alex_000 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 95 είπε και ΧΩΡΪΣ λιπος,εκτός και αν το ΧΩΡΙΣ ΛΙΠΟΣ σημαινει έχω 15%. φίλε προφανώς το "χωρίς λίπος" μπορεί να σημαίνει και 5% αν συζητάει ο Kai Greene με τον Phil Heath, όπως μπορεί να σημαίνει και 12% αν μιλάμε για συζήτηση σχετικά με τα βάρη σε ένα φόρουμ. Σου φαίνεται περίεργο αυτό? 1
master1992g Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 μην ασχοληστε αλλο , θα σταματησει καποια στιγμη , αφηστε τον ! μαστερα δεν τσακωνεται κανεις, καποιος τα σπαει καποιου , κοσμια ομως παντα γινεται η συζτηση δεν ξεφευγει , μην της δινεις ομως κ συ παρατα αστην! οσο για το θεμα σου απεφευγε να παρεις καφεινη για πολλους κ διαφορους λογους ο κυριοτερος απο αυτος ειναι οτι δεν σου προσφερουν τιποτα περα απο ταχυπαλμιες ισως ! Απλά θέλω κάτι για να πηγαίνω τσιτωμένος, έχεις κανά pre που έχεις δοκιμάσει να προτείνεις?
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μια χαρά είσαι Maus, πολύ καλά! Έχεις δουλεμένο και συμμετρικό σώμα οπότε δεν έχει νόημα το νούμερο. Το σημαντικό είναι η εικόνα. σου δείξω κάτι αγοράκια καλαμάκια με 6% λίπος να τα δώσεις στη Νταίζη να ακονίζει τα δόντια της 3
margaritagr Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Maus αν θες ν αναπτυξεις λιγο το θεμα καφεινης. Εγω εχω παρει χαπακια των 100mg καβατζα για καποιες πολυ δυσκολες ωρες που αλλιως δε θα μου βγαινε να παω. Μεχρι τωρα πινω εσπρεσσο πριν αλλα τις φορες εκεινες που μουν χωμα δε βοηθουσε ιδιαιτερα. Παντως ακομα δεν εχω χρησιμοποιησει με βλεπω να τα εγκαινιαζω στην εξεταστικη :p 1
yannis27gr Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Απλά θέλω κάτι για να πηγαίνω τσιτωμένος, έχεις κανά pre που έχεις δοκιμάσει να προτείνεις? Παντρέψου. Εγγυημένο τσίτωμα, 24/7 4
Mau-Maus Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μαργαριτα στα γρηγορα επειδη ειμαι στην δουλεια .. αν παει καποιος σε καρδιολογο για εξετασεις κ παραπονεθει για ταχυπαλμιες , πρωτα θα τον ρωτησει ο γιατρος αν πινει καφεδες και μετα αν καπνιζει κ σκεψου τι σημαινει αυτο !! γενικοτερα δεν προτεινω ποτε πριν την προπονηση ροφηματα με καφεινη (ποσο μαλλον χαπια) για τον απλουστατο λογο οτι με την προπονηση ανεβαζουμε παλμους ετσι κ αλλιως δεν χρειαζεται να μας τους πηγαινει στο κοκκινο η καφεινη ! μια στο τοσο οκ , καθημερινα ομως οχι ! Απλά θέλω κάτι για να πηγαίνω τσιτωμένος, έχεις κανά pre που έχεις δοκιμάσει να προτείνεις? τι ωρα πας γυμναστηριο το πρωι και τι ωρα ξυπνας ? επισης τι τρως πριν πας , πες δυο κουβεντες .. Μια χαρά είσαι Maus, πολύ καλά! Έχεις δουλεμένο και συμμετρικό σώμα οπότε δεν έχει νόημα το νούμερο. Το σημαντικό είναι η εικόνα. σου δείξω κάτι αγοράκια καλαμάκια με 6% λίπος να τα δώσεις στη Νταίζη να ακονίζει τα δόντια της ευχαριστω Δημητρα ποτε δεν τρελλαινομουν με τα νουμερα ! η Νταιζη ειναι τρελλη ακονιζει τα δοντια της σε ολους ετσι κ αλλιως με θελει για παρτυ της και μονο χαχχαααχαχ 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 αυτο για την καφεινη πουλει ο μαους ισχυει. Θυμαμαι σε ενα αγωνα μου ελεγε ενας να παρω τζελακι καφεινης για να τσιτωσει το συστημα και ελεγα οτι θα ειμαι που θα ειμαι στους 170-180 αν παρω και αυτο θα παω στο διαολο. Ερωτηση. Υπαρχει μαξιμου ωρα για μια προπονηση ? Και αν ναι ποσο και γιατι? 2
Mikeasdf Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 αυτο για την καφεινη πουλει ο μαους ισχυει. Θυμαμαι σε ενα αγωνα μου ελεγε ενας να παρω τζελακι καφεινης για να τσιτωσει το συστημα και ελεγα οτι θα ειμαι που θα ειμαι στους 170-180 αν παρω και αυτο θα παω στο διαολο. Ερωτηση. Υπαρχει μαξιμου ωρα για μια προπονηση ? Και αν ναι ποσο και γιατι? Ε αναλογως και την προπονηση λογικα..αλλη ωρα θα κανει ενας που κανει διαλειμματα 45" κ αλλη ωρα καποιος που κανει μεγαλα διαλειμματα και διαφορετικη προπονηση στα βαρη.Π.χ στο powerlifting δε κανουν καμια 5 λεπτα διαλειμμα αναμεσα στα σετ τους?? Εγω προσπαθω να κραταω το διαλειμμα μου στο 1 λεπτο μαξ και κανω γυρω στις 5 ασκησεις για πλατη και 2 δικεφαλο στο τελος (τυχαια ειπα πλατη γιατι σημερα θα κανω).Στο τελος κανω και 20-25' αεροβια (τωρα που θελω να χασω) + το 5λεπτο στην αρχη για ζεσταμα και μου βγαινει γυρω στη μια ωρα και κατι.Αν το τραβηξω παραπανω τοτε καταλαβαινω πως εχω κανει μαλακια και χαζολογω απο'δω και απο 'κει 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 ναι προφανως ειναι ψιλοσχετικο λογο διαφορετικων προπονησεων αλλα δεν θυμαμαι αν ειχε συζητηθει παλια οτι μετα απο καποια ωρα και μετα αρχιζει να δρα αρνητικη στην αναπτυξη των μυων
Mikeasdf Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 ναι προφανως ειναι ψιλοσχετικο λογο διαφορετικων προπονησεων αλλα δεν θυμαμαι αν ειχε συζητηθει παλια οτι μετα απο καποια ωρα και μετα αρχιζει να δρα αρνητικη στην αναπτυξη των μυων Εγω το μονο που εχω ακουσει και δε ξερω αν ειναι παπατζα γιατι δε το ειχα ψαξει παραπανω, ειναι πως μετα απο πολυ προπονηση ο μυς αρχιζει να τρεφεται απο τον ιδιο τον μυ (?) και ετσι χανεις μυες?? Καπως ετσι πρεπει να μου το ειχαν πει.Ξαναλεω ομως, δε ξερω αν ισχυει
nicoc89 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Maus αν θες ν αναπτυξεις λιγο το θεμα καφεινης. Εγω εχω παρει χαπακια των 100mg καβατζα για καποιες πολυ δυσκολες ωρες που αλλιως δε θα μου βγαινε να παω. Μεχρι τωρα πινω εσπρεσσο πριν αλλα τις φορες εκεινες που μουν χωμα δε βοηθουσε ιδιαιτερα. Παντως ακομα δεν εχω χρησιμοποιησει με βλεπω να τα εγκαινιαζω στην εξεταστικη :P εγώ τελευταία έπινα δύο διπλούς εσπρέσο πριν την προπόνηση αλλα τους έκοψα απο σήμερα, μια χαρά βγήκε η προπόνηση 1
spyroskonst Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Η καφείνη κάνει καταπληκτική δουλειά παιδιά. Ειδικά μια ποσότητα 100-200mg για έντονη προπόνηση οποιουδήποτε τύπου (βάρη, αερόβια) κάνει θαύματα. Δεν θα ανεβάσεις τα απίστευτα κιλά, αλλά θα πας στην προπόνηση με απίστευτη διάθεση να ξεκινήσεις και επίσης η διάρκεια αποθεραπείας/ξεκούρασης μειώνεται δραστικά. Προσοχή όμως επειδή ο οργανισμός συνηθίζει στην καφείνη, καλό θα είναι να λαμβάνεται μόνο πριν την προπόνηση (30-60 λεπτά) και φυσικά να μην πίνουμε καφέ στην διάρκεια της ημέρας. Αυτά απο προσωπική εμπειρία.
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Και η στανταρ ερωτηση γιατι να παρεις ενα χαπι και να μην πιεις ενα καφε?
alex_000 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 εγω νομιζω ο καφες η τα χαπια ξαφέινης ειναι κακη, ισως και επικινδυνη συνηθεια πριν την προπονηση. Μακιστα πολλες φορες αν χρονιστει λαθος χαλαει την προπονηση.. Χαπια δεν πηρα ποτέ αλλα τον καφε τον εκοψα 2
margaritagr Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Και η στανταρ ερωτηση γιατι να παρεις ενα χαπι και να μην πιεις ενα καφε? ε ρε συ δεν έχει ίδια περιεκτικότητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις