Chrisxxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Γυμναστήριο κυριολεκτικά 1 τετράγωνο από το σπίτι μου με πισίνα που με βολεύει φουλ κλπ = 115 δολλάρια τον μήνα. Ρώτησα μήπως είχαν κανα 6μηνο-ετήσιο για πιο φθηνα και άκουσον άκουσον, άμα κανεις ετήσιο, στο μειώνουν από τα 115 στα 105 τον μήνα! Έφυγα κλαίγοντας από τα γέλια. Με τέτοιες τιμές σε συμφέρει να πάρεις όργανα σπίτι.
bosei Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Σήμερα στην πρακτική μίλαγα με μία κοπέλα εκεί και με ρώταγε για διατροφή. Με ρωτάει σε κάποια φάση, σουβλάκια τρως ? τις κάνω, ναι...άμα θέλω. Μετά με ρωτάει αλάτι βάζεις? Τις κάνω, αμέ. Μετά με λέει αν κάνω παλαιολιθική διατροφή, τις λέω όχι πάλι. Στο τέλος με ρωτάει, ε τι διατροφή κάνεις ? Αυτή η αντίληψη ότι πρέπει να υπάρχει ένας περιορισμός για να πεις ότι κάνεις κάτι με ξεπερνάει. Βέβαια νομίζω ότι είναι και η καλύτερη δικαιολογία στο να μην κάνει κανείς, εν τέλει, τίποτα. Δεν είναι sexy επίσης...άλλο να σκάσεις μία μέρα στην δουλειά και να πρήξεις τα ούμπαλα όλων λέγοντας ότι έκοψες το τάδε φαγητό, κάνεις την τάδε δίαιτα και όλη σου η ζωή θα γίνει γαμάτη από το να κάνεις με μέτρο κάτι που βοηθάει την καθημερινότητά σου και λειτουργεί υπέρ των στόχων σου. 7
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δήμητρα, μου χρωστάς απάντηση. Δες την προηγούμενη σελίδα αν δε θυμάσαι. Γιάννη στα 10" οι παλμοί δεν πέφτουν 0. δλδ από 170 δεν θα πας στους 100 και ξανά στους 170, θα πέφτει στα hr της cardio zone
margaritagr Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Εγω παντως το χω παρει πιο χαλαρα το θεμα διατροφη σ αυτη τη φαση. Περασα τις μερες που την τηρουσα 100%, που τρωγα νεροβραστα και τυρι μονο cottage. Τωρα που δε κανω τη προπονηση που θα θελα και προγραμματιζα, εχω χαλαρωσει και τη διατροφη μου. Τι εννοω χαλαρωσει.. Κοιταω να κραταω μετρο, τρωω υγιεινα αλλα δεν αποκλειω πχ και μια φιλαδελφεια light ουτε τρελαινομαι να κανω 5 γευματα αν δεν τα ζηταει ο οργανισμος μου. Τρωω τις σαλατες μου, τα φρουτα μου, τα κρεατα μου τα κανω στο τεφαλ χωρις λαδι.. Κανω και τα τσιτακια μου πχ χτες εφαγα παγωτογιαουρτο. Ειμαι σε φαση που ουτως ή αλλως τελειως στεγνη διατροφη δε μπορω να κανω , δε πρεπει δηλαδη γιατι θα χασω κιλα και δε με παιρνει. Ερχεται κ η εξεταστικη που θα μ αγχωσει και θα με κουρασει πολυ, οποτε η διατροφουλα μου θελω να ναι "ευκολη" και να μη την εχω εννοια. Απο Σεπτεμβρη λεω να το παω διαφορετικα αλλα επειδη οσες φορες κανω σχεδια πανω σ αυτο το θεμα, δε μου βγαινουν, δε μιλαω αλλο για το μελλον 3
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Σήμερα στην πρακτική μίλαγα με μία κοπέλα εκεί και με ρώταγε για διατροφή. Με ρωτάει σε κάποια φάση, σουβλάκια τρως ? τις κάνω, ναι...άμα θέλω. Μετά με ρωτάει αλάτι βάζεις? Τις κάνω, αμέ. Μετά με λέει αν κάνω παλαιολιθική διατροφή, τις λέω όχι πάλι. Στο τέλος με ρωτάει, ε τι διατροφή κάνεις ? Αυτή η αντίληψη ότι πρέπει να υπάρχει ένας περιορισμός για να πεις ότι κάνεις κάτι με ξεπερνάει. Βέβαια νομίζω ότι είναι και η καλύτερη δικαιολογία στο να μην κάνει κανείς, εν τέλει, τίποτα. Δεν είναι sexy επίσης...άλλο να σκάσεις μία μέρα στην δουλειά και να πρήξεις τα ούμπαλα όλων λέγοντας ότι έκοψες το τάδε φαγητό, κάνεις την τάδε δίαιτα και όλη σου η ζωή θα γίνει γαμάτη από το να κάνεις με μέτρο κάτι που βοηθάει την καθημερινότητά σου και λειτουργεί υπέρ των στόχων σου. σε βλέπουν ως allien δεν μπορούν να καταλάβουν τι εστί καθαρή διατροφή. απορώ πως δεν βαριέσαι να δίνεις αναφορά
bosei Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 σε βλέπουν ως allien δεν μπορούν να καταλάβουν τι εστί καθαρή διατροφή. απορώ πως δεν βαριέσαι να δίνεις αναφορά Μα ούτε εγώ κάνω αυτό το πράγμα ! Τώρα με τον Άλεξ έλεγα σε PM ότι θα βάλω καθημερινά παγωτό Ε σιγά την αναφορά, να λέω τι έφαγα σήμερα. Πλάκα έχει κιόλας αν είναι κανένα κομπλεξικό άτομο ο άλλος...βγάζει όλη του την κακία έξω ! 2
manzah80 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δεν καταλαβα τι ενοεις βασικα.Οτι σου την ειπε επειδη κανεις διατροφη χωρις υπερβολες η επειδη κανεις διατροφη γενικα 1
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Μα ούτε εγώ κάνω αυτό το πράγμα ! Τώρα με τον Άλεξ έλεγα σε PM ότι θα βάλω καθημερινά παγωτό Ε σιγά την αναφορά, να λέω τι έφαγα σήμερα. Πλάκα έχει κιόλας αν είναι κανένα κομπλεξικό άτομο ο άλλος...βγάζει όλη του την κακία έξω ! αν πάρεις στις γάμπες, θα σε ακολουθήσω!
bosei Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δεν καταλαβα τι ενοεις βασικα.Οτι σου την ειπε επειδη κανεις διατροφη χωρις υπερβολες η επειδη κανεις διατροφη γενικα Αυτό...ότι δεν κάνω υπερβολές. Νομίζω θα καύλωνε κιόλας αν της έλεγα ότι η διατροφή που κάνω έχει όνομα ! αν πάρεις στις γάμπες, θα σε ακολουθήσω! Στο λέω από τώρα, δεν θα πάρουν. 1
manzah80 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Καλα κοιτα και εγω η τρωω τα παντα η κανω διατροφη μαζοχιστικη αλλα αυτο ειναι απλα επειδη μονο ετσι μπορω θελω να ξεχναω τις γευσεις αλλοιως θα αρχισω να τσιμπαω αλλα αυτο που κανεις εσυ ειναι το καλυτερο για συντηρηση.
bosei Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Καλα κοιτα και εγω η τρωω τα παντα η κανω διατροφη μαζοχιστικη αλλα αυτο ειναι απλα επειδη μονο ετσι μπορω θελω να ξεχναω τις γευσεις αλλοιως θα αρχισω να τσιμπαω αλλα αυτο που κανεις εσυ ειναι το καλυτερο για συντηρηση. Εγώ δεν ήμουν και ποτέ των άκρων. Εγώ ειδικά που έχω την εικόνα σε 2η μοίρα δεν με απασχολεί καθόλου...ίσα ίσα το βάρος μου να μπορώ να ελέγχω όποτε θέλω και να δημιουργώ το κατάλληλο περιβάλλον για αυξημένες επιδόσεις. Φυσικά για να μην νομίζει κανείς, αν και είμαι σίγουρος πως θα διαφωνήσεις, και η εμφάνιση να είναι ο No 1 στόχος κάποιου μιά χαρά μπορεί να το κάνει με ευέλικτη διατροφή...το adherence μετράει απλά πιό πολύ.
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Αυτό...ότι δεν κάνω υπερβολές. Νομίζω θα καύλωνε κιόλας αν της έλεγα ότι η διατροφή που κάνω έχει όνομα ! μπας και στην έπεφτε και δεν το πήρες χαμπάρι; εγώ τις προπονώ στις 3 από τις 4 προπονήσεις....ίδωμεν ..
manzah80 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Εγώ δεν ήμουν και ποτέ των άκρων. Εγώ ειδικά που έχω την εικόνα σε 2η μοίρα δεν με απασχολεί καθόλου...ίσα ίσα το βάρος μου να μπορώ να ελέγχω όποτε θέλω και να δημιουργώ το κατάλληλο περιβάλλον για αυξημένες επιδόσεις. Φυσικά για να μην νομίζει κανείς, αν και είμαι σίγουρος πως θα διαφωνήσεις, και η εμφάνιση να είναι ο No 1 στόχος κάποιου μιά χαρά μπορεί να το κάνει με ευέλικτη διατροφή...το adherence μετράει απλά πιό πολύ. Εξαρταται τι γονιδια κουβαλας και τι λιποαποθηκες εχεις απο μικρος.Αν μιλαμε για γυναικες 8 στις 10 θελουν πολυ μα πολυ αυστηρη διατροφη με το παραμικρο παιρνουν οτι προπονηση και να κανουν.
bosei Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 μπας και στην έπεφτε και δεν το πήρες χαμπάρι; εγώ τις προπονώ στις 3 από τις 4 προπονήσεις....ίδωμεν .. Μπα...θα το καταλάβαινα. Good, good. Εξαρταται τι γονιδια κουβαλας και τι λιποαποθηκες εχεις απο μικρος.Αν μιλαμε για γυναικες 8 στις 10 θελουν πολυ μα πολυ αυστηρη διατροφη με το παραμικρο παιρνουν οτι προπονηση και να κανουν. Οκ...απλά για μένα το αυστηρή διατροφή για μένα σημαίνει απλά να υπάρχει συνέπεια. Τώρα φυσικά, θα πρέπει να βρει και το κάθε άτομο τις αναλογίες των macros που κάνουν την δουλειά...δυστυχώς αυτό θέλει εμπειρία. 1
manzah80 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Να τρως αυστηρα ολο το χρονο δεν γινετε πολυ απλα ψυχολογικα και δεν υπαρχει και λογος μονο αν ηταν επαγγελμα μου θα το κανα απλα οταν βαλεις στο μυαλο σου ενα χρονικο περιθωριο που θες να εχεις τον ταδε στοχο νομιζω οτι ειναι πολυ καλυτερα να μην τρως τιποτα για να δεις και ποιο γρηγορα αποτελεσματα και να ανεβεις ψυχολογικα.Ολα εξαρτονται απο το χαρακτηρα και τις ψυχικες αντοχες και κινητρο του καθενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις