nicoc89 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 ναι 250 καλή φάση , έψαχνα κάτι μικρό σε φάση γλυκού για 1 φορά στις 6-7 μέρες όσο είμαι σε cutting γιατι των πρώτο μήνα δεν κάνω κανονικό cheat. Μετά βέβαια θα μπει κανονικό τουμπανέ ανα 2 εβδομάδες να έρχομαι στα ίσια μου.
Mikeasdf Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ασε δε μας ξεγελας, ειναι απο αυτες τις μικρες που δινουν στα καλαντα και στις ρεσεψιον στα μαγαζια απλα την εκανες καλυτερη με φωτοσοπ
Fotis13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Τελικά ρε παιδια άμα κόψουμε εντελώς το αλάτι, κάνουμε καλό ´η κακό; αν και μου ειναι ψιλοαδιαφορο το θεμα αλατι στο φαγητο, αν το κοψουμε τελειως θα ψοφησουμε στις κραμπες νομιζω... Sent from my iPad Air 2 using Insomnia 1
Liverpool89 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Εγω τρωω οσο βαζει η μανα μου στα φαγητα αλλα ποτε οσο οταν βαζει ο πατερας μου, εκει πας απο πιεση.. Χτες πηγα μαζι με την γυναικα σε μια ταβερνα στα λαλαδικα, βλεπουμε το μενου δεν μας αρεσε τιποτα, φωναζω την σερβοτορα την ρωταω το μενου μονο αυτο ειναι μου λεει ναι, λεω φερε μου μια κοκα κολα και μια μικρη βαρελι, λεει δεν θα φατε, οχι την απαντω...δεν μπορω να σας σερβιρω μονο ποτα, κατι πρεπει να παρετε να φατε αλλιως μπορειτε να φυγετε, σηκωνομαι, ρωταω αν χρωασταω κατι και την εκανα.. Πηγα σε αλλη ..με πλουσιο μενου , εφαγα μπριζολα στην σουλβα και η γυναικα κοτοπουλο στην σουβλα.
margaritagr Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ειχα φαει πολυ ωραια στα λαδαδικα σε ενα μεζεδοπωλειο που το ακριβως διπλα μαγαζι ειναι ψητοπωλειο, κ το χει ο ιδιος. Δε θυμαμαι ονομα αλλα ηταν πραγματικα ωραια
yannis27gr Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Σε μια φάση στην προπόνηση σήμερα η καρδιά μου χτυπούσε λες κι έκανα αεροβική. Μάλλον επειδή κάνω πολύ μικρά διαλείμματα (30") ανάμεσα στις επαναλήψεις και περίπου 90" ανάμεσα στα σετ. Σκατοκαιρος φέτος και δε λέει να τελειώσει. +40% στο ρεύμα έδωσα φέτος στο φροντιστήριο για θέρμανση!
Mau-Maus Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Σε μια φάση στην προπόνηση σήμερα η καρδιά μου χτυπούσε λες κι έκανα αεροβική. σεχεπρο 1
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Και γω σημερα στη πλατη αγκομαχουσα τα hr δουλευαν φουλ Ριχνει απειρη βροχη θα μουλιασουμε παλι. Επιστρατευω τη γονδολα για να παω γυμναστηριο αυριο πρωι.
king2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Και γω σημερα στη πλατη αγκομαχουσα τα hr δουλευαν φουλ Ριχνει απειρη βροχη θα μουλιασουμε παλι. Επιστρατευω τη γονδολα για να παω γυμναστηριο αυριο πρωι. Νόμιζα κολυμπανε οι γοργόνες
Liverpool89 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μαους δωσε στο κοσμο το προγραμμα και χωρις βιντεο Παντως και ο ντακον ειχε δωσει καλο προγραμματακι... Πεντε επαναλληψεις χωρις διακοπη οσες φορες αντεξεις οσα κιλα βγουν αρκει να τα αντεχεις, στην υπογραφγ του υπαρχει αναλυτικοτατα, θα το γραψω αλκα μπορει να ξεχναω κατι. Ολα με μπαρα sldl Κωπηλατικη με μπαρα στρατιωτικες power clear front squat Καμψεις Κοιλιακοι με ροδα Μετα για το κλεισιμο περπατημα με αλτηρες που εγω περπατουσα, σταματουσα εκανα πεντε επαναληψεις για τραπσ ξανα... bonus box squat αν εχετε δυναμεις. Για αρχαριο καλο θα ταν να μην το παρακανει ουτε στα κιλα ουτε στους κυκλους των σετ, οχι πανω απο τρεις φορες
Mikeasdf Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Και γω σημερα στη πλατη αγκομαχουσα τα hr δουλευαν φουλ Ριχνει απειρη βροχη θα μουλιασουμε παλι. Επιστρατευω τη γονδολα για να παω γυμναστηριο αυριο πρωι. Περναω 2 δρομους σαν τον παραπανω για να παω στο "καινουριο" γυμναστηριο και αυτο ειναι μετα απο 1 ωρα κανονικη βροχη/ψιχαλα. Αμα βρεξει περισσοτερο πρεπει να πεταξω..Το αστειο ειναι οτι πιο κατω εχει μια ταμπελα που λεει Δαπανη 1,800,000 ευρω για επισκευη του δρομου 2
Fotis13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Εγω σημερα πειναω ολη μερα .σε φαση λιμοκτονω ...παρολα αυτα θα παω gym to απογευμα και οτι κοψω . Βασικα ακεφτομαι να κανω μονο διαδρομο κοιλιακους εκτος αν το ζησω που αμφιβαλω . Sent from my iPad Air 2 using Insomnia 4
ikaruga24 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Εγώ τη συνεχίζω την γυμναστική μου παιδιά τόσο καιρό αλλά η δουλειά που κάνω βλέπετε με καταπονεί απίστευτα το κορμί και δεν υπάρχει επίσης η περίπτωση να κάνω την γυμναστική μου και μετά να πάω δουλειά. Πρέπει να δουλεύω πρωί και να "πολεμήσω" το απόγευμα/βραδάκι να την κάνω ή στο ρεπό μου. Παρά αυτά όμως τα αποτελέσματα μετά από σχεδόν δυο μήνες μπορώ να πω ότι είναι εντυπωσιακά δεδομένου ότι δεν πάω γυμναστήριο και κάνω μόνος σπίτι μου. Ελπίζω σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μέχρι το καλοκαίρι (όχι ότι θα το χρειαστώ με τις ώρες που πρόκειται να δουλεύω τη σεζόν). 3
nicoc89 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 το βάζω για όποιον τους ξέρει αχαχαχχααχαχαχαχαχκαι για όποιον δεν τους ξέρει για να καταλάβει kali - > και jeff seid ---> 1
thomasG4 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Άμα το έκαναν αυτό στην Ελλάδα θα έπεφτε πολύ γέλιο με τις αντιδράσεις κάποιων Ωστόσο, για πρώτη φορά, η άσκηση και το σπορ παντός είδους αναγνωρίζονται σαν εργαλείο δημόσιας υγείας στη Γαλλία. Η υπουργός Υγείας Βαλερί Φουρμερόν πέρασε νόμο στις 10 Απριλίου που επιτρέπει σε γιατρούς να συνταγογραφούν μια αθλητική δραστηριότητα που μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε τύπο ασθενών, αναλόγως το πρόβλημά του. http://www.iefimerida.gr/news/202466/askisi-o-protathlitis-olon-ton-therapeion 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις