Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Που ,στις αρσεις? :-D :-D :-D

αν έκατσε και από πίσω σου, μόνο την εκτέλεση σου δεν κοιτούσε. 

Πάντως κάνεις λάθος που δεν "διορθώνεις" άτομα. 

όποιος πάει σοβαρά για προπονήσεις, θα το εκτιμήσει ... 

εγώ πάντως "παρακαλάω" αν κάνω μπούρδα κάποιος να με διορθώσει 

Δημοσ.

Που ,στις αρσεις? :-D :-D :-D

αν έκατσε και από πίσω σου

Άλλα κατάλαβα πάλι.

Δημοσ.

Άκυρο, με πρόλαβαν άλλοι :)

Τα βλεπεις και μονος σου ετσι ? Μετα μην εχεις απορια γιατι λεω οτι με εχεις τρελανει !

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

OK με την αγορά.

Πάμε για τους κραδασμούς: Ο λόγος που το συζητάω είναι επειδή - θεωρητικά - τα παπούτσια που έχουν σχεδιαστεί για τρέξιμο υιοθετούν κάποιους τρόπους απόσβεσης (στο μέτρο του δυνατού) των κραδασμών για να μην επιβαρύνονται (περισσότερο) οι αρθρώσεις. Από ότι φαίνεται, τα vibram δεν έχουν αποσβεστικό υλικό, άρα οι κραδασμοί από το τρέξιμο μεταφέρονται αυτούσιοι στις αρθρώσεις. Δεν νομίζεις ότι είναι λίγο επικίνδυνο αυτό;

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν κακίζω ούτε κρίνω την επιλογή σου, ούτε θέλω να "σου την πω" για κάτι. Απλά, πάντα με έλκυαν τα συγκεκριμένα παπούτσια και, προσπαθώντας να καταλάβω το σκεπτικό χρήσης που τους κάνεις, θέλω να δω σε ποιες περιστάσεις μπορώ να τα χρησιμοποιήσω, εάν τα αγοράσω. Προς το παρόν, με "έπεισαν" μόνο για περπάτημα.

Edit: Στη σελίδα της Vibram, έχει section με μοντέλα για τρέξιμο. Θα ρίξω κι εκεί μια ματιά, αλλά θα εκτιμούσα την άποψή σου.

σχετικα με το τρεξιμο με τετοια "παπυτσια" μαθαινεις και τρεχεις με τις μυτες οπως και ειναι το φυσικο τρεξιμο του ανθρωπου!

Δημοσ.

Είδα ένα βίντεο για το που χρησιμεύουν οι 2 τρύπες πάνω και ψηλά στα αθλητικά παπούτσια. Εσείς που τρέχετε κάνετε αυτό το κολπάκι που έδειξε το βίντεο για καλύτερο κράτημα ή δεν έχετε ιδέα σε τι αναφέρομαι;

---------------------------------

Το ιδανικό σώμα (για μένα). Και χαίρομαι που δεν είμαι καθόλου μακριά :)

1619093_899554290069184_5571009740934997

• Moderators
Δημοσ.

το σωμα του δεν εινα κατι ιδιαιτερο ολα τα αλλα ειναι!

οσο για αυτο με τα κορδονια υπαρχει εδω και χρονια τωρα γιατι εγινε της μοδας ξαφνικα δεν ξερω και οχι δεν το κανω

Δημοσ.

Είδα ένα βίντεο για το που χρησιμεύουν οι 2 τρύπες πάνω και ψηλά στα αθλητικά παπούτσια. Εσείς που τρέχετε κάνετε αυτό το κολπάκι που έδειξε το βίντεο για καλύτερο κράτημα ή δεν έχετε ιδέα σε τι αναφέρομαι;

---------------------------------

Το ιδανικό σώμα (για μένα). Και χαίρομαι που δεν είμαι καθόλου μακριά :)

1619093_899554290069184_5571009740934997

Πω ρε φιλε τι μου θύμισες !!! τοτε που ειμασταν 13-14 χρ παιδάκια και τον βλεπαμε και νομίζαμε οτι ειναι ΤΟ  κτηνος !!!

και με το που βγαίναμε απο το σινεμά πλακωνόμασταν ολοι στις μπουνιές μεταξύ μας βέβαια αχαχαααχ!! 

Ωραιες εποχες ...

• Like 3
Δημοσ.

και στα conventional δεν είναι απαραίτητο η μπάρα να ακουμπάει δάπεδο ώστε να αποφορτίζεις τη πλάτη.

Απαπαπαπαπ. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς στο τέλος αλλά η μπάρα πρέπει να ακουμπάει το έδαφος σε κάθε επανάληψη. 

@ freakboy: Κανονικά αν θες να είσαι τελείως σωστός και τις ρουμανικές άρσεις από το έδαφος τις αρχίζεις, απλά τα ισχία σου τα έχεις πιό πάνω απ' ό,τι στις conventional άρσεις.

Δημοσ.

αν έκατσε και από πίσω σου, μόνο την εκτέλεση σου δεν κοιτούσε. 

Πάντως κάνεις λάθος που δεν "διορθώνεις" άτομα. 

όποιος πάει σοβαρά για προπονήσεις, θα το εκτιμήσει ... 

εγώ πάντως "παρακαλάω" αν κάνω μπούρδα κάποιος να με διορθώσει 

Ειναι και αυτοι οι τυποι στο γυμναστηριο που ενω κανουν την ασκηση ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ και πας να τους διορθωσεις, χωρις να θελεις να το παιξεις ξερολας η ανωτερος ξερω γω, σε κοιτανε με ενα υφακι θαρρεις και τους τα λες για να τους μειωσεις..

Ειχα παει σε ενα παιδακι 17 χρονων τις προαλλες το οποιο εκανε τροχαλια (pulldowns) και εκανε κουνια/διπλωνε ολο του το σωμα σε καθε επαναληψη, παω του δειχνω τη σωστη εκτελεση, με κοιταει "καπως" λεει οκ ευχαριστω και συνεχιζει τα δικα του..ε αι στο διαολο μετα.Βαζεις τα ακουστικα σου κ γελας με τους κλοουν που βαζουν πολλα κιλα και κανουν 5 bodyparts σε 1 ασκηση..

• Like 3
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Ξερει κανεις να μου εξηγησει λίγο ποιους μυς γυμναζουμε σε κάθε περιπτωση+διαφορες αναμεσα στα squat  με μεγαλο ανοιγμα στα πόδια κ σε squat με καθόλου ανοιγμα;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...