alikaki14 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Τι μου θυμισατε τώρα και μπαινει Μάιος.. Πρεπει να το κόψω το ρημαδι το φαγητο... Με τσουλανε
yannis27gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ακόμη παλεύετε με διάφορες ασκήσεις, άσχετα γατάκια; Ορίστε: Βάλτε 5 κιλά μυς σε 12 βδομάδες Άμα δεν πάρω άπειρα like, είστε απλώς κακεντρεχείς 3
bosei Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Έβγαλα επιτέλους και βιντεάκι στα squat μετά από πολύ καιρό. Ορίστε το 3ο σετ στα 120. https://youtu.be/cVMK6Yjnszk Κάνω copy paste τις παρατηρήσεις μου από το forum που log-άρω τις προπονήσεις μου γιατί βαριέμαι πάλι να γράφω. 1: Το walk out φαίνεται καλό και ούτε παίρνει πολύ χρόνο ούτε το κάνω βιαστικά.2: Core bracing καλό κι αυτό. Όταν έχω να κάνω λιγότερες reps είναι λίγο πιό extensive. Επίσης αν παρατήρησε κανείς όταν παίρνω την ανάσα για να κάνω την διαφραγματική, κάνω και μία καθυστερημένη εκδοχή του valsava maneuver.3: Η ταχύτητα του decent μου φαίνεται καλή και παίρνω καλό stretch-reflex. Μόνο η 6η rep βγήκε πιό αργά.4: Το βάθος φαίνεται on point και είναι εκεί που θέλω και χρειάζεται. 5: Μετά την αλλαγή σε thumbless grip οι καρποί-αγκώνες είναι στην ίδια ευθεία και έχουν εξαφανιστεί οι ενοχλήσεις.6: Δεν είναι καλή η γωνία λήψης αλλά σε σχέση με παλαιότερα το bar path έχει βελτιωθεί πάρα, πάρα πολύ. Ειδικά όταν βγαίνω από το hole. Εννοείται θέλει και πάλι βελτίωση αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μόνο η 5η rep ήταν περίεργη και φαίνεται να έχασα το groove μου.7: Όποιος αναρωτιέται για τις θηριώδεις γάμπες μου με PM μόνο λέω το μυστικό. 8: Τουλάχιστον στο gym παίζει μουσική που σου κάνει psych up και δεν είναι σαν κάτι άλλα φλώρικα γυμναστήρια . Υ.Γ. η μαλακία το youtube έκανε downgrade τα 1080p που είναι το orignal video. 13
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Bos, έχουμε παρόμοιες γάμπες σήμερα είχα και γω squat (χάλια πήγε - ήμουν με μηδαμινή ενέργεια, έκανα φρικτό έγκλημα να πέσω στις 1500θερμίδες (ίσως και πιο κάτιω) και δεν είχα την παραμικρή ενέργεια να βγάλω με σωστή τεχνική τα κιλά που σήκωσα στην προηγούμενη). Σε κάποια φάση έιωσα να χάνω κέντρο βάρους - να φεύγω μπροστά-. Θαύμα που δεν έφαγα τους ραχιαίους μου.
bosei Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Bos, έχουμε παρόμοιες γάμπες Αυτό είναι το πρόβλημα Σε κάποια φάση έιωσα να χάνω κέντρο βάρους - να φεύγω μπροστά-. Θαύμα που δεν έφαγα τους ραχιαίους μου. Τα μούτρα σου θα έτρωγες...όχι τους ραχιαίους 2
dimitra_m3 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Κάπως νιώθω ότι ο αυχένας σου δεν είναι σε ευθεία... Μπορεί να ναι ιδέα μου δεν ξέρω. Μπορεί να με ξεγελά και η λήψη του βιδεο και η η εκδοχή του squat που κάνεις Αυτό είναι το πρόβλημα Τα μούτρα σου θα έτρωγες...όχι τους ραχιαίους Για μένα δεν είναι πρόβλημα, ίσα ίσα
bosei Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Κάπως νιώθω ότι ο αυχένας σου δεν είναι σε ευθεία... Μπορεί να ναι ιδέα μου δεν ξέρω. Μπορεί να με ξεγελά και η λήψη του βιδεο και η η εκδοχή του squat που κάνεις Είναι low bar το squat μου οπότε λογικό είναι.
