Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχετε μπερδεψει την ικανοτητα με την εμπειρια ! και οκ αν ειναι στοκος ο αλλος η ανικανος κριμα που τον κρατανε στην δουλεια τοσα χρονια! 

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

no idea , το dexa scan θα βγάλει το πόρισμα (έχει 5 λεπτά απ το gym μου και δεν το ήξερα lel) 

για κολύμβηση δύσκολα , μάλλον για πολεμική τέχνη-άθλημα επειδή ειναι κάτι που μ αρέσει και δεν θα το βαρεθώ 

μη κολλάτε στο νούμερο , έτσι το λέω, πάντα βάζω μεγαλύτερο στόχο για να φτάνω στο max μου αχχαχα

αλλα ναι το point ειναι single digit για φέτος αλλα προσεγμένα για να έχω όσο το δυνατών μικρότερο muscle loss 

σε αυτό θα παίξει το μεγαλύτερο ρόλο η διατροφή αλλα κ αυτό ειναι το θέμα , οτι αν θέλω μπορώ να τρώω σαν μοναχός όπως είπε απο πάνω ο spect , απλά πριν δεν είχα αρκετή μυική μάζα(για τα δικά μου δεδομένα) με τα off και τα χειρουργεία και τις μλκιες ;)

λοολ, αποψη μου, επειδη τα εχω κανει και τα 2 σε καλο επιπεδο (για ερασιτεχνη), με καμια πυγμαχια θα στεγνωσεις πιο "ωραια" απο το στηθος και πανω ενω η κολυμβηση θα σου κανει ας πουμε πιο ομοιομορφο στεγνωμα.

btw σε ποιο gym πας στην πατρα? αν ειναι στειλε πμ.

Εγω στο τοπ επιπεδο μου ειχα πεσει 8 (πραγματικο) οχι με τελεια διατροφη αλλα με 20-25 ωρες αεροβικης/αναεροβιας την βδομαδα επι 4 χρονια. Αλλα με πολυ λιγοτερους μυες απο οτι εσυ. Εσυ επειδη εισαι μυικα ηδη παρα πολυ καλος, αμα πεσεις κοντα στο 8-9 θα φαινεσαι κοπιδι. keep up the good work και ποσταρε προοδο και αμα την παλευεις!

attachicon.gifςςςς```.jpg

αχχχ τα ατιμα τα χρονια τα σπαταλισα και πισω δεν γυρναν , κοιτα χαλι στα 40 μου !!

κατι σου ειπε η Μαργαριτα πιο πριν αλλα δεν το επιασες .. α ρε τρολαρισμα που θελετε .. αντε  καληνυχτες ..

χαλια εισαι ψηλε, θεοχοντρος, δεν βλεπεσαι!  :-D  :-D

• Like 2
Δημοσ.

p.s. Είμαι στην γράμμωση, 96kg 1.89 (κανα 18αρι bf) και θέλω να πέσω στα 90-91 μέχρι τον Ιούνιο, λέω να πάρω tabs καφεϊνης(200mg) για τσίτωμα πριν την προπο. Τα έχει δοκιμάσει κανείς. αξίζουν?

Με ένα εσπρέσο κανα μισάωρο πριν είσαι μια χαρά, γιατί να πάρεις χάπια;

Btw, τι σχέση έχει αυτό με το στέγνωμα που θες να πετύχεις;

• Like 2
Δημοσ.

μην το λες! Εγω περυσι ημουν στο 8! Απλα δεν ειναι νουμερο που το κρατας για μεγαλο χρονικο διαστημα!

Το λίπος πώς μπορώ να το μετρήσω ;

Δημοσ.

μην μετρας λιπος τραβα μια φωτο γυμνος στο καθρεφτη, μετα απο τρεις εβδομαδες ξανα, οχι καθε μερα δεν θα δεις διαφορα... ανα τρεις εβδομαδες να βλεπεις βελτιωνεσαι ή οχι..

• Like 2
Δημοσ.

Με ένα εσπρέσο κανα μισάωρο πριν είσαι μια χαρά, γιατί να πάρεις χάπια;

Btw, τι σχέση έχει αυτό με το στέγνωμα που θες να πετύχεις;

Για ευκολία στην χρήση +ότι έχει περισσότερη καφεϊνη, απλά επειδή κάνω συνήθως πρωί προπο και στο τέλος 25-30 λεπτά αερόβιο θέλω κάτι να με ξυπνάει.

Δημοσ.

Για ευκολία στην χρήση +ότι έχει περισσότερη καφεϊνη, απλά επειδή κάνω συνήθως πρωί προπο και στο τέλος 25-30 λεπτά αερόβιο θέλω κάτι να με ξυπνάει.

Είναι πιο εύκολο να πάρεις χαπάκι από το να πιεις καφεδάκι;  :-(

Κι εγώ έχω κάνει για μήνες πρωινή προπόνηση -και θα ξανακάνω το καλοκαίρι αφού η ζέστα μετά είναι ανυπόφορη. Light πρωινό μαζί με καφεδάκι, άσε μισή ώρα στο στομάχι να χωνέψει το φαί και στον καφέ να επιδράσει, και βουρ στα βάρη να γουστάρεις.

Υ.Γ. Γουστάρω παρεμβάσεις silverado. Λίγες και καλές  :-)

• Like 4
Δημοσ.

Το λίπος πώς μπορώ να το μετρήσω ;

Υπάρχουν συσκευές πού κάνουν λιπομετρηση.Την δυνατότητα αυτή έχουν και κάποιες ζυγαριές μπάνιου.

Δημοσ.

Υπάρχουν συσκευές πού κάνουν λιπομετρηση.Την δυνατότητα αυτή έχουν και κάποιες ζυγαριές μπάνιου.

Ειναι αξιοπιστες αυτες οι ζυγαριες?

Δημοσ.

Δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσω λιπομετρητη ζυγαριάς. Γενικά, αυτά τα μηχανήματα δεν δίνουν 100% ακριβές αποτέλεσμα.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

το χωρις λιπος δεν σημαινει 15 αλλα δεν σημαινει και 6! Σημαινει σε χαμηλα ποσοστα λιπους! Τωρα τι θες να ερμηνευσεις εσυ δεν ξερω! 

• Like 2
Δημοσ.

το χωρις λιπος δεν σημαινει 15 αλλα δεν σημαινει και 6! Σημαινει σε χαμηλα ποσοστα λιπους! Τωρα τι θες να ερμηνευσεις εσυ δεν ξερω! 

χωρις καθολου λιπος σημαινει 0%  αυτο εννοουσα λολ :) νταξει εχει θεμα το παιδι

τσου !

• Like 2
Δημοσ.

το λίπος αν είναι πάνω σε δουλεμένους μύες δείχνει ωραία!!! 

μάους πόσο bf έχεις ; 

ε επεσε μασαμπουκα  το πασχα και ανεβηκα στο 4-5% ΛΟΟΟΛΛΛΛ :)

τωρα γυρω στο 12-13% πρεπει να ειμαι Δημητρα εχω να μετρηθω χρονια αλλα εμπειρικα καπου εκει παιζω !

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...