dimitra_m3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 και γω από αυτό έβαλα πρωί πρωί για να βγάλω φώτο προόδου και να τουμπανιάσουν τα μούσκουλα. τώρα υπερήφανη θα πάω για προπόνηση ωμακιων
Fotis13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δεν σε χαλασε μΑους που ο αγωνας ηταν πιο στημενος και απο τα πρωταθληματα του γαυρου... Sent from my iPad Air 2 using Insomnia 1
margaritagr Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ρε φωτη δε φτανει το αβαταρ γραφεις κ κατι τετοια και προσπαθω να κανω αυθυποβολη οτι εισαι φιλος μου Μετα την εξεταστικη του Ιουνιου, Ιουλιο δηλαδη, θελω να δοκιμασω θαλασσιο σκι 1
Mau-Maus Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δεν σε χαλασε μΑους που ο αγωνας ηταν πιο στημενος και απο τα πρωταθληματα του γαυρου... Πιο στημενο απο αυτα δεν υπαρχει τιποτα σε αυτην την γη ! Κοιτα ενα απο τα πιο ωραια μηνυματα που εχω παρει απο γκομενα 7
nicoc89 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 συνθολ εχει βαλει αυτος στην φωτο κοινως ενα λαδι που βαζουν οι αγωνιστικοι με ενεση για να δωσουν κορυφωση στους μυς τους.Δυστυχως το χει παρει καθε πικραμενος και γινετε καρτουν.Δεν ειναι καν πραγματικος μυς αυτο που φαινετε ειναι φουσκωμενος με λαδι.Αυτος που χει κανει την μεταφραση πρεπει να χει κανει κοπι πειστ δεν βγαζουν νοημα καποια πραγματα που γραφει. είναι σα να πας να φτιάξεις καρμπονάρα και να βάζεις στην κατσαρόλα μισό κιλό αλατοπίπερο, να το βράζεις και να το σερβίρεις και να λες κοιτάξτε φαγητό που έφτιαξα xD
manzah80 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Τραγικο ειναι βασικα τουλαχιστον παλια την χρυση εποχη του ββ φτιαχνανε με το φαρμακο σωματα γλυπτου η αυξητικη τα χαλασε ολα αυτα και βλεπεις φουσκωμενα μπαλονια με ζωγραφισμενους κοιλιακους(η αυξητικη μεγενθυνει τα εσωτερικα οργανα γιαυτο πρηζετε η κοιλια και φαινετε ψευτικη)Το συνθολ ειναι απλα τραγικο για μενα ακομα και για τους αγωνιστικους. 3
Fotis13 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ρε φωτη δε φτανει το αβαταρ γραφεις κ κατι τετοια και προσπαθω να κανω αυθυποβολη οτι εισαι φιλος μου Μετα την εξεταστικη του Ιουνιου, Ιουλιο δηλαδη, θελω να δοκιμασω θαλασσιο σκι Margaritoni εισαι φιλη μου και ας εισαι κι γαυρινα δεν πειραζει κανεις δεν ειναι τελειος .Για σκι ston ΝΟΒ ο καλυτερος ομιλος στην Ελλαδα ελα και Αστερα να σε εμψυχωνω τις μερες που παω για μπανιο . 1
alex_000 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Τραγικο ειναι βασικα τουλαχιστον παλια την χρυση εποχη του ββ φτιαχνανε με το φαρμακο σωματα γλυπτου η αυξητικη τα χαλασε ολα αυτα και βλεπεις φουσκωμενα μπαλονια με ζωγραφισμενους κοιλιακους(η αυξητικη μεγενθυνει τα εσωτερικα οργανα γιαυτο πρηζετε η κοιλια και φαινετε ψευτικη)Το συνθολ ειναι απλα τραγικο για μενα ακομα και για τους αγωνιστικους. Καθάρισε ο Arnold και από τα επόμενα mr Olympia θα γίνεται αφαίρεση πόντων για bloaded guts. 4
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ρε φωτη δε φτανει το αβαταρ γραφεις κ κατι τετοια και προσπαθω να κανω αυθυποβολη οτι εισαι φιλος μου Μετα την εξεταστικη του Ιουνιου, Ιουλιο δηλαδη, θελω να δοκιμασω θαλασσιο σκι δεν τα βλεπω καλα τα γονατα σου Που αν θυμαμαι ειχες κατι θεματα αλλα why not.δοκιμαζεις και βλεπεις.
nicoc89 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Καθάρισε ο Arnold και από τα επόμενα mr Olympia θα γίνεται αφαίρεση πόντων για bloaded guts. απότι καταλαβαίνω προσπαθούν να επαναφέρουν την old school era (μακάρι) δεν ξέρω αν τον ξέρεις τον τύπο αλλα έχει αυτή τη φιλοσοφία απότι έχει πει , aesthetic over mass κ ο Arnold τον υποστηρίζει απότι φαίνεται , μακάρι δηλαδή γιατί το πράγμα έχει ξεφύγει κ αναρωτιέσαι που θα σταματήσει .. αν μου λέγανε οτι είναι γιος του θα το πίστευα 2
alex_000 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 δεν ξέρω αν τον ξέρεις τον τύπο αλλα έχει αυτή τη φιλοσοφία απότι έχει πει , aesthetic over mass κ ο Arnold τον υποστηρίζει απότι φαίνεται , μακάρι δηλαδή γιατί το πράγμα έχει ξεφύγει κ αναρωτιέσαι που θα σταματήσει .. τον ξέρω μεν αλλά τον ξέρω από την σελίδα του και το vitality του, δεν νομίζω ότι έχει κάποια διακριση αρκετά μεγάλη για να τον ξέρω από το bodybuilding (δεν το παρακολουθώ το άθλημα ιδιέτερα βέβαια, ενα mr Olympia και ένα Arnold classic τον χρόνο βλέπω). Όσον αφορά το bodybuilding έχει ξεφύγει τελείως το πράμα, εχει καταντήσει freak show. Επίσης είναι δύσκολο να καταλάβει κάπιος τι θα πει bloated gut, αν δεν δει μπροστά του ένα pro bodybuilder, να καταλάβει για τι μιλάμε.. είναι όντως σαν να κυοφορούν μερικοί. 1
Fotis13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Margaritoni εισαι φιλη μου και ας εισαι κι γαυρινα δεν πειραζει κανεις δεν ειναι τελειος .Για σκι ston ΝΟΒ ο καλυτερος ομιλος στην Ελλαδα ελα και Αστερα να σε εμψυχωνω τις μερες που παω για μπανιο . Ισχυει αυτο οτι εχει κραδασμους το σκι (εχει λιγοτερους απο το χιονι αλλα εξαρταται και απο τον καιρο ) βασικα εχω κανει αλλα ημουν αθλιος δεν το εχω .Τωρα για τα γονατα της Μαργαριτας επειδη εχουν μια ευπαθεια θα ρωτησει τον δασκαλο του σκι και θα της πει. 1
margaritagr Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Θα ρωτησω το δασκαλο βεβαια και θα δω και πως θα παει στην πραξη αφου αυτο που μου χουν πει γενικα ειναι "κανε ο,τι δε σ ενοχλει"
manzah80 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Οταν ημουν στις μεγαλες μου καυλες με τα βαρη εβαζα αυτο πριν παω για προπονηση 1
Arct1c Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μιας και μιλατε για motiv βιντεο μπορει να το ακουω ολη την ωρα στο gym ασταματητα https://www.youtube.com/watch?v=q57qB6Kwroo% btw o stallone λεει ειχε φτασει 3% λιπος γ αυτη τη ταινια .ο ρωσσος εχει το πιο απιστευτο σωμα που εχω δει οχι μονο απο μυικοτητα αλλα αναλογιες ομορφια κτλ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις