dimitra_m3 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Στο 0:57 που του λέει "έπεσες λίγο πιό βαθιά σε αυτήν", έκλασα. ωραία παρωδία ... 1
Arct1c Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 θα αγορασεις μια ψησταρια οπως αυτο και θα τρως μεσημερι και βραδυ κοτοπουλακι ! το μεσημερι με νερόβραστες πατατες την μια μερα ρύζι τν αλλη κ μακαρονια την παραλλη και το απογευμα- βραδυ με μπροκολο την μια μερα μαρουλι και γενικοτέρα πράσινες σαλατες ! το μεσημεριανο κοτοπουλο θα το αντικαθηστας που και που με κανα μοσχαρισιο μπιφτεκι με κανα συκωτακι κτλ κτλ και το βραδυ το κοτόπουλακι θα το αντικαθιστας με τονο την μια μερα - ἀσπράδια την αλλη κτλ κτλ ! οι σαλατες παραμένουν ! Αχ αυτες οι ψηστιερες αγαλμα πρεπει να γινουν . Σε σωζουν απο χρονο, βρωμα και ολα τα καλα . Αν ας πουμε 2-3 φορες τη βδομαδα αντικαταστησουμε το κοτοπουλο εκτος απο αυτα που λες Με ψαρονεφρι-φιλετο μοσχαρι-απαχη μοσχαρισια-ακομα απαχη χοιρινη μπριζολα εγινε κατι? Ενταξει εξαρταται και ο στοχος του καθενος .Εγω που κανω απλη υποθερμιδικη...... τρωω απο ολα αυτα και απλα προσεχω υδατανθρακα μεχρι το μεσημερι 'η αναλογα γυρω απο τις προπονησεις 2
alex_000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Τίποτα δεν έγινε, ίσα ίσα κάνεις καλό και στην ψυχική σου υγεια 5
bosei Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Αν ας πουμε 2-3 φορες τη βδομαδα αντικαταστησουμε το κοτοπουλο εκτος απο αυτα που λες Με ψαρονεφρι-φιλετο μοσχαρι-απαχη μοσχαρισια-ακομα απαχη χοιρινη μπριζολα εγινε κατι? Ενταξει εξαρταται και ο στοχος του καθενος Όπως λέει ο Άλεξ τίποτα δεν έγινε. Σκέψου με macros και όχι με πηγές. Και προφανώς μην πας όμως στο άλλο άκρο που βλέπει πίτσες και σκέφτεται macros. ίσα ίσα κάνεις καλό και στην ψυχική σου υγεια +++ 2
Mau-Maus Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 το κοτοπουλο που ειναι πλουσιο σε πρωτεινη και φτωχο σε λιπαρα θα ειναι η βαση σου και εννοειται πως θα τρως και οτι αλλες πηγες θες ! αν η βαση σου ειναι η χοιρινη τοτε εγινε ναι .. 1
Chrisxxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Λοιπόν μετά από 3 μηνες και πλεον χωρίς πόνους κατέληξα εδω http://ensomati.gr/programmata/programmata-ana-stoxo/programmata-gia-ypertrofia/item/split-5-imerwn-gia-pano-meros-tou-somatosτο εχω αρχίσει εδω και 2 βδομαδες και νομίζω παει καλα, μου ταιριάζει καλύτερα από το προηγουμενο. Με αερόβιο 3-4 φορες τη βδομάδα απογευματα στο γήπεδο. Τις εκτάσεις χιαστί στην τροχαλία που εχει μπορω να τις αντικαταστήσω με άλλη άσκηση;
nicoc89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 εμένα πάντως με έσωσε η if , δεν έχω αρχίσει ακόμα αερόβια καν και χάνω πόντους απο τη μέση και σκάνε μύτη σιγά σιγά κ οι κοιλιακοί , κάτι που είχα πάρει απόφαση οτι δεν θα έχω. Ε τελικά θα έχω και μάλιστα κ συμμετρικούς xD ...... χέρια- όμοι - στήθος φαίνονται μεγαλύτερα (λόγο οτι μίκρυνε ο κορμός ) αλλα δεν χάνουν μέγεθος (μεζούρα powa)Στην προπόνηση με μια μπανάνα έχω μεγαλύτερη δύναμη και pumps απότι όταν πήγαινα φορτωμένος carbs απο πρωινό etc α ρε doctorέσα , με έσωσες λέμε .. καλά που επέμενε πέρσι να μου κάνει και muscle repair , χαλάλι η ταλαιπωρία λολ και το ωραίο , το δέρμα μου αποκτά πάλι ελαστικότητα τώρα που χάνω bf , τελικά όντως έπρεπε να γραμμώσω καλά για να έρθει στα ίσια του. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 recomp και δεν είμαι καλά!!!! recomp και κοιλιακά!!!!!!
Mikeasdf Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Στο 0:57 που του λέει "έπεσες λίγο πιό βαθιά σε αυτήν", έκλασα. Περφεκτ φορμ
manzah80 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Κατι αλλο που γαμαει για πρωινο ειναι γαλα με ψιχα ηλιοσπορου.Δυναμη. 2
Mau-Maus Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 ανακατεμενα μεσα στην βρωμη ! τους το εχω γραψει εδω πριν κανα δυο χρονια .. 1
yannis27gr Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Καλημερα είμαι 42 χρόνων 180 ύψος 72 κιλά,, τα τελευταία χρόνια γυμνάζομαι τρεις φορές την εβδομάδα δευτέρα συνήθως αεροβιο με αντιστάσεις, Τετάρτη πλατη, δικέφαλα, τρικεφαλα.Σάββατο στήθος, ωμους πόδια.Τα δύο τελευταία χρόνια έχασα γύρω στα 7 κιλά ,αλλά έχω σταθεροποιηθεί σε αυτό το βάρος που είμαι τώρα. Έλα ρε φιλαράκι, καρμπόν είμαστε. 42 κι εγώ, 1,80* και 71 κιλά Έχω μια μεγάλη ένσταση στο πρόγραμμα σου: Τα πόδια μου είναι καλά για το σώμα μου/κιλά μου αλλά προς το αδύνατο. Εσύ με περνάς 2 πόντους στην κοιλιά και 10 (!!) στο στήθος. Οπότε βγαίνει το λογικό συμπέρασμα ότι έχεις ακόμα πιο αδύνατα πόδια αφού έχεις μαζεμένη πολύ μυική μάζα στο στήθος και λίπος στην κοιλιά. Μήπως να γύμναζες τα πόδια σου 2 φορές τη βδομάδα; Ειδικά το σκουοτ πρέπει να γίνει φίλος σου Επίσης, σου προτείνω να κάνεις αεροβική με kettlebell, ώστε να αυξάνεις και τη δύναμη σου. ------------------------------- Όποιος παπάρας με μέτρησε για την ταυτότητα και με έβγαλε 1,87 πρέπει να ήταν πιωμένος. Είχα καιρό υποψίες ότι είχε γίνει λάθος στη μέτρηση και σήμερα επιτέλους μετρήθηκα και είμαι 1,80!
alex_000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Όποιος παπάρας με μέτρησε για την ταυτότητα και με έβγαλε 1,87 πρέπει να ήταν πιωμένος. Είχα καιρό υποψίες ότι είχε γίνει λάθος στη μέτρηση και σήμερα επιτέλους μετρήθηκα και είμαι 1,80! looool το παλεύεις? 1.80 και 1.87 είναι τεράστια διαφορά ... αν μου έλεγες ότι είσαι 1.87 ενώ είσαι 1.80 IRL θα είχα σκάσει στα γέλια.. Παντώς καλό αυτό είσαι λιγότερο αδύνατος από ότι νομίζαμε.. άντε για τουμπάνιασμα !! 3
Tenshi Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 [οφφτόπικ] Σε κάποια ΑΤ, η διαδικασία έκδοσης ταυτότητας είναι ότινάναι. Στην δική μου περίπτωση,απλά αρκέστηκαν στο να με ρώτησαν (ούτε κάν να με μετρήσουν). Υπήρχαν και χειρότερα.Η εξής στιχομυθία προηγήθηκε εμού (Α=Αστυνομικός Μ=ΜΙΛΦ): Α-Τι ύψος έχετε Μ-Βάλτε 178 Α-Σίγουρα; Μ-Ναι Α-Χρώμα οφθαλμών...(την βλέπει)...καστανά Μ-Πράσινα Α-Μα δέν εχετ... Μ-ΠΡΑΣΙΝΑ βάλτε Α-Χρώμα οφθαλμών...πράσινα /[οφφτόπικ] 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις