Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίρνω και μια πολυβιταμίνη μαζί με το πρωινό, οπότε είμαι κομπλέ από βιταμίνες. Αυτό με το μέλι και το νερό καλό σαν ιδέα αλλά έχω 2 κουταλιές μέλι με μια μπανάνα για post οπότε δεν θέλω να ανεβάσω και άλλο  σάκχαρα. Τώρα είμαι ανάμεσα σε καφείνη και κανα νιτρικο-preworkout... Θα παραγγείλω πρωτείνες την άλλη βδομάδα, άμα μου περισέψουν θα πάρω το assault της musclepharm.

Διαφωνώ τόσο με το με το πρωινό σου, όσο και με το post. Ειδικά στο pre βάζεις πολύ υδατάνθρακα που δεν χρειάζεται. Απο την άλλη όμως αν δεν αισθάνεσαι "βαρύς", τότε πάω πάσο.

Μεταξύ νιτρικού & καφείνης, με κλειστά τα μάτια επέλεξε καφείνη. Αν τώρα θες οπωσδήπότε να συμπληρώσεις με κάτι το pre workout μπορείς να επιλέξεις σε διάφορα άλλα μεταξύ BCAA, κιτρουλίνη, γλουταμίνη.

Βασικά σου προτείνω καφείνη επειδή είναι τραγικά φτήνη & υπερ-αποτελεσματική, και όλα τα υπόλοιπα αντί του νιτρικού γιατί προσφέρουν πολλά περισσότερα, ανάλογα πάντα με τον σκοπό σου.

Επεξ/σία από spyroskonst
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Διαφωνώ τόσο με το με το πρωινό σου, όσο και με το post. Ειδικά στο pre βάζεις πολύ υδατάνθρακα που δεν χρειάζεται. Απο την άλλη όμως αν δεν αισθάνεσαι "βαρύς", τότε πάω πάσο.

Μεταξύ νιτρικού & καφείνης, με κλειστά τα μάτια επέλεξε καφείνη. Αν τώρα θες οπωσδήπότε να συμπληρώσεις με κάτι το pre workout μπορείς να επιλέξεις σε διάφορα άλλα μεταξύ BCAA, κιτρουλίνη, γλουταμίνη.

Βασικά σου προτείνω καφείνη επειδή είναι τραγικά φτήνη & υπερ-αποτελεσματική, και όλα τα υπόλοιπα αντί του νιτρικού γιατί προσφέρουν πολλά περισσότερα, ανάλογα πάντα με τον σκοπό σου.

Κοιτα, το πρωινο εχει κοντα στα 100 υδατανθρακα, σκεψου οτι στον ογκο ειχα 120γρ βρωμη, . Το ποστ ειναι 55-60 υδατανθρακα υψηλου γλυκ.δεικτη(αλλαξα εδω την δεξτροζη με μπανανα και μελι) και 50 γρ whey. Τι προτεινεις να βαλω δηλαδη για ποστ? Για την καφεινη με επεισες, ετσι κ αλλιως 7 ευρω εχει αμα δεν μου κανει την πεταω-δινω αλλου.

Δημοσ.

Καταρχήν ας διαχωρίσουμε το τί πρέπει να καταναλώσεις 1. μόλις ξυπνήσεις, 2. ως πρωινό, 3. pre-workout, 4. post-workout.

Σε τί απο αυτά ακριβώς θες να σου πω την γνώμη μου?

Δημοσ.

Εγω καταναλωνω xefo :P Το γονατο το ενα εχει πρηστει τις τελευταιες μερες (λιγο) , βελτιωση δεν εχουν.. Δεν οδηγω και περπαταω σα τη κοτα.. Σημερα ο γιατρος μου δωσε χαπια μια βδομαδα και αν δε δω βελτιωση, μετα παμε σε ενεσεις υαλουρονικου. Μου πε κ ενα "μπορει να τραβηξει και μηνες" κι ηρθε κ εδεσε!

Πισινα λοιπον, κοιλιακοραχιαιους και καμια ισομετρικη για τα ποδια.. Τουλαχιστον ελπιζω την αλλη βδομαδα να μαι κομπλε απο αγκωνα ωστε να κανω ολο το υπολοιπο σωμα.

Το θεμα βεβαια "ανταγωνιστικο" τρεξιμο (δηλ σωστες προπονησεις με σκοπο βελτιωση χρονου) μαλλον το ξεχναω για καιρο... Να δω τι αεροβιο θα κανω!!! Μονο η πισινα μου μενει σαν λυση

Δημοσ.

Μονο η πισινα μου μενει σαν λυση

Υπομονή Μαργαρίτα ο αγκώνας σίγουρα θα περάσει και η πισίνα είναι το καλύτερο φάρμακο για το γόνατο!! Περαστικά σου δεν τα βάζεις κάτω εσύ δεν σε φοβόμαστε..

• Like 2
Δημοσ.

πάω να ανοίξω το πρωί και είχα ενα πονοκέφαλο γάμησετα , λες και είχα ανεβάσει πίεση στο κεφάλι , κάτι δέκατα όχι οτι είχα πυρετό αλλα αυτές της μέρες αλλεργίες + αρχή δίαιτας = bad combo. Anyways έρχεται μια γκόμενα (σπάνιο για πρωί) nothing special αλλα ομορφούλα ε και ήρθαν και τρεις άλλοι περίπου ηλικίας 38-40-55++ μετά απο λίγο. Καλά οτι έλεγαν μαλακίες λες κ είχαν να δουν γυναίκα κανα 20ρι χρόνια,  έκαναν και ζογκλερικά , ο ένας έπιασε να κάνει οπισθολαίμιες και τράβαγε την τροχαλία 10 reps/5 sec λες και προσπαθούσε να την ξεκολλήσει κουνώντας όλο το σύνολο μηχανημάτων (4 ενωμένα) , αφου σε μια φάση έβαλα τα γέλια κ ας πόναγε χειρότερα το κεφάλι μου γιατί έκανε λες και έπαθε κρίση επιληψίας 

να νιώθω το κεφάλι μου οτι πάει να σπάσει κ να βλέπω αυτό παρέα με φωνές απο την άλλη μεριά του γυμναστηρίου λες και τραβάνε το excalibur απο το βράχο . Έπρεπε να τους τραβήξω βίντεο αλλα με τι μυαλό , τρελός πονοκέφαλος. Υπάρχει περίπτωση να φταίει που έκοψα κ απότομα τον καφέ αλλα κλαιν , την άλλη φορά που τον είχα κόψει πέρσι έτσι απότομα είχα πονοκεφάλους 2-3 μέρες max 

Δημοσ.

Maus Ο αγκωνας μου ειναι πολυ καλυτερα πιστευω οτι απο βδομαδα θα μπορω να κανω τα βαρη μου.

Μου πε ν αποφυγω πουσαπς για κανα μηνα γιατι πεφτει μεγαλο φορτιο στους αγκωνες. Στο προγραμμα μου εχω βυθισεις τρικεφαλων και σανιδες , φανταζομαι θα πρεπει να βγαλω και αυτα τα 2; Ξεχασα να τον ρωτησω.

Τωρα νταξει τα ποδια με στεναχωρουν γιατι ηρθε πανω στην ωρα που βλεπα αλλαγες στους γλουτους, που ναι και το σημειο που χω αχτι.

Τη βαριεμαι αφορητα τη πισινα αλλα θα την υποστω τι να γινει!

• Like 1
Δημοσ.

Maus Ο αγκωνας μου ειναι πολυ καλυτερα πιστευω οτι απο βδομαδα θα μπορω να κανω τα βαρη μου.

Μου πε ν αποφυγω πουσαπς για κανα μηνα γιατι πεφτει μεγαλο φορτιο στους αγκωνες. Στο προγραμμα μου εχω βυθισεις τρικεφαλων και σανιδες , φανταζομαι θα πρεπει να βγαλω και αυτα τα 2; Ξεχασα να τον ρωτησω.

Τωρα νταξει τα ποδια με στεναχωρουν γιατι ηρθε πανω στην ωρα που βλεπα αλλαγες στους γλουτους, που ναι και το σημειο που χω αχτι.

Τη βαριεμαι αφορητα τη πισινα αλλα θα την υποστω τι να γινει!

Δε μπορεις να κανεις το αλλο το μηχανημα για τους γλουτους? Δε ξερω πως λεγεται, εννοω αυτο που ακουμπας ενα μαξιλαρι στο μπουτι, εισαι ορθια κ το κανεις προς τα πισω.Δε ξερω βεβαια κ αν πιανει η οχι, δε το χω κανει ποτε..αλλα απο το να μη κανεις τιποτα :P

Δημοσ.

Καταλαβα ποιο λες, δε το εχουμε, εχουμε ενα αλλο που μπορει να χρησιμοποιηθει ετσι. Και υπαρχουν κ αλλες ασκησεις οπως πχ στη κατω τροχαλια με εκταση του ποδιου προς τα πισω.

Απλα δε ξερω κατα ποσο ,επειδη το γονατο λυγιζει λιγο, ειναι safe σ αυτη τη φαση!

Γενικα ασκησεις πολλες αλλα οπως με πιανανε τα σκουωτ κι οι προβολες, καμια... Ειδικα βουλγαρικες προβολες ή περπατητες... Μιλαμε για πονο, αλλα απολαυστικο :P

Θα ρωτησω σημερα τα παιδια μηπως υπαρχει καμια ασκηση στη πισινα που μπορω να κανω

Δημοσ.

Στο προγραμμα μου εχω βυθισεις τρικεφαλων και σανιδες , φανταζομαι θα πρεπει να βγαλω και αυτα τα 2; 

Σανίδα με τα χέρια (σχεδόν) τεντωμένα & τους αγκώνες προς τα μέσα, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Για τρικέφαλα ξέχνα τις βυθίσεις προς το παρών. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις αυτή την άσκηση, και ίσως να μην σε πονέσει. Ούτως ή άλλως λόγω της γωνίας δεν μπορείς να βάλεις πολλά κιλά.

Δημοσ.

εγώ για pro-workout πίνω έναν ελληνικό διπλό σκέτο πολλά βαρύ και είμαι οκ. 

Μόνο με καφέ pre-workout; Κι εγώ το ίδιο κάνω αλλά μάλλον πρέπει να προσθέσω και κάποιο ελαφρύ σνακ...

@μαργαριτα, είναι τρελή ξενέρα οι τραυματισμοί, έχω κανά μήνα που ξανάρχισα το τρέξιμο (ήμουν οφφ με διάστρεμμα 2ου) και σοβαρή προπόνηση ακόμα δεν έχω κάνει, σε σημείο που μάλλον στις 3 Μαΐου με βλέπω για κανά 27' στο 5άρι. Υπομονή κ επιμονή...

Δημοσ.

@Spyros την ασκηση αυτη για τον τρικεφαλο μου την εδειξε κι εκεινος, την ειπε στην εκδοχη της ξαπλωμενη στο στρωμα. Οποτε θελεω να πιστευω οτι οντως δε θα με πονεσει!

@Zak καλη επιστροφη ευχομαι!! Εγω ειχα περιθωριο να δηλωσω για το 5ρι μεχρι χτες, αλλα οπως ειναι τα πραγματα δε το εκανα. Νταξει θελω να πιστευω οτι μεχρι τοτε θα χει περασει, αλλα χωρις προπονησεις θα πηγαινα απλα για τη συμμετοχη + οτι θα ταν επιβαρυνση.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο με καφέ pre-workout; Κι εγώ το ίδιο κάνω αλλά μάλλον πρέπει να προσθέσω και κάποιο ελαφρύ σνακ...

@μαργαριτα, είναι τρελή ξενέρα οι τραυματισμοί, έχω κανά μήνα που ξανάρχισα το τρέξιμο (ήμουν οφφ με διάστρεμμα 2ου) και σοβαρή προπόνηση ακόμα δεν έχω κάνει, σε σημείο που μάλλον στις 3 Μαΐου με βλέπω για κανά 27' στο 5άρι. Υπομονή κ επιμονή...

τι λες;!?!?!?!?!!? νηστική δεν πάω ποτέ, έχω φάει κάτι ευκολοχώνευτο όπως ασπράδια με μπασμάτι. Γύρω από τις προπονήσεις έχω κοτόπουλο και υδατάνθρακα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...