poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Το 1ο. Αρχικά τραβήγματα τα οποία περνάνε μετά από 1-2 ώρες αλλά συνέχισα και έφτασα σε σημείο να έχω πόνους που διαρκούσαν 3-4 μέρες όπου δεν μπορούσα να κάνω καμιά άσκηση με τα χέρια. Έχω δοκιμάσει την 2η άσκηση και είναι σίγουρα πιο χαλαρή στο συγκεκριμένο μπροστινό σημείο των ώμων. Όπως, είπε και ο Maus γυμνάζεις ταυτόχρονα 2 μυικές ομάδες. thank you.θα το εχω στα υποψιν αλλα για την ωρα ολα οκ για αυτο μου δημιουργηθηκε η απορια.
margaritagr Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Αχ ωραιες οι βυθισεις δε ξερω κ εγω ποτε θα ξανακανω... Σημερα εκανα για πρωτη φορα καμψεις μετα το θεμα του αγκωνα οπως και σκουωτ ( bodyweight μονο) μετα το θεμα των γονατων. Ευτυχως και τα δυο πηγαν καλα. Βεβαια θα το παω σιγααα σιγα. Αυριο θα ξανακανω βαρη, και τη παρασκευη πισινα. Εχω και την ανανεωση της συνδρομης αυτες τις μερες, τη Κυριακη κλεινω χρονο & μου φαινεται απιστευτο.... @maus αν καταλαβα καλα προτιμας αλλες ασκησεις τρικεφαλων αντι των βυθισεων, γιατι αυτο; Επειδη πιανουν κ στηθος; 4
Mau-Maus Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 οι θυθισεις ειναι θοηθητικη ασκηση τρικεφαλων και οχι κυρια ! οι θυθισεις γυμναζουν κατα βαση το στηθος (αναλογα με τις μοιρες που τις κανουμε μας πιανει και σε διαφορετικα σημειο) αλλα ειναι τετοια η φυση και η δυσκολια της ασκησης που οταν να την κανουμε ενεργοποιουμε ενα σωρο μυες οπως τους τρικεφαλους τους ωμους τους τραπεζοειδείς κτλ γυμναζει δλδ σχεδον ολον τον κορμο εκτος απο την πλατη ! πρωτα το στηθος ομως και μετα ολα τα αλλα .. οποτε λοιπον ναι οταν κανουμε τρικεφαλα προτιμουμε αλλες ασκησεις , οταν κανουμε στηθος κανουμε θυθισεις ειναι τελεια ασκηση - για το στηθος ομως - 5
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 οι θυθισεις ειναι θοηθητικη ασκηση τρικεφαλων και οχι κυρια ! οι θυθισεις γυμναζουν κατα βαση το στηθος (αναλογα με τις μοιρες που τις κανουμε μας πιανει και σε διαφορετικα σημειο) αλλα ειναι τετοια η φυση και η δυσκολια της ασκησεις που οταν να την κανουμε ενεργοποιουμε ενα σωρο μυες οπως τους τρικεφαλους τους ωμους τους τραπεζοειδείς κτλ γυμναζει δλδ σχεδον ολον τον κορμο εκτος απο την πλατη ! πρωτα το στηθος ομως και μετα ολα τα αλλα .. η αφασια ειναι οτι το καψιμο το νιωθω στα τρικεφαλα και στις 2 ασκησεις.βεβαια και στις 2 ασκησεις παω μεχρι κατω τελειως και στην πρωτα τα χερια τα εχω κοντα μου και οχι μακρυα απο μενα
Mau-Maus Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 η αφασια ειναι οτι το καψιμο το νιωθω στα τρικεφαλα και στις 2 ασκησεις.βεβαια και στις 2 ασκησεις παω μεχρι κατω τελειως και στην πρωτα τα χερια τα εχω κοντα μου και οχι μακρυα απο μενα μα πιανει και τα τρικεφαλα πολυ ! απλα θα επρεπε να νιωθεις καψιμο και στο στηθος ! την κανεις σιγουρα με κλειστη λαβη , την επομενη φορα δοκιμασε με ανοιχτα τα χερια να δεις ποσο περισσπτερο θα σε πιασει το στηθος ... 1
bosei Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Όσο πιό upright είσαι τόσο περισσότερο πιάνεις τρικέφαλα μιάς και είναι καθαρά έκταση αγκώνα η κίνηση. Όσο γέρνεις μπροστά αρχίζει και συμμετέχει περισσότερο το στήθος. 3
Mau-Maus Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Ακριβως , και οι σωστες βυθισεις δεν γινονται με το να ανεβοκατεβαινεις κατακορυφα αλλα να γέρνοντας μπροστα το στηθος !
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 μα πιανει και τα τρικεφαλα πολυ ! απλα θα επρεπε να νιωθεις καψιμο και στο στηθος ! την κανεις σιγουρα με κλειστη λαβη , την επομενη φορα δοκιμασε με ανοιχτα τα χερια να δεις ποσο περισσπτερο θα σε πιασει το στηθος ... οκ θα την δοκιμασω και με πιο ανοιχτα τα χερια.καμια φορα μπορει να τυχαινε να ξεχαστω και να τα εχω λιγο πιο ανοιχτα αλλα μαλλον χρειαζεται παραπανω. Όσο πιό upright είσαι τόσο περισσότερο πιάνεις τρικέφαλα μιάς και είναι καθαρά έκταση αγκώνα η κίνηση. Όσο γέρνεις μπροστά αρχίζει και συμμετέχει περισσότερο το στήθος. και προς τους δυο.ειδικα την πρωτη ναι τα εχω οσο γινεται πιο κλειστα στο σωμα μου.στην δευτερη μπορει να εχω λιγο το βαρος μπροστα για θεματα ισορροπιας απο καποιο σημειο και μετα.συν οτι εκει ειναι λιγο πιο ανοιχτη η λαβη.καψιμο στο στηθος δεν μπορω να θυμηθω.επισης να γερνω μπροστα στην πρωτη δυσκολο μια που το ποδια συνηθως ειναι και σε ιδιο υψος με τον πωπο.δηλαδη και τα 2 ειναι σχεδον το ιδιο υψος.
bosei Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 και προς τους δυο.ειδικα την πρωτη ναι τα εχω οσο γινεται πιο κλειστα στο σωμα μου.στην δευτερη μπορει να εχω λιγο το βαρος μπροστα για θεματα ισορροπιας απο καποιο σημειο και μετα.συν οτι εκει ειναι λιγο πιο ανοιχτη η λαβη.καψιμο στο στηθος δεν μπορω να θυμηθω.επισης να γερνω μπροστα στην πρωτη δυσκολο μια που το ποδια συνηθως ειναι και σε ιδιο υψος με τον πωπο.δηλαδη και τα 2 ειναι σχεδον το ιδιο υψος. Να είναι όσο ανοικτά σε βολεύουν τα χέρια. Στην πρώτη όπως λες δεν γίνεται να γέρνεις μπροστά.
margaritagr Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Κι εγω στο στηθος δεν την ειχα νιωσει ποτε να με πιανει, φροντιζα να κατεβαινω με τον πωπο οσο πιο κοντα στον παγκο ωστε η κινηση να βγαινει απο τα χερια και οχι κι απο ποδια (δε την εκανα με 2 παγκους, κλασσικα απλες βυθισεις στον εναν) Οσο διαβαζεις μαθαινεις Εν τω μεταξυ επιχειρησα και πιεσεις ωμων μετα απο καιρο, και παλι ο ενας ωμος ενοχλησε απο τη πρωτη επαναληψη. Τις ξεχναω..
Mau-Maus Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μαργαριτα επειδη μαλλον εγινε παρεξηγηση εγω τοση ωρα μιλαω για της θυθισεις στο διζυγο , για την δευτερη φωτο που ποσταρε ο πουλινος μιλαω .. η πρωτη ασκηση του πουλινου στους δυο παγκους ειναι καθαρα ασκηση τρικεφαλων ναι ! μαλλον μπλεξαμε τα μπουτια μας με τις φωτο φταιει και η ωρα παω για υπνο καληνυχταααααα 3
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μαργαριτα επειδη μαλλον εγινε παρεξηγηση εγω τοση ωρα μιλαω για της θυθισεις στο διζυγο , για την δευτερη φωτο που ποσταρε ο πουλινος μιλαω .. η πρωτη ασκηση του πουλινου στους δυο παγκους ειναι καθαρα ασκηση τρικεφαλων ναι ! μαλλον μπλεξαμε τα μπουτια μας με τις φωτο φταιει και η ωρα παω για υπνο καληνυχταααααα ναι σε αυτην θα γειρεις μπροστα υποχρεωτικα αλλα το ανοιγμα των χεριων δεν μπορω να το κανονισω αφου ειναι Fixed.Καλο βραδυ maus maus και No worries.οταν γραφουμε ολοι μαζι ναι γινεται ενας λιγο χαμος.μικρο το κακο. 1
Mau-Maus Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 ναι σε αυτην θα γειρεις μπροστα υποχρεωτικα αλλα το ανοιγμα των χεριων δεν μπορω να το κανονισω αφου ειναι Fixed.Καλο βραδυ maus maus και No worries.οταν γραφουμε ολοι μαζι ναι γινεται ενας λιγο χαμος.μικρο το κακο. μπορεις να το κανεις εδω που ειναι πιο ανοιχτα τα χερια ! εν ολιγης οσο πιο ανοιχτη λαβη τοσο πιο μεγαλη συμετοχη του στηθους (και τοσο πιο δυσκολη ειναι)! οσο πιο κληστη λαβη τοσο πιο μεγαλη η συμετοχη των τρικεφαλων ! απλα δεν ξεχναμε ποτε οτι ειναι ασκηση κυριως στηθους και μετα τρικεφαλων ! καληνυχτα παιδες ..
nicoc89 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 lol ...if με maintence cals έπεσα απο 86cm μέση στα 81cm (μετράω κάτω απο τον αφαλό) και νιώθω λες κ έφυγε μια σακούλα νερά απο την περιοχή xD... μάλλον σε εκείνη την περιοχή κρατάω most κιλά 75 απο 78? που ξεκίνησα if. Θα ρίξω αερόβια ανα δεύτερη μέρα HIIT 15λεπτο για αρχή και μετά όταν κολλήσω 200-300cals drop , έχουμε μέλλον μπροστά μας γιατι μάλλον θα πρέπει να πλησιάσω τα 70..κάτι 1
wizzy Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 [...] και ενημερωτικα για τα five fingers τα παπουτσια. αγορασα αυτα http://3.bp.blogspot.com/-1PMoIL4z3_A/UbnivDxmB4I/AAAAAAAAxbk/5de1jAFI8L8/s1600/Running+Shoes+Men+%E2%80%93+EL+X+Barefoot+Fitness+++Vibram+FiveFingers.png ας πω μερικες εντυπωσεις . α.ναι ειναι λιγο γελοια για καποιους.τα φοραω παντου γενικοτερα οποτε ειτε θα βλεπεις να τα κοιτανε ή να ερχονται να σε ρωτανε και θα ακουσεις ολα τα σχολια. β.πολυ καλη σολα.εχει πολυ καλο grip. γ.λογω οτι ειναι πολυ λεπτη οταν περπατας στο δρομο που ειναι ασφαλτο το νιωθεις απο κατω. δ.παταει ολοκληρο το ποδι κατω ομοιομορφα και αυτο ειναι που μου αρεσει.επισης πιο ελευθερο το ποδι μεσα στο παπουτσι αφου τα δαχτυλα ειναι διαφορετικα. ε.σε τρεξιμο το δοκιμασα και σε διαδρομο γυμναστηριου και σε γηπεδο με ταπητα κατω.ωραια αισθηση.σε ασφαλτο λιγο πιο σκληρο αλλα προσωπικα δεν με πειραζει μια που φορουσα παρομοια παπουτσια για καμποσα χρονια.στον διαδρομο αν αρχιζεις να τρεχεις γρηγορα αρχιζει και νιωθεις το ποδι σου να ζεστενεται ισως λογω του καλου grip που εχει αλλο τοσο πανω στον διαδρομο. ζ.δεν κανει για βραχια ή τρεξιμο σε βουνο.πηγα ακροπολη ανεβηκα στα βραχακια και οκ πηγαινα αργα.θα πονεσεις απλα. η.η σολα ειναι ευκαμπτη τελειως.το παπουτσι διπλωνει στην μεση στην κυριολεξια. θ.λογο οτι ειναι μαλακο οολο το παπουτσι δεν σε χτυπαει.δηλαδη ατομα που μπορει να εχουν θεματα με νυχια η ευαισθητα δαχτυλα θα τους βοηθησει μια που δεν υπαρχει σκληρο κομματι στο παπουτσι οπως στα κανονικα.ακομα και τα δαχτυλα ειναι μαλακα και απο κατω το καθενα εχει σολα. ι.θελει λιγο χρονο για να το συνηθισει καποιος .θα ειναι πιο ανετος στην εξοικειωση αν περπαταει ξυπολυτος μεσα στο σπιτι οποτε εχει παρει λιγο τον αερα.για καποιον αλλον μπορει να του φανει πιο δυσκολο στην προσαρμογη μεχρι να συνηθισει οτι δεν υπαρχει σολα και οτι ακουμπαει ολο το ποδι κατω. δεν κανουν για νερα.αν πατησεις καπου επειδη ειναι χαμηλο θα μπει νερο.στεγνωνουν ταχυτητα βεβαια αφου δεν εχουν και πολυ υφασμα πανω αλλα ναι θα βραχουν. κ.προυποθετουν καλτσες με 5 δαχτυλα.μπορει καποιος να τα φορεσει και χωρις καλτσα(τα δοκιμασα και κανενα προβλημα).το παπουτσι εχει αντιμικροβιακο πατο + οτι αεριζεται καλα οποτε ολα good. λ.δεν ειναι μαρκα καψε με.η vibram βγαζει τις καλυτερες σολες παγκοσμιως. μ.πολυ ελαφρυ παπουτσι. γενικο αποτελεσμα και συμπερασμα. προσωπικα εμενα ολα τα παπουτσια barefoot μαρεσουν παρα πολυ οποτε το συγκεκριμενο που εειναι λιγο παραπανω προσεγμενο απο αλλα το βρισκω πολυ ωραιο. σιγουρα ειναι ενα παπουτσι που δεν απευθυνεται σε ολους αν καποιος δεν θελει να μπει στην διαδικασια να το μαθει ή αν εχει συνηθισει με αεροσολες και 5 εκατοστα πατω στο παπουτσι για να μην νιωθει απο κατω τιποτα. Πολύ χρήσιμη περιγραφή, thanks man! Έχω δύο απορίες: 1) Αναφέρθηκες σε τρέξιμο στο διάδρομο - και τρέξιμο γενικά. Με τους κραδασμούς τι γίνεται; Δεν σε ενόχλησαν ισχία/γόνατα/αστραγάλοι; 2) Από πού τα πήρες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις