nicoc89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 και εγώ πεινάω σε cut αλλα δε με νοιάζει , δεν ειναι τίποτα μπροστά στο six pack που έρχεται ...yeap ..its possible και το είχα ξεγράψει, muscle repair was success τλκ, γιαυτό πριν και low bf δεν τους έβλεπα , γιατι ηταν seperate
therock Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Υπαρχουν ρολογια με gps πχ garmin Και αυτα χανουν αν δεν εχει καλο σημα (στο λινκ χασαν μισο μιλι σε περιοχη με κτηρια), αλλα λιγοτερο απο κινητα. Εχεις δοκιμασει καποιο?
papazaf Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Καλημερα είμαι 42 χρόνων 180 ύψος 72 κιλά,, τα τελευταία χρόνια γυμνάζομαι τρεις φορές την εβδομάδα δευτέρα συνήθως αεροβιο με αντιστάσεις, Τετάρτη πλατη, δικέφαλα,τρικεφαλα.Σάββατο στήθος, ωμους πόδια.Τα δύο τελευταία χρόνια έχασα γύρω στα 7 κιλά ,αλλά έχω σταθεροποιηθεί σε αυτό το βάρος που είμαι τώρα.Η διατροφη μου ειναι Φυσιολογική: πρωινό 1 ,σνακ στη μέση της ημέρας σπιτικό μεσημεριανό χωρίς πολλά λίπη.Το θέμα μου είναι, ότι πλέον δεν μπορώ να βάλω μυική μάζα μάλιστα μπορώ να πω ότι έχω παρατηρήσει ότι χάνω και μυική μάζα. Η περιφέρεια στην μέση μου είναι 84 πόντους και στηθος 105.οι επάνω κοιλιακοί μου φαίνονται σχηματισμένοι, οι κάτω μπορώ να πω ότι ότι έχω ένα σωσιβιακι κάτω από τον αφαλό και στα πλευρά, προσπαθώ απεγνωσμένα να το διώξω αλλά δεν φεύγει με τίποτα. Η μυική μάζα παρατηρώ ότι είχε αρχίσει να μειώνεται αντι να αυξανεται... θα μπορούσατε να μου δώσετε καμία συμβουλή πώς να μπορέσω να αυξήσω την μάζα χωρίς να να πάρωτα κιλά που έχασα και ισως να μειώσω και το σωσίβιο αυτό το λίγο που έχει μείνει.Καταλαβαινω οτι στα 42 μου είναι δύσκολο αλλά ίσως η εμπειρία σας να βοηθήσει λίγο.
papazaf Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 το εχω κανει ....μονο που πιανομαι περισσοτερο, τιποτα αλλο
thomasG4 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Καλημερα είμαι 42 χρόνων 180 ύψος 72 κιλά,, τα τελευταία χρόνια γυμνάζομαι τρεις φορές την εβδομάδα δευτέρα συνήθως αεροβιο με αντιστάσεις, Τετάρτη πλατη, δικέφαλα, τρικεφαλα.Σάββατο στήθος, ωμους πόδια.Τα δύο τελευταία χρόνια έχασα γύρω στα 7 κιλά ,αλλά έχω σταθεροποιηθεί σε αυτό το βάρος που είμαι τώρα. Η διατροφη μου ειναι Φυσιολογική: πρωινό 1 ,σνακ στη μέση της ημέρας σπιτικό μεσημεριανό χωρίς πολλά λίπη. Το θέμα μου είναι, ότι πλέον δεν μπορώ να βάλω μυική μάζα μάλιστα μπορώ να πω ότι έχω παρατηρήσει ότι χάνω και μυική μάζα. Η περιφέρεια στην μέση μου είναι 84 πόντους και στηθος 105. οι επάνω κοιλιακοί μου φαίνονται σχηματισμένοι, οι κάτω μπορώ να πω ότι ότι έχω ένα σωσιβιακι κάτω από τον αφαλό και στα πλευρά, προσπαθώ απεγνωσμένα να το διώξω αλλά δεν φεύγει με τίποτα. Η μυική μάζα παρατηρώ ότι είχε αρχίσει να μειώνεται αντι να αυξανεται... θα μπορούσατε να μου δώσετε καμία συμβουλή πώς να μπορέσω να αυξήσω την μάζα χωρίς να να πάρω τα κιλά που έχασα και ισως να μειώσω και το σωσίβιο αυτό το λίγο που έχει μείνει. Καταλαβαινω οτι στα 42 μου είναι δύσκολο αλλά ίσως η εμπειρία σας να βοηθήσει λίγο. Βλέπω ότι δεν έχεις βραδινό. Άμα θέλεις να αυξήσεις μυική μάζα πρέπει να βάλεις βραδινό. Πρέπει όμως να περιέχει πρωτεΐνη. Επίσης πρέπει δεις άμα απο τα υπόλοιπα γεύματα σου παίρνεις την απαραίτητη ποσότητα πρωτεΐνης. Αλλιώς δύσκολο να δεις αύξηση στη μυική σου μάζα.
margaritagr Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Και αυτα χανουν αν δεν εχει καλο σημα (στο λινκ χασαν μισο μιλι σε περιοχη με κτηρια), αλλα λιγοτερο απο κινητα. Εχεις δοκιμασει καποιο? Εχω το forerunner 220 και ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Παντα πριν τη χρηση το αφηνεις να πιασει φουλ σημα να κλειδωσει, και μετα δε το χανει. Βεβαια μιλαμε υπο νορμαλ συνθηκες δεν εχω μπει ξερω γω σε τουνελ 1
Liverpool89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Σημερα λεω να πω να κανω κανενα μισαωρο... Ντακον να λιωσω στα swing; Σκεφτηκα να κανω το εξης 10 swing 10 push ups 10 squat 10 push ups 10 row 10push ups 10 deth lift 10 push ups τι λες ; δωσε τα φωτα σου μπορει να το παω και δυο τρια σετ αλλα σημερα απο την.χτεσινη προπονηση ξυπνησα πιασμενος
manzah80 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Καλημερα είμαι 42 χρόνων 180 ύψος 72 κιλά,, τα τελευταία χρόνια γυμνάζομαι τρεις φορές την εβδομάδα δευτέρα συνήθως αεροβιο με αντιστάσεις, Τετάρτη πλατη, δικέφαλα, τρικεφαλα.Σάββατο στήθος, ωμους πόδια.Τα δύο τελευταία χρόνια έχασα γύρω στα 7 κιλά ,αλλά έχω σταθεροποιηθεί σε αυτό το βάρος που είμαι τώρα. Η διατροφη μου ειναι Φυσιολογική: πρωινό 1 ,σνακ στη μέση της ημέρας σπιτικό μεσημεριανό χωρίς πολλά λίπη. Το θέμα μου είναι, ότι πλέον δεν μπορώ να βάλω μυική μάζα μάλιστα μπορώ να πω ότι έχω παρατηρήσει ότι χάνω και μυική μάζα. Η περιφέρεια στην μέση μου είναι 84 πόντους και στηθος 105. οι επάνω κοιλιακοί μου φαίνονται σχηματισμένοι, οι κάτω μπορώ να πω ότι ότι έχω ένα σωσιβιακι κάτω από τον αφαλό και στα πλευρά, προσπαθώ απεγνωσμένα να το διώξω αλλά δεν φεύγει με τίποτα. Η μυική μάζα παρατηρώ ότι είχε αρχίσει να μειώνεται αντι να αυξανεται... θα μπορούσατε να μου δώσετε καμία συμβουλή πώς να μπορέσω να αυξήσω την μάζα χωρίς να να πάρω τα κιλά που έχασα και ισως να μειώσω και το σωσίβιο αυτό το λίγο που έχει μείνει. Καταλαβαινω οτι στα 42 μου είναι δύσκολο αλλά ίσως η εμπειρία σας να βοηθήσει λίγο. Ε ναι με την διατροφη που κανεις θα μειωνετε δεν θα αυξανετε. 1
bosei Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ένα ωραίο chart για όποιον είναι χαμένος και είναι στην αρχή του "ταξιδιού". Προσωπικά δεν συμφωνώ με όλα αλλά είναι ένας γενικός μπούσουλας. http://bretcontreras.com/wp-content/uploads/Health-Flow-Chart-1.pdf
papazaf Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 δλδ, για δωστε μου τα φωτα σας, τι κανω λαθος? Ε ναι με την διατροφη που κανεις θα μειωνετε δεν θα αυξανετε. δλδ, για δωστε μου τα φωτα σας, τι κανω λαθος?
