comment=53962811

Ωραίος, τα είχα ξεχάσει !

Ε πλάτη βάζεις χρονόμετρο στην κάμερα.

Κανείς δεν έχει τις ίδιες γάμπες με τον bosei. Είναι φύση αδύνατον !!!!

Σωστή η μαιμού.

Δημοσ.

Μην χασεις αλλα κιλακια ομως,μια χαρα εισαι τωρα.

Παμε τωρα,

εγω απο ετσι

καταφερα μετα απο 2 χρονια να γινω ετσι

Και δωρακι μετα απο 3 εβδομαδες 3χ παγωτακια συνολο   480 θερμιδες

Θα συνεχισω λιγο ακομα κοψιμο,αν και ειμαι πολυ χαμηλα[νομιζω],και απο σεπτεμβρη παμε να βαλουμε κανα κρεας επανω μας.

Τωρα ειμαι σε φαση οπως στην πρωτη εικονα που εβαλες απλα με περισσοτερη τριχα, πιο ψηλα traps και πιο wide back :P (και μεγαλυτερο σωσιβιο :cry: )

2 χρονια λες να μ παρει και μενα? :(

Δημοσ.

Τωρα ειμαι σε φαση οπως στην πρωτη εικονα που εβαλες απλα με περισσοτερη τριχα, πιο ψηλα traps και πιο wide back :P (και μεγαλυτερο σωσιβιο :cry: )

2 χρονια λες να μ παρει και μενα? :(

Μπα,η φωτο ειναι π[ριν 2 χρονια,τις αλλαγες τις εκανα πριν κανα χρονο[το προηγουμενο καλοκαιρι].Εκει που πηγαινα 2-3 φορες την εβδομαδα γυμναστηριο ,ξεκινησα και πηγαινα 5 φορες ,Εφτιαξα την διατροφη μου και τα συμπληρωματα μου.

• Like 1
Δημοσ.

Μπα,η φωτο ειναι π[ριν 2 χρονια,τις αλλαγες τις εκανα πριν κανα χρονο[το προηγουμενο καλοκαιρι].Εκει που πηγαινα 2-3 φορες την εβδομαδα γυμναστηριο ,ξεκινησα και πηγαινα 5 φορες ,Εφτιαξα την διατροφη μου και τα συμπληρωματα μου.

Και γω αυτο προσπαθω τωρα γιατι συμπληρωματα δεν εχω παρει ποτε και ειναι δυσκολο το ρημαδι..

• Like 1
Δημοσ.

καλά κ όλα τα συμπληρώματα του κόσμου να πάρεις μη νομίζεις οτι θα σε βοηθήσουν σε κάτι παραπάνω απο λίγο έξτρα αποτέλεσμα 

• Like 4
Δημοσ.

καλά κ όλα τα συμπληρώματα του κόσμου να πάρεις μη νομίζεις οτι θα σε βοηθήσουν σε κάτι παραπάνω απο λίγο έξτρα αποτέλεσμα 

Ναι, απλα νταξει σου γλυτωνουν λεφτα πιστευω.Και εμενα αυτο ειναι το μοναδικο μου προβλημα, δεν εχω θεμα να τρωω σαν ζωο 5-6 φορες τη μερα (για ογκο).My pleasure :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...