bosei Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 τι θα κάνουμε με τις γάμπες; Δεν μας απασχολούν. Τουλάχιστον στο σημείο που θα κάτσω να το σκεφτώ παραπάνω. 2 φορές την βδομάδα, η μία moderate και η άλλη high reps κι ας γίνει ό,τι να 'ναι. 1
leftermann Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 τόσο βαθιά καθίσματα, και με τόσα κιλά στην πλάτη, είστε σίγουροι ότι δεν καταστρέφετε τα γόνατά σας; Σαν άσχετος με το bb ρωτάω.
bosei Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 τόσο βαθιά καθίσματα, και με τόσα κιλά στην πλάτη, είστε σίγουροι ότι δεν καταστρέφετε τα γόνατά σας; Σαν άσχετος με το bb ρωτάω. Δεν είναι τόσο βαθιά. Είναι λίγο πιό κάτω από barely legal depth (βάση powerlifting). Που να δεις τον Άκη, αν ποστάρει κανά βίντεο πως κάνει. Τα κιλά είναι σχετικά...για σένα μπορεί να είναι 1 rep max, εμένα είναι 75%. Για τα γόνατα το αντίθετο. Είναι πολύ, πολύ καλύτερο να γίνονται έτσι και με stretch reflex παρά να γίνονται partial όπου αλλάζει η κατεύθυνση της δύναμης σε μη ιδανικό σημείο του strength curve.
leftermann Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Η απορία μου δεν έχει να κάνει με το κατα πόσο είναι σωστή αυτή η εκτέλεση της άσκησης. Να ρωτήσω αλλιώς, άτομα που κάνουν τέτοιο στυλ ασκήσεων, δεν εμφανίζουν προβλήματα στα γόνατα; Αυτό που ξέρω είναι ότι με μεγάλες γωνίες κάμψης του γόνατος, και με μεγάλο βάρος πάνω σε αυτό, οι δυνάμεις τριβής ενδοαρθρικά είναι απίστευτες.
Moderators Spect~ Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Η απορία μου δεν έχει να κάνει με το κατα πόσο είναι σωστή αυτή η εκτέλεση της άσκησης. Να ρωτήσω αλλιώς, άτομα που κάνουν τέτοιο στυλ ασκήσεων, δεν εμφανίζουν προβλήματα στα γόνατα; Αυτό που ξέρω είναι ότι με μεγάλες γωνίες κάμψης του γόνατος, και με μεγάλο βάρος πάνω σε αυτό, οι δυνάμεις τριβής ενδοαρθρικά είναι απίστευτες. Αν κανεις ταρζανιες οτι και να κανεις θα αποκτησεις προβλημα. Αν το ξεκινησεις σιγα σιγα και στην πορεια φτιαξεις τεχνικη και δυναμη και ανεβεις σταδιακα δεν εχεις κανενα προβλημα. Εγω προχτες ετρεξα το πρωι 14χλμ και το απογευμα εκανα ποδια. Καθισματα εκανα νομιζω εκανα 5 σετ απο 8 επαναληψεις ανεβαζοντας 10κιλα φτανωντας μεχρι τα 70 και μετα αφαιρουσα 10 και εκανα οσο πηγαινε χωρις διαλλειμα και δυο τελευταια σετ σουμο καθισματα. + οτι αλλα εκανα μετα! Δυο μερες μετα ακομη ποναω παντου 2
bosei Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Να ρωτήσω αλλιώς, άτομα που κάνουν τέτοιο στυλ ασκήσεων, δεν εμφανίζουν προβλήματα στα γόνατα; Προσωπικά δεν έχω δει έρευνα με δημογραφικά. Αν έχεις τέτοια έρευνα μοιράσου την. Αυτό που ξέρω είναι ότι με μεγάλες γωνίες κάμψης του γόνατος, και με μεγάλο βάρος πάνω σε αυτό, οι δυνάμεις τριβής ενδοαρθρικά είναι απίστευτες. Προφανώς πρέπει να υπάρχει και το κατάλληλο progression. Παίζει και αυτό ρόλο.
manzah80 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Οι γαμπες θα σου προκαλεσουν προβληματα οσο ανεβαινει ο ογκος προπονησης θα το καταλαβεις αργοτερα μην το παιρνεις τοσο χαλαρα.Τραβανε ολη την πιεση του σωματος.Τι υψος εχεις?Τα ποδια ειναι το μισο σωμα αντεχουν πολυ σφυροκοπημα και θα ανεβασουν τον συνολικο αναβολισμο του σωματος+τον μεταβολισμο σου αρα και την απωλεια λιπους.Το σκληρο σκουωτ ανεβαζει και την τεστοστερονη σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις