Liverpool89 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Σημερα δουλευω 12:00-20:00 εκανα προσπαθεια να σηκωθω 8:00 να παω για προπονησξ αλλα δεν μπορεσα, την αφηνω για το βραδυ. Χτες δουλευα 14:00-22:00, σημερα ετσι με τεντωσαν...να δω αν γυρισω πως θα μαι..
margaritagr Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Elbow strap για ένα μήνα. Μπορείς να κανεις βάρη και απο αύριο με καλό ζέσταμα αν το δέσεις εκεί που πρέπει. Ανεξάρτητα αν θα κάνεις η όχι αν το χρησιμοποιήσεις θα θεραπευτείς χωρίς να χάνεις προπόνηση. Σφιχτό δέσιμο πριν το σετ. (με επιφύλαξη όλα αυτά φυσικά δεν ξέρω τι πάθηση έχεις αλλά σε εμένα δουλεύει πολύ καλά) https://www.google.com.cy/search?q=elbow+tie&espv=2&biw=1094&bih=536&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=UGgvVZntAsGfNs2hhJgM&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=elbow+strap εννοείται ότι πονάει πολύ αποφεύγεις ασκήσεις που επηρεάζουν τον αγκώνα. Με το strap δεν πρέπει να πονάς καθόλου αν το δέσεις σωστά. Καλημερα Alex Βασικα ο γιατρος στον αγκωνα δε βρηκε τιποτα! Γι αυτο και μου συστησε απλα ξεκουραση κ η αληθει ειναι οτι πια δε μ ενοχλει καθολου σχεδον γι αυτο ειπα οτι απο βδομαδα θεωρω θα ναι οκ. Το μονο που εχω ειναι το εξης: οταν κανω δικεφαλους (καμψεις) νιωθω εκει μεσα στην αρθρωση ενα κοκκαλο σα να τριβεται. Οταν εκανα βασικα γιατι τωρα εχω καιρο να κανω και δε ξερω.. Ο γιατρος ειπε να μην ανησυχω οτι δεν ειναι κατι, μια στεφανη λεει υπαρχει εκει που περναει απο μεσα ενα κοκκαλο, κατι τετοιο ουτε που θυμαμαι. Λες με το strap να σταματουσε αυτο το τριξιμο; Φανταζομαι πως αν καποιος μου πιεσει το χερι (σαν προσομειωση του στραπ) θα δειξει Εσυ γιατι το χρησιμοποιεις;
alex_000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Το χρησιμοποιώ για οποιαδήποτε άρθρωση ψιλο τραυματίζεται ή πιάνεται. Είτε δέσεις αστράγαλο είτε γόνατο είτε καρπό το ίδιο είναι. Μπορείς να κανεις προπόνηση χωρίς πρόβλημα και το θέμα περνάει μετά 1-2 weeks (με τον καιρό καταλαβαίνεις τι και που να δέσεις, δεν είναι δύσκολο). ΠΧ αν δέσεις κάτω από τον αγκώνα πιάνει τον τένοντα του πήχη. Αν δέσεις πάνω πιάνει τένοντα από τρικέφαλο / δικέφαλο κτλ. Αν δεν το δέσεις είτε σταματάς τις προπονήσεις στο σημείο, είτε το κάνεις χειρότερα, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Δεν μιλάω για ασκήσεις συγκεκριμένες που επιβαρύνουν κάποια άρθρωση. Οταν μια άσκηση σε πονάει γενικά η έχεις ευαισθησία (όπως αναφέρεις) απλά την ξεχνάς εφόρου ζωής και τέλειωσε. --------------------- 84 κιλά, πάει το πρώτο 1.5. Άλλα 3 και βλέπουμε.
margaritagr Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Τον ρώτησα του λεω παρά το οτι έχει αυτο το τρίξιμο να τη κανω την ασκηση? και μου λεει ναι δεν εχεις πρόβλημα. Η αληθεια ειναι οτι παλαιότερα δεν ενιωθα τιποτα όταν την εκανα. Αν δω οτι επανέρχεται θα παω να παρω ενα τέτοιο strap κι απ ο,τι ειδα ενδείκνυνται και για τα γόνατα για χονδροπαθεια οποτε ισως ειναι καλό να τα δένω στο σκουωτ
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 τέτοιο κάνει δουλειά; οι αρθρώσεις μου έχουν βγει off (ένδειξη ότι ο θυρεοειδής γ@μιέται)
alex_000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Ναι κάνει, όλα σχεδόν το ίδιο είναι εφόσον ρυθμίζεται πόσο σφιχτά να δέσεις και το έλασμα τους είναι μεταλλικό (τα πλαστικά σπάνε)
Mikeasdf Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Πλεον μετα απο καθε προπονηση πλατης με καποιες καινουριες ασκησεις και πιο σωστη εκτελεση με πιανουν απιστευτα οι τραπεζοειδεις την επομενη μερα, εννοειται κ η υπολοιπη πλατη.Σαν να ειμαι αγυμναστος.. Δεν το περιμενα αυτο
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 τέτοιο κάνει δουλειά; οι αρθρώσεις μου έχουν βγει off (ένδειξη ότι ο θυρεοειδής γ@μιέται) πως επηρεαζει ο θυρεοειδής τις αρθρωσεις?
bosei Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 εγώ για post workout τρώω 250γρ (άψητη) κότα , το έχω μαζί σε ταπερ Είναι overkill κοντά 60γρ. πρωτεΐνη ρε συ.
alex_000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 εγώ για post workout τρώω 250γρ (άψητη) κότα , το έχω μαζί σε ταπερ 11
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 πως επηρεαζει ο θυρεοειδής τις αρθρωσεις? ο θυρεοειδής έχει μια σειρά από μεταβολικές λειτουργίες, συσχετίζεται και με την D, τώρα δεν ξέρω να στα εξηγήσω και επιστημονικά. αν θες google it
Mikeasdf Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Χαχαχαχχααχαχ κατι παρομοιο μου ηρθε στο μυαλο οταν το διαβασα 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 ο θυρεοειδής έχει μια σειρά από μεταβολικές λειτουργίες, συσχετίζεται και με την D, τώρα δεν ξέρω να στα εξηγήσω και επιστημονικά. αν θες google it οκοκ! δεν ξερω γενικα τι παιζει με θυρεοειδη για αυτο ρωτησα Εφτιαξα εκεινη τη συνταγη για "κοτοπιτα"! Νοτ μπαντ https://www.dropbox.com/s/db9gh3dvu4k70fr/20150416_151027.jpg?dl=0 1
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 και ο παραθυρεοειδής ρυθμίζει το ασβέστιο!! για αυτό λένε πως άτομα με θυρεοειδοπάθεια κινδυνεύουν από οστεοπόρωση. το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι βάρη, με αυτά αναπτύσσεις οστική μάζα άρα δεν κινδυνεύεις από οστεοπόρωση. τα λέω λίγο μπακάλικα, δεν έχουμε και ιατρό να μας τα εξηγεί στο φιτνεσάδικο νήμα μας 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 update για την κοτοπιτα! την εβαλα 5-10 λεπτα ακομη σε αερα και εγινε τουμπανη! οτι πρεπει για στεγνω γευμα με πρωτεινη,υδατανθρακα κτλ και το παιρνεις ευκολα μαζι !! δοκιμαστε το 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις