Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1 μηνας απο το ξεκινημα με 2 εβδομαδες χωρις προπονηση και μια ξεσκισματος στο φαι (μεσα στο πασχα)
και βρισκομαι στο -7 . Ξερω οτι ειναι αρχη κ μπλα μπλα αλλα εγινε η αρχη και συνεχιζουμε γερα  :-)  :-D

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Κοίτα μη χάνεις μόνο κιλά γιατί το να γίνεις από χοντρός αγύμναστος --> κοκαλιάρης αγύμναστος δεν είναι και τίποτα σπουδαίο. Όλη μου τη ζωή ήμουν εκεί, δε λέει. :)

Από ποστάρισμα του Ben Pakulski: 

Do you put on body fat just by looking at a cupcake?
Here is a list of things that are effective to improve insulin sensitivity:
- Cinnamon Extract 500mg-3g morning and post workout (goes perfectly on your post workout carbs, sweet potatoes, rice, etc)
-Chromium Polynicotinate 100-200mg morning and post workout
- Alpha Lipoic Acid (R-ALA) 100-300mg morning, and post workout
- Fish Oil 1g-10g three times daily (more if you have higher BF %)
- Banaba Leaf Extract 200-400mg twice daily with carbohydrates
- Fenugreek 400-800mg twice daily
- Magnesium 200-400mg twice daily

Ρε φίλε, σκέτο φαρμακείο η καθημερινότητά του. Ούτε οι ετοιμοθάνατοι στα νοσοκομεία δεν έχουν τέτοια λίστα με φάρμακα!

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα μη χάνεις μόνο κιλά γιατί το να γίνεις από χοντρός αγύμναστος --> κοκαλιάρης αγύμναστος δεν είναι και τίποτα σπουδαίο. Όλη μου τη ζωή ήμουν εκεί, δε λέει. :)

Από ποστάρισμα του Ben Pakulski: 

Do you put on body fat just by looking at a cupcake?

Here is a list of things that are effective to improve insulin sensitivity:

- Cinnamon Extract 500mg-3g morning and post workout (goes perfectly on your post workout carbs, sweet potatoes, rice, etc)

-Chromium Polynicotinate 100-200mg morning and post workout

- Alpha Lipoic Acid (R-ALA) 100-300mg morning, and post workout

- Fish Oil 1g-10g three times daily (more if you have higher BF %)

- Banaba Leaf Extract 200-400mg twice daily with carbohydrates

- Fenugreek 400-800mg twice daily

- Magnesium 200-400mg twice daily

Ρε φίλε, σκέτο φαρμακείο η καθημερινότητά του. Ούτε οι ετοιμοθάνατοι στα νοσοκομεία δεν έχουν τέτοια λίστα με φάρμακα!

Χαχα Γιάννη το είδα κι εγώ στο fb. Κάπως πρέπει να βγει το ψωμί του ανθρώπου  :-D

• Like 1
Δημοσ.

χοντρος ναι..... αγυμναστος οχι ιδιαιτερα . Τοσα χρονια μπασκετ, βαρη κτλ Τα τελευταια 3 χρονια σαν φοιτητης πηρα γυρω στα 25-30 κιλα.

Ευτυχως ειμαι ψηλος (1.90 ) και ειμαι ανοικτος σε πλατες κτλ  και αν και 130 κατι κιλα κανεις δεν με εχει πει  χοντρο . 

Δημοσ.

δεν ετυχε ποτε στη ζωη μου να ριξω ουτε μια μπουνιτσα :P
εκτος απο 2α γυμνασιου που ειχα φαει μια γερη αγκονια στη μυτη και κληρωνομησα ενα στραβο διαφραγμα 

Δημοσ.

χοντρος ναι..... αγυμναστος οχι ιδιαιτερα . Τοσα χρονια μπασκετ, βαρη κτλ Τα τελευταια 3 χρονια σαν φοιτητης πηρα γυρω στα 25-30 κιλα.

Ευτυχως ειμαι ψηλος (1.90 ) και ειμαι ανοικτος σε πλατες κτλ  και αν και 130 κατι κιλα κανεις δεν με εχει πει  χοντρο . 

Άλλο γυμνασμένη καρδιά κι άλλο αυξημένη μυική μάζα. Όσον αφορά την υγεία, σημαντικότερο είναι το πρώτο, όσον αφορά την αισθητική το δεύτερο. Σ' αυτό αναφερόμουν :). Άμα κάνεις χρόνια βάρη, προφανώς υπάρχει μυική μάζα που περιμένει να αναδειχθεί μόλις εξαφανιστεί το λίπος από πάνω που την καλύπτει σαν κουβέρτα.

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβα απλα να επισημανω ηθελα τη κατασταση μου. Δεν εκανα χρονια βαρη απλα τα 5-6 χρονια σε ομαδα μπασκετ καναμε και βαρη.
Απλα δεν ειμαι λαπας ...εχω καλη μυικοτητα σχετικα παντα..... αν και ντρουλης :P , αλλα απο φυσικη κατασταση (καρδια  οπως λες ) μας φαγαν τα ποτα και τα πιτογυρα στις 4 :P

@wizzy τιποτα μωρε ....τι να τον κανεις τον 1ο ξαδερφο?απλα του ελειπε για καμια βδομαδα  το ωραιο το δοντακι διπλα απο τα μπροστινα δοντια  απο μια δικη μου :P

Δημοσ.

Όταν δεν κάνει τίποτα από τα δύο :)

ναι αλλα είπα μεταξύ των δύο , όταν δεν κάνει τίποτα απ τα δύο λογικό ειναι να μην έχει κανένας πρόβλημα    :-) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...