dimitra_m3 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 προτεινεται ενα προγραμμα για ολο το σωμα με πολυ ενταση για τεσσερης μερες... Για ενα μισαωρο φουλ... τι σε έπιασε;
Mikeasdf Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Σημερα ηταν κλειστο το γυμναστηριο και νιωθω πως θα εκραγω διοτι εκατσα ολη μερα μεσα..δεν ειχα ορεξη να παω σε ψηστηρια κλπ. Μου φαινεται θα παρω σβαρνα την παραλια κ θα τρεχω μεχρι να ψοφησω.
Liverpool89 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 τι σε έπιασε; Σημερα εφαγα μισο κιλο μπιφτεκι, μια μπριζολα 1.200 και δυο κομματια μοσχαρισιο κρεας καπου στα 800 γρ... Σχεδον 2.5 κιλα κρεας...συν ρυζι συν σαλατα.. Θελω κατι με ενταση και κοντα στο μισαωρο.. Ντακον ειπαμε να χει ποικιλια μην παιθανω... Θελω να κανω ενα διαλλειμα απο το προγραμμα...
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 μόνο που τα διάβασα γουργούρισε το στομάχι μου ... Κάνε super set χωρίς διαλείμματα (και προηγουμένως τον σταυρό σου)
Liverpool89 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Χχάχαχ... εμενα να δεις πως ειμαι τωρα..σαν αρκουδα που ετοιμαζεται για τον χειμωνα... Τα φαγα χωρις δισταγμο...αλλα χωρις περιττα...
nicoc89 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) αν ξέρεις κανείς να μ λύσει την απορία ...αυτό που πας να πάρεις βαθιά ανάσα και δεν μπορείς τόσο εύκολα και νιώθεις στην δεξιά ωμοπλάτη κάτι σαν τρύπημα τι παίζει να είναι ? ψύξη? τράβηγμα σε μυ ? αν συνεχίσει θα πάω σε κανα γιατρό αλλα προς το παρών αμα ξέρει κανείς .. 10x10 squats στο μυαλό μου είσαι? αυτό ακριβώς σκεφτόμουν να κάνω σήμερα γιατι βλέπω τα πόδια που γραμμώνουν και πορώνομαισε cutting diet δεν ξέρω κατα πόσο θα τραβάω , αλλα πάω καρφί για ένα διπλό espresso και μετά λιώσιμο κ ας πάω max 80-90, έτσι όπως θα τα δουλέψω δε θα μπορώ να περπατήσω κανα 3ήμερο πάλι, lol Επεξ/σία 2 Μαΐου 2015 από nicoc89
shinigami Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Τι γνώμη έχετε για τα προγράμματα υψηλής έντασης που παίζουν στο YouTube? Εχει δοκιμάσει κανεις και να ειδε αποτέλεσματα? Φαίνονται εξαντλιτικα, αλλα το θέμα ειναι αξίζουν ολο αυτο το ζορι?
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 εγω θεωρω χαζο να μπλεκεις αεροβιο με βαρη. Στο τελος θα καταληξεις να κανεις και τα δυο μετρια και ειναι πιο ευκολο να τραυματιστεις διοτι λογο κουρασης η τενχικη θα παει περιπατο! Κανε τα βαρη ξεχωριστα και κανε μετα λιγο τρεξιμο ή ανοιγματα 100/200 μετρα για αντοχη
shinigami Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Οχι, my bad, αλλο εννοούσα, γυμναστική σαν αυτου του vid Φέρνει "σωστά" αποτελέσματα?
thomasG4 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Οχι, my bad, αλλο εννοούσα, γυμναστική σαν αυτου του vid Φέρνει "σωστά" αποτελέσματα? Άμα κάνεις σταθερά μέρα πάρα μέρα, μια χαρά αποτελέσματα φέρνει. Σε ένα μήνα σίγουρα θα δεις αποτελέσματα άμα μετρηθείς με μεζούρα απο πριν. Θα χάσεις σίγουρα στη μέση. Πρέπει βέβαια να συνδυαστεί με σωστή διατροφή. Μόνο του δεν κάνει θαύματα. Στις ενδιάμεσες μέρες που δεν κάνεις το πρόγραμμα, πήγαινε για περπάτημα καμία 5-6 χιλιόμετρα. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 ορισε το σωστα αποτελεσματα για να σου απαντησουμε αναλογος! Αν θες να καψεις λιπος και να σφιξεις λιγο με σωστη διατροφη θα κανει δουλεια αν θες να αυξησεις δυναμη πχ δεν θα κανει δουλεια
shinigami Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Άμα κάνεις σταθερά μέρα πάρα μέρα, μια χαρά αποτελέσματα φέρνει. Σε ένα μήνα σίγουρα θα δεις αποτελέσματα άμα μετρηθείς με μεζούρα απο πριν. Θα χάσεις σίγουρα στη μέση. Πρέπει βέβαια να συνδυαστεί με σωστή διατροφή. Μόνο του δεν κάνει θαύματα. Στις ενδιάμεσες μέρες που δεν κάνεις το πρόγραμμα, πήγαινε για περπάτημα καμία 5-6 χιλιόμετρα. Ακριβώς αυτο θελω να χασω στη μεση/κορμο Εκει ειναι ολο το θεμα μου ας πούμε. Ψήνομαι τωρα που τα συζητάμε αυτα, αλλα μετα σκεφτομαι οτι μου είναι σχεδον αδύνατο να κανω σωστη διατροφή μιας και μένω μονος και με free time να κοιμενεται στις 5 το πολυ 6 ωρες ημερησίως... Pff
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 5-6 ωρες ειναι το 50% της ημερας σχεδον αν βαλεις 8ωρες υπνου! Ειναι υπερ αρκετος. Σωστη διατροφη ειναι ευκολο να κανεις! Απλα μαγειρευεις ποσοτητες και τα εχεις ετοιμα για καταναλωση ανα πασα στιγμη! Τελος αυτο ειναι το προβλημα ολων! Ψηνονται στην σκεψη και οταν ειναι μεσα στην καυλα οταν ερχετε η στιγμη για πραξεις τουμπεκι! (και δεν μιλαω μονο για τη γυμναστικη αλλα για ολα) 1
thomasG4 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ακριβώς αυτο θελω να χασω στη μεση/κορμο Εκει ειναι ολο το θεμα μου ας πούμε. Ψήνομαι τωρα που τα συζητάμε αυτα, αλλα μετα σκεφτομαι οτι μου είναι σχεδον αδύνατο να κανω σωστη διατροφή μιας και μένω μονος και με free time να κοιμενεται στις 5 το πολυ 6 ωρες ημερησίως... Pff Μια χαρά προλαβαίνεις με τόσο χρόνο, αρκεί να το πάρεις άποφαση. Υπάρχουν πολλοί που με λιγότερο ελεύθερο χρόνο καταφέρνουν και προλαβαίνουν να μαγειρεύουν και να γυμνάζονται. Απλά πρέπει να βάλεις προτεραιότητες. Άμα πραγματικά θέλεις να χάσεις τη κοιλιά, πρέπει να κάνεις και κάποιες θυσίες. Έτσι θα φανεί στην αρχή τουλάχιστον. Με το καιρό θα δεις ότι δεν ήταν και τόσο δύσκολο και θα συνηθίσεις μια χαρά τον καινούριο τρόπο ζωής. Επίσης μια φορα την εβδομάδα μπορείς να τρως ότι θες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις