GreekMonkey Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Για γάμπες τι ασκήσεις υπάρχουν; Στο γυμναστήριο μόνο αυτή που πας σε ένα σκαλί και σηκώνεσαι στις μύτες μου έχουν δείξει.
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 νικο μου φαινεται μικρη η γαμπα σου!
Chrisxxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Για γάμπες τι ασκήσεις υπάρχουν; Στο γυμναστήριο μόνο αυτή που πας σε ένα σκαλί και σηκώνεσαι στις μύτες μου έχουν δείξει. Αυτη, αν δεν εχει καποιο μηχανημα. Αν θελεις την κανεις με 1 πόδι αντι για 2 ή κρατώντας βαρος. Αν δεν σε πιάνει κανε περισσότερες επαναλήψεις. Επίσης μπορείς να κανεις και στο leg press.
nicoc89 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) νικο μου φαινεται μικρη η γαμπα σου! εμένα πάλι που τις βλέπω live όχι, νομίζω πως ειναι η φωτογραφία 41-42cm ειναι απάτητες και 40 πατημένες όπως εδώ που δεν μπορούσα να βρω τρόπο να τραβήξω φωτογραφία κ έσφιξα την μεζούρα αλλα είναι κομμένες. και τα πόδια μου μικρά φαίνονται στις φωτογραφίες αλλα περίμετρος τετρακεφάλου(νομίζω μέτρησα σωστά) ειναι 61cm δεν φαινόταν καλά κ τράβηξα αλλη μια απο κοντά . Δεν έχω καλό φωτισμό αλλα φαίνεται τι να πω , προσωπικά θεωρώ τα πόδια μου ανόμοια με το σώμα μου, θα προτιμούσα να έχω περισσότερη μάζα επάνω. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2015 από nicoc89
Liverpool89 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Σημερα ειδα εναν τα χερια του να ναι μεγαλυτερα απο τους τετρακεφαλο του .. 1
nicoc89 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 morning είπα να βγάλω καμια των ποδιών με το φως της μέρας και χωρίς καθρέφτες και παραμορφώσεις για να φαίνονται τετρακέφαλος και γάμπες μαζί έστω απο μπροστά απλά επειδή χθες είπα οτι γραμμώνουν αλλα οι φωτογραφίες που έβγαλα ήταν γτπκ , μη νομίζεται οτι ειμαι delusional xD 5
nicoc89 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Του spect είναι καλύτερες οι γάμπες. το δέχομαι γιατι όντως έχει πολύ καλές γάμπες κ εγώ δεν τις γυμνάζω ποτέ αλλα τρέφεις μεγάλο θαυμασμό για τον spect έτσι ? τι φάση ? αχχαχχαχα αρχιδάκο , σε εμένα ρε? τι με πέρασες? να πεις α του άλλου ειναι καλύτερο κ να ζηλέψω? xD..... χαίρομαι να βλέπω καλούς κ καλύτερους και γενικότερα τους άλλους να τα πάνε καλά , γιατι αμα ήταν έτσι να βάλει και ο mau ή ο manzah80 καμία απο γράμμωση και να μην ξανανεβάσουμε οι υπόλοιποι 5
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Συνεχιζω να υποστηριζω οτι οι γαμπες σου ειναι μικρες για το υπολοιπο ποδι σου! Πανω τα ποδια σου ειναι τουμπανα αλλα κατω ναι μεν εχουν τη γραμμωση αλλα θελουν λιγο παραπανω! Σε μενα γαμπες και πηχη δεν πιανονται σαν σημεια γιατι εκει ειναι τερατα χωρις να κανω κατι! Ειναι το καλουπι ετσι
nicoc89 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 δηλαδή αν ειναι 60cm ο τετρακέφαλος και 40cm γάμπα , οι γάμπες μου ειναι μικρές σε σχέση με το πόδι? άσε το πως φαίνονται στη φωτογραφία τι φάση ? σε ρωτάω επειδή με ενοχλεί το μέγεθος τους ιδικά σε bulking που είναι πολύ μεγαλύτερες νιώθω οτι κουβαλάω μπουκάλες υγραερίου εσένα πόσα cm ειναι 4κέφαλος κ πόσα cm η γάμπα ? (για να καταλάβω την διαφορά συμμετρίας γιατι με πόδια δεν έχω ασχοληθεί)
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μαους δεν ξερω τι λες αλλα ο αγωνας ηταν μουφα! δεν εχω ιδεα απο νουμερα! Παντως καποια στιγμη που ειχα μετρησει γαμπα για να παραγγειλω κατι ηταν 42+ και απο τοτε εχω ανεβει σιγουρα! Στο λεω πως το βλεπω στο ματι απο τις φωτογραφιες
nicoc89 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 καλά κάνεις κ το λες αλλα μάλλον έχω κόμπλεξ με τα πόδια τι να πω , ποτέ δεν μ άρεσαν μεγάλα γιατι τα νιώθω βαριά κ ίσως τα "βλέπω" μεγαλύτερα απότι είναιπάντως άτομο του χώρου με κριτική εμπειρία και σε αγώνες bb(το λέω επειδή κόβει το μάτι του απο συμμετρία) που με βλέπει live καθημερινά επειδή τον έχω ρωτήσει αρκετές φορές για το θέμα των ποδιών γιατι νόμιζα οτι ξεφεύγουν απ το υπόλοιπο σώμα, μου λέει οτι ειναι συμμετρικά, αλλα και άλλοι μου λένε πως οι γάμπες ειναι απο τα σημεία μου , γιαυτό μου κάνει εντύπωση.Βέβαια χάσανε το 1/3 του μεγέθους τους απο το bulking κ είμαι και low carb σχετικά κ έχω φλατάρει ολόκληρος αυτή τη στιγμή, αλλα carbs δεν ανεβάζω ακόμα , όχι πριν αρχίσω καθημερινή αερόβια, θα περιμένω λίγο να πέσω σε bf και μετά με καθαρούς carbs να γεμίσω πάλι και να συνεχίζω υποθερμιδικά high prot/high carbs/mod fats edit : ------->>>όποιος έχει να δώσει συμβουλές ρίξτε τις please, αν όντως κάτι πάει λάθος να το διορθώσω , μην το αφήσω να ξεφύγει
Προτεινόμενες αναρτήσεις