Mau-Maus Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Γιατι ειναι ζωαδια και επισκεπτες του διμηνου μπας και στρωσουν λιγο να βγουν στην παραλια "αξιοπρεπως" .Βεβαια εαν δεν ηταν και αυτοι δεν θα επιβιωναν τα γυμναστηρια να το πουμε και αυτο οι καλυτεροι πελατες ειναι πληρωνουν 1 χρονο και κανουν χρηση 2 μηνες. Μερες !!! Εμεις οι θαμωνες ειμαστε ασυμφοροι ! Α γεια σου !! οσο πιο φθηνη ειναι η συνδρομη και η προσφορα τοσο πιο ασχετους και ατομα που δεν θα πηγαιναν ποτε στην ζωη τους κανει πελατακια ! λεει ο αλλος (που σε διαφορετικη περιπτωση δεν θα περνουσε ουτε απ εξω) ''πωωωω ρε φιλε 100 ευρο τον χρονο μονο !! τα δινω μιας και ειναι τσαμπα και ξεκιναω σε λιγο καιρο που θα εχω ορεξη !!'' ε αυτος ο ''σε λιγο καιρος'' δεν ερχεται ποτε ειναι παρα πολλα τα ατομα που πληρωνουν χρονο και δεν κανουν ουτε μια δυο προπονησεις , αυτοι ειναι ενας απο τους λογους της πολυ φθηνης συνδρομης !! Και εμείς παλεύουμε χρόνια για να βγούμε "αξιοπρεπώς" και αυτοί μέσα στο δίμηνο θέλουν να 'χουν κορμάρες. το κορυφαιο ολων ειναι πιτσιρικας που παει δευτερα γυμναστηριο και λεει στον γυμναστη ''γεια σας , την αλλη δευτερα παμε 5ημερη , αν κανω γερα θα εχω προλαβει να φτιαξω λιγο μπρατσα πλατη και στηθος μεχρι τοτε/?'' 11
Fotis13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Και εμείς παλεύουμε χρόνια για να βγούμε "αξιοπρεπώς" και αυτοί μέσα στο δίμηνο θέλουν να 'χουν κορμάρες. Καλα εισαι εσυ σταματα κομπλε εισαι .
nicoc89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 το κορυφαιο ολων ειναι πιτσιρικας που παει δευτερα γυμναστηριο και λεει στον γυμναστη ''γεια σας , την δευτερα παμε 5ημερη , αν κανω γερα θα εχω προλαβει να φτιαξω λιγο μπρατσα πλατη και στηθος μεχρι τοτε/?'' έχουν ξεφύγει λολ 2
GreekMonkey Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Καταρχήν είναι σωστό πριν τα 18 να πηγαίνουν γυμναστήρια;
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Καλα εισαι εσυ σταματα κομπλε εισαι . έχω ακόμα για το κομπλέ 1
Mau-Maus Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Καταρχήν είναι σωστό πριν τα 18 να πηγαίνουν γυμναστήρια; κανονικοτατα και πριν τα 18 - απλα δεν θα πρεπει να φορτωνουμε πολλα κιλα ορθιοι γιατι αν το κανουμε καθημερινα απο τα 15-16 μας μπορει να μας κοψει υψος ! καθιστοι κανουμε κανονικα τα παντα , την επιβλεψη την θεωρω δεδομενη
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Πάνε τα αγγούρια...τώρα η σαλάτα έχει μαρούλι-ντομάτα-πιπεριά φλωρίνης-καρότο. γιατί άλλαξες γούστα;
bosei Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 γιατί άλλαξες γούστα; Βαριόμουνα βραδιάτικα το καθάρισμα του αγγουριού + επειδή δεν έπαιρνα την φλούδα από τον νεροχύτη κατευθείαν ήταν σπαστικό την επόμενη μέρα να ξεκολάω φλούδες αγγουριού. 1st world problems. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Βαριόμουνα βραδιάτικα το καθάρισμα του αγγουριού + επειδή δεν έπαιρνα την φλούδα από τον νεροχύτη κατευθείαν ήταν σπαστικό την επόμενη μέρα να ξεκολάω φλούδες αγγουριού. 1st world problems. Πάντα θυμάμαι που πήγες να καθαρίσεις αγγούρι να φας και συνάντησες μια κατσαρίδα. Κλαίω ακόμα (πάει ένας χρόνος)
bosei Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Πάντα θυμάμαι που πήγες να καθαρίσεις αγγούρι να φας και συνάντησες μια κατσαρίδα. Κλαίω ακόμα (πάει ένας χρόνος) Ε το αγγούρι άλλαξε...ο φόβος για τις βρωμιάρες έμεινε 1
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 πρέπει να ξεπεράσεις τους φόβους σου... να σε δω στο γυμναστήριο την ώρα που κάνεις φορτωμένα squat και εμφανιστεί καμία τι θα κάνεις ...
bosei Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 πρέπει να ξεπεράσεις τους φόβους σου... να σε δω στο γυμναστήριο την ώρα που κάνεις φορτωμένα squat και εμφανιστεί καμία τι θα κάνεις ... PR θα κάνω...την πιό γρήγορη rep. 2
revolver1990 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Καταρχήν είναι σωστό πριν τα 18 να πηγαίνουν γυμναστήρια; Ναι. Έκανα βάρη στα 14 και στην ομάδα μας έβαζαν extra. Δεν υπάρχει θέμα αρκεί φυσικά να μην δείχνεις υπερβάλλοντα ζήλο.
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 ξύπνησα με λύσσα και λέω τώρα π έχει δροσιά δεν πάω μια βόλτα με το ποδήλατο της αδερφής μου (λολ , νταξ δεν ειναι ροζ) , ενα μούφα μη φανταστείτε απο αυτά που ειναι με 100-150 euro για ενήλικους .. είχα να πιάσω ποδήλατο 10 χρόνια ??? ξεκινάω και μου έπαιζε το τιμόνι , λέω καλά ερίμι , μπαίνω με τη μία στο δρόμο (κατηφόρα με μεγάλη κλήση ) και αρχίζω να δίνω dat was rush , αν και το φοβήθηκα σε μια φάση οτι θα διαλυθεί (i wont do it again xD) , πάω πάω κανα 5λεπτο και μετά στροφή και πάλι πίσω , η ανηφόρα έκανε τους 4κέφαλους μου να καίνε , παίζει να είχα βάλει και λάθος ταχύτητα αλλα όταν κατέβηκα απ το bike ένιωθα λες κ είχα 100kg squat damn βρήκα αερόβια για πρωί safe απο σκύλους, 15-20 λεπτά non stop (όχι να τραβάς πεταλιά κ να σε πηγαίνει ) σε ανηφόρα etc και μετά σπίτι - > μπάνιο -> δουλειά άντε να πάρω ενα ποδηλατάκι καλό όμως γιατι με αυτό θα κρασάρω σε καμια κολόνα , το τιμόνι νόμιζα οτι θα ξεκολλήσει xD 2
wizzy Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) ξύπνησα με λύσσα και λέω τώρα π έχει δροσιά δεν πάω μια βόλτα με το ποδήλατο της αδερφής μου (λολ , νταξ δεν ειναι ροζ) , ενα μούφα μη φανταστείτε απο αυτά που ειναι με 100-150 euro για ενήλικους .. είχα να πιάσω ποδήλατο 10 χρόνια ??? ξεκινάω και μου έπαιζε το τιμόνι , λέω καλά ερίμι , μπαίνω με τη μία στο δρόμο (κατηφόρα με μεγάλη κλήση ) και αρχίζω να δίνω dat was rush , αν και το φοβήθηκα σε μια φάση οτι θα διαλυθεί (i wont do it again xD) , πάω πάω κανα 5λεπτο και μετά στροφή και πάλι πίσω , η ανηφόρα έκανε τους 4κέφαλους μου να καίνε , παίζει να είχα βάλει και λάθος ταχύτητα αλλα όταν κατέβηκα απ το bike ένιωθα λες κ είχα 100kg squat damn βρήκα αερόβια για πρωί safe απο σκύλους, 15-20 λεπτά non stop (όχι να τραβάς πεταλιά κ να σε πηγαίνει ) σε ανηφόρα etc και μετά σπίτι - > μπάνιο -> δουλειά άντε να πάρω ενα ποδηλατάκι καλό όμως γιατι με αυτό θα κρασάρω σε καμια κολόνα , το τιμόνι νόμιζα οτι θα ξεκολλήσει xD Μ' αρέσεις! Εάν θέλεις γνώμη και βοήθεια στην επιλογή ποδηλάτου αλλά και στο πώς θα είναι καλύτερο να ποδηλατείς ή/και πώς να γυμνάζεσαι κάνοντας ποδήλατο, εδώ είμαι! Επεξ/σία 12 Μαΐου 2015 από wizzy 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις