shinigami Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ισχύει αυτο που λες, αλλα για μενα οι 5 ωρες δεν φτανουν ούτε για κλασιμο που λεμε, με τοσα πράγματα που θέλω να κάνω, και καθε φορα καταλήγω να μην εχω κανει ουτε τα μισα απο οσα θα ήθελα, ποσο μάλλον να έμπαινε και η σκέψη του μαγειρεματος! Ο_Ο Καλη ιδεα η παρασκευή ποσότητας φαγητου αλλα... ποιος θα την κανει και πως, εγω? Ο Master των.. τοστ??... Ποια ευκολομαγειρευτα φαγητα ειχες στο μυαλο σου ακριβώς οπου αξιζουν να γίνονται σε ποσότητες δλδ? Γιατι εμένα το μονο που μου έρχεται και την παλεύει για μια +1-2μερες ειναι η πίτσα
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 ε καλα αν θες να μην κανεις τιποτα και να γινονται ολα τοτε αποδεχεσαι τη κοιλουμπα και τελειωνει εκει το θεμα. Η βαζεις στοχους -> προγραμμα -> αποτελεσμα ή συνεχιζεις τη ζωη σου ως εχει.
shinigami Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Xmmm.. Αφου γυρνάει τώρα, για πες αν θες τα περι φαγητού που λεγαμε, ισως κανω μια προσπάθεια, for real this time....
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Xmmm.. Αφου γυρνάει τώρα, για πες αν θες τα περι φαγητού που λεγαμε, ισως κανω μια προσπάθεια, for real this time.... http://www.sintagespareas.gr/sintages/to-kotopoulo-tis-diaitas.html η αγοραζεις μια ψησταρια με 30€ και το χεις ετοιμο σε 20λεπτα!! τρελος χρονος για μαγειρεμα. Εκει που χαζευςι στο pc μεχρι να δεις μια τσοντα ειναι ετοιμο! 1
shinigami Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Καλη φαση, μαλλον με την ψησταριά με κόβω Απο χθες! επίσης, εκοψα τα αναψυκτικά και το ψωμί, για το πρώτο μου είναι εύκολο για το δεύτερο δεν μπορω να φανταστω τον εαυτό μου να τρώει χωρις ψωμί, δεν κατεβαίνει ξεροσφυρι το φαγητό κάτω Αλλα θα προσπαθήσω.. Ωραίο το λινκ, θα βρω και αλλα φαγητα απο εκει να είναι, σε ευχαριστώ.
yannis27gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Λίβε, κάνε το πρόγραμμα του Σπάρτακου, συνδιάζοντας καθίσματα με swings. Αν βάλεις πολλά κιλά κάνεις λίγες επαναλήψεις και πας σε αύξηση δύναμης, αν βάλεις λιγότερα αυξάνεις τις επαναλήψεις και δουλεύεις και την καρδιά. Πολύ ωραίες πολυαρθρικές ασκήσεις που γυμνάζουν όλο το σώμα.
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μπορεί κάποιος να μου επαληθεύσει αν ισχύουν τα παρακάτω macros?Το κοκκινο κρεας τρανς 28 γρ πρωτεινη 3γρ λιπος , στρογγυλο 28 γρ πρωτ. 3γρ λιπος ,το νουα 26 γρ πρωτ 6-7 γρ λιπος ,η σπαλα 24 γρ πρωτ 8-10 γρ λιπος κ.τ.λ.
revolver1990 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μπορεί κάποιος να μου επαληθεύσει αν ισχύουν τα παρακάτω macros? Το κοκκινο κρεας τρανς 28 γρ πρωτεινη 3γρ λιπος , στρογγυλο 28 γρ πρωτ. 3γρ λιπος ,το νουα 26 γρ πρωτ 6-7 γρ λιπος ,η σπαλα 24 γρ πρωτ 8-10 γρ λιπος κ.τ.λ. http://www.doctorvasiliadis.gr/trofes-proteines.html Λογικά ισχύουν.
Mau-Maus Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Οχι, my bad, αλλο εννοούσα, γυμναστική σαν αυτου του vid Φέρνει "σωστά" αποτελέσματα? κανε οτι κανει ο φλωρος (αχααχαχα) στο βιντεο βαζοντας στα χερακια σου κατι τετοια του ενος κιλου μην το αντιγραφεις πιστα δεν χρειαζεται , βαλε ενδιαμεσα εκτασεις ωμων , δικεφαλα , τρικεφαλα και πολλες αλλες ασκησεις που στο πολυ γηγορο που περσα το βιντεο δεν ειδα να της κανει ο τυπος ! εννοειται οτι κανεις μια χαρα δουλεια κ σε δυναμη κ σε αντοχη με αυτου του ειδους την προπονηση , οσο την συνηθιζεις τοσο ανεβαζεις ενταση , διαρκεια κτλ -------------------- Δημητρα στο περιπου ισχυουν ναι , ομως μην τρελλαινεσαι με τα νουμερα ρε γαμωτο .. -------------------- και ναι δεν χανεται με τιποτα - 6 το πρωι ολοι εκει !!! https://www.youtube.com/watch?v=GoaWZ5UwQeY http://www.newmoney.gr/diethni/item/230948-tin-kiriaki-o-pio-plousios-agonas-stin-istoria-tis-pigmaxias-floyd-mayweather-jr-vs-manny-pacquiao 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 μαους κανα λινκ για το που να το δουμε?
Mau-Maus Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 αν δεν το βαλει live το sport24 τοτε θα το βρω σιγουρα απο εδω http://www.drakulastream.eu/football-live-streaming-video.html ελπιζω τουλχιστον γιατι αλλιως θα κλαψω αν δεν το βρεις ουτε εκει γκουκλαρε τα ονοματα τους με live streaming διπλα και θα στο βγαλει σιγουρα θα γινεται χαμος απο λινκ ειναι απιστευτο το ενδιαφερον και η διαφημιση που εχει πεσει !
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 εδω ενας συλογος πυγμαχιας εχει κανονισει 3 τα ξημερωματα σε ενα μαγαζι για να δουν τον αγωνα ;p 1
yannis27gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Οχι, my bad, αλλο εννοούσα, γυμναστική σαν αυτου του vid Φέρνει "σωστά" αποτελέσματα? Αν δεν έχεις ξανακάνει ΗΙΙΤ, μην ελπίζεις να το βγάλεις. Θα έχεις ξεράσει τα άντερα σου προτού φτάσεις καν στη μέση, είναι πολύ απαιτητικό πρόγραμμα. Δεν ξέρω τι παρελθόν έχεις αλλά αν τώρα ξεκινάς με ασκήσεις αντοχής, ξεκινάς σε πολύ λάθος βάση. 1
bosei Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Είδα σήμερα την γελοιότητα προσωποποιημένη. Push ups με τα χέρια πάνω σε αλτήρες, και μετά από κάθε επανάληψη κωπηλατική με τον αλτήρα που ισορροπούσε πάνω και για αποκορύφωμα, παράλληλα ο training partner να του έχει σηκωμένα τα πόδια στον αέρα. Νοσταλγία με έπιασε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις