therock Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ξερει κανεις γυμναστηριο Πειραια με επισκεψη ~3 Ευρω? Φετος βρισκομαι εκτος Αθηνων και δε θελω να μπλεκω με συνδρομες, θελω κατι με φθηνη επισκεψη για τις μερες που θα ερχομαι εγω νομιζω ο καφες η τα χαπια ξαφέινης ειναι κακη, ισως και επικινδυνη συνηθεια πριν την προπονηση. Μακιστα πολλες φορες αν χρονιστει λαθος χαλαει την προπονηση..Χαπια δεν πηρα ποτέ αλλα τον καφε τον εκοψα Γιατι το λες αυτο
spyroskonst Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Και η στανταρ ερωτηση γιατι να παρεις ενα χαπι και να μην πιεις ενα καφε? Γιατί δεν είναι ο καφές με την έννοια που όλοι ξέρουμε (και πίνουμε) αλλά "καθαρή" καφείνη, χωρίς τις αρνητικές παρενέργειες του καφέ. Η καφείνη δίνει ενέργεια και μέχρι εκεί. Δεν θα τουμπανιάσει κανέναν επειδή την παίρνει, ούτε θα τον κάνει φέτες (άσχετα αν την βάζουν σε πολλά συμπληρώματα καύσης λίπους). Με απλά λόγια, θα ωφελήσει όποιον κάνει προπόνηση για τον σκοπό του.
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 εγω τα θεωρω περιτα! αν κανεις κατι 1-2 βδομαδες συνηθιζει το σωμα σου! Οποτε για μια δυο βδομαδες θα νοιωθεις καπως μετα το σωμα σου θα μαθει να ξυπναει χωρις καφεινη
margaritagr Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Οπως ειπα δε την εχω δοκιμασει ακομη αλλα σιγουρα δεν ειναι για συνεχη χρηση και βεβαια θελει μετρο... Νικο αναφερθηκα μονο σε συγκεκριμενες περιπτωσεις που θα σερνομουν και δε θα μπορουσα να παω! Τοτε θα πιω εναν καφε πριν απλα δε βοηθαει τοσο, ασε που ο καφες σε πολλους (και σε μενα) φερνει στομαχικες διαταραχες, κοβει την ορεξη κλπ 1
spyroskonst Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 εγω νομιζω ο καφες η τα χαπια ξαφέινης ειναι κακη, ισως και επικινδυνη συνηθεια πριν την προπονηση. Μακιστα πολλες φορες αν χρονιστει λαθος χαλαει την προπονηση.. Χαπια δεν πηρα ποτέ αλλα τον καφε τον εκοψα Επειδή λόγω δουλειάς με βάρδιες οι προπονήσεις που κάνω είναι σε πολύ παράξενες ώρες (12:30 το βράδυ, 4 το πρωί, κλπ) ξεκίνησα να πίνω ένα καφεδάκι μόλις ξυπνούσα. Δοκίμασα απο ελληνικό μέχρι εσπρέσσο, μονούς και διπλούς. Δεν με έπιαναν. Δεν ξέρω γιατί αλλα με την καφείνη ότι ώρα και να κάνω προπόνηση μπαίνω με διάθεση και την βγάζω με περισσότερη ένταση. Τουλάχιστον σε εμένα η καφείνη ως συμπλήρωμα δουλεύει πολύ καλά. 1
master1992g Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 τι ωρα πας γυμναστηριο το πρωι και τι ωρα ξυπνας ? επισης τι τρως πριν πας , πες δυο κουβεντες Λοιπον, ξυπναω, πινω μια πρωτεινη 25γρ. μετα απο μια ωρα εχω 550 μλ γαλα με 80 γρ βρωμη και 1 μπανανα.και μετα απο 2 ωρες παω προπο.καμμια φορα πινω και εναν καφε κανα 20λεπτο πριν παω. Απλα επειδη δεν πινω γενικα καφεδες εχω δει οτι αν πιω εναν πριν την προπο εχω περισσοτερο ορεξη και δεν νυσταζω. Για αυτο πιστευα οτι με 200mg καφεινη θα ημουν στην τσιτα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 ακλαφτη παει η πρωτεινη στο ξυπνημα 1
spyroskonst Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 spect γιατί το λες αυτό? Σύμφωνα με πάρα πολλούς επιβάλλεται. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 θες πρωτεινη γιατι εισαι απο πολλες ωρες χωρις φαγητο αλλα επισης θες και υδατανθρακα κτλ! Τρωγοντας ενα καλο πρωινο παιρνεις υδατανθρακα ,πρωτεινες και οτι αλλο χρειαζεσαι και σου μενει και το σκουπ για αλλη στιγμη που το χεις πιο πολυ αναγκη
master1992g Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 θες πρωτεινη γιατι εισαι απο πολλες ωρες χωρις φαγητο αλλα επισης θες και υδατανθρακα κτλ! Τρωγοντας ενα καλο πρωινο παιρνεις υδατανθρακα ,πρωτεινες και οτι αλλο χρειαζεσαι και σου μενει και το σκουπ για αλλη στιγμη που το χεις πιο πολυ αναγκη Τωρα για γραμμωση εχω 295 πρωτεινη 250 υδατ και 65λιπαρα. Για να πιασω την πρωτεινη αναγκαστικα εχω ενα σκουπ στο ξυπνημα ή πριν την προπο .
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 295 πρωτεινη???Υψος,κιλα,ηλικια και διατροφη ! Γραψτα για να ξερουμε τι και πως! παντως ειναι υπερβολικα χωρις λογο
master1992g Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 95.5 κιλα 1.89 23χρονων.4-5 μερες/βδομαδα προπο.απλα μετα τον ογκο ανεβηκα σε λιπος και τωρα θελω να πεσω στα 90-91 για καλοκαιρι και μερα ισοθερμιδικα μεχρι οκτωβρη.
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 πρεπει να σε λιγο τερας με το υψος που εχεις! τελος παντων! υπερβολικη ποσοτητα πρωτεινης και ξανα λεω αχρειαστη!
master1992g Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 πρεπει να σε λιγο τερας με το υψος που εχεις! τελος παντων! υπερβολικη ποσοτητα πρωτεινης και ξανα λεω αχρειαστη! Ειχα ανεβει μεχρι 98.5 στα μεσα μαρτιου.μετα εβγαλα τα 110γρ υδατανθρακα απο το βραδυνο και εβαλα ααλατα με μια κουταλια ελαιολαδο. Μεχρι τωρα σε εναν μηνα εχω πεσει 3-3.5 κιλα οποτε λεω να το συνεχισω.
spyroskonst Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 θες πρωτεινη γιατι εισαι απο πολλες ωρες χωρις φαγητο αλλα επισης θες και υδατανθρακα κτλ! Τρωγοντας ενα καλο πρωινο παιρνεις υδατανθρακα ,πρωτεινες και οτι αλλο χρειαζεσαι και σου μενει και το σκουπ για αλλη στιγμη που το χεις πιο πολυ αναγκη Συμφωνώ απόλυτα, αλλά για κάποιον που κάνει προπόνηση μόλις ξυπνήσει (πχ εγώ καλή ώρα), χίλιες φορές πρωτείνη & υδατάνθρακας ως scoop, γιατί είναι πιο εύκολο στην απορρόφηση και στην χώνεψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις