poulinos Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 ερωτηση προς το κοινο κανω την παρακατω ασκηση που ειναι απο τις αγαπημενες μου http://www.espace-musculation.fr/wp-content/uploads/2011/06/dips-deux-bancs.jpg ακουσα οτι δεν κανει καλο στις αρθρωσεις.ακουω αποψεις.να προσθεσω οτι προσθετω κιλα για να γινει πιο δυσκολη η ασκηση.τα κιλα ψηλα πανω στα ποδια. β.καποιος μπορει να μπει οτι να κανω dips ετσι http://workoutlabs.com/wp-content/uploads/watermarked/Dips.png κανω και απο αυτα.
Mau-Maus Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 Δημοσ. 13 Μαΐου 2015 η πρωτη γυμναζει κυριως τα τρικεφαλα η δευτερη το στηθος (πιανει και τρικεφαλα) γιατι να κανεις αυτην ,οταν υπαρχουν 1567394 διαφορετικες ασκησεις για τα τρικεφαλα σου ? αυτην βαλτειν συμπληρωματικη σε καμμια προπονηση , οχι βασικη !
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 εγώ άφησα τις βυθίσεις γιατί μου μεγέθυναν το θέμα με τους αγκώνες μου. Αν βλέπεις ότι δεν σε ενοχλούν κάπου, δεν βρίσκω λόγω να τις αφαιρέσεις.
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 η πρωτη γυμναζει κυριως τα τρικεφαλα η δευτερη το στηθος (πιανει και τρικεφαλα) γιατι να κανεις αυτην ,οταν υπαρχουν 1567394 διαφορετικες ασκησεις για τα τρικεφαλα σου ? αυτην βαλτειν συμπληρωματικη σε καμμια προπονηση , οχι βασικη ! γιατι με πιανει και λειτουργει καλα .τις δυο αυτες ασκησεις τις εχω για το αποτελειωμα επειδη μπορω να ζοριστω πολυ.
Mau-Maus Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δεν τις αφαιρεις τις βυθισεις , τις βαζεις την μερα που γυμναζεις το στηθος και οχι τα τρικεφαλα ! αν κανεις μαζι στηθος - τρικεφαλα την εκτελεις αναμεσα στις ασκησεις του στηθους (τελευταια καλυτερα) και οχι των τρικεφαλων !
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 εγώ άφησα τις βυθίσεις γιατί μου μεγέθυναν το θέμα με τους αγκώνες μου. Αν βλέπεις ότι δεν σε ενοχλούν κάπου, δεν βρίσκω λόγω να τις αφαιρέσεις. οχι δεν εχω καποιο θεμα.το θεμα ειναι να βαλεις τα κιλα πανω στα ποδια σου αν δεν εχεις καποιο να σε βοηθησει.ειναι δυσκολο το να σηκωσεις τα ποδια να τα βαλεις πανω στο τραπεζακι η οπου τα βαλεις(αλλο παγκο) και οταν τελειωσεις το να τα κατεβασεις.αλλα ενοχληση δεν εχω καμια
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Σημερα κατι περιεργο .Το ηξερα οτι μερικες στο gym ειναι λιγο κουκουρουκου και παραξενες ,αλλα τοσο οχι. Μπαινω αρσεις θανατου[κανα 130αρι ειχα επανω],και μια κοπελα που εκανε διπλα μου squat[αν το λες squat αυτο που εκανε]εχει κατσει 10 εκατοστα απεναντι μου και με παρακολουθει. Δεν λεω απλα ριχνει μια ματια,η γκομενα μονο καρεκλακι δεν ειχε να βλεπει ταινια.[μιλαμε για creep ,10 εκατοστα και εχει κωλησει εκει να κοιταει..Δηλαδη αισθανομουν ασχημα κιλας.Ειχε παρει ενα υφος τρομοκρατημενο ,λες και ημουν ο κοναν ο βαρβαρος και καποιον σκοτωνα.Τεσπα καθε φορα που σηκωνομουν,εκει αυτη ,κοιταζε με αυτο το υφος ..Τελειωνω ,αφηνω μπαρα ,την κοιταω,με κοιταει,εκει αυτη,τον χαβα της[τρομαγμενο υφος εντυπωσιασμου.σαν να μην ειχε ξαναδει αρσεις στην ζωη της]. ΕΕ της λεω ,Πεστο κοπελια.Μου λεει τιποτα γελοντας, και φευγει Εχω μεινει μαλακας ....True story. 3 χρονια τωρα gym αυτο δεν το ειχα ξαναζησει 2
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Σημερα κατι περιεργο .Το ηξερα οτι μερικες στο gym ειναι λιγο κουκουρουκου και παραξενες ,αλλα τοσο οχι. Μπαινω αρσεις θανατου[κανα 130αρι ειχα επανω],και μια κοπελα που εκανε διπλα μου squat[αν το λες squat αυτο που εκανε]εχει κατσει 10 εκατοστα απεναντι μου και με παρακολουθει. Δεν λεω απλα ριχνει μια ματια,η γκομενα μονο καρεκλακι δεν ειχε να βλεπει ταινια.[μιλαμε για creep ,10 εκατοστα και εχει κωλησει εκει να κοιταει..Δηλαδη αισθανομουν ασχημα κιλας.Ειχε παρει ενα υφος τρομοκρατημενο ,λες και ημουν ο κοναν ο βαρβαρος και καποιον σκοτωνα.Τεσπα καθε φορα που σηκωνομουν,εκει αυτη ,κοιταζε με αυτο το υφος ..Τελειωνω ,αφηνω μπαρα ,την κοιταω,με κοιταει,εκει αυτη,τον χαβα της[τρομαγμενο υφος εντυπωσιασμου.σαν να μην ειχε ξαναδει αρσεις στην ζωη της]. ΕΕ της λεω ,Πεστο κοπελια.Μου λεει τιποτα γελοντας, και φευγει Εχω μεινει μαλακας ....True story. 3 χρονια τωρα gym αυτο δεν το ειχα ξαναζησει μπορει να ηταν τρομοκρατημενο το υφος μπορει θαυμασμου who knows.επρεπε να εχει και μηχανημα με pop corn για αυτους . εκτος αν ηθελε κατι αλλο και ντροπη που δεν τις εδειξες πως να κανει σωστα squat:P 2
revolver1990 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Η σε γούσταρε και είναι χαζούλα ή είναι απλώς χαζούλα. Εγώ dips δεν ξανακάνω στη ζωή μου.Καλή άσκηση αλλά είναι η μόνη που μου έχει προκαλέσει τραυματισμό τον καιρό που ασχολούμαι. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 μπορει να ηταν τρομοκρατημενο το υφος μπορει θαυμασμου who knows.επρεπε να εχει και μηχανημα με pop corn για αυτους . εκτος αν ηθελε κατι αλλο και ντροπη που δεν τις εδειξες πως να κανει σωστα squat:P Γλοιωδης τυπος δεν γινομαι φιλε.,Οταν βλεπω μια κοπελα να κανει λαθος ασκηση ,το λεω στην γυμναστη να παει να της δειξει,.Εκτος και αν με ρωτησει η ιδια,δεν παω ετσι χωρις καν να την ξερω να της δειξω ασκηση.Καλο το γυμναστηριο αλλα για γυμναστικη.. 2
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Η σε γούσταρε και είναι χαζούλα ή είναι απλώς χαζούλα. Εγώ dips δεν ξανακάνω στη ζωή μου.Καλή άσκηση αλλά είναι η μόνη που μου έχει προκαλέσει τραυματισμό τον καιρό που ασχολούμαι. ποιο απο τα 2 diPs?και τι σου προκαλεσε?απλα με ξετρελενει σαν ασκηση.η χαρα του παιδιου. Γλοιωδης τυπος δεν γινομαι φιλε.,Οταν βλεπω μια κοπελα να κανει λαθος ασκηση ,το λεω στην γυμναστη να παει να της δειξει,.Εκτος και αν με ρωτησει η ιδια,δεν παω ετσι χωρις καν να την ξερω να της δειξω ασκηση.Καλο το γυμναστηριο αλλα για γυμναστικη.. ναι βρε αστειο ηταν για αυτο εβαλα το . ειναι ευκολο να παρεξηγηθει μια βοηθεια ειδικα οταν ειναι προς το αντιθετο φυλο απο την αλλη ομως υπαρχουν γυμναστηρια που ο γυμναστης δεν θα μπει στον κοπο να σε διορθωσει(διακοσμητικο στοιχειο) οποτε εκει ειναι καλο καποιος να σου πει οτι αυτο το κανεις λαθος.απλα ναι ειναι λιγο λεπτο το θεμα.και ειναι ευκολο να παρεξηγηθει μια που υπαρχουν standard οι 5-6 πεφτουλες στο γυμναστηριο.εχω βαρεθει να βλεπω ατομα πχ να μιλανε με οποια κοπελα περπαταει εκειμεσα. και ενημερωτικα για τα five fingers τα παπουτσια. αγορασα αυτα http://3.bp.blogspot.com/-1PMoIL4z3_A/UbnivDxmB4I/AAAAAAAAxbk/5de1jAFI8L8/s1600/Running+Shoes+Men+%E2%80%93+EL+X+Barefoot+Fitness+++Vibram+FiveFingers.png ας πω μερικες εντυπωσεις . α.ναι ειναι λιγο γελοια για καποιους.τα φοραω παντου γενικοτερα οποτε ειτε θα βλεπεις να τα κοιτανε ή να ερχονται να σε ρωτανε και θα ακουσεις ολα τα σχολια. β.πολυ καλη σολα.εχει πολυ καλο grip. γ.λογω οτι ειναι πολυ λεπτη οταν περπατας στο δρομο που ειναι ασφαλτο το νιωθεις απο κατω. δ.παταει ολοκληρο το ποδι κατω ομοιομορφα και αυτο ειναι που μου αρεσει.επισης πιο ελευθερο το ποδι μεσα στο παπουτσι αφου τα δαχτυλα ειναι διαφορετικα. ε.σε τρεξιμο το δοκιμασα και σε διαδρομο γυμναστηριου και σε γηπεδο με ταπητα κατω.ωραια αισθηση.σε ασφαλτο λιγο πιο σκληρο αλλα προσωπικα δεν με πειραζει μια που φορουσα παρομοια παπουτσια για καμποσα χρονια.στον διαδρομο αν αρχιζεις να τρεχεις γρηγορα αρχιζει και νιωθεις το ποδι σου να ζεστενεται ισως λογω του καλου grip που εχει αλλο τοσο πανω στον διαδρομο. ζ.δεν κανει για βραχια ή τρεξιμο σε βουνο.πηγα ακροπολη ανεβηκα στα βραχακια και οκ πηγαινα αργα.θα πονεσεις απλα. η.η σολα ειναι ευκαμπτη τελειως.το παπουτσι διπλωνει στην μεση στην κυριολεξια. θ.λογο οτι ειναι μαλακο οολο το παπουτσι δεν σε χτυπαει.δηλαδη ατομα που μπορει να εχουν θεματα με νυχια η ευαισθητα δαχτυλα θα τους βοηθησει μια που δεν υπαρχει σκληρο κομματι στο παπουτσι οπως στα κανονικα.ακομα και τα δαχτυλα ειναι μαλακα και απο κατω το καθενα εχει σολα. ι.θελει λιγο χρονο για να το συνηθισει καποιος .θα ειναι πιο ανετος στην εξοικειωση αν περπαταει ξυπολυτος μεσα στο σπιτι οποτε εχει παρει λιγο τον αερα.για καποιον αλλον μπορει να του φανει πιο δυσκολο στην προσαρμογη μεχρι να συνηθισει οτι δεν υπαρχει σολα και οτι ακουμπαει ολο το ποδι κατω. δεν κανουν για νερα.αν πατησεις καπου επειδη ειναι χαμηλο θα μπει νερο.στεγνωνουν ταχυτητα βεβαια αφου δεν εχουν και πολυ υφασμα πανω αλλα ναι θα βραχουν. κ.προυποθετουν καλτσες με 5 δαχτυλα.μπορει καποιος να τα φορεσει και χωρις καλτσα(τα δοκιμασα και κανενα προβλημα).το παπουτσι εχει αντιμικροβιακο πατο + οτι αεριζεται καλα οποτε ολα good. λ.δεν ειναι μαρκα καψε με.η vibram βγαζει τις καλυτερες σολες παγκοσμιως. μ.πολυ ελαφρυ παπουτσι. γενικο αποτελεσμα και συμπερασμα. προσωπικα εμενα ολα τα παπουτσια barefoot μαρεσουν παρα πολυ οποτε το συγκεκριμενο που εειναι λιγο παραπανω προσεγμενο απο αλλα το βρισκω πολυ ωραιο. σιγουρα ειναι ενα παπουτσι που δεν απευθυνεται σε ολους αν καποιος δεν θελει να μπει στην διαδικασια να το μαθει ή αν εχει συνηθισει με αεροσολες και 5 εκατοστα πατω στο παπουτσι για να μην νιωθει απο κατω τιποτα. 1
bosei Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Σημερα κατι περιεργο .Το ηξερα οτι μερικες στο gym ειναι λιγο κουκουρουκου και παραξενες ,αλλα τοσο οχι. Μπαινω αρσεις θανατου[κανα 130αρι ειχα επανω],και μια κοπελα που εκανε διπλα μου squat[αν το λες squat αυτο που εκανε]εχει κατσει 10 εκατοστα απεναντι μου και με παρακολουθει. Δεν λεω απλα ριχνει μια ματια,η γκομενα μονο καρεκλακι δεν ειχε να βλεπει ταινια.[μιλαμε για creep ,10 εκατοστα και εχει κωλησει εκει να κοιταει..Δηλαδη αισθανομουν ασχημα κιλας.Ειχε παρει ενα υφος τρομοκρατημενο ,λες και ημουν ο κοναν ο βαρβαρος και καποιον σκοτωνα.Τεσπα καθε φορα που σηκωνομουν,εκει αυτη ,κοιταζε με αυτο το υφος ..Τελειωνω ,αφηνω μπαρα ,την κοιταω,με κοιταει,εκει αυτη,τον χαβα της[τρομαγμενο υφος εντυπωσιασμου.σαν να μην ειχε ξαναδει αρσεις στην ζωη της]. ΕΕ της λεω ,Πεστο κοπελια.Μου λεει τιποτα γελοντας, και φευγει Εχω μεινει μαλακας ....True story. 3 χρονια τωρα gym αυτο δεν το ειχα ξαναζησει Χαχα. Εμένα με έχει τύχει παρόμοιο αλλά να είναι γυμνάστρια έτοιμη να με κράξει μόλις τελειώσω το σετ επειδή έκανε θόρυβο. Επίσης όταν κάνω squat και δεν είναι τίποτα παλούκι σετ και μου φεύγει το μάτι στον καθρέφτη μπροστά έχω πετύχει 1-2 φορές άτομα να σκουντάει ο ένας τον άλλον και να με δείχνουν. Η attraction ξέρω γω 1
revolver1990 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 ποιο απο τα 2 diPs?και τι σου προκαλεσε?απλα με ξετρελενει σαν ασκηση.η χαρα του παιδιου. Το 1ο. Αρχικά τραβήγματα τα οποία περνάνε μετά από 1-2 ώρες αλλά συνέχισα και έφτασα σε σημείο να έχω πόνους που διαρκούσαν 3-4 μέρες όπου δεν μπορούσα να κάνω καμιά άσκηση με τα χέρια. Έχω δοκιμάσει την 2η άσκηση και είναι σίγουρα πιο χαλαρή στο συγκεκριμένο μπροστινό σημείο των ώμων. Όπως, είπε και ο Maus γυμνάζεις ταυτόχρονα 2 μυικές ομάδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις