Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικα την εθεσα λαθος την ερωτηση μου. Η διατροφικη αξια που γραφει ειανι για 100γρ βρασμενων ή αβραστων μακαρονιων?

άβραστων

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατι αλλο που γαμαει για πρωινο ειναι γαλα με ψιχα ηλιοσπορου.Δυναμη.

...Mου ηρθαν 2 τασεις ταυτοχρονα .

Ιn other news  ελειπα πουσουκου στο Oρος Οθρυς περασα το πρωτο μερος της σχολης   canyoning  για Δοκιμος .Καθημερινα για κανα 10 ωρο ειχε  εξασκηση σε αναρρριχητικο πεδιο ,διασχιση φαραγγιων ,πεζοπορια  και αναρριχηση σε βραχο με λιγα λογια   μας ξεσκισαν .

Παρολη την σωματικη καταπονηση  και τις μελανιες  δεν  νιωθω  τωρα σφιγμενους μυς η' πιασμενους  ειμαι καλα γιατρε η' θα πρεπει να ανησυχω ?

Βασικα εχω μια υπονοια  πως θα με πιασει αυριο ...

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

...Mου ηρθαν 2 τασεις ταυτοχρονα .

Ιn other news  ελλειπα πουσουκου στο Oρος Οθρυς περασα το πρωτο μερος της σχολης   canyoning  για Δοκιμος .Καθημερινα για κανα 10 ωρο ειχε  εξασκηση σε αναρρριχητικο πεδιο ,διασχιση φαραγγιων ,πεζοπορια  και αναρριχηση σε βραχο με λιγα λογια   μας ξεσκισαν .

Παρολη την σωματικη καταπονηση  και τις μελανιες  δεν  νιωθω  τωρα σφιγμενους μυς η' πιασμενους  ειμαι καλα γιατρε η' θα πρεπει να ανησυχω ?

Βασικα εχω μια υπονοια  που θα με πιασει αυριο ...

Φωτη εσυ αν συνεχισεις ετσι δεν θα εχεις να φοβασαι μηπως πιαστεις αλλα μηπως σε πετυχω πουθενα!! :P

Το πιο πιθανο ειναι να την ακουσεις αυριο αλλα ισως και οχι γιατι δεν εισαι κανενας σαπιος ! Ολη την ωρα κατι κανεις και το σωμα σου ειναι μαθημενο!

• Like 1
Δημοσ.

είναι polarized φακός? αν θες να το ψάξεις, δες τον κωδικό του μοντέλου που γράφεται πάνω στα γυαλιά και googlare. Θα βρείς πιο εύκολα info από το να περιμένεις κάποιον οπτικό να ξέρει το συγκεκριμένο μοντέλο. 

τα γκουγκλαρα , βρηκα το μοντελο  και ειναι ολα οκ !

και ειναι ολοκαινουργια  και εκει περιπου παιζουν κ εξω ,  240 ευρω τα λιγοτερα  που τα βρηκα !

θενξ φιλος  ..

• Like 2
Δημοσ.

τα γκουγκλαρα , βρηκα το μοντελο  και ειναι ολα οκ !

και ειναι ολοκαινουργια  και εκει περιπου παιζουν κ εξω ,  240 ευρω τα λιγοτερα  που τα βρηκα !

θενξ φιλος  ..

Ψωναραααααααα!  :)

• Like 2
Δημοσ.

Φωταρε αστα αυτα και πες μας πως τα προλαβαινεις και τα κανεις ολα αυτα !!!

μπραβο σου συγχαρητήρια φιλος  ..

• Like 3
Δημοσ.

Χτες πέρασα κανα 7ωρο στον κήπο, μεσινέζα για καθάρισμα από τα αγριόχορτα, πατόφτυαρο, φρέζα, φύτεμα, στήσιμο ποτιστικό, κτλ

Τέτοιο πιάσιμο ούτε στο πιο δύσκολο full body πρόγραμμα! Τουλάχιστον πρόλαβα να τελειώσω πριν πιάσει η βροχή. Καλή σοδειά τώρα!

• Like 4
Δημοσ.

Χτες πέρασα κανα 7ωρο στον κήπο, μεσινέζα για καθάρισμα από τα αγριόχορτα, πατόφτυαρο, φρέζα, φύτεμα, στήσιμο ποτιστικό, κτλ

Τέτοιο πιάσιμο ούτε στο πιο δύσκολο full body πρόγραμμα! Τουλάχιστον πρόλαβα να τελειώσω πριν πιάσει η βροχή. Καλή σοδειά τώρα!

τι καλό έσπειρες; Με τόση βροχή γρήγορα θα φυτρώσει !!! 

Σε λίγο και μεις θα φυτρώσουμε σαπίλα με τόσο νερό. 

Καλή βδομάδα σε όλους. Ξεκινήσαμε με ώμους/δικέφαλα, το πως γράφω ούτε εγώ το πιστεύω.. 

• Like 3
Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι με τη βροχή, από Πέμπτη πάλι σε 30αρια θα πάει η θερμοκρασία.

Καλοκαιρινά Δήμητρα. Έβαλα και κάμποσα αγγούρια αλλά είναι μακριά ο συνονόματος να του δινα μια σακούλα που του αρέσουν! :)

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι με τη βροχή, από Πέμπτη πάλι σε 30αρια θα πάει η θερμοκρασία.

Καλοκαιρινά Δήμητρα. Έβαλα και κάμποσα αγγούρια αλλά είναι μακριά ο συνονόματος να του δινα μια σακούλα που του αρέσουν! :)

Και μένα μου αρέσουν πολύ. 

Μακάρι να είχα και γω τον δικό μου κήπο, παρέα με ένα κοτέτσι 

Δημοσ.

Πάνε τα αγγούρια...τώρα η σαλάτα έχει μαρούλι-ντομάτα-πιπεριά φλωρίνης-καρότο.

In other news, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ GYM ? Ούτε το πέρα-δώθε που κάνω ανάμεσα στα σετ δεν μπορώ να κάνω.

Δημοσ.

Πάνε τα αγγούρια...τώρα η σαλάτα έχει μαρούλι-ντομάτα-πιπεριά φλωρίνης-καρότο.

In other news, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ GYM ? Ούτε το πέρα-δώθε που κάνω ανάμεσα στα σετ δεν μπορώ να κάνω.

Γιατι ειναι ζωαδια και  επισκεπτες του διμηνου μπας και στρωσουν λιγο  να βγουν στην παραλια  "αξιοπρεπως" .Βεβαια εαν δεν ηταν και αυτοι δεν θα επιβιωναν τα γυμναστηρια να το πουμε και αυτο  οι καλυτεροι πελατες ειναι πληρωνουν  1 χρονο και κανουν χρηση 2 μηνες.

Εμεις  οι θαμωνες ειμαστε ασυμφοροι !

• Like 6
Δημοσ.

Και εμείς παλεύουμε χρόνια για να βγούμε "αξιοπρεπώς" και αυτοί μέσα στο δίμηνο θέλουν να 'χουν κορμάρες. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...