alex_000 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) lol ...if με maintence cals έπεσα απο 86cm μέση στα 81cm (μετράω κάτω απο τον αφαλό) και νιώθω λες κ έφυγε μια σακούλα νερά απο την περιοχή xD... μάλλον σε εκείνη την περιοχή κρατάω most κιλά 75 απο 78? που ξεκίνησα if. Θα ρίξω αερόβια ανα δεύτερη μέρα HIIT 15λεπτο για αρχή και μετά όταν κολλήσω 200-300cals drop , έχουμε μέλλον μπροστά μας γιατι μάλλον θα πρέπει να πλησιάσω τα 70..κάτι δεν γίνεται να είσαι maintenance και να έχασες 3 κιλά. . Απλά με το if ξεκαθαρίζουν λίγο τα πράματα.. όλοι τρώνε λιγότερο από πρίν και έχουν την εντυπωση ότι τρώνε το ίδιο. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2015 από alex_000 1
original911 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 μπορεις να το κανεις εδω που ειναι πιο ανοιχτα τα χερια ! εν ολιγης οσο πιο ανοιχτη λαβη τοσο πιο μεγαλη συμετοχη του στηθους (και τοσο πιο δυσκολη ειναι)! οσο πιο κληστη λαβη τοσο πιο μεγαλη η συμετοχη των τρικεφαλων ! απλα δεν ξεχναμε ποτε οτι ειναι ασκηση κυριως στηθους και μετα τρικεφαλων ! καληνυχτα παιδες .. Στο διζυγο όσο πιο ευθεία ειναι το σώμα τόσο συμμετέχουν οι τρικέφαλοι.όταν φέρουμε τα πόδια προς τα πίσω δηλαδή να εχουμε γύρει το σώμα προς τα μπροστά τότε συμμετέχει το στήθος πιο πολυ.
GreekMonkey Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Εμένα ρε γαμώτο βλέπω πως ο δεξίς τρικέφαλος φουσκώνει καλά όταν τεντώνω το χέρι αλλά αντίθετα ο αριστερός ίσα ίσα αχνοφαίνεται ο μυς. Κακό αυτό
thomasG4 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Εμένα ρε γαμώτο βλέπω πως ο δεξίς τρικέφαλος φουσκώνει καλά όταν τεντώνω το χέρι αλλά αντίθετα ο αριστερός ίσα ίσα αχνοφαίνεται ο μυς. Κακό αυτό Δουλεύει και τρικέφαλο το fapping; 7
revolver1990 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Εμένα ρε γαμώτο βλέπω πως ο δεξίς τρικέφαλος φουσκώνει καλά όταν τεντώνω το χέρι αλλά αντίθετα ο αριστερός ίσα ίσα αχνοφαίνεται ο μυς. Κακό αυτό Με ποιο χέρι κάνεις το intermediate fapping(IF)? edit Με πρόλαβες άτιμε Θωμά. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Εμένα ρε γαμώτο βλέπω πως ο δεξίς τρικέφαλος φουσκώνει καλά όταν τεντώνω το χέρι αλλά αντίθετα ο αριστερός ίσα ίσα αχνοφαίνεται ο μυς. Κακό αυτό τοτε δουλεψε πιο πολυ το αριστερο χερι!
GreekMonkey Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Από που όμως ρε φίλε; Τρικέφαλους κατα κύριο λόγο από κάμψεις είχα γυμνάσει παλιά που γινόταν ταυτόχρονη δουλειά και στα δυο χέρια. Λες να έγινε η δουλειά ένα καλοκαίρι που έκανα με 3κιλά εκείνη που είσαι σε στυλ ημι-doggystyle; Δύσκολο.
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 ποτε δυο μυς δεν αναπτυσονται το ιδιο! 1
FreakBoy Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Εχετε να προτεινετε καποια ασκηση αντι για deadlift;Σημερα που εκανα ενιωθα καποιες ενοχλισεις σε εκεινη την περιοχη Συγκεκριμενα κανω: Deadlift Κωπηλατικη με μπαρα Lat pulldown Κωπηλατικη στην τροχαλια Και για ραχιαιους υπερκτασεις ραχιαιων
FreakBoy Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Απλα η διαφορα ειναι οτι η μπαρα δεν ακουμπαει κατω ετσι;
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Πολύ χρήσιμη περιγραφή, thanks man! Έχω δύο απορίες: 1) Αναφέρθηκες σε τρέξιμο στο διάδρομο - και τρέξιμο γενικά. Με τους κραδασμούς τι γίνεται; Δεν σε ενόχλησαν ισχία/γόνατα/αστραγάλοι; 2) Από πού τα πήρες; παμε αναποδα.τα πηρα απο το spartoo το οποιο παροτι ειναι spartoo.gr σου ερχονται απο γαλλια.δεν ξερω αλλα νομιζω στελνει και η ιδια η vibram.δωρεαν ταχυδρομικα και δωρεαν αλλαγη στο νουμερο αμα ειναι λαθος.δεν εχω βρει πουθενα στην ελλαδα. κραδασμους θα νιωσεις δεν το γλυτωνεις ακομα και στο περπατημα.νιωθεις πιο σκληρο το πατωμα να το πω αλλιως.προσωπικα δεν με πειραζει αυτο και μαρεσει η αισθηση οτι το ποδι δεν ειναι περιορισμενο και παταει καλυτερα κατω.λεω προσωπικα γιατι εχει να κανει με τον ανθρωπο.σε διαδρομο οπως ειπα ενιωθα να ζεστενει λιγο το πελμα.μεσα στην εβδομαδα θα κανω μερικες ακομα δοκιμες στο τρεξιμο πιο πολυ και θα αναφερωπαλι.στο περπατημα παλι θα νιωσεις κραδασμο οπως αν εχει χαλικι πχ κατω ή καποια πετρα θα καταλαβεις οτι την πατησες. Στο διζυγο όσο πιο ευθεία ειναι το σώμα τόσο συμμετέχουν οι τρικέφαλοι.όταν φέρουμε τα πόδια προς τα πίσω δηλαδή να εχουμε γύρει το σώμα προς τα μπροστά τότε συμμετέχει το στήθος πιο πολυ. ετσι εξηγειται γιατι με πιανει πιο πολυ τρικεφαλα.δεν γερνω γενικοτερα μπροσταπολυ. Εμένα ρε γαμώτο βλέπω πως ο δεξίς τρικέφαλος φουσκώνει καλά όταν τεντώνω το χέρι αλλά αντίθετα ο αριστερός ίσα ίσα αχνοφαίνεται ο μυς. Κακό αυτό θα σου βαλουμε το ενα χερι στο γυψο μεχρι να ξεφουσκωσει λιγακι
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Εχετε να προτεινετε καποια ασκηση αντι για deadlift;Σημερα που εκανα ενιωθα καποιες ενοχλισεις σε εκεινη την περιοχη Συγκεκριμενα κανω: Deadlift Κωπηλατικη με μπαρα Lat pulldown Κωπηλατικη στην τροχαλια Και για ραχιαιους υπερκτασεις ραχιαιων Απλα η διαφορα ειναι οτι η μπαρα δεν ακουμπαει κατω ετσι; η διαφορά έγκειται στη τεχνική. Στο Video του άλεξ, το starting position στο 0.34 είναι το conventional deadlift στο 1.00 βλέπεις το romanian deadlift έγκειται στη γωνία που σχηματίζει η νοητή γραμμή γόνατο γλουτό με το πάτωμα (αμφιβάλλω αν γίνομαι κατανοητή) και στα conventional δεν είναι απαραίτητο η μπάρα να ακουμπάει δάπεδο ώστε να αποφορτίζεις τη πλάτη. Σημερα κατι περιεργο .Το ηξερα οτι μερικες στο gym ειναι λιγο κουκουρουκου και παραξενες ,αλλα τοσο οχι. Μπαινω αρσεις θανατου[κανα 130αρι ειχα επανω],και μια κοπελα που εκανε διπλα μου squat[αν το λες squat αυτο που εκανε]εχει κατσει 10 εκατοστα απεναντι μου και με παρακολουθει. Δεν λεω απλα ριχνει μια ματια,η γκομενα μονο καρεκλακι δεν ειχε να βλεπει ταινια.[μιλαμε για creep ,10 εκατοστα και εχει κωλησει εκει να κοιταει..Δηλαδη αισθανομουν ασχημα κιλας.Ειχε παρει ενα υφος τρομοκρατημενο ,λες και ημουν ο κοναν ο βαρβαρος και καποιον σκοτωνα.Τεσπα καθε φορα που σηκωνομουν,εκει αυτη ,κοιταζε με αυτο το υφος ..Τελειωνω ,αφηνω μπαρα ,την κοιταω,με κοιταει,εκει αυτη,τον χαβα της[τρομαγμενο υφος εντυπωσιασμου.σαν να μην ειχε ξαναδει αρσεις στην ζωη της]. ΕΕ της λεω ,Πεστο κοπελια.Μου λεει τιποτα γελοντας, και φευγει Εχω μεινει μαλακας ....True story. 3 χρονια τωρα gym αυτο δεν το ειχα ξαναζησει α ρε Κόναν με τις κατακτήσεις του....έπρεπε να της πει να ρθει να σε σποτάρει 1
wizzy Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 παμε αναποδα.τα πηρα απο το spartoo το οποιο παροτι ειναι spartoo.gr σου ερχονται απο γαλλια.δεν ξερω αλλα νομιζω στελνει και η ιδια η vibram.δωρεαν ταχυδρομικα και δωρεαν αλλαγη στο νουμερο αμα ειναι λαθος.δεν εχω βρει πουθενα στην ελλαδα. κραδασμους θα νιωσεις δεν το γλυτωνεις ακομα και στο περπατημα.νιωθεις πιο σκληρο το πατωμα να το πω αλλιως.προσωπικα δεν με πειραζει αυτο και μαρεσει η αισθηση οτι το ποδι δεν ειναι περιορισμενο και παταει καλυτερα κατω.λεω προσωπικα γιατι εχει να κανει με τον ανθρωπο.σε διαδρομο οπως ειπα ενιωθα να ζεστενει λιγο το πελμα.μεσα στην εβδομαδα θα κανω μερικες ακομα δοκιμες στο τρεξιμο πιο πολυ και θα αναφερωπαλι.στο περπατημα παλι θα νιωσεις κραδασμο οπως αν εχει χαλικι πχ κατω ή καποια πετρα θα καταλαβεις οτι την πατησες. OK με την αγορά. Πάμε για τους κραδασμούς: Ο λόγος που το συζητάω είναι επειδή - θεωρητικά - τα παπούτσια που έχουν σχεδιαστεί για τρέξιμο υιοθετούν κάποιους τρόπους απόσβεσης (στο μέτρο του δυνατού) των κραδασμών για να μην επιβαρύνονται (περισσότερο) οι αρθρώσεις. Από ότι φαίνεται, τα vibram δεν έχουν αποσβεστικό υλικό, άρα οι κραδασμοί από το τρέξιμο μεταφέρονται αυτούσιοι στις αρθρώσεις. Δεν νομίζεις ότι είναι λίγο επικίνδυνο αυτό; Για να μην παρεξηγηθώ, δεν κακίζω ούτε κρίνω την επιλογή σου, ούτε θέλω να "σου την πω" για κάτι. Απλά, πάντα με έλκυαν τα συγκεκριμένα παπούτσια και, προσπαθώντας να καταλάβω το σκεπτικό χρήσης που τους κάνεις, θέλω να δω σε ποιες περιστάσεις μπορώ να τα χρησιμοποιήσω, εάν τα αγοράσω. Προς το παρόν, με "έπεισαν" μόνο για περπάτημα. Edit: Στη σελίδα της Vibram, έχει section με μοντέλα για τρέξιμο. Θα ρίξω κι εκεί μια ματιά, αλλά θα εκτιμούσα την άποψή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις