Zaknafein Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Πόσο πριν περίπου τρως και τι εννοείς "γύρω"; Μετά την προπόνηση συνήθως έχω γάλα + βρώμη, αλλά υποθέτω ότι μπορώ να ψήσω κανά φιλέτο κοτόπουλο π.χ και να αφήσω το γάλα με τη βρώμη για πιο μετά. Προσπαθώ να φτιάξω λίγο πρόγραμμα διατροφής γιατί το ξεφτίλισα το θέμα τους τελευταίους μήνες (-3.5 κιλά και δεν μου περισσεύουν ) και λέω να το κάνω σωστά από δω και μπρος, εξού και οι ερωτήσεις.
Mau-Maus Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Mαργαριτα προσαγωγους - απαγωγούς στο μηχανημα και δωστου αβερτα χωρις κανενα προβλημα ! μην κανες τιποτα που κανει τον αγκωνα σου να ποναει υπαρχουν ενα σωρο ασκησεις που μπορεις να βαλεις κ να γυμνασεις ολο τον κορμο χωρις να επιβαρυνεις τους αγκωνες σου .. μεχρι να περασουν τελειως δωσε περισοτερο βαρος σε στηθος και ωμους που μπορεις να κανεις παρα πολλες ασκησεις χωρις προβλημα και λιγοτερο σε τρικεφαλα και δικεφαλα ! 2
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Πόσο πριν περίπου τρως και τι εννοείς "γύρω"; Μετά την προπόνηση συνήθως έχω γάλα + βρώμη, αλλά υποθέτω ότι μπορώ να ψήσω κανά φιλέτο κοτόπουλο π.χ και να αφήσω το γάλα με τη βρώμη για πιο μετά. Προσπαθώ να φτιάξω λίγο πρόγραμμα διατροφής γιατί το ξεφτίλισα το θέμα τους τελευταίους μήνες (-3.5 κιλά και δεν μου περισσεύουν ) και λέω να το κάνω σωστά από δω και μπρος, εξού και οι ερωτήσεις. 45' πριν βάλω το πόδι μου στον διάδρομο για ζέσταμα. Τα γεύματα γύρω από την προπόνηση έχουν πηγή πρωτεινης και υδατανθρακα. Γαλά, εγώ θα το πετούσα στη θέση σου, αν το χρησιμοποιήσεις βάλτο πριν από προπόνηση, τουλ να κάψεις ότι άχρηστο έχει μέσα. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 και αφου μπρικαρα το κινητο μου και το εφτασα ενα βημα πριν την καταστροφη το φτιαξα!! φακ γεα! 1
spyroskonst Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 45' πριν βάλω το πόδι μου στον διάδρομο για ζέσταμα. Τα γεύματα γύρω από την προπόνηση έχουν πηγή πρωτεινης και υδατανθρακα. Γαλά, εγώ θα το πετούσα στη θέση σου, αν το χρησιμοποιήσεις βάλτο πριν από προπόνηση, τουλ να κάψεις ότι άχρηστο έχει μέσα. Σωστός για το γάλα. Επειδή δεν απορροφάται γρήγορα, πέταξέ το ως post workout και φάε γρήγορης απορρόφησης τροφές όπως ψάρι ή ασπράδια αυγών και απο υδατάνθρακα ρύζι, βρώμη ή μπανάνα. Βασικά ως post workout επιτρέπονται ακόμη και απλά μακαρόνια ή ψωμί. και αφου μπρικαρα το κινητο μου και το εφτασα ενα βημα πριν την καταστροφη το φτιαξα!! φακ γεα! Χαχά.... πιο off topic πεθαίνεις!!
bosei Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Σιγά ρε παιδιά...γιατί αν φάει τροφή που κάνει μισή ώρα παραπάνω έγινε κάτι.
spyroskonst Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μιλώντας πάντα απο προσωπική εμπειρία, παλαιότερα όποτε έτρωγα στέρεη τροφή κάτι ακόμη και 1:30 ώρα πριν την προπόνηση, δυσκολευόμουν στην διάρκεια προπόνησης λόγω χώνεψης ή αισθανόμουν βαρύς ή ανέβαινε το φαγητό προς τα πάνω. Αρκετά ενοχλητικό, ειδικά στις μέρες αερόβιου ή σε ασκήσεις όπως πιέσεις πάγκου που έπρεπε να ξαπλώσω στον πάγκο.
bosei Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μιλώντας πάντα απο προσωπική εμπειρία, παλαιότερα όποτε έτρωγα στέρεη τροφή κάτι ακόμη και 1:30 ώρα πριν την προπόνηση, δυσκολευόμουν στην διάρκεια προπόνησης λόγω χώνεψης ή αισθανόμουν βαρύς ή ανέβαινε το φαγητό προς τα πάνω. Αρκετά ενοχλητικό, ειδικά στις μέρες αερόβιου ή σε ασκήσεις όπως πιέσεις πάγκου που έπρεπε να ξαπλώσω στον πάγκο. Μα για post workout έγραψες... Επειδή δεν απορροφάται γρήγορα, πέταξέ το ως post workout
tehAllantin Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 ενα φιλαρακι κανει crossfit εδω ζλαρσα και ειπα να παω να δοκιμασω. 3 σετ των 10air squats/10κοιλιακων/10 καμψεων (με κλειστα χερια μεσα αγκωνες λογικα τρικεφαλοι) και 10 burpees μετα και πεθανα. Με έβαλε και έκανα και τεχνική για "πέταγμα" απο επολέ/ζετέ όταν έχεις τη μπάρα στους ώμους να την φέρεις πάνω απο το κεφάλι με το πέταγμα στα γόνατα. 3 σετ των 5 επαναλήψεων και οι ωμοι παρέδωσαν πνεύμα. ΚΑλά είμαστε Σημερα δεν μπορώ να κουνησω τα χερια εστω και αν εκανα καλες διατάσεις στο τελος.. 2
bosei Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 ενα φιλαρακι κανει crossfit εδω ζλαρσα και ειπα να παω να δοκιμασω. 3 σετ των 10air squats/10κοιλιακων/10 καμψεων (με κλειστα χερια μεσα αγκωνες λογικα τρικεφαλοι) και 10 burpees μετα και πεθανα. Με έβαλε και έκανα και τεχνική για "πέταγμα" απο επολέ/ζετέ όταν έχεις τη μπάρα στους ώμους να την φέρεις πάνω απο το κεφάλι με το πέταγμα στα γόνατα. 3 σετ των 5 επαναλήψεων και οι ωμοι παρέδωσαν πνεύμα. ΚΑλά είμαστε Σημερα δεν μπορώ να κουνησω τα χερια εστω και αν εκανα καλες διατάσεις στο τελος.. πρόσεχε μλκ αλλαντίν. Πάνε και μπλέκουνε το πιό τεχνικό πράγμα που υπάρχει στα βάρη (oly lifts) με high rep stuff...δεν θέλει και πολύ. 3
margaritagr Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Οτι να ναι ειναι το κροσφιτ. Αρκετα επικινδυνη μοδα 1
master1992g Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μιλώντας πάντα απο προσωπική εμπειρία, παλαιότερα όποτε έτρωγα στέρεη τροφή κάτι ακόμη και 1:30 ώρα πριν την προπόνηση, δυσκολευόμουν στην διάρκεια προπόνησης λόγω χώνεψης ή αισθανόμουν βαρύς ή ανέβαινε το φαγητό προς τα πάνω. Αρκετά ενοχλητικό, ειδικά στις μέρες αερόβιου ή σε ασκήσεις όπως πιέσεις πάγκου που έπρεπε να ξαπλώσω στον πάγκο. Εγω παλι με γευμα 850 θερμιδων μετα απο 2 ωρες βγαζω 5 ασκησεις στηθος 2 δικεφαλα και 20λεπτα αεροβιο. Αντιθετα αν δεν φαω βγαζω μιση προπονηση. Στον ανθρωπο ειναι..
nicoc89 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μα για post workout έγραψες... εγώ για post workout τρώω 250γρ (άψητη) κότα , το έχω μαζί σε ταπερ
alex_000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Maus Ο αγκωνας μου ειναι πολυ καλυτερα πιστευω οτι απο βδομαδα θα μπορω να κανω τα βαρη μου. Μου πε ν αποφυγω πουσαπς για κανα μηνα γιατι πεφτει μεγαλο φορτιο στους αγκωνες. Στο προγραμμα μου εχω βυθισεις τρικεφαλων και σανιδες , φανταζομαι θα πρεπει να βγαλω και αυτα τα 2; Ξεχασα να τον ρωτησω. Τωρα νταξει τα ποδια με στεναχωρουν γιατι ηρθε πανω στην ωρα που βλεπα αλλαγες στους γλουτους, που ναι και το σημειο που χω αχτι. Τη βαριεμαι αφορητα τη πισινα αλλα θα την υποστω τι να γινει! Elbow strap για ένα μήνα. Μπορείς να κανεις βάρη και απο αύριο με καλό ζέσταμα αν το δέσεις εκεί που πρέπει. Ανεξάρτητα αν θα κάνεις η όχι αν το χρησιμοποιήσεις θα θεραπευτείς χωρίς να χάνεις προπόνηση. Σφιχτό δέσιμο πριν το σετ. (με επιφύλαξη όλα αυτά φυσικά δεν ξέρω τι πάθηση έχεις αλλά σε εμένα δουλεύει πολύ καλά) https://www.google.com.cy/search?q=elbow+tie&espv=2&biw=1094&bih=536&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=UGgvVZntAsGfNs2hhJgM&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=elbow+strap εννοείται ότι πονάει πολύ αποφεύγεις ασκήσεις που επηρεάζουν τον αγκώνα. Με το strap δεν πρέπει να πονάς καθόλου αν το δέσεις σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις