Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή λόγω δουλειάς με βάρδιες οι προπονήσεις που κάνω είναι σε πολύ παράξενες ώρες (12:30 το βράδυ, 4 το πρωί, κλπ) ξεκίνησα να πίνω ένα καφεδάκι μόλις ξυπνούσα. Δοκίμασα απο ελληνικό μέχρι εσπρέσσο, μονούς και διπλούς. Δεν με έπιαναν. Δεν ξέρω γιατί αλλα με την καφείνη ότι ώρα και να κάνω προπόνηση μπαίνω με διάθεση και την βγάζω με περισσότερη ένταση. Τουλάχιστον σε εμένα η καφείνη ως συμπλήρωμα δουλεύει πολύ καλά.

σωστο 100% , διαφορετικα αντιδρα η καφεινη σε καθε οργανιμο , αλλος πινει διπλο νεσκαφε σκετο στις 12 το βραδυ και μετα απο μιση ωρα κοιμαται σαν πουλακι , και ενας φιλος μου αν πιει εναν ελαφρυ νες κανει να κοιμηθει 3 μερες !

υπαρχουν διαφορετικες αποψεις αλλοι ειναι υπερ αλλοι κατα ! εγω δεν την προτεινω ποτε για τον λογο που ειπα συν οτι δεν προσφερει τιποτα περα απο μια τονωση η οποια και εξασθενει οσο την συνηθιζει ο οργανισμος με αποτελεσμα να θελουμε ολο κ μεγαλυτερη δοση με οτι αυτο συνεπαγεται  !

Λοιπον, ξυπναω, πινω μια πρωτεινη 25γρ. μετα απο μια ωρα εχω 550 μλ γαλα με 80 γρ βρωμη και 1 μπανανα.και μετα απο 2 ωρες παω προπο.καμμια φορα πινω και εναν καφε κανα 20λεπτο πριν παω.

Απλα επειδη δεν πινω γενικα καφεδες εχω δει οτι αν πιω εναν πριν την προπο εχω περισσοτερο ορεξη και δεν νυσταζω. Για αυτο πιστευα οτι με 200mg καφεινη θα ημουν στην τσιτα.

φιλε μια χαρα ειναι το πρωινο σου! ακου αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις αυτους τους σπορους απο ενα σ μαρκετ 

shutterstock_107464937.jpg

και ανακατεψε τα στο δοχειο που εχεις την βρωμη και οταν βαζεις να βαζεις κ απο αυτα !

επισης ριξε μαζι την μπανανα κ ενα αχτινιδιο μεσα στο μπλεντερ να εισαι τουμπανο κ απο βιταμινες ..

τωρα αυτο που συ προτεινω μιας κ ειμαι εναντια στην καφεινη ειναι να σε ανακατεψεις σε μισο λιτρο νερο μια-δυο κουταλιες μελι να το χτυπησεις καλα κ να το πινεις στην διαρκεια της προπονησεις ,  δινει αρκετη ενεργεια κ σε κραταει   ..  αυτα ...

πλιζ σπεκτ αστον πολυ τραβηξε , αν θες αστον να μιλαει μονος του πλιζ φιλε

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

https://www.dropbox.com/sh/f2e3tikugk106u0/AADbRT1VzLxy7jKTpWhOyBIKa?dl=0

για να μην νομιζεις οτι δεν ξερω και τι μου γινετε

Μισή μερίδα εμένα δεν θα με ξαναπεις. 

Το κατάλαβες?

:P  :-D

Δημοσ.

Κρυβε λογια Μαργαριτα διαβαζει το νημα και η ιρις θα πεσει κανα μαλιοτραβηγμα

χαχαχαχααχα πλακααααααααα ρεεεε  :ph34r:  B)  :-D  :-) 

• Like 2
Δημοσ.

Α να για πείτε ρε μάγκες επειδή από βδομάδα θα αρχίσω γυμναστήριο και θα πηγαίνω πρωί. Τι να παίρνω για πρωινό; Ειδικά τον πρώτο καιρό που θα την ακούσει όλο το σώμα δεν θέλω να σέρνομαι από κάθε άποψη.

• Moderators
Δημοσ.

Κρυβε λογια Μαργαριτα διαβαζει το νημα και η ιρις θα πεσει κανα μαλιοτραβηγμα

χαχαχαχααχα πλακααααααααα ρεεεε  :ph34r:  B)  :-D  :-)

μην ανησυχεις μου εχει εμπιστοσυνη!

• Like 2
Δημοσ.

μην ανησυχεις μου εχει εμπιστοσυνη!

κονομισε !

χααχαχαχαχααχαχαχαχ :-D

Δημοσ.

φιλε μια χαρα ειναι το πρωινο σου! ακου αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις αυτους τους σπορους απο ενα σ μαρκετ 

και ανακατεψε τα στο δοχειο που εχεις την βρωμη και οταν βαζεις να βαζεις κ απο αυτα !

επισης ριξε μαζι την μπανανα κ ενα αχτινιδιο μεσα στο μπλεντερ να εισαι τουμπανο κ απο βιταμινες ..

τωρα αυτο που συ προτεινω μιας κ ειμαι εναντια στην καφεινη ειναι να σε ανακατεψεις σε μισο λιτρο νερο μια-δυο κουταλιες μελι να το χτυπησεις καλα κ να το πινεις στην διαρκεια της προπονησεις ,  δινει αρκετη ενεργεια κ σε κραταει   ..  αυτα ...

Παίρνω και μια πολυβιταμίνη μαζί με το πρωινό, οπότε είμαι κομπλέ από βιταμίνες. Αυτό με το μέλι και το νερό καλό σαν ιδέα αλλά έχω 2 κουταλιές μέλι με μια μπανάνα για post οπότε δεν θέλω να ανεβάσω και άλλο  σάκχαρα. Τώρα είμαι ανάμεσα σε καφείνη και κανα νιτρικο-preworkout... Θα παραγγείλω πρωτείνες την άλλη βδομάδα, άμα μου περισέψουν θα πάρω το assault της musclepharm.

Δημοσ.

I'm back bitches. Είδα 200+ ειδοποιήσεις οπότε δεν διαβάζω καν τα προηγούμενα  :-D.

Από κει που είμαι 10 μέρες χωρίς gym και περίμενα να γυρίσω για προπονησούλα έφαγα μία γλίστρα στο αεροδρόμιο του Heathrow και έπαθα ένα ωραίο τράβηγμα, ευτυχώς όχι θλάση, και λογικά θα το αφήσω 2-3 μέρες. Την σαπίλα που έφαγα 5 μέρες τώρα δεν θέλω να την θυμάμαι...από τα burger king μόνο πρέπει να πήρα καμία 20αριά cheeseburger.

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...