king2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Άσε το είχα δει χαχαχα δεν παίζει κανένα λάχειο θα έπιασε Γεννημα πλούσιας οικογενειας who knows? Μιας και εδώ και 2 χρόνια δεν έχει πει ότι δουλεύει κάπου.
Liverpool89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ρε σεις αυτη η κατινια σε αυτην την κωλοχωρα θα σταματησει... Οπως θελει ας τα βγαζει περα, αμα εσας δεν σας πειραζει τι χωλοσκατε δεν μπορω να καταλαβω.... 7
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Φίλε spect ήθελα να ήξερα που βρίσκεις τα λεφτά για γυμναστήριο αφού όπως λες δεν ασχολησαι με κάτι άλλο γαμαω και δερνω!! Ειμαι ζιγκολο! χαχαααχαχ αμ το αλλο το ξερεις /?? εχει ενα τατου ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ στο ποδι , αυτο να μας πει με τι λεφτά το χτύπησε χαχαχααχαχα και ταξιδια σε χονκ κονκ και κινα και αλλο τατουαζ εκει ε? μην τα ξεχνας αυτα! 3
snow22 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ρε σεις αυτη η κατινια σε αυτην την κωλοχωρα θα σταματησει... Οπως θελει ας τα βγαζει περα, αμα εσας δεν σας πειραζει τι χωλοσκατε δεν μπορω να καταλαβω.... χαχαχαχα όκεη δεν το πα με αυτήν την πρόθεση όπως νομίζεις
Mau-Maus Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 { χιουμορ } εγω παντως κανω πλακα ετσι , αλλη φορα θα βαζω τις αγκυλες να το διευκρινίζω μιας και βλεπω ο λιβε και ο σπεκτ νομίζουν οτι μπορει και να χωλοσκαμε !!! ρε τι φαση αλλη ενοια δεν ειχαμε , ρε μερικους απο εσας σας εχω για πιο εξυπνους , να μας πει πως χτυπησε το τατου εγραψα με ενα χιλομετρο χαχαχααχαχαχαχ { χιουμορ } 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 μαους η απαντηση μου ηταν αυτο σαρκασμος! Απλα προσθεσα αυτα που ξεχασες να πεις πριν! Δεν περιμενα να μην το καταλαβεις ! 2
Liverpool89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Χιουμορ σηκωνω μονο απο ανθρωπους που δεχονται και αυτη την πλακα, οχι κανουν λενε κατι για τον αλλον, μολις εσυ τους την πεις τσινανε σαν τα κοκκορια... Τοτε τα θελει ο κωλος τους...
Mau-Maus Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 μαους η απαντηση μου ηταν αυτο σαρκασμος! Απλα προσθεσα αυτα που ξεχασες να πεις πριν! Δεν περιμενα να μην το καταλαβεις ! Να σου πω την αληθεια εσενα σε καταλαβα και σορυ , ο λιβε απρπαχτηκε και δεν καταλαβα ομως γιατι ! πλακα ρε λιβε κανουμε , εγω σκιστηκα στο γελιο με το μηνυμα του αλλου που λεει που βρισκεις τα λεφτα για gym χχαχαχχχα λες ο σπεκτ να του απαντουσε σοβαρα ?? αυτο ελειπε να δεινουμε λογαριασμο στον καθενα τι κανουμε και πως το κανουμε .. 3
snow22 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Ενοιειται ρε φίλε και ειδικά σε εμένα που μπαίνω οπότε θυμάμαι στο φόρουμ...ο λόγος που το είπα ήταν καθαρά για χιούμορ .Σορρυ που άνοιξα αυτό το θέμα δεν περίμενα να αντίδρασουν έτσι Άλλωστε νομίζω οι περισσότεροι έχουν λεφτά για γυμναστήριο :D 1
Mau-Maus Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 ματς μουτς κωστα ολα οκ χαχαχααχα με πιασε η μαλακια βγαινωωω 1
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 χειρότερες και από γκόμενες ορισμένοι εδώ μέσα.... 2
yannis27gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δήμητρα, μου χρωστάς απάντηση. Δες την προηγούμενη σελίδα αν δε θυμάσαι.
linkin Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Γυμναστήριο κυριολεκτικά 1 τετράγωνο από το σπίτι μου με πισίνα που με βολεύει φουλ κλπ = 115 δολλάρια τον μήνα. Ρώτησα μήπως είχαν κανα 6μηνο-ετήσιο για πιο φθηνα και άκουσον άκουσον, άμα κανεις ετήσιο, στο μειώνουν από τα 115 στα 105 τον μήνα! Έφυγα κλαίγοντας από τα γέλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις