Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χ2 ήξερα για αναλογία βάρους-πρωτεινη . Δεν είναι λίγο υπερβολικό το x3?

Τι να σου πω αυτοι που μου τα μαθανε που το κατεχουν παντα μου λεγανε χ3 αμα δεν παιρνεις τοση πρωτεινη γεμιζεις ευκολα με νερα και λιπος.Νταξει δεν θα προτεινω σε καποιον που παει 6 μηνες χ3 αλλα απο ενα σημειο και μετα θες χ3 αμα λυωνεις στα βαρη.

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ε ναι απο ενα σημειο και μετα δεν πας πουθενα χωρις συμπληρωματα αντε να συντηρησεις τους μυς που εφτιαξες παραπανω δεν παει.

Δημοσ.

Τι να σου πω αυτοι που μου τα μαθανε που το κατεχουν παντα μου λεγανε χ3 αμα δεν παιρνεις τοση πρωτεινη γεμιζεις ευκολα με νερα και λιπος.Νταξει δεν θα προτεινω σε καποιον που παει 6 μηνες χ3 αλλα απο ενα σημειο και μετα θες χ3 αμα λυωνεις στα βαρη.

Κοίτα σωστό αυτό που λες αλλά πιστεύω μιλάμε για σώματα σε επαγγελματικό επίπεδο που είναι οι δουλειά τους οπότε αλλάζει και το επίπεδο. 65 κιλα είμαι και με τη διατροφή που κάνω βγαίνει 150γρ τη μέρα με 4 γεύματα 25γρ και ένα μετά την προπόνηση με 50γρ.Τα συμπληρώματα πιστεύω είναι για αυτούς που ασχολούνται επαγγελματικά και βγάζουν χρήματα από αυτό.

Δημοσ.

Ρε παιδιά για να σοβαρευτούμε τώρα, εκτός κι αν θέλετε recomendations που είναι για ανθρώπους με χημική υποστήριξη. 25-30γρ. πρωτεΐνης/γεύμα για max-άρισμα της πρωτεΐνοσύνθεσης. Δεν χρειάζεται Ingestion πρωτεΐνης κάθε 2,5 ώρες. Για να γυρίσει στο baseline η πρωτεΐνοσύνθεση, ανάλογα το προηγούμενο γεύμα θέλει 4-6 ώρες. 

• Like 2
Δημοσ.

Οχι δεν ειναι ακριβως ετσι.Εγω σε δυο χρονια ειχα περασει με συμπληρωματα φουλ ατομα που κανανε 5-6 χρονια αλλα επαιρνα οτι υπηρχε πολυ πραμα.Τα συμπληρωματα ειναι απαραιτητα απο ενα επιπεδο προπονησης και μετα αλλοιως δεν βγαινει απλα.Ενοειτε οτι ετρωγα καθε δυο ωρες ξενυχτουσα μια φορα την βδομαδα μονο ενοειτε δεν ακουμπαγα αλκοολ αλλα αυτο που ηθελα το πετυχα.Δεν σε παω στο φαρμακο γιατι εκει οι δυνατοτητες ξεφευγουν.Μποσει δεν θελω να τσακωθουμε παλι εχεις την αποψη σου εχω την δικη μου Στην χημικη υποστηριξη θελεις ακομα παραπανω για να αποδοσει το φαρμακι.

υγ. 4-6 ωρες?Δεν θα μεινει ρουθουνι

Δημοσ.

Ολα βασίζονται σε τι στόχους έχει θέσει ο καθένας μας. Άλλος θέλει να μοιάζει στον kali άλλος στον medrano. Ο πρώτος πρέπει να τρώει τα πάντα με full συμπληρώματα και ο δεύτερος να κάνει τελείως διαφορετικό πρόγραμμα. Υπάρχει και ένα όριο για όλους μας. Έπειτα αναλαμβάνουν τα μεγάλα μέσα.

Το βασικό είμαι να αρέσει σε μας το σώμα μας. Το σώμα του coleman το θεωρώ απαίσιο και δεν είναι καθόλου φυσιολογικό ενώ του Arnold ήταν πολύ πιο όμορφο αισθητικά όπως και όλων τον τότε bb.

Δημοσ.

Ολα βασίζονται σε τι στόχους έχει θέσει ο καθένας μας. Άλλος θέλει να μοιάζει στον kali άλλος στον medrano. Ο πρώτος πρέπει να τρώει τα πάντα με full συμπληρώματα και ο δεύτερος να κάνει τελείως διαφορετικό πρόγραμμα. Υπάρχει και ένα όριο για όλους μας. Έπειτα αναλαμβάνουν τα μεγάλα μέσα.

Ναι οκ αλλα γιατι να μην βοηθησεις την προσπαθεια σου.Το συμπληρωμα κανει αυτο που λεει συμπληρωνει την διατροφη σου και στηριζει την αναρωση σου.

Δημοσ.

Ναι οκ αλλα γιατι να μην βοηθησεις την προσπαθεια σου.Το συμπληρωμα κανει αυτο που λεει συμπληρωνει την διατροφη σου και στηριζει την αναρωση σου.

Αν έπερνα πχ ένα σκουπ τη μέρα+τα 150γρ που είδη περνω πιστεύεις θα έβλεπα διαφορά?

Δημοσ.

Αν το παρεις μετα την προπονηση και το πρωι που ξυπνας θα εχει επισης μην συγκρινεις την ποιοτητα της whey και την ποιοτητα των αμινοξεων που θα αποδεσμευσει στο σωμα σου με το φαγητο εκτος και αν τρως σολομο πεστροφες και 50 ασπραδια αυγου την μερα.Βασικα τα συμπληρωματα ειναι αλυσιδα αλλα επειδη δεν βλεπω ενδιαφερον εδω δεν εχω κατσει να γραψω τιποτα.Θαυματα δεν κανουν αλλα αν τα χρησιμοποιησεις οπως πρεπει οταν πρεπει κανουν διαφορα ναι.

υγ υπαρχει ενα συμπληρωμα που ειναι το αγαπημενο μου και κυκλοφορει απο το 1984 νομιζω μεχρι τωρα.Αυτο ναι κανει μεγαλη διαφορα στην αποδοση σου σαν οργανισμος με τα ιχνοστοιχεια τις βιταμινες και τα adaptogens (βοτανα δηλαδη σαν αυτα που πουλανε στα μαγαζια τα περιεργα με την διατροφη).

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν ειναι ακριβως ετσι.Εγω σε δυο χρονια ειχα περασει με συμπληρωματα φουλ ατομα που κανανε 5-6 χρονια αλλα επαιρνα οτι υπηρχε πολυ πραμα.Τα συμπληρωματα ειναι απαραιτητα απο ενα επιπεδο προπονησης και μετα αλλοιως δεν βγαινει απλα.Ενοειτε οτι ετρωγα καθε δυο ωρες ξενυχτουσα μια φορα την βδομαδα μονο ενοειτε δεν ακουμπαγα αλκοολ αλλα αυτο που ηθελα το πετυχα.Δεν σε παω στο φαρμακο γιατι εκει οι δυνατοτητες ξεφευγουν.Μποσει δεν θελω να τσακωθουμε παλι εχεις την αποψη σου εχω την δικη μου Στην χημικη υποστηριξη θελεις ακομα παραπανω για να αποδοσει το φαρμακι.

Καλά μην το πάμε στα συμπληρώματα...εκεί είναι πιό αστεία τα πράγματα. Δουλεύουν 2-3 που και αυτά δεν είναι τίποτα τρομερό. Τα υπόλοιπα δουλεύουν όσο θέλει να πιστέψει ο χρήστης ότι δουλεύουν (γκουχ γκουχ placebo).

Manzah το θέμα είναι ότι δεν έχει να κάνει με απόψεις αλλά με δεδομένα. Είναι κρίμα την τελευταία δεκαετία που έχει αναπτυχθεί πολύ η έρευνα στον χώρο να μην το εκμεταλευόμαστε προς όφελός μας και να συνεχίζουμε με παλαιότερες πρακτικές. Κάποιες απεδείχθησαν σωστές, κάποιες άλλες όχι. Τις λάθος λοιπόν γιατί να μην τις αφήσουμε ? Εκτός κι αν αρέσει σε κάποιον να σκάει τα λεφτά του σε πηγές πρωτεΐνης που αυτές είναι που κοστίζουν όταν με τις μισές ποσότητες θα είχε τα ίδια αποτελέσματα !

Δεν χάνουμε μυς όσο εύκολα νομίζεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα σου πω και παλι αυτο που ειπα στην αρχη και νευριασατε.Ποσα συμπληρωματα εχεις δοκιμασει και τι?Το πλασιμπο δουλευει μονο στην αρχη τους πρωτους μηνες που παιρνεις πρωτεινη και κρεατινη και νομιζεις οτι εχεις νευρα και γαμας κα ιδερνεις.Μετα μαθαινει πολυ καλα ο εγκεφαλος σου τι λειτουργει και τι οχι.Μην εισαι τοσο απολυτος στο ειπα ξανα επειδη διαβαζεις ερευνες..Ισως εχεις κατι αλλο στο μυαλο σου σαν αποτελεσμα γιαυτο διαφωνεις.Μπορω να κατσω να σου γραψω κατεβατο με συστατικα που δουλευουν αλλα βαριεμαι και δεν εχει και νοημα γιατι δεν ενδιαφερει κανεναν.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα σου πω και παλι αυτο που ειπα στην αρχη και νευριασατε.Ποσα συμπληρωματα εχεις δοκιμασει και τι?Το πλασιμπο δουλευει μονο στην αρχη τους πρωτους μηνες που παιρνεις πρωτεινη και κρεατινη και νομιζεις οτι εχεις νευρα και γαμας κα ιδερνεις.Μετα μαθαινει πολυ καλα ο εγκεφαλος σου τι λειτουργει και τι οχι.Μην εισαι τοσο απολυτος στο ειπα ξανα επειδη διαβαζεις ερευνες.

Sorry αλλά δεν μπορώ να ακολουθήσω αυτή την γραμμή επιχειρηματολογίας.

Δημοσ.

Δεν χρειαζετε να συμφωνησεις απλα εγω προσωπικα σαν χαρακτηρας αν δεν δοκιμασω κατι πανω μου δεν εχω αποψη ειδικα σε αυτο το θεμα.Υπαρχουν μεχρι και ατομα που δεν τους πιανει καλα το φαρμακο γιατι δεν εχουν αρκετους ανδρογονους υποδοχεις στα σημεια που πρεπει και θελουν το διπλασιο για να τους πιασειΟ αρνολντ το χε πει ενα κανις δεν θα γινει ποτε μπουλοντογκ οτι και να το ποτισεις..Ετσι και με τα συμπληρωματα.Εγω επαιρνα ενα νιτρικο και με τιναζε στον αερα αλλος το περνε και δεν καταλαβαινε τιποτα.

Δημοσ.

Αν το παρεις μετα την προπονηση και το πρωι που ξυπνας θα εχει επισης μην συγκρινεις την ποιοτητα της whey και την ποιοτητα των αμινοξεων που θα αποδεσμευσει στο σωμα σου με το φαγητο εκτος και αν τρως σολομο πεστροφες και 50 ασπραδια αυγου την μερα.Βασικα τα συμπληρωματα ειναι αλυσιδα αλλα επειδη δεν βλεπω ενδιαφερον εδω δεν εχω κατσει να γραψω τιποτα.Θαυματα δεν κανουν αλλα αν τα χρησιμοποιησεις οπως πρεπει οταν πρεπει κανουν διαφορα ναι.

υγ υπαρχει ενα συμπληρωμα που ειναι το αγαπημενο μου και κυκλοφορει απο το 1984 νομιζω μεχρι τωρα.Αυτο ναι κανει μεγαλη διαφορα στην αποδοση σου σαν οργανισμος με τα ιχνοστοιχεια τις βιταμινες και τα adaptogens (βοτανα δηλαδη σαν αυτα που πουλανε στα μαγαζια τα περιεργα με την διατροφη).

Γενικά επειδή είμαι αρκετά της υγιεινής διατροφής είμαι και κατά των συμπληρωματων. Σίγουρα μια απλή πρωτεινη δεν κάνει κακό απλά έγραψα ποιοι πιστεύω ότι την χρειάζονται. Από αυγά τρώω 10ασπραδια τη μέρα κάθε μέρα. Για τα κιλά μου είναι καλά νομίζω.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...