Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι λες ρε κομάντο λες και εχω ανάγκη να αποδείξω οτιδηποτε σε εσένα η οποιονδήποτε άλλον, στα @@ μου. Είναι ενα fitness thread και μιλάω για την διατροφή και την πρόοδό μου, δεν ανέβασα τις φωτογραφίες για να μου πείτε μπραβο. 

Και τι τις ανεβασες τοτε? να τις βλεπεις μονος σου και να χαιρεσαι? ε ρε γλεντια

καλα νταξει αστο καταλαβα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ενταξει αμα δεν ειδες κατι το σημαντικο δεν εχει και νοημα να το συζητησουμε παραπανω.

Παρε κρεατινες απεκτησε ψευτικο φουσκωμα και μολις βαρεθεις το γυμναστηριο το παρατησεις και κρεμασεις

θα τα πουμε τοτε.

Λαμπάδες και χονδρους είδα. Επίσης μόνο ένας εδώ μέσα παίρνει κρεατινες.

Just saying

Και τι τις ανεβασες τοτε? να τις βλεπεις μονος σου και να χαιρεσαι? ε ρε γλεντια

καλα νταξει αστο καταλαβα.

Είναι fitness thread.. αυτό κάνει ο κάνει ο κόσμος σε fitness threads και bb forums μιλάει για διατροφή άσκηση και ανεβάζει φώτος με την πρόοδό του μιλώντας για την διατροφή και άσκηση που ακολουθεί ......... 

• Like 2

Είναι fitness thread.. αυτό κάνει ο κάνει ο κόσμος σε fitness threads και bb forums μιλάει για διατροφή άσκηση και ανεβάζει φώτος με την πρόοδό του μιλώντας για την διατροφή και άσκηση που ακολουθεί ......... 

Δηλαδη οι υπολοιποι βλεπετε την προοδο του παιδιου? σε 2 φωτογραφιες που εχει βαλει η μια με φως η αλλη σε σκοταδι?

ας απαντησουν και τα παιδια να μας πουν. Αν ειναι υπερ σου δεν ξαναμιλαω.

θα ήθελα ένα από αυτά για να έχω μια εικόνα όταν κάμω γυμναστική τι καίω.

Οπως κατάλαβες, έριξε αδειά για να πιάσει γεματα...

Don't bother

Star Light μας έχεις γαμήσει το thread αγόρι μου...σε παρακαλώ μην γράφεις άλλο. Άσε εμάς τους φουσκωμένους με τις κρεατίνες μας να γράφουμε πως να ρίξουμε γκόμενες στην παραλία και να βλέπουμε την γαμάτη πρόοδο που εσύ δεν βλέπεις στο παληκάρι.

• Like 5

Τι λες ρε κομάντο λες και εχω ανάγκη να αποδείξω οτιδηποτε σε εσένα η οποιονδήποτε άλλον, στα @@ μου. Είναι ενα fitness thread και μιλάω για την διατροφή και την πρόοδό μου, δεν ανέβασα τις φωτογραφίες για να μου πείτε μπραβο.

λες και με νοιαζει τι πιστεύεις...

Φιλε μου μια χαρα εισαι... Συνεχισε ετσι.. Αν σε τρεις μηνες καταφερες αυτο με υπομονη και σωστη διατροφη θα φτασεις σε αυτο που θες...

Εγω τελη Αυγουστου θα ανεβασω φωτο...

Yin Και συ πηγες στο πιο ακυρο μαγαζι ...

Μπες στο σκρουτς και δες τιμες/μαγαζια απο Αθηνα(περιοχη σου). Εποσης αυτο το site bodybuilding(αν το γραφω σωστα) ... Εχει πολυ καλες τιμες . Εγω σχεδον ολα τα κιλα μπαρες απο κει τα πηρα και μου καναν και εκπτωση.. Απο 210+ αν θυμαμαι πληρωσα 170 ..

Ειχα παρει 70 κιλα χωρισμενα 5κιλα, 10 κιλα, 2.5 κιλα 1.25, στραβομπαρα, 2 αλτηρες, μια μπαρα 2 μετρα.. Νομιζω αυτα..

Ουτε 5 ευρω δεν θα δωσεις...

Σημερα εβαλα κοντρα με το μικρο μου αδερφο στην σουζα στο ποδηλατο.. Ειχα να κανω 1.5 χρονο περιπου..

Περιττο ειναι αν σας πω οτι πεθανα και τωρα ποναω.. Θα πεσω να κοιμηθω και μετα μπανανα, ελληνικο καφε.. Μιση ωρα relax και μετα gym πλατυ.. Εχω φαει και τις μπριζολες μου..

Φιλε μου μια χαρα εισαι... Συνεχισε ετσι.. Αν σε τρεις μηνες καταφερες αυτο με υπομονη και σωστη διατροφη θα φτασεις σε αυτο που θες...

Εγω τελη Αυγουστου θα ανεβασω φωτο...

Ναι ρε μάγκες δεν γίνεται fitness thread χωρίς πρίν και μετά φώτος.. Αντε σιγα σιγά ένας ένας :D

Τώρα που έχω αποκτήσει τις γνώσεις για να κάνω bb σωστά το βλέπω μακροχρόνια πλέον το πράμα και έχω μακροχρόνιους στόχους. Τα αποτελέσματα που έχω τώρα είναι κάτι σαν noob gains λόγω αποχής θα σταματήσουν σύντομα. 

Οταν ήμουν 16-24 έκανα bb για 3-4 χρόνια (on/off) αλλά η έλλειψη γνώσης κυρίως για τεχνική και διατροφή και η υπερβολική ενασχόληση με πολεμικές τέχνες δεν μου επέτρεψε να έχω τα αποτελέσματα που ήθελα / θα έπρεπε. Τουλάχιστον μου έμεινε όλη η εμπειρία (και οι γαμημένες αρθρώσεις)..

• Like 1

Λοιπόν πείτε τώρα πού θα πάρω δίσκους 1.25 kg για μεγάλη μπάρα γιατί συγχίστηκα αδιανόητα στα ιντερσπορτ πρωί πρωί.

Εντιτ: τώρα που το σκέφτομαι μπορώ να τραβήξω ένα χεστήριο και στο γυμναστήριο που δεν έχουν δίσκους 1.25 kg και να απαιτήσω να φέρουν. Θα στανιάρουν και τα νεύρα μου.

Πρωτα κραξε τους στο gym. Αφου σε γράψουν δοκιμασε να κοιταξεις στο skroutz http://www.skroutz.gr/c/504/barh.html?keyphrase=%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%B9+1%2C25&order_dir=asc&page=2

Αν και από οτι βλέπω όλοι έχουν ανοιγμα για μικρές μπάρες. :huh:

Και εμενα ενας θειος μου σαν τον Σταθη Ψαλτη ειναι ηταν πρωταθλητης πυγμαχιας και αμα πιασεις το μπρατσο του με την παλαμη σου το πιανεις αλλα ειναι λες και εχει πετρα μεσα... ειναι 65 χρονων αλλα και παλι θα εβαζα στοιχημα οτι αμα μπλεκοταν με καναν γυμνασμενο του γυμναστηριου μονο ο γυμνασμενος θα εψαχνε τα σαγονια του.

Νταξ γινομαι εριστικος τωρα.... ισως κακως κανω κουβεντα με ανθρωπους που θελουν να γυμναστουν μονο για το ποζεριλικι και να δειχθουν σε καμια γκομενιτσα ή στο φεησμπουκ (οπως κανουν).... το γυμναστηριο ειναι μονοδρομος τοτε αλλα εγω θελω και αλλα πραγματα και ας ειμαι και μισος απο σενα δεν με πειραζει.

και ποιος σου ειπε οτι οι γυμνασμένοι του γυμναστιρίου δεν ασχολούνται με πολεμικές τεχνες και αθλήματα?

γιατι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα? και εδώ λάθος 

μιλας λες και με ξέρεις , επίσης λάθος

θα πείς και κάτι σωστό τέλος πάντων ? 

Τι συγκρινω? ο αλλος με λεει σταθη ψαλτη και θελει να με υποβαθμισει επειδη δεν ειμαι φουσκωμενος και θελω να του πω να μην βιαζεται να με βγαλει λαθος γιατι καμια φορα τα φαινομενα απατουν. Και δεν ειμαι σταθης ψαλτης πχ :P αυτο το βιντεακι που εδειξα με τα τυπακια απο MMA για μενα μια χαρα προτυπο σωματος ειναι.Μαζεμενο σωματακι γραμμωμενο σου αφηνει περιθωρειο να εχεις αντοχη και να μπορεις να κινεσαι δεν εισαι δυσκαμπτος κτλπ κτλπ

αυτό κατάλαβες? γιατι δεν είπα εσένα Στάθη Ψάλτη αλλα το αποτέλεσμα για αυτό που έγραφες

δεν σε έχω δει αλλα τελικά μάλλον είσαι σαν αυτόν , αφού είχες τη μύγα

anyway δεν με νοιάζει πώς είσαι παραπάνω απότι με νοιάζει πως θα τελειώσει το καινούριο τούρκικο του ΑΝΤ1

το θέμα ειναι οτι έχεις πάρει σβάρνα τα πάντα , γράφεις οτι νανε , ενα σωστό δεν έχεις γράψει , κρίνεις τους πάντες και τα πάντα και δεν μένεις εκεί , κράζεις και αυτούς που ειναι κάμποσα επίπεδα ποιο πάνω στο θέμα που συζητάμε.  

Θενξ κρις, βρήκα και για μεγάλη εντάξει.

Επίσης ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΚΟΥΑΤ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ!!!!

• Like 1

Θενξ κρις, βρήκα και για μεγάλη εντάξει.

Επίσης ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΚΟΥΑΤ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ!!!!

Σερνόσουν; 5' και μετά ήθελες να πας στα αποδητηρια να κλάψεις; Ιδρωσες περισσότερο απο τη ζέστη παρά απο το τρέξιμο;

Ειχα δοκιμασει να τρέξω μετά απο τριημερο στον ολυμπο, τα ποδια μου ηταν σαν 2 κουτσουρα που τους εχω δεσει βαρίδια.. 

Σερνόσουν; 5' και μετά ήθελες να πας στα αποδητηρια να κλάψεις; Ιδρωσες περισσότερο απο τη ζέστη παρά απο το τρέξιμο;

Ειχα δοκιμασει να τρέξω μετά απο τριημερο στον ολυμπο, τα ποδια μου ηταν σαν 2 κουτσουρα που τους εχω δεσει βαρίδια.. 

Δε μπορείς να καταλάβεις. Έπαιρνες παλμό από τα πόδια μου άνετα, έτρεξα 10 λεπτά και μετά κατέβασα ταχύτητα και περπατούσα (σα χεσμένη ενδεχομένως) για να πω ότι έκανα λίγη αερόβια ας πούμε. Όχι, τίποτε, μηδέν. Πονάω ολόκληρη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...