Liverpool89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Σημερα λεω να πω να κανω κανενα μισαωρο... Ντακον να λιωσω στα swing; Σκεφτηκα να κανω το εξης 10 swing 10 push ups 10 squat 10 push ups 10 row 10push ups 10 deth lift 10 push ups τι λες ; δωσε τα φωτα σου μπορει να το παω και δυο τρια σετ αλλα σημερα απο την.χτεσινη προπονηση ξυπνησα πιασμενος Το εκανα...πεθανα... γαματο... 1
bosei Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 δλδ, για δωστε μου τα φωτα σας, τι κανω λαθος? Δεν τρως αρκετά, ή/και έχεις πολύ λίγη πρωτεΐνη. Άρχισε να ανεβάζεις τις θερμίδες σου σιγά σιγά και φρόντιζε να έχεις πηγή πρωτεΐνης σε κάθε σου γεύμα. Υπάρχει και πολύ καλύτερος/αποδοτικότερος τρόπος, ο οποίος είναι η μέτρηση θερμίδων αλλά δεν ξέρω και πόσο διατεθειμένος είσαι γι αυτό.
Mau-Maus Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 δλδ, για δωστε μου τα φωτα σας, τι κανω λαθος? Ολα !! Το λοιπον θα πας στην αγορα και θα παρεις στηθος κοτόπουλο σαν και αυτο ! θα αγορασεις μια ψησταρια οπως αυτο και θα τρως μεσημερι και βραδυ κοτοπουλακι ! το μεσημερι με νερόβραστες πατατες την μια μερα ρύζι τν αλλη κ μακαρονια την παραλλη και το απογευμα- βραδυ με μπροκολο την μια μερα μαρουλι και γενικοτέρα πράσινες σαλατες ! το μεσημεριανο κοτοπουλο θα το αντικαθηστας που και που με κανα μοσχαρισιο μπιφτεκι με κανα συκωτακι κτλ κτλ και το βραδυ το κοτόπουλακι θα το αντικαθιστας με τονο την μια μερα - ἀσπράδια την αλλη κτλ κτλ ! οι σαλατες παραμένουν ! το πρωινο σου θα ειναι πλουσιο σε υδατανθρακες , θα παρεις ενα μπλεντερ και θα ριχνεις μεσα γαλα , μπανανες , κανα μηλο κανα αχτινιδιο καμμια κουταλιτσα μελι κτλ κτλ ! θα κοψεις τα σνακ κ στα ενδιαμεσα θα βαλεις καναν αναλατο ξηρο καρπο οπως αμυγδαλα η ψυχες απο καρυδια γευματα φουλ στην πρωτεινη λοιπον μικρα και πολλα ! και στο γυμναστηριο θα κοιτας να ιδρωνεις , χωρις προσπαθεια δεν γινεται ποτε τιποτα ! αυτα πολυ περιληπτικα αντε και καλα τουμπανιασματα , και ευχαριστω για τον χρονο μου 9
bosei Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Στο 0:57 που του λέει "έπεσες λίγο πιό βαθιά σε αυτήν", έκλασα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις